Άστρα Weekly (women only) Προβλέψεις από 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

stars-221

Κριός

 

Love…: Love, φυσικά, love for ever κι όλα τα σχετικά που γράφαμε στα θρανία (και ναι, κάποιες είστε ακόμα στα θρανία αλλά αυτό θα το αγνοήσω γιατί άμα σκέφτομαι τέτοια δεν κάνει δουλειά η super doper κρέμα ημέρας μου, έτσι;) – όοολα αυτά κι άλλα πολλά ισχύουν με την τσαχπίνα Αφροδίτη στον Τοξότη σε υπέροχη όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου. Ο έρωτας και η αγάπη έχουν νεανικότητα, φρεσκάδα, πρωτοτυπία, διαφορετικότητα και επανάσταση. Επίσης, μικρή διάρκεια αν πέσεις με τα μούτρα. «Και πώς αλλιώς να πέσω, Κριός άνθρωπος;» Τι να σου πω!

 

…and sex…: Αμ τι, μόνη της η αγάπη; Από πότε; Εδώ παιδί μου γίνεται χαμός, ο σοβαρός (αλλά στο κρεβάτι έως και λίγο kinky) Κρόνος, καταμεσίς της σεξουαλικής σου ζωής, σε θαυμάσια όψη με τον Άρη στον – ανθεκτικό μέχρι μαραθωνίου- Αιγόκερω. Δύσκολα μπορώ να σκεφτώ καλύτερο.

 

…and rock n’ roll: Αν η ερωτική σου εβδομάδα είχε ήχο, θα ήταν οπωσδήποτε το άμεσο, very very rock n’ roll κομμάτι των Subways: «Rock n’ roll Queen». Να σε δω να παίζει στο τέρμα και να ετοιμάζεσαι για έξοδο! Τώρα!

 

Ταύρος

 

Love…: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη; Αγάπη μόνο – και το καλύτερο είδος της, διότι όσο να ‘ναι μια Ταυρίνα τα τριαντάφυλλα και το κρασί και τα περιμένει, και τα ονειρεύεται. Εδώ έχουμε level up και το καλύτερο μέσο για να επικοινωνήσεις με τον Άλλο σου είναι το ίδιο σου το κορμί. Μη με ρωτάς «πώς γίνεται» – δες την ταινία «Μαλένα», για παράδειγμα. Πόσες λέξεις ξεστόμισε η Μόνικα Μπελούτσι στη διάρκεια της ταινίας; Ελάχιστες. Μιλούσε με τα μάτια, το κορμί, την παραμικρή της κίνηση. Αυτό. Το έχεις.

 

…and sex…: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε θαυμάσια όψη με τον Ουρανό στο 12ο οίκο σου, είναι η ώρα κι η στιγμή να διηγηθείς στο αυτάκι του άλλου τις πιο κρυφές και hot φαντασιώσεις σου – και μετά να τον αφήσεις ελεύθερο να ζωγραφίσει! Δε θα βρεις ιδανικότερη εβδομάδα για κάτι τέτοιο, στο λέω να το ξέρεις.

 

…and rock n’ roll: Αν η ερωτική σου εβδομάδα ήταν μουσική, θα ήταν ένα libertango διασκευασμένο στο βελούδινο ήχο των Novacs – κάτι σαν το «I’ve seen that face before», και θα το χόρευαν ερωτευμένοι 20άρηδες σούρουπο στην Ερμού.

Δίδυμοι

 

Love…: Τα θέλεις όλα, και ολόκληρα, κι εδώ είναι η ευκαιρία σου να τα έχεις και όλα, και ολόκληρα, και όχι από το δεκαήμερο των εκπτώσεων – ξέρω βλέπεις πολύ καλά ότι μια δυσκολία άλφα να ανεβάσεις τον πήχη εκεί που πρέπει, την έχεις. Με την Αφροδίτη να αστράφτει ευεργετική στον τομέα που ορίζει τη συντροφική σου ζωή και τον Ουρανό να βάζει το βοηθητικό χεράκι του από τον τομέα της Φιλίας, δύο είναι τα τινά: ή ο έρωτάς σου είναι συνάμα κι ο καλύτερος φίλος σου (remix που τα σπάει, παρεπιπτόντως), ή παίρνεις έναν μέχρι χθες φίλο και του εξηγείς το όνειρο και τα tattoos. Και στις δύο εκδοχές από εμάς μπράβο σου, να το πούμε αυτό.

