Review: Stella’s Recip-Y: Miracle Eye Mask: Οι εντυπώσεις σας.

stella's-recip-Y- miracle-night-mask-fysika-proionda-1

 

Ερήμην μου, λοιπόν. Γι’ αυτό, για το οποίο θα διαβάσετε παρακάτω, εγώ ενημερώθηκα τελευταία. Είπαμε. Το bb και ακόμα περισσότερο τα hororable bb girls, have a life of their own, πλέον. Καθόλου δεν με πειράζει, ειδικά όταν συντελούνται μικρά θαύματα, που αλλάζουν την ιεροτελεστία της ομορφιάς μου, προς το πολύ καλύτερο. Διαβάστε το post που ακολουθεί από την Stella και θα καταλάβετε, τι εννοώ:

 

 Λένε, ότι όλα τα όμορφα πράγματα συμβαίνουν γύρω από ένα ποτήρι κρασί.  Ποια είμαι εγώ για να το διαψεύσω, ειδικά όταν αγαπώ τόσο το κρασί αλλά και την καλή παρέα.  Ήταν εκείνο το λαμπερό απόγευμα του Ιουλίου λοιπόν, το κρασί ήταν ένα παγωμένο λευκό μοσχοφίλερο, σ΄ ένα cozy μπαρ του κέντρου κι η καλή παρέα, η ΙoannaThess μας, λίγο πριν αποχαιρετισθούμε για διακοπές.  

 

Τα γνωστά…. λέγαμε… λέγαμε και κάποια στιγμή έφθασε η ώρα της «μεγάλης εξομολόγησης».  Είχα μπροστά μου μια καλλονή, που μου έλεγε τον «καημό» της.  Το γνωστό που έχετε ακούσει κι εσείς…. “Τα μάτια μου… κι οι μαύροι κύκλοι… και έχω μεγάλο θέμα και αχ και βαχ και τι θα κάνω και γιατί δεν φτιάχνεις μια κρέμα για τα μάτια;”

 

Εγώ τώρα όταν βλέπω την Ιωάννα, τ΄ακούω βερεσέ όσα λέει, γιατί κοίτα να δεις τώρα μια κούκλα που έχει και καημό… αλλά, ότι και να πω δεν θα μ’ ακούσει, οπότε…. «Ιωάννα μου, τα Stella’s Recip-Y είναι τέλεια και για τα μάτια, δεν χρειάζεσαι άλλη κρέμα πίστεψε με..». «Ναι αλλά… εγώ…. το θέμα μου….» επέμενε η ίδια.  

 

Κάπου εκεί -δεν θυμάμαι σε ποιο ποτήρι κρασί βρισκόμασταν- είπα μέσα μου «κρέμα για τα μάτια όχι, αλλά… μήπως μια σούπερ δραστική μάσκα ματιών?» μήπως και ησυχάσω από την γκρίνια?

 

Έφυγα για διακοπές και δούλευα στο μυαλό μου την ιδέα, τα συστατικά, την συνταγή κι εκεί στις αρχές Σεπτέμβρη έδωσα στην Ιωάννα ένα βαζάκι και της είπα: «Ορίστε δική σου! Εσύ την ενέπνευσες, για σένα την έφτιαξα, δοκίμασε την, βρες και το όνομα».  Την γνώμη της Ιωάννας θα την μάθετε από την ίδια. 

 

Από μένα θα μάθετε τι ακριβώς κάνει η MIRACLE!

 

MIRACLE!

NIGHT EYE MASK

 

Είναι μία μάσκα ειδικά για την περιοχή των ματιών.  Ένα απόλυτα φυσικό και αποτελεσματικό προϊόν ανόρθωσης και αναζωογόνησης, ειδικά φτιαγμένο για όσες γυναίκες βασανίζονται με την περιοχή των ματιών τους, από 30 – 130 ετών! Θα σας αποκαλύψω, κάποια από τα είκοσι αυστηρά επιλεγμένα, για την δράση τους στην περιοχή των ματιών, κορυφαία συστατικά όπως:  καρότο, αργκάν, λεβάντα, εσπεριδοειδή και δίκταμος.  Είναι εξαιρετική για την περιοχή των ματιών για σύσφιξη, μαύρους κύκλους και ρυτίδες.  Δίνει λάμψη, φωτεινότητα, απαλαίνει σταδιακά τις ρυτίδες, βελτιώνει το μάτι της χήνας και δίνει ένα αποτέλεσμα φρεσκάδας, αναζωογόνησης, ανανέωσης.

