Άστρα Weekly (women only) Προβλέψεις από 5 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου

stars-221

 

Astral Diaries

Κριός

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο: Με τις φιλίες σου γίνεται του Δράμαλη, κι όπως ίσως θυμάσαι από τα σχολικά σου χρόνια, ο Δράμαλης γενικότερα δεν καλοπέρασε – κράτα τα θετικά, που μπορούν να συνοψιστούν υπό το γενικό τίτλο «Το Μεγάλο Ξεσκαρτάρισμα».

Επίσης, το τι πιθανό είναι το σενάριο να παίξει σεξ με φίλο δε λέγεται. Μεθυσμένο σεξ θα είναι; Απελπισμένο σεξ θα είναι; Ό,τι και να είναι θα είναι τέλειο, με το μετά έχουμε ένα θέμα ως συνήθως.

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Το οποίο «μετά», δεν κάθεσαι σπίτι να κλώθεις μόνη τι είναι και τι δεν είναι, όχι, καθόλου. Παίρνεις τον πρώην κολλητό και νυν 50 αποχρώσεις του γκρι και πάτε ένα ωραίο ΠΣΚ κάπου να αποφανθείτε μαζί τι ακριβώς σας ξημέρωσε.

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Πανσέληνος ναι, καλά κατάλαβες, ΑΥΤΟ το ΠΣΚ δεν πας πουθενά, απολαμβάνεις τον καταιγισμό εξόδων, διασκέδασης, γνωριμιών και πληροφορίας δίχως να παίρνεις τίποτα πολύ στα σοβαρά και δίχως να αναμεταδίδεις τίποτα εσύ προσωπικά.

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Και πού ‘σαι, παιδί; Από τώρα και για ένα τετράμηνο, το τι επιστροφές / καταστροφές έχουν να παίξουν να μη στο συζητήσω. Τι κάνει η καλή Κριός; Δεν παίρνει κεφάλια, παίρνει προβάδισμα και δεν κοιτάζει πίσω.

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Διότι το μπροστά είναι πολύ ενδιαφέρον, και φέρει στοιχεία γερών θεμελίων και αντοχής στο χρόνο – πώς λέμε «σχέση ζωής»; Αυτό!

 

 

Ταύρος

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο: Στη δουλειά σφάζεσαι. Για να καταλάβεις, μπροστά στο τι σου συμβαίνει στον επαγγελματικό σου στίβο, ο «Μονομάχος» είναι η «Χάιντι, η μικρούλα των βουνών». Αγαπημένη μου Χάιντι-Ταυρίνα, έχε όμως το νου σου μήπως η μεγάλη κόντρα με ένα παλικάρι υψηλότερα ιστάμενο από σένα και πολύ ξινό και γκρινιάρικο κρύβει ένα κόλλημα μαζί σου εκ μέρους του που δεν έχει άλλο τρόπο να το εκφράσει.

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Βιώνεις επίσης ένα θέμα στο σεξ, όπου δεν τολμάς να επικοινωνήσεις κάποια από τα «θέλω» σου με αποτέλεσμα το όλο πράγμα κάπου να χωλαίνει. Να σου θυμίσω πως ο εραστής μας είναι κάποιος στον οποίο μπορούμε να ζητήσουμε τα πάντα, και ανοιχτά, στον τομέα αυτόν – αν σκεφτόμαστε τι και πού και πώς και απαπά, δε νομίζω ότι αξίζει να το παιδεύουμε παραπάνω.

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Ποιόν έχεις, και ποιόν πραγματικά θέλεις; Αν δώσεις δύο διαφορετικά ονόματα (έχω το Γιάννη αλλά θέλω τον Κώστα), ένα θεματάκι το έχουμε. Και το παράξενο δεν είναι να θέλεις αυτόν που θέλεις, αλλά το γιατί να μην τον έχεις να τελειώνουμε.

