Eric Pfalzgraf, Coiff1rst Paris: “The most beautiful hair in the world.”

ERIC-OPEN

 

 

 

O κύριος που βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Coiffure de Paris το οποίο μόλις κυκλοφόρησε στο Παρίσι, είναι ο κομμωτής Eric Pfalzgraf και ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων Coiff1rst (τα οποία μετρούν 40 τον αριθμό) Για πρώτη φορά, από την μέρα της έκδοσής του, το πιο έγκυρο περιοδικό του συγκεκριμένου κλάδου, αντί για μοντέλο έχει στο εξώφυλλό του έναν κομμωτή. Ο λόγος; Μάλλον αυτός που έγραψα πριν λίγες μέρες.

 

Και μετά από τόσα χρόνια, ξέρετε ότι αποφεύγω τις φανφάρες και  δύσκολα (έως ποτέ) αναφέρω φράσεις όπως «το καλύτερο», «ο καλύτερος», «το πρώτο», «το πιο σούπερ» κλπ κλπ, διότι δεν είναι του στυλ μου και επίσης δεν είναι φράσεις, που τις πιστεύω. Πιστεύω στο «one man’s poison is another man’s cup of tea» και το έχω γράψει πάμπολλες φορές.

 

Εντυπωσίασε και ίσως και ξένισε πολλές από εσάς, αυτή μου η φράση και με το δίκιο σας. Πως ακριβώς λες ότι κάποιος κομμωτής ίσως να είναι ο καλύτερος του κόσμου; (έτσι ακριβώς ήταν η φράση μου marianna και litsa, «Ίσως» ο καλύτερος κομμωτής του κόσμου.)

 

 

ERIC-3

 

 

Τι θα μπορούσε λοιπόν να σημαίνει με bullets η φράση μου;

 

Aς δούμε:

 

  • Να κόβει τέλεια τα μαλλιά και να χαρίζει όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά – check
  • Να επιλέγει την πιο κολακευτική απόχρωση βαφής για κάθε γυναίκα που μπαίνει στο κομμωτήριο του και πάνω απ’ όλα να σέβεται την τρίχα- check
  • Να δημιουργεί παγκόσμιες τάσεις και οι τεχνικές του να εμπνέουν τεράστιες εταιρείες προϊόντων μαλλιών -check
  • Nα σε κάνει να νιώθεις μοναδική και σε κάποιες περιπτώσεις να λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά- check
  • Αν και διάσημος, να είναι γλυκός, προσιτός, αυθόρμητος και πολύ ζεστός με όλες του τις πελάτισσες – check
  • Να φεύγεις από το κομμωτήριο νιώθοντας πολύ πιο όμορφη, πολύ πιο θελκτική, από ότι όταν έφτασες- check
  • Nα είναι εξαιρετικά πετυχημένος ιδιοκτήτης τεράστιας αλυσίδας κομμωτηρίων- check
  • Να έχουν περάσει από τα χέρια του όλες οι πρώτες κυρίες της Γαλλίας και μάλιστα κάποιες φορές να τις βάζει σε διαφορετικούς χώρους για να μην “πέσει” η μια πάνω στην άλλη (αχ, αυτοί οι Γάλλοι πρόεδροι και οι ερωμένες τους, έλεος δηλαδή) – check
  • Nα χτενίζει σχεδόν πάντα αυτός, όποια διάσημη σταρ βρεθεί στο Παρίσι είτε για κάποιο event είτε για μια πρεμιέρα- check

 

Και κάπου εδώ, μετά από όλα τα παραπάνω (που τα κάνει και τα έχει κάνει) μπορεί να τελειώσει και το post μου. Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται να γράψω; Θα μου πείτε τώρα,  “μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που τα κάνουν αυτά”. Σωστά.

 

Άρα, τώρα ξεκινάει το post μου.