 

…and sex…: Για το όνειρο και τα tattoos, που λέγαμε παραπάνω, βεβαίως και μπορεί να γίνει της κολάσεως, διότι ο σεξουαλικός Άρης είναι στο hot και ανθεκτικό ζώδιο του Αιγόκερω, και δέχεται την καλύτερη δυνατή όψη από τον Κρόνο στο Σκορπιό. Μετάφραση; Σαββατοκύριακα ολόκληρα όπου σηκώνεστε από το κρεβάτι μόνο για τις φυσικές σας ανάγκες…

 

…and rock n’ roll: Αν η ερωτική σου εβδομάδα είχε ήχο, θα μας πήγαινε πίσω στα ξέφρενα 60s με τους Beatles να τραγουδούν «Come together», το οποίο θα λέγαμε ότι αποτελεί και την περίληψη του τι έχεις να προσμένεις υπό το φως των άστρων!

 

 

Καρκίνος

 

Love…: …και πού να δεις τι σου έχω – καλά, όχι ακριβώς εγώ, κυρίως η Αφροδίτη, αλλά οκ, εγώ στα γράφω, παίρνω κι εγώ ένα credit. Η Αφροδίτη που λες είναι στον Τοξότη, στον 6ο ηλιακό οίκο σου που μιλά για τη ρουτίνα και την εργασιακή σου καθημερινότητα. Με Αφροδίτη παρούσα εδώ, δε μιλάμε για ρουτίνα αλλά για λούνα παρκ, καθώς και αγαπητή είσαι, και θελκτική είσαι, και ο γλυκούλης καινούργιος συνάδελφος σε κρυφοκοιτάζει πίσω από οθόνες και printers και…μμμμ, μια στιγμή, ίσως δεν είναι απλώς συνάδελφος, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Ναι, ναι, με το τρίγωνο Αφροδίτης και Ουρανού από τον Κριό, έχεις την (αμέριστη) προσοχή κάποιου ανώτερού σου μεν, ερωτοχτυπημένου δε! Wow!

 

…and sex…: Εκτός από τον ερωτοχτυπημένο που λέμε, έχεις και τον πλανήτη του σεξ και της έντασης (Άρης) στον τομέα των σχέσεων, και σε θαυμάσια όψη με τον Κρόνο – πιθανόν να υπάρχει και διαφορά ηλικίας εκτός από επαγγελματικού και κοινωνικού status, αλλά ξέρουμε ότι αυτά εξανεμίζονται όταν η χημεία των κορμιών μιλάει, και στην περίπτωσή σας δε μιλάει απλώς, τραγουδάει!

 

…and rock n’ roll: Αν η ερωτική σου εβδομάδα είχε ήχο και μιας και μιλάμε για τραγούδια, τότε το «Wonderful tonight» του Eric Clapton θα είχε την τιμητική του (σκονάκι της αστρολόγου σου: μιλάμε για τον τύπο που έκλεψε κορίτσι από τον George Harrison των Beatles γράφοντας το επικό «Layla»…)

Λέων

 

Love…: Λογικά πρέπει να βλέπεις ήδη τα βεγγαλικά, και σίγουρα τα νιώθεις μες την καρδιά σου. Ένας έρωτας πολύ διαφορετικός από τους άλλους και δίχως καμία λογική και πλαίσιο, μάλλον σε έχει ήδη πάρει παραμάζωμα. Και, αντίθετα με το τι γίνεται συνήθως, αυτή τη φορά δε σε έχει μαγέψει η ομορφιά, οι τρόποι, το ότι περνάτε τέλεια μαζί, ο τρόπος που έχει να εκφράσει τον έρωτά του – αυτό που σε έχει κυριολεκτικά καθηλώσει είναι μία απαστράπτουσα προσωπικότητα και η πνευματική σας επαφή. Τρελαίνεσαι να τον ακούς να μιλά. Σε καλό δρόμο είστε!

