Καλησπέρα από το Παρίσι!

maxresdefault

 

Δεν είχα πρόθεση, να γράψω post βέβαια απόψε και Κυριακή (γιορτή και σχόλη) είναι και  εξ’ άλλου, πριν λίγες ώρες έφτασα στο Παρίσι και  έτσι κι αλλιώς θα γράψω αύριο, αλλά ξέρω ότι πολλές από εσάς, έχετε ήδη “δει” ότι βρίσκομαι στο Παρίσι, μέσω του “big fb brother.”

 

Kαι μετά, ξαφνικά, σκέφτηκα εσάς, που δεν έχετε “fb big brother“. Kαι κάπως μου ήρθε. Tέλος πάντων είναι ώρα για φαγητό πεινάω πολύ και έχω κρατήσει όρεξη για  steak tartare, avec pommes frites και για πρώτο πιάτο κάτι σε fois gras- ναι, ξέρω τα ίδια και τα ίδια τρώω στο Παρίσι, αλλά έτσι όπως εδώ, δεν τα βρίσκω εύκολα αλλού.

 

Δεν θα πω ούτε θα γράψω άλλα, γιατί περιμένει και παρέα και φοβάμαι ότι στο τέλος από  πείνα και τσαντίλα  θα φάνε εμένα, οπότε, γεια σας, γεια σας, γεια σας bb girls, I am in Paris, I love you, see you tomorrowwwww…

 

Πάντως, το τραγουδάκι θα το ανεβάσω (πιο νόστιμο θα τους φανεί το streak tartare, αν περιμένουν λίγο)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Εμάς πότε θα μας πάρεις μαζί σου??? Σκέψου κάτι σαν πενταήμερη με τα bb girls σου. Να περάσεις καλά και να βγάλεις πολλές -πολλές φωτογραφίες από το στολισμένο Παρίσι.Φιλιά πολλά…..

  2. Τζα!!!Να περάσεις τέλεια αγαπημένη…Μουτς

  3. Να πω οτι ζηλευω Παριση!!!!Ονειρο!!!!τι πιο ομορφο μια παρεα πολλα χαμογελα και γελια!!!!! να περασεισ τελεια!!!!!!

  4. Bonsoir λοιπόν. Amusez-vous à Paris! Ζηλεύωωωω…………

  5. Καλημέρα απο Ελλάδα!Να περάσεις όμορφα κα να μας δείξεις τις φωτό σου!Φιλιά!

  6. Να περάσεις φανταστικά ,, Φιλιά από Ρόδο ..

  7. Υπέροχα αγαπημένη μου!!! Λατρεύω το Παρίσι!!! Να περάσεις τέλεια!!!!

  8. Και κλάααααααμα το Sheenaki!!!!! Πώς μπόρεσες να πας στο Παρίσι, αγαπημένη, χωρίς εμένα? Δε χωρούσα σε μια βαλιτσούλα έστω? Αχ, να ‘ξερες πόσο ζηλεύω! Πόσο τέλεια να είναι στολισμένα? Σε φιλώ, να περάσεις υπέροχα! Και πολλές φωτό να βάλεις, να σκάσει εντελώς το πράσινο τερατάκι της ζήλιας! 🙂 🙂

  9. Kαλησπερα Τζούλια μου!!! Να περάσεις υπέροχα!Έχω κάνει Χριστούγεννα στο πανεμορφο Παρίσι πριν από 5-6 χρόνια περίπου και ήταν από τα ωραιότερα μου στην τόσο ερωτική πόλη του φωτός!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.