 

Το ραντεβού μας σε ένα από τα (πολλά) του κομμωτήρια ήταν για τις 11.30 ώρα το πρωί στο St Germain- des- Pres. Εντάξει, μόνο κομμωτήριο δεν λες αυτό το κτίριο, το οποίο έχει τρεις ορόφους και είναι χτισμένο γύρω από αρχαία Ρωμαϊκά λουτρά (όπως μου εξήγησε ο ίδιος όταν με έβγαλε έξω στην αυλή με την οργιώδη βλάστηση κατά τη διάρκεια του τουρ στον χώρο του που εκτός των άλλων περιλαμβάνει έναν μεγάλο χώρο εκπαίδευσης κομμωτών ενώ σύντομα ανοίγει και ρεστοράν για πλήρες pampering των πελατισσών του)

 

494-_dsc2952

 

 

coiff1st!-1

 

 

garden

 

 

coiff1rst-2

 

 

Με υποδέχτηκε απλά ντυμένος με τζιν και t-shirt,  όμορφα,  ζεστά, προσιτά. Ανεβήκαμε απάνω στον prive χώρο με τους βελούδινους καναπέδες και εκεί άρχισε να μου μιλάει, σα να ήμασταν δυο καλοί φίλοι από το παρελθόν αφήνοντάς με να ρίξω μια ματιά, στη ζωή και τη φιλοσοφία του. «Είναι απλό» μου είπε, «δεν είναι μόνο το σωστό κούρεμα, η κολακευτική απόχρωση, το εντυπωσιακό styling. Είναι ότι κάθε γυναίκα που φεύγει από το κομμωτήριο μου, θέλω να έχει (επί λέξει μου το είπε): «The most beautiful hair in the world»  Και θέλω και η ίδια να νιώθει ότι έχει τα πιο όμορφα μαλλιά του κόσμου. Διότι, πως το λέει η L’Oreal Paris”; με ρώτησε εκείνη τη στιγμή «Because you are worth it, σας αξίζει», απάντησα εγώ. «Ακριβώς αυτό, λοιπόν Julia. Της και σας, αξίζει. Και αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω, εδώ μέσα»

 

«Όταν ξεκίνησα το πρώτο μου κομμωτήριο πριν από σχεδόν 20 χρόνια, για 12 χρόνια ζούσα μέσα σε αυτό». «Ναι το καταλαβαίνω», απάντησα εγώ. «Στην αρχή της καριέρας μας, σχεδόν “ζούμε” μέσα στη δουλειά μας». «Όχι δεν με κατάλαβες». απάντησε. «Δεν το είπα μεταφορικά αυτό. Είχα το κομμωτήριο μου στο ισόγειο, τα γραφεία μου στο υπόγειο και το μικρό μου διαμέρισμα στον πρώτο όροφο. Τα ενοίκια είναι πάρα πολύ ακριβά στο Παρίσι και δεν υπήρχε άλλος τρόπος, για να τα καταφέρω. Ζούσα λοιπόν στην κυριολεξία μέσα σε αυτό. Μάλιστα αυτό το κτίριο τώρα πια φιλοξενεί ένα από τα κομμωτήρια μου και πολλές φορές, όταν μια πελάτισσα μου κάθεται σε μια συγκεκριμένη καρέκλα της λέω «Ξέρετε, εκεί ακριβώς που κάθεστε, ήταν κάποτε το κρεβάτι μου..»

 

Επειδή το ραντεβού μας είχε κλειστεί από την Αθήνα μέσω της Kerastase, μιας εταιρείας που ο ίδιος αγαπά πολύ, όσο να’ ναι είχα κάνει λίγο την έρευνα μου, για να μάθω τα εξής:

 

Ο Eric είναι ο κομμωτής ο οποίος λατρεύει και ειδικεύεται στα μακριά μαλλιά.Τι ανάσα, για μένα αυτό, όταν οι περισσότεροι κομμωτές θεωρούν ότι για να αναδείξουν το… ταλέντο τους, πρέπει να σου τα πετσοκόψουν.. πόσα τέτοια παραδείγματα δεν θυμάμαι από τον εαυτό μου.. Και μετά, να βγαίνω με κλάματα από το κομμωτήριο και να γυρνάω σπίτι μου και να μην μπορώ να συνέλθω για μέρες, με αποτέλεσμα να τρέφω βαθιά απέχθεια έως φόβο και για τους κομμωτές και για τα αναθεματισμένα τα ψαλίδια τους…

 

Του το λέω.