 

…and sex…: Όχι, δε μιλά μόνο, κάνει κι άλλα καλύτερα ακόμα, τι νόμισες! Η κατάσταση γίνεται πολύ γρήγορα πολύ εθιστική, και σύντομα δε μπορείς να σκεφτείς την καθημερινότητά σου χωρίς να ξυπνάς πλάι του. Μοιάζει να είσαι απόλυτα συντονισμένη στο ρυθμό του, κι αυτό είναι απλά τέλειο!

 

…and rock n’ roll: Κι αν θέλαμε να περιγράψουμε αυτό το ρυθμό με έναν άλλο ρυθμό, θα ήταν φυ-σι-κά με την παραδεισένια φωνή της Ella Fitzerald. “Suddenly you held me tight, I could see a midnight sun…” Διότι ως γνωστόν οι λαμπρότεροι ήλιοι ανατέλλουν τις σκοτεινές ώρες!

 

Παρθένος

 

Love…: Και στην περίπτωσή σου η Αφροδίτη είναι κάπως…σπιτίσια! «Σπιτίσια η Αφροδίτη στον Τοξότη που σπίτι έχει και μαζεμό δεν έχει;» θα μου πεις. Ναι, γιατί με τη δική της χαρούμενη διάθεση ξεκινάς είτε μία μετακόμιση, είτε μία ανακαίνιση, είτε το φτιάξιμο και τη διαμόρφωση ενός χώρου στενότατα συνδεδεμένου με έναν άντρα που αγαπάς και θαυμάζεις απέραντα, και που, με κάποιο τρόπο, είτε σε εμπνέει προς αυτή την κατεύθυνση, είτε, ακόμα πιο πρακτικά, σε βοηθά υλικά, οικονομικά ή σχεδιαστικά να προχωρήσεις σε ό,τι ονειρεύεσαι. Ε, και τα όνειρά σου συμπεριλαμβάνουν και αυτόν, φυσικό δεν είναι;

 

…and sex…: Με έντονα ενεργοποιημένο από το σεξουαλικό Άρη τον φιλικό σου, γήινο, αισθησιακό Αιγόκερω, το ερωτικό παιχνίδι αποκτά και ενδιαφέρον, αλλά και βαθύτητα, βαρύτητα και ουσία. Κάπως σαν εκεί να παίζεται όλο το σκηνικό, κάπως σαν η καρδιά της ερωτικής σου ιστορίας να χτυπά στην κρεβατοκάμαρα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έχεις να κάνεις με κάποιον αρκετά συνεσταλμένο στον τομέα αυτό, και να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα (πες το μου κι αυτό!)

 

…and rock n’ roll: …και την ώρα που ετοιμάζεσαι και αδημονείς για ένα ακόμα μαγικό session μαζί του, δε θα βρεις καλύτερη υπόκρουση από το «Belladonna» των UFO – η μπελαντόνα είναι μία ιδιαίτερα τοξική και παραισθησιογόνα ουσία που, στις σωστές ποσότητες, είναι εξαιρετικά αφροδισιακή και διεγερτική, συνεννοούμαστε νομίζω, έτσι;

Ζυγός

 

Love…: Διότι η αγάπη και η σύναψη σχέσεων, αλλά και η απόλαυση και η χαρά της ζωής, είναι η πεμπτουσία της ύπαρξης μίας Ζυγού – η Αφροδίτη, η κυβερνήτης σου, κάνει θαύματα από τον τομέα της επικοινωνίας σου, καθώς μπορείς με μελιστάλαχτο τρόπο να πεις ακόμα και τις πιο σκληρές αλήθειες, να ζητήσεις ό,τι θέλεις και να πετύχεις ό,τι θέλεις σε σχέση με το έτερο ήμισυ ή με αυτόν που πρωταγωνιστεί στα όνειρά σου. Ευνοούνται όμως οι …διαφορετικότητες, να ξέρεις: η πρωτοτυπία, είτε στον τρόπο προσέγγισης, είτε στην οπτική σου για μία κατάσταση. Δες το διαφορετικά, και δεν υπάρχει τρόπος να μη βγεις κερδισμένη!