 

lavendar-1

 

Φοριέται μόνο βράδυ (λόγω συστατικών), μια γενναιόδωρη ποσότητα ή όσο χρειάζεται η κάθε μία, γύρω από τα μάτια, όπου εμφανίζονται έντονες ρυτίδες ή γραμμές έκφρασης.  Χρειάζεται ένα καλό μασάζ, για να απορροφηθεί και την αφήνουμε, τουλάχιστον για μισή ωρίτσα ή όσο περισσότερο μπορούμε ή ιδανικά, όπως προτείνω εγώ, όλο το βράδυ (αντικαθιστούμε δηλ. την κρέμα ματιών μας για εκείνη τη βραδιά).

 

Εάν πάλι έχουμε να βγούμε και θέλουμε απλά ένα φρεσκάρισμα, αφαιρούμε το πλεόνασμα (αν έχει μείνει)  μετά το μισάωρο, με ένα βαμβάκι και απλά συνεχίζουμε με το μακιγιάζ, χωρίς να την ξεβγάλουμε με καθαριστικό.  Εάν την φορέσουμε  όλο το βράδυ, το πρωί το αποτέλεσμα είναι αποκαλυπτικό!  Έξτρα φρεσκάδα, ενυδάτωση και λάμψη!  Σε μια νεαρή κοπέλα θα πρότεινα να την φορέσει στα μάτια μια φορά την εβδομάδα για πρόληψη, ειδικά αν έχει προδιάθεση.  Σε μια μεγαλύτερη, δύο με τρείς φορές ή όσο συχνά έχει ανάγκη (φυσικά όχι κάθε μέρα).

 

argan-1

 

 

TIP!  Φορέστε την σε σημεία όπου το πρόσωπο έχει ήδη ρυτίδες, γραμμές έκφρασης ή προδιάθεση π.χ γύρω από τα χείλη ή τις ρινοπαρειακές, στο μεσόφρυο, στο τόξο των φρυδιών!  Μην βάλετε εκείνη την βραδιά κρέμα νύχτας …. Θα με θυμηθείτε το πρωί στον καθρέφτη!

 

 

 

 

(συγνώμη, συγνώμη, εγώ είμαι η Τζούλια και μπαίνω ένα λεπτό, εμβόλιμα εδώ, φυτρώνω εκεί που δε με σπέρνουν δηλαδή, αλλά πρέπει να εξομολογηθώ κάτι εδώ: Αντίθετα με την Ιωάννα, το δικό μου πρόβλημα είναι οι  ρυτίδες στο μεσόφρυο- και μου τα έλεγε κάποτε η μαμά μου- γιατί είμαι πολύ εκφραστική. Εκείνο το βράδυ λοιπόν αποφάσισα να βάλω μια γενναιόδωρη ποσότητα Miracle Eye Mask σε εκείνη ακριβώς την περιοχή και να κάνω ένα καλό δίλεπτο μασάζ. Την άλλη μέρα, γύρω στις 8 το πρωί, ήρθε η μητερα μου σπίτι μου. Σας ορκίζομαι μου είπε ακριβώς αυτό: Καλά, έκανες botox και δεν μου το είπες; Νόμιζα ότι μου τα έλεγες όλα. Της απάντησα με κλείσιμο του ματιού: Stella’s Recip-Y και θα περιμένω λίγο ακόμα πριν το κάνω το μποτοξάκι.)