 

«Ναι, σε καταλαβαίνω απόλυτα”, μου απαντάει. “Eμείς λατρεύουμε τα μακριά μαλλιά. Η δική μου τεχνική είναι να δίνω όγκο και υφή με το κατάλληλο κόψιμο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά. Ούτε μπορώ να διανοηθώ, ότι κάποιοι κομμωτές κάνουν το αντίθετο και μειώνουν τον όγκο ή ακόμα και το μάκρος.  Επίσης άλλο  ένα πράγμα που δεν κάνουμε ποτέ στα Coff1rst είναι οι απότομες αλλαγές. Πάρα πολλές φορές οι ίδιες οι πελάτισσες, μας ζητάνε ριζικές αλλαγές για τους δικούς τους λόγους (συνήθως ψυχολογικούς) αλλά ποτέ δεν δεχόμαστε. Εφαρμόζουμε τον κανόνα των τεσσάρων επισκέψεων. Της σταδιακής αλλαγής δηλαδή. Και σπάνια φτάνουμε μέχρι τις τέσσερις.. συνήθως στην δεύτερη ή πιο σπάνια στην τρίτη επίσκεψη, η πελάτισσα μας είναι τόσο ευχαριστημένη που έχει ξεχάσει την ριζική αλλαγή που ζητούσε στην αρχή.. Από ξανθά σε μαύρα μαλλιά, από κόκκινα σε ξανθά, από μακριά σε κοντά, από σγουρά σε ολόισια,  κλπ κλπ. Είναι λάθος. Για όλα πρέπει να υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής πόσο μάλλον για κάτι που είναι πάνω μας και ζούμε με αυτό συνεχώς” (πόσο σωστό.. πράγματι, σκέφτομαι ότι  έχει απόλυτο δίκιο και αυτό που μόλις μου είπε, δεν ισχύει μόνο για τα μαλλιά.)

 

493-_dsc2904

 

 

515-odeon301

 

 

Στην έρευνά μου όμως, «έπεσα πάνω» και σε κάτι άλλο… Ο Eric ήταν ο πρώτος εδώ και πάνω από μια δεκαετία που εφαρμόζει την εξής τεχνική βαφής μαλλιών- το δικό του μυστικό-  την οποία ο ίδιος ονομάζει varnish: Χρησιμοποιεί την κατάλληλη δόση ελαιόλαδου(!) μέσα σε κάθε βαφή, πριν την απλώσει στα μαλλιά για μεγαλύτερη φροντίδα, περιποίηση αλλά και για να τονίσει τη φυσική λάμψη των μαλλιών

 

Όταν το διάβασα αυτό, κάτι άστραψε μέσα στο μυαλό μου και δεν υπήρχε περίπτωση να μην ρωτήσω τον ίδιο:

 

“Εσύ Eric, εφαρμόζεις αυτή την τεχνική, πάνω από δέκα χρόνια και στην αγορά, πριν 2-3 χρόνια έκανε την εμφάνισή της μια  βαφή η οποία περιέχει στη σύνθεση της .. ελαιόλαδο, για μεγαλύτερη περιποίηση, λιγότερη φθορά και λάμψη στα μαλλιά. Τι έχεις να πεις γι αυτό; Σε αντέγραψαν;” «Κοίτα, δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη αλλά είναι τιμή μου ότι μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους, μπορεί να εμπνευστεί από μια δική μου τεχνική…..» (μπλα, μπλα, μπλα.. ναι σε αντέγραψαν Eric, απλά είσαι πολύ Γαλάτης για να το παραδεχτείς ευθέως)

 

Μισό, μισό, σκέφτομαι μέσα στο κεφάλι μου.. Εδώ μέσα, που βρίσκομαι τώρα, απέναντι σε αυτόν τον άντρα και από αυτόν τον άντρα, εμπνέονται  πολυεθνικές κολοσσοί για τα προϊόντα που θα λανσάρουν και τα οποία μετά  θα τα κάνουν προσιτά, σε κάθε γυναίκα σε κάθε γωνιά του κόσμου… ok…

 

Νομίζω πρέπει να το τελειώσω εδώ το post – τι λέτε marianna και litsa, συμφωνείτε; Απάντησα κάπως, στην απορία σας, σχετικά με τον καλύτερο (ίσως) κομμωτή του κόσμου;