 

…and sex…: Διακρίνω ένα μικρό θεματάκι με το σώμα σου, τα κιλά σου, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο; Μμμ, φυσικά και το διακρίνω – και αρχικά θα σου (ξανα)πώ ότι είσαι ένα από τα γοητευτικότερα ζώδια, κι ότι είναι κρίμα να μπαίνεις στο πλαίσιο που σου ορίζουν είτε οι εκάστοτε μόδες είτε ο εκάστοτε προβληματικός. Γιατί, άλλωστε, να ασχοληθείς με τον προβληματικό, όταν εκεί έξω υπάρχει κάποιος που καίγεται για σένα έτσι ακριβώς όπως είσαι;

 

…and rock n’ roll: Η μουσική υπόκρουση της ερωτικής σου εβδομάδας, η οποία εισάγει και το Δεκέμβρη με όλη του τη γιορτινή ατμόσφαιρα, δεν είναι άλλη από τη βελούδινη φωνή του Elvis, και το κλασσικό «Are you lonesome tonight?». Η απάντηση, δε, σε αυτό, είναι εντελώς στο χέρι σου!

Σκορπιός

 

Love…: Η αγάπη, για κάποιο δικό σου μοναδικό λόγο, είναι συνυφασμένη με το well being και την ισχύ. Μέρος αυτής της ισχύος, είτε μας αρέσει είτε όχι, μας το παρέχουν τα χρήματα – κι αυτή η εβδομάδα κάνει για σένα θαύματα, και ξαφνικά θαύματα μάλιστα, σε αυτόν τον τομέα. Κι όλοι ξέρουμε πόσο ερωτική και χαρούμενη νιώθεις χωρίς τον πονοκέφαλο του τι να πρωτοπληρώσεις πού και πώς. Μπορείς λοιπόν να φροντίσεις μοναδικά το σώμα και την εμφάνισή σου, και να παραδοθείς στο well being που τόσο λατρεύεις, χωρίς την παραμικρή τύψη!

 

…and sex…: Το σεξ είναι ο άλλος από τους δύο τομείς στους οποίους μπορείς να μεγαλουργήσεις (πάλι χωρίς καμία τύψη). Και πώς όχι όταν ο Κρόνος, στα…τελευταία του στο ζώδιό σου, κάνει μία πανίσχυρη και υπέροχη όψη με τον σεξουαλικό Άρη από το φιλικό σου Αιγόκερω: εβδομάδα για καυτά mails και μηνύματα, για dirty talk και γενικά για να γίνεις…απολαυστικά άτακτη!

 

…and rock n’ roll: Πώς να συνδυαστεί το ατσάλι της σπονδυλικής σου στήλης με το βελούδο της σεξουαλικότητάς σου; Χμμ, με το «Nothing else matters» των Metallica, αλλά στην εκτέλεση των υπέροχων Apocalyptica. Ναι, ναι, με τα βιολιά.

 

Τοξότης

 

Love…: Το οποίον love στην περίπτωσή σου, λέω να το φτιάξουμε σε ένα πολύχρωμο πανό και να το περιφέρουμε τριγύρω, με ανάλογο styling “Woodstock”, τι λες; Διότι με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό την κατ΄εξοχήν όψη του κεραυνοβόλου έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Ξαναγίνεσαι ετών 14, κρέμεσαι από τηλέφωνα και μηνύματα, κανένα ρούχο δεν είναι της προκοπής όταν είναι να ντυθείς και να πας να τον συναντήσεις, και όλα τα ωραία αυτής της κατάστασης. Παγίδα; Χμ…προσοχή στις λεπτομέρειες, για να μη λήξει όσο κεραυνοβόλα άρχισε.