 

 

Ο λόγος και πάλι στην Stella:

 

 

Διατηρείται στο ψυγείο, τόσο για συντήρηση, αφού δεν έχει ίχνος συντηρητικού, αλλά και γιατί είναι απίστευτη η ανακουφιστική και δροσερή της αίσθηση, στα κουρασμένα από τον υπολογιστή ή την ταλαιπωρία μια ολόκληρης ημέρας μάτια!   Έτσι κι αλλιώς θα «λιώσει» σαν φρέσκο βούτυρο, μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα σας.

 

 

 

 

stella's-recip-y-miracle-eye-mask-fysika-proionda-3

 

 

 

 

Εγώ είμαι πάλι: Ωραία, όπως πάντα, μας περιέγραψε η Stella το νέο της δημιούργημα, σωστά; Μόνο, που αυτό εδώ μέσα, δεν είναι αρκετό. Διαβάστε λοιπόν τώρα, τι είπαν όσες την έχουν (έχετε)  ήδη δοκιμάσει:

 

 

 

 

 

 

REVIEWS ΓΙΑ ΤΗΝ

MIRACLE!

Night Eye Mask

 

 

Μαρία – Κύπρος

Έβαλα χθες το βράδυ τη μάσκα! Σου γράφω γιατί μόλις ξύπνησα το πρωί και πήγα στον καθρέφτη, είπα OH MY GOD!!! Καλέ?? Οι ρυτίδες σχεδόν εξαφανισμένες! Στέλλα; Τι είναι αυτό; ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

 

Αλεξάνδρα – Αθήνα

Θέλω πολύ να σου γράψω για την μάσκα. Την βάζω 2-3 φορές την εβδομάδα και να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρη, κατά πόσο βλέπω σύσφιξη στο πρόσωπό μου. Όμως πήγα για 3 συνεδρίες βελονισμού και ο γιατρός μου είπε, ότι το δέρμα μου έχει γίνει πιο “σκληρό”. Επίσης δεν μπορώ να μην σου πω, ότι πρώτη φορά βλέπω τέτοια ζωντάνια στο πρόσωπό μου. Τέτοια λάμψη, τέτοια φρεσκάδα. Θα ήθελα βέβαια πολύ να το ακούσω να μου το πει και κάποιος από τον περίγυρό μου και δεν έχει συμβεί αυτό, αλλά αφού το βλέπω εγώ που είμαι τόσο αυστηρή και ανικανοποίητη ΠΑΝΤΑ με την εικόνα μου, σίγουρα είναι σωστό.

Ναι, ναι νιώθω υπέροχα! Σε φιλώ και σ’ ευχαριστώ πολύ!

 

Αθηνά – Θεσσαλονίκη

Η MIRACLE! Night Eye Mask …. είναι απλά μαγική!! Έχεις δίκιο που είσαι περήφανη γι’ αυτήν.  Λιώνει επάνω στο δέρμα μου και είναι σαν να το «σιδερώνει»! Μπράβο σου..

 

Χριστίνα – Αθήνα

Τα προϊόντα σου κάνουν τη διάφορα σε σχέση με, ότι άλλο έχω δοκιμάσει ως τώρα. Η μάσκα ματιών MIRACLE! είναι απίστευτη!  Έχε με υπ’ όψιν, όταν την ετοιμάσεις.

 

Βάσω – Αθήνα

Η φοβερή σου έκπληξη με την μάσκα ματιών είναι αποκάλυψη!  Την έχω χρησιμοποιήσει ένα βράδυ, αλλά πραγματικά αισθάνθηκα πολύ ωραία στην περιοχή των ματιών την επομένη το πρωί. Με τρέλανε επίσης αυτή η πιπεράτη μυρωδιά, ουάου!