 

Ας συνεχίσω λίγο ακόμα παρόλα αυτά…

 

“Eric, μίλησε μου λίγο για το δικό σου προϊόν μαλλιών, που μπορεί κάποια γυναίκα να βρει στο κομμωτήριο σου”. “Κοίτα πριν σου μιλήσω γι αυτό, θέλω πρώτα να σου πω, τη σκέψη μου, πριν το δημιουργήσω: Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί όταν οι γυναίκες επιλέγουν ένα καλλυντικό δώρο για τις φίλες τους, σχεδόν πάντα θα είναι άρωμα. Ξεχνάνε τα μαλλιά που για μένα η ομορφιά τους είναι πολύ πιο σημαντική. Η σκέψη μου ήταν λοιπόν, να δημιουργήσω ένα προϊόν μαλλιών ανάμεσα σε λάδι περιποίησης και άρωμα. Το Coiff1rst Paris Huile de Soins Sublimatrice d’ Eclats είναι τρία πράγματα μαζί: Έλαιο θρέψης, έλαιο λάμψης και άρωμα για τα μαλλιά. Aλλά και ιδανικό για δώρο.” μου απαντά.

 

Πάλι κάτι άστραψε μέσα στο κεφάλι μου… ‘Ελαιο για τα μαλλιά, άρωμα για τα μαλλιά ε; Σαν φιλοσοφία.. για δώρο στον εαυτό μας ή σε φίλες μας… και το σκέφτηκες και αυτό, Eric… Μάλιστα..

 

(Υποσημείωση: Όταν έφυγα, μου το έκανε δώρο. Σε μια άσπρη σακούλα με έναν όμορφο φιόγκο, και το πακετάρισε ο ίδιος για μένα, δεν ζήτησε από μια από τις δεκάδες βοηθούς και hair stylists να μου το δώσουν. Το έχω δοκιμάσει, έχω εθιστεί, το φοράω κάθε μέρα, έχει υπέροχο άρωμα, το βάζω στην ίδια κατηγορία μαζί με το Mythic Oil της L’Oreal Professionnel και το Elixir Ultime, της Kerastase.

 

 

COIFF1RST

 

 

ERIC-1

 

Τι άλλο να συμπληρώσω; Α, ίσως το γεγονός, ότι αυτός και το team του, μια φορά την εβδομάδα, χτενίζουν σε γηροκομείο του Παρισιού. «Είναι τόσο όμορφο τόσο γλυκό να βλέπεις τις ηλικιωμένες γυναίκες να γίνονται για λίγες ώρες ξανά κοριτσάκια. “Εric, ζούμε για αυτή την ώρα μια φορά την εβδομάδα που θα χτενίσεις τα μαλλιά μας!» μου εκμυστηρεύεται, ότι του λένε οι ίδιες. Επίσης  ο ίδιος και το team του χτενίζουν σε νοσοκομείο και μάλιστα με ασθενείς, νέες κοπέλες που υποφέρουν από νευρική ανορεξία «Eric, μετά από την επίσκεψή σου, είδα τα μαλλιά μου, τόσο όμορφα που κατάφερα και έφαγα πέντε ολόκληρες μπουκιές!» Μια φορά την εβδομάδα, χτενίζουν σε γυναικείες φυλακές «Eric, ξέρω ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν βγω από εδώ μέσα. Μια επίσκεψη στο salon σου» είναι κουβέντες που έχει ακούσει ο ίδιος και τις μοιράζεται εκείνο το πρωί στο Παρίσι μαζί μου.

 

 

coiff1st!

 

Πως τα βγάζεις πέρα με τη δουλειά σου, να διαχειρίζεσαι όλο αυτόν τον κόσμο που εργάζεται για σένα, όλα αυτά τα κομμωτήρια (διατηρεί κομμωτήρια, στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη, στην Ιαπωνία, στην Κορέα) όλες αυτές τις κολεξιόν, την εκπαίδευση των κομμωτών;”  “Ma, δεν εργάζομαι”, μου απαντά. “Ή τουλάχιστον δεν νιώθω ότι εργάζομαι. Είναι η ζωή μου και την λατρεύω. Λατρεύω όλη αυτή τη δημιουργικότητα εδώ μέσα.”