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Θεματάκια σπιτιού και οικογένειας καθώς και κληρονομικά και διακανονισμοί ξεκινούν να διευθετούνται τώρα (και για ένα τετράμηνο θα είσαι λίγο στην τσίτα). Μη δίνεις σημασία στις υπερβολές και στα συναισθηματικά κρεσέντο ανθρώπων που θέλουν να σε επηρεάσουν: εσύ να προβάλεις την πρακτική σου φύση!

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Η κυβερνήτης σου από το φιλικό σου Αιγόκερω κάνει θαύματα, και σου θυμίζει πως ο έρωτας πρέπει να μας πηγαίνει μπροστά, να μας εξελίσσει και να μπορούμε να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε μαζί του τον ουρανό με τα άστρα, έχοντας τα πόδια μας στέρεα στη γη.

 

 

Δίδυμοι

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο: Εσένα σε έχει πιάσει το «να φύγω, να φύγω» virus, που πάντα σε πιάνει σε κλειστοφοβικές καταστάσεις – έλα όμως που το φευγιό δε σου κάθεται και κοντεύεις να κατεβάσεις κυνόδοντες! Σε απλά αθηναϊκά καφενείου, για όλα υπάρχει η σωστή ώρα και για να μη σου προκύπτει εδώ και τώρα, ίσως στο εδώ και στο τώρα να πρέπει να μείνεις και να λύσεις θέματα που χρονίζουν. Με σπαθί, όπως όλους τους Γόρδιους δεσμούς.

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Φρόντισε να διαχωρίσεις εντελώς την επαγγελματική σου ζωή από τις ανάγκες των φίλων σου και τα χατιράκια που δε σταματάς να τους ικανοποιείς. Κοινώς, όχι, δε φεύγουμε σκαστοί από το γραφείο με ψευδείς δικαιολογίες για να συνδράμουμε την κολλητή που χώρισε με το φίλο της – διότι λίαν συντόμως θα μας παρηγορεί εκείνη που χάσαμε τη δουλίτσα μας, με καταλαβαίνεις υποθέτω.

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Είναι βλέπεις κι αυτό το φεγγάρι το αυριανό στο ζώδιό σου, που μόνο εύκολες δεν τις κάνει τις σχέσεις. Όλων των ειδών τις σχέσεις. Και σε συνέχεια του προηγουμένου περί επαγγελματισμού, ξέρεις ότι είναι ό,τι χειρότερο το να ερωτεύεσαι στο χώρο της δουλειάς σου, έτσι; Τι λες, θα το αποφύγουμε;

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Από τώρα, και για περίπου ως τα μέσα Απριλίου, έρχεσαι να κριθείς για τα λόγια που έχεις πει στο έτερό σου ήμισυ. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, υποσχέσεις που έχουν δοθεί έρχονται τώρα να κριθούν στο έμπρακτο διά ταύτα. Ναι, είσαι ζώδιο του Αέρα, αλλά τα λόγια του αέρα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, έτσι;

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Πάντως, ως ζώδιο επίσης μεταβλητό (aka δαρβίνειο είδος που επιβιώνει παντού), πάλι μια χαρά θα είσαι! Μπαίνει κι η Αφροδίτη στον τομέα του σεξ, εξαιρετικά Χριστούγεννα τα βλέπω τα φετινά!

 

 

Καρκίνος

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο: Με τον Άρη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, ένα πιθανό σενάριο είναι να σου εμφανιστούν ξαφνικά χρέη που αγνοούσες την ύπαρξή τους, και να τρέχεις. Άλλο σενάριο είναι να μαλλιοτραβηχτείς για θέματα κληρονομικά με το σόι, είτε θέματα διαζυγίου και διατροφής με το πρώην ταίρι, όσες διαθέτετε. Το καλύτερο όμως σενάριο είναι πως αυτή η διέλευση πάντα μιλά για έντονο, ζωογόνο και άφθονο σεξ στην πιο βασική μορφή του, που παραμένει διαχρονικά και η καλύτερη. Ξέρεις, χωρίς αυτά τα «πού πάει η σχέση μας Αγησίλαε».