Λένε πως η πρώτη εντύπωση μετράει…. Προσωπικά πιστεύω πως δεν έχουν άδικο όσοι το λένε! Με το που άνοιξα το βαζάκι της μάσκας ματιών με συνεπήρε η πιπεράτη της μυρωδιά που σε μπερδεύει αρχικά αλλά σε κερδίζει τελικά, και η καταπληκτική λεία υφή της. Η καλύτερη βέβαια αίσθηση έρχεται όταν την βάζεις στα μάτια και αισθάνεσαι άμεσα μια σύσφιξη στην περιοχή των ματιών. Εάν δε την αφήσεις και ολόκληρο βράδυ τότε το πρωί αισθάνεσαι super! Τι να πω για την Στέλλα που με την συνεχή της επαγρύπνηση μας προσφέρει όλες αυτές τις μεθυστικές κρέμες. Στέλλα keep going με την καλή δουλειά!

 

 

Νατάσα – Αθήνα

Είναι από τα προϊόντα που η λέξη MIRACLE! τους ταιριάζει γάντι! Όσες φορές την έχω βάλει (πάντα βράδυ και την αφήνω ως το πρωί) οι ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια απαλύνονται και η περιοχή των ματιών δείχνει ανανεωμένη!  Είναι σαν να έχει κάνει κάποιος photoshop στον καθρέφτη μου και δεν βλέπω γραμμές έκφρασης!

Πρέπει επίσης να σου πω, ότι μπορεί να μην έχω κάνει τίποτα επεμβατικό, αλλά έχω δει φίλη μου που έχει κάνει ενεσούλες σε γραμμές έκφρασης και χαίρομαι ιδιαίτερα που δημιούργησες ένα προϊόν που κάνει ακριβώς αυτό, με τον πιο φυσικό και αγνό τρόπο!  Φυσικά και όταν εκφράζομαι υπάρχουν γραμμές έκφρασης και φαίνονται, αλλά μου αρέσει όταν γελάω να φαίνονται έτσι κι αλλιώς!

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με όλα σου τα προϊόντα και το γνωρίζεις, απλά η MIRACLE! Night Eye Mask το πάει ακόμα παραπέρα!!

Πολλά συγχαρητήρια Στέλλα μου καθώς το νέο μέλος που απέκτησε η οικογένεια των προϊόντων σου αγαπιέται πολύ εύκολα. Και σε ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκες να την δοκιμάσω!

 

Άννα ΤΖ.– Αθήνα

BELIEVE IN MIRACLES!

Επιτρέψτε μου, να περιγράψω την MIRACLE! από την φτωχή μου πλευρά. Φτωχή γιατί – ο καθένας στο είδος του – κι αν δουλεύεις καλά την αυτογνωσία σου, το ομολογείς! Ένα πράγμα που κατέχω πλέον καλά, είναι να μην ντρέπομαι. Κάπως έτσι λοιπόν λειτουργώ: αν δεν ξέρω, ρωτάω!

Ευτυχώς ρώτησα το άτομο που εκπέμπει αυτή την γνώση! Την Στέλλα, με την οποία, έχω επιλέξει να συνεργαστώ για τα θέματα του δέρματος μου,  τον τελευταίο χρόνο.  Ήδη μου έχει συστήσει τις κατάλληλες συνθέσεις στις κρέμες προσώπου κ σώματος.

Πριν ένα μήνα όμως, λόγω εντατικών υποχρεώσεων και κακής ποιότητας ύπνου είχα την ανάγκη να φροντίσω πιο σχολαστικά, την περιοχή των ματιών μου.  Εφ’ όσον άκουσε την γκρίνια μου, που συμπεριελάμβανε ποίκιλα θέματα (πολύ δουλειά – πολύ φασίνα – πολύ αλλεργία) μου ανακοίνωσε, ότι μόλις ετοίμασε μία μάσκα για τα μάτια. Την MIRACLE! Night Eye Mask.  Την πρώτη εφαρμογή δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Σαν να είχα κάτι επάνω μου… χωρίς ….να το έχω.  Αίσθηση φίλμ… χωρίς να υπάρχει…!