 

…and sex…: «Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο» – να κι άλλο σύνθημα του Woodstock που σήμερα το έχω τιμήσει δεόντως (αλλά δε φταίω εγώ, είχε πάει ο μπαμπάς μου και με κάποιο τρόπο μου το πέρασε σε κάποιο μουλωχτό γονίδιο!) Όχι ότι δε θα έχεις ευκαιρίες για πόλεμο, υστερία και καυγά, αλλά κοίτα να δεις κάτι πράγματα, οι ίδιες περίπου όψεις που φέρνουν τον καυγά, οι ίδιες έτσι και τις χειριστείς αλλιώς μπορούν να σου εξασφαλίσουν το καλύτερο σεξ από δεκαετίας! Όλα είναι θέμα οπτικής!

 

…and rock n’ roll: Θες και τραγουδάκι; Φυ-σι-κά και θες – και ποιο άλλο είναι καταλληλότερο να περιγράψει το love mood της εβδομάδας από το «Breakfast in Tiffany’s» από τους Deep Blue Something. Ύμνος στη διαφορετικότητα, γιατί ο,τιδήποτε άλλο είναι απλά βαρετό.

 

Αιγόκερως

 

Love…: Α, οι Αιγόκεροι και η αγάπη, μια πονεμένη ιστορία πεντέμιση γαλαξίες χωριστά – ή μήπως όχι; Όχι βέβαια, διότι το ότι δεν αρέσκεσαι να μιλάς για τα συναισθήματά σου και φροντίζεις να είσαι υπερ-σίγουρη πριν τα εκφράσεις δε σημαίνει ότι δε νιώθεις. Νιώθεις σε ένταση μεγατόνων το τελευταίο διάστημα, και κάνεις μάλιστα και σκέψεις να …ανοίξεις τις πύλες του σπιτιού σου σε κάποιον. Να το κάνεις, βεβαίως, και να βγάλεις και την τάφρο με τους κροκόδειλους μην πάει άκλαφτος ο χριστιανός. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένη, ένα Σαββατοκύριακο με cocooning στο κρεβάτι θα κάνει θαύματα για τους δυο σας!

 

…and sex…: Για κρεβάτια μιλάμε, καταλαβαίνεις ότι με τον σέξι Άρη στο ζώδιό σου τα σπας! Κάνει και τέλειες όψεις – κάνεις τέλειο σεξ, κοίτα λοιπόν να εκμεταλλευτείς τον πλανήτη της φλογερής ερωτικής ενέργειας στο ζώδιό σου, πριν πάει παρακάτω, στα παλαβά παιδιά (aka Υδροχόοι) από όπου απλώς σου κάνει τα οικονομικά μαντάρα, ναι;

 

…and rock n’ roll: Αν κάποιος σου έκανε καντάδα (και δεν του έκανες μήνυση επί διαταράξει της κοινής ησυχίας), δε θα έβρισκε καλύτερο κομμάτι από το “River Flows in You”, του Ιάπωνα Yiruma. Δύσκολα θα βρεις και ωραιότερο άκουσμα για να σε πάρει ο ύπνος στην αγκαλιά του μετά από ξέρεις εσύ τι.

Υδροχόος

 

Love…: Καλωσόρισες, αγαπημένη, στην Εβδομάδα των Κεραυνοβόλων Εξομολογήσεων από Φίλους που σε Αφήνουν Άναυδη (ωραίος τίτλος ε; μια ελεγεία στην απρόβλεπτη ερωτική ζωή των επαναστατριών του ζωδιακού). Εκεί που κάθεσαι ήσυχα χωρίς να ενοχλείς κανέναν και ετοιμάζεις την προσωπική σου επανάσταση, ή και καμία γενικότερη ξέρεις, από αυτές με τα πανό και τα χημικά, τσουπ! Ο έρωτας. Αυτό το ύπουλο συναίσθημα που μοναδικός του στόχος είναι να σε αποπροσανατολίσει, ξαναχτυπά με τη μορφή ενός φίλου, ή μέσω ενός φίλου. Ξέρεις, έχει ξαναγίνει: «Έλα Μαράκι, τον θυμάσαι τον κολλητό μου το Γιώργο; Γιώργο, το Μαράκι.» – και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

