Review: Δοκιμάσαμε το σετ Μακιγιάζ Too Faced για τα Χριστούγεννα!

 

TooFacedChristmasKitIoannaLampropoulou1

 

γράφει η Ιωάννα Λαμπροπούλου

Πόσο χαριτωμένες είναι οι νέες Χριστουγεννιάτικες αφίξεις από την Too Faced;! Πρόσφατα παρουσίασαν τα καινούρια εορταστικά  σετ που χωρίς καμία αμφιβολία αποτελούν την τέλεια επιλογή δώρου για κάθε φίλη, μητέρα, αδερφή ή για οποιονδήποτε που είναι οπαδός του μακιγιάζ.

 

 

Το σετ Christmas Must Haves περιέχει όλα τα βασικά προϊόντα (σε ειδικά μεγέθη) που εγγυούνται, με την αξεπέραστη ποιότητα της Too Faced, αψεγάδιαστο γιορτινό  μακιγιάζ. Το δοκίμασα και με κέρδισε.

 

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

 

Chocolate Soleil Matte bronzer. Είναι ότι χρειάζεσαι για να αποκτήσεις σέξι ηλιοκαμένη επιδερμίδα, ειδικά τώρα που έχει φύγει το καλοκαιρινό μας μαύρισμα. Ανήκει στην «Αγία Τριάδα» των αγαπημένων μου μπρόνζερ (μην γελάτε… ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βρεις μπρόνζερ που να μην πορτοκαλίζει…). Δίπλα στο Glow της AVON και το Hoola της Benefit στέκεται πλέον και το Chocolate Soleil της Too Faced. Ξέχασα να σας γράψω πως μυρίζει σοκολάτα γάλακτος. Είμαι απαράδεκτη, έπρεπε να το αναφέρω πρώτο και με κεφαλαία γράμματα.

 

Primed & Poreless Skin Primer. Το χαριτωμένο ροζ σωληνάριο περιέχει ένα primer για το πρόσωπο, μια κρέμα δηλαδή που κλειδώνει το μακιγιάζ, το διατηρεί αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Πριν κάνεις τόσο κόπο να βαφτείς, άπλωσε λιγάκι από αυτό το κρεμώδες primer και σε 30 δευτερόλεπτα εκτός του ότι οι πόροι σου θα μειωθούν αισθητά, η επιδερμίδα σου θα γίνει απαλή και λεία, μια τέλεια βάση για να απλώσεις το foundation και τη πούδρα.

 

TooFacedChristmasKitIoannaLampropoulou2

 

Shadow Insurance Eye Shadow Primer. Το γαλάζιο σωληνάριο κάνει ότι και το πρώτο αλλά η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα βλέφαρα και τα καλλυντικά που απλώνουμε στα μάτια (σκιές και μολύβια/eyeliners). Υπόσχεται 24ωρη εγγύηση αναλλοίωτου μακιγιάζ ματιών. Οκ… 24 ώρες;;; Τα παραλέει λιγάκι η Too Faced, μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα eye shadow primers που κυκλοφορούν στα ράφια αλλά η διάρκεια του είναι 8 με 10 ώρες, τουλάχιστον πάνω σε μένα.

 

Better Than Sex mascara. Εύστοχη ονομασία, το creative team της εταιρίας δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα αυτή τη μάσκαρα. Λάτρεψα τη collagen-fueled φόρμουλα της, απλώνεται σα βούτυρο στις βλεφαρίδες και παραμένει βελούδινη ακόμη κι όταν έχει στεγνώσει εντελώς. Πράγμα πολύ θετικό για μένα που δυσαρεστούμαι ιδιαίτερα από το αίσθημα και όψη της βλεφαρίδας «κόκαλο». Δίνει όγκο, μήκος και καμπύλη όσο λίγες μάσκαρα και με ένα πέρασμα έχεις εγγυημένα βλεφαρίδες για πάρτι.

 

 

TooFacedChristmasKitIoannaLampropoulou3  

 

Θα βρείτε αυτό το σετ και πολλές άλλες Χριστουγεννιάτικες beauty εκπλήξεις αποκλειστικά στα Sephora

 

7 Σχόλια
  1. Wow! Ενθουσιάστηκα! Αν πω ότι δε θα ήθελα να δοκιμάσω έστω ένα από αυτά τα προϊόντα, θα είναι μεγάλο ψέμα! Ειδικά το primer για τα μάτια νομίζω μου χρειάζεται επειγόντως, μια και οι σκιές τείνουν να “λιώνουν” στα μάτια μου..Ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο αυτό το σετ!

  2. Christmas is all around…εντάξει το έστειλα στον Άγιο Βασίλη! Ελπίζω μόνο να πρόλαβε να ενημερωθεί κι αυτός Τζούλια μου!

  3. Τα λατρεύω!!! H Better Than Sex έχει μπει εδω και μήνες στην wish list καθώς και το Something About Berry Sweetheart Blush!!! συναγωνίζονται στην προτίμηση μου τα Benefit κι αν δεν εχουν κερδίσει ακόμα την πρώτη θέση, ο λόγος είναι οι εξαιρετικά girly αποχρώσεις τους.

  4. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Πολύ χαριτωμένο πακετάκι!
    Φιλιάααα

  5. Mε όλα αυτά τα γλυκά καραμελένια χρώματα μπαίνεις αμέσως σε χριστουγεννιάτικο mood! Το Primed & Poreless Skin Primer νομίζω έχει φτιαχτεί για μένα!

  6. Γεια σας κορίτσια!Θέλω να αγοράσω όλες τα christmas sets που κυκλοφορούν απ’όλες τις εταιρίες κ να μην αφήσω καμμία παραπονεμένη(συμμορφώσου)!Απ’όλα αυτά έχω το eye primer το οποίο είναι πολύ καλό.Βέβαια,έχει λήξει τώρα, γτ έχει διάρκεια 6 μήνες αφού δεν έχει parabens, αλλά όταν το χρησιμοποιούσα ήταν πολύ καλό.Φιλιά!

  7. Εγω πάντως θαθελα να τα δοκιμάσω όλα ή ακόμα καλύτερα να τα αποκτήσω όλα!! Ακούς SANTA CLAOUS??

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.