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Θα ήθελα επίσης να είσαι θετικά προετοιμασμένη για μία αιφνίδια αλλά θετική εξέλιξη στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Εκ πρώτης όψεως, μπορεί να σου φαίνεται περιοριστική και καθόλου αυτό που ήθελες, σύντομα όμως θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Η κούραση, το άγχος και οι συνεχείς διενέξεις του τελευταίου διαστήματος στη δουλειά ίσως, με αυτή την πανσέληνο, σε φέρουν αντιμέτωπη με ένα γενικότερα πεσμένο ανοσοποιητικό, ή και ψυχοσωματικά. Φρόντισε τον εαυτό σου, μη παριστάνεις μόνη σου το γιατρό και, κυρίως, φτιάξε τη διατροφή σου!

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Κάποιες αποφάσεις που έχεις πρόσφατα πάρει ή είσαι τώρα στη διαδικασία να τις πάρεις, και που αφορούν τα εργασιακά και επαγγελματικά σου, θα κριθούν στο επόμενο τετράμηνο. Εκεί θα φανεί αν ένα ρίσκο που πήρες ήταν σωστό, ή αν ήρθες πίσω και πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή.

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Αφροδίτη, δηλαδή, στον τομέα σχέσεων και νέων συνεργασιών. Wow, κορίτσι, δεν έχω να πω κάτι άλλο, wow.

 

 

Λέων

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο: Όταν ο Άρης διελαύνει στον 7ο ηλιακό μας οίκο των σχέσεων, των σημαντικών συνεργασιών και του σημαντικού μας Άλλου, ή αιφνίδια σμιξίματα έχουμε, ή θορυβώδεις χωρισμούς με όλα τα συνήθη παρελκόμενα σε πορσελάνες και ηχορύπανση. Με αυτή τη διέλευση, τα κακά νέα ενός σμιξίματος είναι ότι μπορεί να είναι σύντομο ακριβώς όσο είναι έντονο. Τα καλά νέα ενός χωρισμού μετά μουσικής, είναι ότι είναι οριστικός.

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς.  Ναι, περισσότερα συνηγορούν υπέρ ενός καινούργιου κεραυνοβόλου έρωτα – με κάποιον πολύ διαφορετικό από σένα, ή επάνω σε κάποια μετακίνησή σου, ταξίδι, στο προαύλιο ή το αμφιθέατρο ενός πανεπιστημίου… Αντιμετώπισέ τον ως ακριβώς αυτό: έναν καινούργιο έρωτα. Μην του φορτώσεις τις προηγούμενες αποτυχίες και τον κάνεις το επόμενο project, δεν θα βγει σε καλό.

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ μίας Φιλίας κι ενός Έρωτα είναι πάντα το σεξ. Κι επειδή τα τελευταία χρόνια έχεις αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ως προς το να σου ορίσει ο άλλος τι ακριβώς είστε, σου προτείνω το εξής rescue tip. Συμπεριφέρσου ΑΚΡΙΒΩΣ όπως διατείνεται πως θέλει να είστε. Ζευγάρι; Δικαιούσαι να έχεις απαιτήσεις και αξιώσεις συντρόφου. Φίλοι; Οι φίλοι δεν κάνουν σεξ. Ο τελειότερος τρόπος για να τον διδάξεις πως αυτά που λέει μπορούν και να χρησιμοποιηθούν εναντίον του.

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Είσαι σε σχέση; Θαυμάσια! Καινούργια ιστορία, έ; Πολύ χαίρομαι! Για να σε δω πόσο και πώς θα υπερασπιστείς αυτή την καινούργια ιστορία από τους πρώην που ξεφυτρώνουν σα μανιταράκια μετά τη βροχή, και κλαίγονται για επανασυνδέσεις και δεύτερες (τρίτες, όγδοες) ευκαιρίες…

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Είσαι single; Ο έρωτας ελλοχεύει στον εργασιακό σου χώρο, ή σε κάποια πτυχή μιας καθημερινότητας που φαίνεται μουντή, αλλά αν την καλοκοιτάξεις κρύβει αστερόσκονη!