 

…and sex…: Το σεξ είναι επίσης ιστορία, και ιστορία και αμαρτία, άμα με ρωτάς εμένα. Διότι αυτό που σου προκύπτει ως σεξ, είναι λίγο κόντρα ρόλος, με κάποιον κάπως κόντρα. Δηλαδή (πώς να στο πω τώρα) όλα αυτά που είσαι και πρεσβεύεις εσύ; Ε, κάποιος που είναι το ακριβώς αντίθετο, σου σπάει το ηθικό, τα νεύρα, τον αντιπαθείς αλλά ταυτόχρονα τον θέλεις κιόλας σα να μην υπάρχει αύριο. Και τώρα είναι η τέλεια στιγμή να σου θυμίσω τις θεωρίες σου περί ανοχής στη διαφορετικότητα, νομίζω;

 

…and rock n’ roll: Έλα και τραγουδάκι σου έχω, και τι άλλο θα σου είχα από κλασσικούς και ανυπέρβλητους Floyd, και το “Shine on you crazy diamond”. Αυτό δεν ισχύει και για σένα; Nobody knows where you are/how near or how far…

Ιχθύες

 

Love…: Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου η εβδομάδα μας, Ψαρίνα – όλοι ξέρουμε πώς νιώθεις με τους αταίριαστους και απαγορευμένους έρωτες, τα ταμπού και τα love story τύπου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Κάτι τέτοιο προκύπτει αυτές τις μέρες, με κάποιον με τον οποίο μπορεί να σας χωρίζουν η κοινωνική θέση, το οικονομικό status ή ακόμα και η απόσταση. Και εδώ να σου θυμίσω την αξία του Ερμή, διότι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα δεν πήγαν από τίποτα από όλα αυτά, ούτε καν από το δηλητήριο. Από κακή συνεννόηση πήγαν. Εσένα βέβαια ο Ερμής σε ευνοεί πολύ, αλλά γενικά φρόντισε να γίνεσαι κατανοητή όταν μιλάς, και να βεβαιώνεσαι ότι κατάλαβες και σωστά τον άλλον, έτσι;

 

…and sex…: Κοίτα, μόνο ένα όνομα υπάρχει παγκοσμίως για αυτό που βλέπουν αστρολογικά τα μεγάλα και ωραία μου μάτια, και αυτό είναι «one night stand». Τα νέα είναι επίσης ότι α) γίνεται με κάποιο outsider, φίλο ίσως, μια βραδιά που, άσε με να μαντέψω, έχετε πιει το Βόσπορο και β) ό,τι και να είναι, αφήνει εποχή και σου μένει αλησμόνητο. Σου μένουν βεβαίως και απορίες: το ξεχνάμε; Είμαστε φίλοι με …πλεονεκτήματα; Κάνουμε το σταυρό μας και επιχειρούμε σχέση; Decisions, decisions!

 

…and rock n’ roll: Όσο το σκέφτεσαι, ποτό μη βάλεις γιατί δε θα μας βγει σε καλό. Μουσικούλα βάλε, το ψιλο-voodoo και εντελώς υπέροχο “Litany of the Saints”, κι ο Ποσειδώνας που σε κυβερνάει βοήθειά μας.

 

 

 

 

3 Σχόλια
  1. Εντάξει.Μόλις κατάλαβα γιατί έχω μια διάθεση νιάου και τι να κάνω μαζί της.Μου έδωσες ιδέα ΕlizaBBeth 😉 Μουτςςςςςςς

  2. Woodstock? Woodstock? και πάλι Woodstock? Α ρε Elizabbeth αν σου πω, ότι βουλωμένο γράμμα διαβάζεις θα σε αδικήσω… τσιπάκι gps και κρυφη κάμερα μαζί!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.