Ήθελα να αφιερώσω χρόνο στο νέο αυτό προϊόν κι αντί να συνεχίσω τις υποχρεώσεις, διεκδίκησα μια ώρα για τον εαυτό μου. Ξάπλωσα σε ύπτια θέση και χαλάρωσα όπως όριζε η αίσθηση που είχα… Η ατμόσφαιρα μύριζε ένα κατευναστικό άρωμα κι έκλεισα τα μάτια.  Την επόμενη μέρα είχε υποχωρήσει το αντιαισθητικό πρήξιμο γύρω από τα μάτια μου καθώς επίσης, να σημειώσω κάτι πολύ σημαντικό: δεν ένιωθα πλέον το “βάρος” της κούρασης.

Κάνω την εφαρμογή δύο φορές την εβδομάδα και δεν διαπραγματεύομαι εκείνη την ώρα για τον εαυτό μου.  Έχω ήδη κερδίσει πολλά! Ευχαριστώ Στέλλα για την MIRACLE! Εύχομαι πάντα, να δημιουργείς αλήθειες κ εγώ να πιστεύω στα θαύματα!

 

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

 

 

 

Δεν σταματάμε εδώ όμως, bb girls. This post will  be continued  tomorrow… Το θαύμα συνεχίζεται και αυτή τη φορά, θα το δείτε να “ξετυλίγεται” μπροστά στα μάτια σας, για τα ματια σας μόνο.

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα , τη θέλω πολύ αυτή τη μάσκα , στέλνω e-mail αμέσως. φιλιά…

  2. Καλημερά και από μένα, θα ήθελα και έγω να δοκιμάσω όχι μόνο αυτή τη μάσκα αλλά και μία ενυδάτική. Ειδικά αυτό το διάστημα και τους επόμενους μήνες που ο γιατρός λέει όχι κρέμες και χημικά είναι ευκαιρία να εθιστώ στα φυσικά προιόντα!!!!!

  3. Καλησπέρα κι από μένα!! Έγραψα ένα σχόλι πριν από κανένα δίωρο και τώρα δεν το βλέπω!!!
    Επαναλαμβάνω λοιπόν!
    Στέλλα Χρόνια Πολλά και πάλια και πραγματικά η κρέμα φαίνετια να είναι ένα θαύμα!! Έκανες πάλι το miracle σου!!
    Τζούλια δεν έγραψα χθες σχόλιο γιατί το διάβασα σήμερα το post – η χθεσινή μέρα δεν περιγράφεται!! Μα είναι πολύ ερωτεύσιμος ο Γαλάτης κομμωτής και όχι γιατί είναι κούκλος αλλά γιατί είναι φοβερός άνθρωπος!
    Πρέπει να κανονίσω ταξιδάκι σοτ Παρίσι σύντομα!!
    Φιλιά Πολλά

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Τελικά τα θαύματα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις.Και τι να πω τώρα εγώ για την αγαπημένη μου μαγισσούλα?Τίποτα που δεν έχω πει ήδη κι αν αρχίσω δεν θα σταματάω (πολυλογού)οπότε τα φιλιά μου!

  5. @MariaA Μαρία μου σ’ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Νομίζω, ότι το όνομα προέκυψε τόσο αυθόρμητα από τα κορίτσια που την δοκίμασαν που δεν θα μπορούσε να είναι κανενα άλλο! Φιλιά!

  6. @Litsa Strantzali…. εσυ κουκλίτσα θα μιλήσεις, στην ώρα σου…. 😉

  7. Στέλλα,χρόνια σου πολλά,θαυματουργή σαν τη μάσκα ματιών σου!

  8. Το προϊόν είναι καταπληκτικό! Ενυδατικό, πολύ αναζωογονητικό και πραγματικά δουλεύει! Προσωπικά το αφήνω όλο το βράδυ και αυτό που με εντυπωσιάζει (εκτός από το ξεκούραστο βλέμμα την επόμενη μέρα) είναι το γεγονός πως, αν και μάσκα που δεν ξεβγάζω, δεν μου προκαλεί καμία λιπαρότητα (έχω μικτό-λιπαρό δέρμα).