 

Παρθένος

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο: Τα σπας με συνεργάτες; Τα παίρνεις στο κρανίο με αθέμιτους ανταγωνισμούς κι επαγγελματικά ξεκατινιάσματα; Επαγγελματικά τα πράγματα ήρεμα κι αρμονικά δεν τα λες. Το θετικό όμως αυτής της διέλευσης είναι η εξαιρετική ενέργεια που σε διακατέχει, και που χαλαρά κάνεις τη νύχτα μέρα να τελειώσεις αυτά που πρέπει για τη δουλειά σου δίχως κανένα ιδιαίτερο ζόρι (οκ, ορκίζεσαι στον Άγιο Εσπρέσσο, αλλά και πάλι…)

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και κληρονομικών, ή χρεών, λύνονται ως διά μαγείας και μάλιστα με τρόπους απρόβλεπτους, με χαρακτήρα «κεραυνού εν αιθρία». Τι λείπει όμως, τι φταίει, και η αγάπη κλαίει; Ο έρωτας. Και ερωτώ για τον έρωτα, μήπως ο έρωτας ως γενική πραγματικότητα είναι μια χαρά, και μόνο εσύ μου είσαι κολλημένη με κάποιον προαιώνιο; Και αν ναι, φταίει το σύμπαν; Μην απαντήσεις, ρητορική η ερώτηση!

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Μήπως σε ό,τι αφορά στην καριέρα σου κάνεις ανόητες και βεβιασμένες κινήσεις γεμάτες υπερβολική αισιοδοξία και ελάχιστο ρεαλισμό ή σχεδίαση, με υποσυνείδητο θέμα να αποδείξεις σε κάποιον φαντασιακό έρωτα ότι να, είσαι και άξια, και ικανή, και τα πάντα; Αν απάντησες ναι, σταμάτα το αυτό όχι τώρα, χθες.

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Επίσης – ο εχθρός δεν είναι οι οικείοι σου, η οικογένειά σου, αυτοί που μοιράζονται τη στέγη σου. Είναι ο εαυτός σου – όταν σταματήσεις εσύ να σαμποτάρεις τον εαυτό σου, τότε θα ξεκινήσουν να συμβαίνουν θαύματα.

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Και αυτό ακριβώς είναι αυτή εδώ η Αφροδίτη. Ένα μικρό, προσωπικό σου, Χριστουγεννιάτικο θαύμα. Άσε τον πλανήτη των σχέσεων και της καλοπέρασης να σου θυμίσει πώς είναι η ζωή (κι όλα τα ωραία, μέχρι το πρωί κλπκλπ)

 

Ζυγός

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο:  Κεραυνοβόλοι έρωτες που ξεκινούν από ακόμα πιο κεραυνοβόλο σεξ! Διάθεση για ερωτικό παιχνίδι με επιθετικές τακτικές και στενά μαρκαρίσματα, να τα ζηλεύει και η εθνική μπάσκετ – έλξη προς κάποιον ιδιαίτερα αρρενωπό, ακόμα και κάποιον με «Άρειο» επάγγελμα: στρατιωτικός, χειρουργός, αθλητής… Έλξη για κάποιον οξύθυμο τύπο, ή ιδιαίτερα απαιτητικό σεξουαλικά, αλλά ακόμα και προς κάποιον κοινωνικά ενεργό και αγωνιστικό. Μάλιστα!