 

“Ξέρεις, προχθές, έπινα καφέ με έναν φίλο και γύρω στις 6 ένιωσα ότι έπρεπε να πάω σε ένα συγκεκριμένο κομμωτήριο μου, πες το ένστικτο αν θέλεις. Μπήκα λοιπόν μέσα και δεν μου άρεσε πολύ η εικόνα που είδα.. Τρεις τέσσερις πελάτισσες στις καρέκλες τους και κάποιοι από το προσωπικό μου, κάπνιζαν έξω, κάποιοι άλλοι μίλαγαν μεταξύ τους, κάποιες είχαν αποφασίζει να πιούν έναν γρήγορο καφέ.. Ξέρεις τι έκανα; Πήγα και έκλεισα τον γενικό διακόπτη του κομμωτηρίου. Σκοτάδι στο κομμωτήριο, και μετά, τους φώναξα όλους στο γραφείο μου. Τους είπα: «Πολύ ευχαρίστως αν θέλετε να εργάζεστε εδώ μέσα, είναι χαρά μου. Όποιος όμως από εσάς δεν θέλει να εργάζεται πλέον εδώ μέσα, δεν έχει διάθεση να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, τότε η πόρτα εξόδου ξέρετε που είναι. Με αγαπούν νομίζω και το κατάλαβαν. Μετά βέβαια, άνοιξα τον διακόπτη και πέρασα από όλες τις πελάτισσες μου, λέγοντάς τους «Δεν μπορώ να καταλάβω, μα να γίνει διακοπή ρεύματος, τς, τς, τς, μα τι κάνει ο Δήμαρχος, χίλια συγνώμη, ευτυχώς δεν κράτησε πολύ…»

 

550-montorgueil--1

 

 

525-odeon_vip403

 

 

(… “Είναι τρελλοί αυτοί οι Γαλάτες”, σωστά; Ο συγκεκριμένος μάλιστα είναι από την  Αλσατία)

 

Αυτός είναι ο Eric (με το δύσκολο επώνυμο, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, γι’ αυτό και όλοι τον ξέρουν και τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα)

 

O Eric με τον No 1 της εταιρείας L’Oreal στη Γαλλία

 

ERIC-4

 

Όταν τον αποχαιρέτησα μου είπε: «Λατρεύω την πόλη σου. Λατρεύω την Αθήνα. Πάντα περνάω υπέροχα εκεί, νομίζω είναι μια πόλη που θα μπορούσα να ζήσω. Είσαστε λαός με πάθος, λαός που ενθουσιάζεται. Ξέρεις εδώ στο Παρίσι, κάποιος μπορεί να δει κάτι υπέροχο και το σχόλιο του να είναι “pas mal”, “not bad”.. Το φαντάζεσαι Julia; Οι συμπατριώτες μου, βάζουν την αρνητική λέξη, mal/ bad για να περιγράψουν την ομορφιά… Και πολύ θα ήθελα μια μέρα, να βρω τον κατάλληλο συνεργάτη και να ανοίξω ένα κομμωτήριο Coiff1rst κοντά στο πανέμορφο ιστορικό σας κέντρο.”

 

Mois avec Eric Pfalzgraf

 

julia-eric

 

Όσο για τα μαλλιά μου; E, αυτά νομίζω άλλαξαν προς το καλύτερο, με ένα του βλέμμα (χα!). Δεν χρειάζεται  να σας πω, αν βρεθείτε στο Παρίσι, ποιος θα σας περιμένει για να περιποιηθεί τα μαλλιά σας, έτσι; Κάποια πράγματα εξυπακούονται για τα bb girls. Αρκεί να μου το πείτε, για να σας κλείσω το ραντεβού σας.

 

Ο Eric ήταν ο επίσημος καλεσμένος της Kerastase στην Αθήνα για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της εμβληματικής μάρκας. Απολαύστε τον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Ουάου, καταπληκτική συνέντευξη, τα σέβη μου Miss Julia 🙂

  2. Οι άνθρωποι με πάθος με ό,τι κι αν καταπιάνονται εκπέμπουν μια γοητεία στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς. Σήμερα, Τζούλια, δεν θα ζηλέψω (τόσο) εσένα που συναντάς τέτοιους ανθρώπους και ζεις τέτοιες εμπειρίες, αλλά αυτόν που έχει καταφέρει να πρωτεύσει και να σκορπίζει χαρά και αυτοπεποίθηση στον κόσμο που το έχει ανάγκη.