  9. Καλησπέρα!!! Για άλλη μια φορά εντυπωσιάστηκα από την αγαπημένη μου Στέλλα!!! Δεν ξέρω τι να πω πλέον για τα Stella’s… Επαναλαμβάνομαι σίγουρα, τόσο που νομίζω ότι ίσως να μην με πιστεύετε. Πραγματικά όμως έχω βολευτεί τόσο πολύ αυτές τις υπέροχες, μοσχομυριστές κρεμούλες!!!!
    Το πρόσωπό μου έχει ισορροπήσει και δεν με περάζει πλέον ούτε το κρύο, ούτε η ζέστη. Και να σας πω και ένα μυστικό μιας που τις προάλλες αναφέρατε για τις κρέμες χεριών? Πάντα τα χέρια μου ήταν πάρα πολύ ευαίσθητα στο κρύο, Τόσο που άνοιγαν κιόλας. Τις κρέμες χεριών κάθε χειμώνα δεν τις προλάβαινα. Από τότε που χρησιμοποιώ τα Stella’s, κάθε βράδυ που βάζω την κρέμα μου δεν πλένω μετά τα χέρια μου. Αντίθετα απλώνω ότι έχει μείνει σε όλο το χέρι. Το αποτέλεσμα? Πέρυσι δεν τελείωσα ούτε ένα σωληνάριο κρέμα χεριών. Δεν μου χρειάστηκε. Ίσως από αυτό που κάνω?? Ποιος ξέρει…Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Στέλλα μου χρόνια πολλά πολλά πολλά!!!!

  10. Απο το μεσημέρι το ΒΒ με πέταγε εξω και δεν μπορούσα να απαντήσω στα σχόλια σας.
    @marianna Σ’ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
    @ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αγαπημένη μου, αυτο που κάνεις είναι σωτήριο και αλίμονο αν ξέπλενες από τα χέρια σου, – θα μ΄έκανες να κλαίω- τόσα πολύτιμα συστατικά… Κάνεις λαμπρά και ειδικά γιά την χρήση προιόντων στα χέρια εξαιρετικά ειναι και τα Body butters Ginger Wonderland και Flowers Everywhere,τα οποία εκτος των άλλων είναι ιδανικά για ξηροδερμίες. Σ΄ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου και γαι την θετική σου ενέργεια που πάντα ξεχειλίζει.
    @Ιωάννα μου αγαπημενη μην φοβάσαι την λιπαρότητα των αγνών φυσικών προιόντων. Δεν εχει καμμία σχέση με το χημικό, το συνθετικό πρόσθετο ή το προιόν σιλικόνης και γλυκερινηςακομα και φυτικής γλυκερίνης. Απέχει όσο το φεγγάρι απ΄τη γη. Αλλο πραγμα το φυσικό, βιολογικό, αγνο λάδι που αφομοιώνεται πλήρως απο το δέρμα και τον οργναισμό μας και άλλο τα παραγωγα πετρελαίου π.χ parabens.

  11. Λόγω τρελης δουλειας τωρα μολις μπόρεσα να διαβάσω το αγαπημένο μου bb απο το κρεβατακι μου..Στελλα μου επειδη εχω δοκιμασει ηδη καποια απο τα υπεροχα προιοντα σου,θα σου στειλω mail παραγγελιας του καινουργιου σου θαυματος..

  12. @Stella: Τρελαίνομαι!!!!!! Πάλι έκανες το θαύμα σου Στελλίτσα μου και έχω χάσει το μυαλό μου με όσα διάβασα για την φανταστική Night Eye Mask!! Πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσω σύντομα και γω! Φιλιά αστέρι μου!
    Υ.Γ. Αγαπημένο μου παρεάκι, ξέρω ότι έχω “χαθεί” αυτό το διάστημα, αλλά ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος…. Δεν σας έχω ξεχάσει και πάντα διαβάζω τις αναρτήσεις για να’μαι συνέχεια ενημερωμένη! Καλό βράδυ και πολλά φιλιά σε όλες σας! 🙂

  13. Καλημέρα!!! Συγνώμη, δεν είμαι φανατική bbgirl, αλλα, πείτε μου, πως μπορώ να προμηθευτώ αυτήν την καταπληκτική μάσκα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.