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Πού κρίνονται οι καντάδες και οι ολονύχτιες συζητήσεις κάτω από τα αστέρια, οι έλξεις που ανάβουν στους Ουρανούς μας βεγγαλικά και γεμίζουν το στομάχι μας πεταλουδίτσες πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και γαλάζιες; Μα, φυσικά, στην Αγία Καθημερινότητα: αν οι πεταλούδες επιμένουν και όταν είναι με 39,5 και κάνει εμετό στη μπουχάρα που είχατε φέρει από το Μαρόκο, μάλλον it’s the real thing. Για τη μυρωδιά μετά, σόδα φαγητού, αλάνθαστο.

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Τι αξία έχουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια προσωπικής σου εξέλιξης αν δεν είναι εφαρμόσιμα; Για να ‘χουμε να λέμε; Έχουμε λοιπόν εδώ μία πανσέληνο που θα σου θυμίσει πόσο δε χρειάζεσαι πλέον άλλες στείρες συζητήσεις, σχέδια και αμπελοφιλοσοφίες στη ζωή σου!

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Έστω έχουμε έναν πρώην. Έστω ότι ο πρώην μας ανήκει στον ίδιο με μας φιλικό (παλεύεται) ή επαγγελματικό (δεν παλεύεται) κύκλο. Ο χρόνος dt είναι ο χρόνος μέχρι να σκάσει στα χέρια μας η βόμβα «δεν ξέρω, το να σε βλέπω κάθε μέρα με κάνει να νιώθω περίεργα, ίσως δεν το έχω ξεπεράσει στο βαθμό που νόμιζα…»

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Αν ονειρεύεσαι από ανακαίνιση μέχρι συγκατοίκηση ή ακόμα και αλλαγή σπιτιού, τώρα είναι η στιγμή. Εξαιρετική Αφροδίτη για επισημοποιήσεις, επίσης!

 

 

Σκορπιός

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο: Ένα σπίτι καίγεται και όχι, δε φτάνουν όλα τα νερά του Υδροχόου για να τη σβήσουν τη φωτιά. Οι διενέξεις μέσα στο ίδιο σπίτι δίνουν και παίρνουν, και μπορεί να είναι τόσο γελοίες όσο ο σωστός χρόνος βρασίματος ενός αυγού. Πάρε απόσταση, ή/και πάρε τον και θύμισέ του εκείνο τον πρώτο σεξουαλικό καιρό της σχέσης όπου αδιαφορούσε για όλα τα αυγά του κόσμου γιατί έκανε σαν κόκκορας. Επίσης, όχι, δεν είναι η σωστή ώρα για μερεμέτια και ανακαινίσεις.

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Ξαφνικά χρήματα από τη δουλειά σου, χμ, καθόλου άσχημα – ιδίως αν η δουλειά έχει να κάνει με γραφή, επικοινωνία, πολυμέσα κλπ, τα χρήματα είναι ακόμα περισσότερα! Σε αυτήν όμως την περίπτωση φρόντισε ο πλουτισμός και η εμπορικότητα της δουλειάς σου να μην επηρεάσουν την ποιότητά της και τη δημιουργικότητά σου!

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Σε ό,τι αφορά πάντως σε κοινά χρήματα με το σύντροφο, με αυτή την πανσέληνο πρώτα θα συνεννοηθούν οι Παλαιστίνιοι και οι Ισραηλινοί για παύση των εχθροπραξιών και μετά εσείς. Βάλε τα όποια θέματα στον πάγο μη σφαχτείτε τώρα αναίτια, και θα έρθει η ώρα τους.

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Το κοινωνικό σου προφίλ και η αναγνώριση που έχεις είναι καιρός να έχει και το αντίστοιχο οικονομικό αντίκρυσμα, δε βρίσκεις; Σε απλά αθηναϊκά καφενείου, τέρμα οι μέρες που έβαζες πλάτη για να θησαυρίσει ο κάθε ένας με το δικό σου κόπο.

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Πάντως, ό,τι ζητάς κι ό,τι διεκδικείς, το κάνεις με γλυκιά πειθώ και μεγάλη γοητεία! Μπράβο το κορίτσι μου – υπέροχος τρόπος να εκμεταλλευτείς μιαν Αφροδίτη στο ζώδιο των επιτυχημένων!