  3. Κούκλος ο κύριος ERic.Γιατί δεν έκανες ενα κούρεμα μια βαφή οτιδήποτε από τα μαγικά του χέρια?

  4. @ΕΛΕΝΗ: Κάτι έκανα, αλλά δεν προλάβαινα για παραπάνω. Δεν πειράζει όμως. Έχω λόγο τώρα για ανανέωση του ραντεβού στα Coiff1rst και μπορεί με κάποια από εσάς… who knows (και σου κλείνω μάτι τώρα..)

  5. @Amalia: Όπως πάντα, έχεις απόλυτο δίκιο. Πάνω από συνέντευξη, μαθήματα ζωής.

  6. Nα είσαι πάντα καλά Τζούλια μου, να γνωρίζεις τέτοιους ανθρώπους και να μας περιγράφεις τις εμπειρίες σου. Μέσα από όλα αυτά που έγραψες ένιωσα να είμαι και εγώ εκεί μαζί σου. Το ξέρεις το κόλλημα μου με τα σωστά περιποιημένα μαλλιά, θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μία εμφάνιση.
    Αν καταφέρω κάποια στιγμή να πάω στο Παρίσι θα χρειαστώ σίγουρα τη βοήθεια σου για ένα ραντεβου στο κομμωτήριο του Eric.
    Το Coiff1rst Paris Huile de Soins Sublimatrice d’ Eclats κυκλοφορεί στην χώρα μας?

  7. Καταπληκτική συνέντευξη και καταπληκτικά γοητευτικός ο Mr ERic! Ενα μικρό παλάτι το κομμωτήριό του,μακάρι να μπορούσα να διακτινιστώ και να βρεθώ εκεί!

  8. @ΤΖΕΝΗ: Δυστυχώς όχι αγαπημένη μου.. δυστυχώς… ποτέ δεν ξέρεις όμως..

  9. Βάλε τα δυνατά σου Τζούλια να έρθει και στην Ελλάδα, είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το αγαπημένο μου!!!!!!

  10. Xα!!!! Πέρα απο το, ότι θαυμάσαμε τον ερωτεύσιμο Γαλάτη και τις υπέροχες φωτο – ατμόσφαιρα της έδρρας του….. μήπως η ΤΖΕΝΗ έθεσε μια μαγική ιδέα??????

  11. Υπέροχη συνέντευξη Τζούλια συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για αυτή την εμπειρία (πόσο θα ήθελα να επισκεφτώ τον κ. Έρικ ακριβώς γιατί αγαπά την δουλειά του και σέβεται τις πελάτισσες του). Όλες του οι απόψεις μου φάνηκαν σωστές και σύμφωνες με τις δικές μου, αν άνοιγε εδώ μαγαζί σίγουρα θα τον επισκεφτόμουν 😉

  12. @Τζούλια, φτιάχνω βαλίτσα μέχρι να πεις κύμινο….

  13. Τζα!!!Καλησπέρα bbrirls…
    @Julia ναι μου έλυσες την απορία και τώρα μου δημιούργησες άλλες!!!!
    1)Τι έκανες στο μαλλί?
    2)Ποιον μου θυμίζει ο Έρικ?
    3)Προλαβαίνω να σπουδάσω κομμωτική και να με εκπαιδεύσει ο καλύτερος κομμωτής του κόσμου;
    4)Το άρωμα-έλαιο μαλλιών το αφήνω ασχολίαστο.Ήταν ένα χτύπημα(καλά δεν θα πω κάτω από τη ζώνη)για μένα(γνωρίζεις το θεματάκι μου με τα συγκεκριμένα προϊόντα)
    5)Σταματάω εδώ γιατί σήμερα έχουμε γιορτή.Χρόνια πολλά Στελλίτσα μου!!!
    Μουτςςςςςςςςςςς

  14. Τυχερούλα! Πόσο θέλω να με χτενίσει, κουρέψει, βάψει…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.