 

 

Τοξότης

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο: Εσύ και τα αδέλφια σου, ακόμα και το ευρύτερο σόι, αν ήσασταν ταινία δε θα ήσασταν «ο Ρόκκο και τα αδέλφια του» όπου ήταν όλα βασανισμένα κι αγαπημένα. Μάλλον προς το «Κάιν και Άβελ» το βλέπω, αλλά κάνε λίγο κράττει κι επιστράτευσε την χαλαρή, αισιόδοξη πλευρά σου γιατί έρχονται γιορτές και είναι κρίμα να είστε στα μαχαίρια.

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Αν δεν είσαι ήδη τρελά ερωτευμένη, ερωτεύεσαι τώρα, επίσης τρελά. Μέχρι εδώ υπέροχα, αλλά υπάρχει δράκος στο παραμύθι – είναι κάποιος που η πατρική σου οικογένεια δε θέλει να ξέρει ούτε ζωγραφιστό; Είναι κάποιος που έχει έρθει απρόσκλητος στη ζωή σου ενώ είσαι ήδη σε σχέση/συγκατοίκηση/αρραβώνα/γάμο/κάτιπολύεπίσημοτέλοςπάντων με κάποιον άλλο, που, ως συνήθως, δε θες και να πληγώσεις;

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Αν ισχύει το τελευταίο ανωτέρω σενάριο, ξέρε πως αυτή είναι μία πανσέληνος όπου εξωθεί στα ψέματα στη σχέση σου, αλλά παράλληλα δεν τα «βοηθά» και καθόλου. Θα θέλεις να καταφύγεις στα ψέματα, αλλά ξέρε πως ποτέ δεν ήταν πιθανότερο να σκάσει η αλήθεια ηλίου φαεινότερη και να μην ξέρεις από πού να φύγεις.

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Για φευγιά μιλώντας, ανοίγεται μπροστά σου ένα τετράμηνο όπου καλείσαι να εκπαιδευτείς πώς να μη φεύγεις από τα προβλήματά σου, διότι αυτό τα διαιωνίζει – από το πόσο καλή μαθήτρια θα είσαι θα εξαρτηθεί η ερωτική σου ζωή την επόμενη επταετία.

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Και μέσα σε όλο αυτό τον ορυμαγδό, εσένα η δουλίτσα σου και τα οικονομικά σου ανεβαίνουν με σταθερά βήματα – pas mal, φαντάσου όλα τα παραπάνω, και να χρωστάς και σε όποιον μιλά ελληνικά; Δράμα!

 

 

Αιγόκερως

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο: Έκρυθμες οικονομικές καταστάσεις, ξαφνικά έξοδα ή οφειλές είναι μέσα στο πρόγραμμα με αυτή τη διέλευση. Μέσα στο πρόγραμμα επίσης είναι οι σαχλοί μικροτραυματισμοί, οι αιφνίδιοι υψηλοί πυρετοί και λοιμώξεις και ένα γενικότερο αίσθημα ατονίας – μην εκπλαγείς άμα κάνεις τίποτα εξετάσεις και η Β12 είναι στα τάρταρα, θα σου το πει ο γιατρός, θα σου το πω κι εγώ, φτιάξε τις ώρες ύπνου σου.

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Είσαι γεμάτη υπέροχες ιδέες σχετικά με το σπίτι σας, το χώρο σας, ανυπομονείς να τα εφαρμόσεις στην πράξη, κάνεις υπολογισμούς, αισιοδοξείς, το φαντάζεσαι έτσι κι αλλιώς…κι απέναντί σου έχεις τη φάτσα και το mood του Γκρινιάρη από τα Στρουμφάκια. Πόσο γλυκούλιιιι#not!

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Πώς να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στο πειθαρχημένο σου πνεύμα και το τόσο συχνά στερημένο από απόλαυση και χαλαρότητα σώμα σου, αν δε μπορείς να το εκφράσεις όλο αυτό σαν ένα «θέλω» στον άνθρωπό σου; Όταν φοβάσαι να μιλήσεις γιατί σκέφτεσαι πώς θα αντιδράσει;

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Ή, αντίθετα, όταν ξέρεις ότι προκειμένου να έχεις αυτό που θέλεις έχεις γίνει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν χειριστική, κι έχεις χρησιμοποιήσει και το σεξ σαν όπλο, και την ψυχρότητα σαν τιμωρία; Τα καλά νέα είναι ότι έχεις μπροστά σου ένα πολύ busy τετράμηνο για να διορθωθείς και να διορθώσεις!

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Τα άλλα τέλεια νέα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου: ομορφιά, ενέργεια, θηλυκότητα, και όλα στο μάξιμουμ! Enjoy, baby!

 

 

 

Υδροχόος

5/12:Άρης στον Υδροχόο: «Φιλειρηνικό ζώδιο, μας έλεγαν» «υπέρ της διεθνούς αμνηστίας ήταν, κύριε εισαγγελέα, υπογραφές μάζευε – τώρα πότε πήρε το μαχαιράκι του φρούτου κι έσφαξε την πεθερά της δεν το είδα!» κι άλλα τέτοια θεάρεστα συμβαίνουν, με τον πλανήτη του πολέμου στο ζώδιό σου! Τα ατού, δύο και σημαντικά: α) δε μιλάμε μόνο για πόλεμο, μιλάμε και για αγνή ζωτική ενέργεια που τη χρειάζεσαι απεγνωσμένα β) αν μη τι άλλο, Υδροχόος είσαι, όχι μπηχτοκέφαλα κι όποιον πάρει ο χάρος, διάλεξε τις μάχες σου!

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς.  Και πάντα επειδή είσαι Υδροχόος, το να αγαπάς και να βοηθάς τους φίλους σου δε σημαίνει ότι χρεώνεσαι εσύ αντ΄αυτών, ούτε ότι προβαίνεις σε εξυπηρετήσεις που φέρνουν εσένα σε δύσκολη θέση. Αν διστάζεις, μη …διστάσεις να ανατρέξεις στις δικές σου αξίες. Αυτό που σου ζητούν, εσύ θα το ζητούσες ποτέ από κάποιον;

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Πράγματα όπως ο έρωτας, η δημιουργικότητα, οι φιλίες και τα ιδανικά, το παιδί σου ή ένα δικό σου επαγγελματικό ή καλλιτεχνικό δημιούργημα έρχονται να δείξουν αν ισορροπούν μεταξύ τους και πόσο καλά. Και εδώ, το hint ότι κάτι στραβώνει είναι όταν ζορίζεσαι στο αξιακό σου σύστημα – είναι βλέπεις το κομμάτι εκείνο του εαυτού σου που λειτουργεί αλάνθαστα!

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Τέσσερις μήνες έχεις μπροστά σου για να δεις με εντελώς διαφορετικό μάτι μία σχέση που υποσχόταν πολλά και ξεκίνησε απογειωτικά, αλλά στην πορεία έχασε τα φτερά της. Ίσως τα στοιχεία που βγουν στην επιφάνεια σε κάνουν να θελήσεις να δώσεις μία ευκαιρία ακόμη (όχι στον άλλο, στον εαυτό σου).

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Η αισιοδοξία σου πάντως καλά κρατεί μέσα στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων και των ερωτικών επιστροφών, κάτι που σε προετοιμάζει για μία δυναμική κι έντονα ερωτική νέα χρονιά!

 

 

Ιχθείς

 

5/12:Άρης στον Υδροχόο: Αυτή την ασυνεννοησία με τον ίδιο σου τον εαυτό, όπου ξυπνάς και άλλα έχεις αποφασίσει να κάνεις, να δείξεις και να πεις στη διάρκεια της ημέρας και άλλα καταλήγεις να κάνεις, ξέρεις τώρα πού θα τη ρίξεις – σωστά, στον πολεμικό Άρη στον τομέα του υποσυνειδήτου σου. Άγχος, αϋπνίες, έξαρση φοβιών αλλά και πολύ υπαρκτό, χειροπιαστό και έντονο παρασκήνιο στην επαγγελματική σου ζωή είναι μερικά από τα πράγματα που θα βιώσεις με αυτή την τόσο έντονη διέλευση.

Ήλιος και Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Επαγγελματικά και οικονομικά είναι συνυφασμένα και πάνε κάτι παραπάνω από ρολόι, πράγμα που δικαιολογεί πλήρως το παρασκήνιο που αναφέραμε παραπάνω. Ξέρε όμως, ότι το μόνο πράγμα που μπορεί πραγματικά να σε σαμποτάρει, είσαι εσύ η ίδια και η μόνιμη αίσθηση πως είσαι «λίγη» και κατώτερη των περιστάσεων- απαπά, καλέ τι ηττοπάθεια είναι αυτή;!

6/12: Πανσέληνος στις 14ο των Διδύμων, αντίθεση με Ερμή στον Τοξότη και τετράγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς. Η ίδια αίσθηση ανεπάρκειας μπορεί, με αυτή την πανσέληνο, να σε κάνει μπαλάκι του τένις μεταξύ καριέρας και οικογένειας, με ένα φεστιβάλ απαράδεκτων δηλώσεων και κανέναν να μην είναι ευχαριστημένος. Μιας και κανένας λοιπόν δεν είναι ευχαριστημένος από σένα, ας είσαι εσύ με τον εαυτό σου να τελειώνουμε!

8/12: Δίας ανάδρομος στις 22ο του Λέοντα. Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Τοξότη. Έχεις άλλωστε μπροστά σου τέσσερις πολύ ενδιαφέροντες και δημιουργικούς μήνες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στην επαγγελματική και εργασιακή σου πραγματικότητα. Επίσης, τώρα θα κριθεί μία επαγγελματική απόφαση ή αλλαγή που πάρθηκε/έγινε αρχές φθινοπώρου.

10/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Και ο έρωτας έρχεται μέσα από το φιλικό σου κύκλο, όπου ευνοούνται οι έξοδοι, οι παρέες, οι συναντήσεις, οι διασκεδάσεις – ίσως ακόμα δεις με άλλο μάτι τον μέχρι χθες φίλο σου! Πολύ hot Χριστούγεννα προμηνύονται, Ψαράκι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Ενταξει νομιζω στους λεοντες πιο μεσα δεν εχει μα “Κι επειδή τα τελευταία χρόνια έχεις αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ως προς το να σου ορίσει ο άλλος τι ακριβώς είστε” !!με κυνηγαει το ερημο λιονταρακι!αντε να δουμε καμια προκοπη

  2. Τουλάχιστον η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για τους Υδροχόους..και πάντα μου κάνει καλό η ενέργεια του Άρη όποτε μπαίνει στο ζωδιο μου..

  3. Ευχαριστώ πολύ BB girlz!
    Η αλήθεια είναι πως αυτή είναι μία πανσέληνος που σε γενικές γραμμές μου αρέσει πολύ!
    Και η @maryl έχει δίκιο σε αυτό που λέει:
    Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο με “αδύναμο” Ήλιο (αίσθηση ταυτότητας, Εγώ κλπ). Η ζωική ενέργεια του Άρη μόνο καλό μπορεί να κάνει – εντάξει, σας κάνει λίγο πιο…καυγατζήδες από το σύνηθες, αλλά εμείς θα σας αγαπάμε και πάλι!
    Kissez!

  4. Στις 8/12 ετοιμάζομαι για ένα μεγάλο καβγά με το big boss….Για να δούμε πόσα πέτυχες αστρολόγε μου….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.