Kiehl’s for Aids: «Γυμνή» για καλό σκοπό και πάλι.

 

kiehl's-Open

 

Είναι ασταμάτητη η Kiehl’s όσο αφορά το φιλανθρωπικό της έργο. Δράσεις, events, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πάρτι, και όλα αυτά με γνώμονα την φροντίδα και την διάθεση να δίνει πίσω ένα μέρος των εσόδων της, για την κοινωνία. Φροντίδα για τα παιδιά, φροντίδα για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές τάξεις, φροντίδα για ασθενείς με Aids, φροντίδα για τα ζώα.

 

Κάθε φορά, σε αυτό της το έργο εμπλέκει, καλλιτέχνες, spokes persons, δημοσιογράφους, bloggers, ηθοποιούς, ακόμα και πολιτικούς, προκειμένου όλοι μαζί με τον τρόπο τους να προσφέρουν. Μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια που η μάρκα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει κάνει περισσότερα, σχεδόν από όλες τις άλλες μάρκες μαζί.

 

Σε αυτά τα πλαίσια και η σύμπραξη της φέτος με το γνωστό περιοδικό της Θεσσαλονίκης “Adore” . H Kiehl’s φέτος υποστηρίζει, το καθιερωμένο εδώ και κάποια χρόνια, “Naked Issue” του περιοδικού, με σκοπό να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για τους πάσχοντες από HIV/AIDS.

 

Προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας, του θεάματος με πρωτοστάτη τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κο Γιάννη Μπουτάρη συνθέτουν το άλμπουμ με αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις που θα παρουσιαστεί στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού. To Adore,  έχει ήδη κυκλοφορήσει  την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014,  ως ένθετο στην εφημερίδα «Μακεδονία» και τώρα μπορείτε να το βρείτε και στα περίπτερα, με την χορηγία της Kiehl’s.

 

 

Για αυτό το Naked Issue, επώνυμοι κυριολεκτικά βγαίνουν από τα ρούχα τους και φωτογραφίζονται γυμνοί με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα 1 Δεκεμβρίου κατά του Aids

 

kiehl's-naked-issue-boutaris

 

 

kiehl's-tsavalia

 

 

kiehl's-seferlis-1

 

 

Συμμετέχοντας σε αυτή τη συμβολική γυμνή φωτογράφιση βάζουν το δικό τους,  λιθαράκι στον αγώνα κατά του ΑIDS, μέσω της στήριξης οργανώσεων και φορέων που στηρίζουν τους πάσχοντες. Συγκεκριμένα, όλα τα πορτρέτα των επωνύμων που θα φιλοξενηθούν στις σελίδες του ADORE θα δημοπρατηθούν, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, η οποία θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του περιοδικού, με στόχο τα έσοδα από την πώλησή τους να ενισχύσουν τους ασθενείς.

 

Η Θεσσαλονίκη λοιπόν γιορτάζει με το Naked Issue και την Kiehl’s,  και την Δευτέρα 15.12.2014, στις 20.30 το βράδυ, στην Αποθήκη Γ’ του λιμανιού (α’ προβλήτα) οργανώνει ίσως το πιο σημαντικό, εορταστικό πάρτι της χρονιάς όπου θα παρουσιαστούν τα γυμνά πορτραίτα 32 επωνύμων μέσα από τον φακό του «Αdore» καθώς και οι ίδιοι οι επώνυμοι.

 

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο πάρτι για να παραβρεθώ φέτος τα Χριστούγεννα. Θα ήταν πραγματικά τιμή μου, αν εγώ και το beautyblog.gr είχαμε μια πολυπόθητη πρόσκληση, σε αυτό, στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη.

 

 

Γιατί αυτό το πάρτι, έχει νόημα.

 

 

 

 

(Στην φωτογράφηση για τον Naked Issue του περιοδικού Adore έλαβαν μέρος οι εξής: Ο τραγουδιστής Γιώργος Αξάς, η επιχειρηματίας Αλίκη Βεργίδου, η παρουσιάστρια και μοντέλο Μαρία-Λουίζα Βούρου, ο καλλιτέχνης Διογένης Δασκάλου, ο αθλητής Ιωάννης Ιωάννου, η μπασκετμπολίστρια Εύα Κατωπόδη, ο επιχειρηματίας Γιάννης Κέδες, ο ηθοποιός Γιώργος Κολοβός, ο προπονητής βόλεϊ Αντρέι Κράβαρικ, η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, το μοντέλο Ηλίας Κωνσταντίνου, ο σεφ Ανδρέας Λαγός, ο personal trainer Κωνσταντίνος Λοΐζου, η ηθοποιός Φανή Μητσοπούλου, ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου, η ηθοποιός Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, η σύμβουλος επικοινωνίας Λήδα Παπαδοπούλου, ο ηθοποιός Ιβάν Σβιτάιλο, ο ηθοποιός και παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής, ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης, η διευθύντρια της εταιρείας επικοινωνίας MAR.COM Χριστίνα Τζελέπογλου, η ηθοποιός και παρουσιάστρια Έλενα Τσαβαλιά, η σύμβουλος επικοινωνίας Μαρία Τσακάλου, ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς, η γυμνάστρια Γιώτα Φιρφιρή, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Φραντζής, η communication director Έλενα Χαλάτη, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Χαρίκλεια Χατζησαββίδου και η δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη.)

 

 

 

2 Σχόλια
  1. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην καταπληκτική Kiehl’s για την καταπληκτική ανθρωπιστική δράση της!!! Πολύ θα ήθελα να δω και τους υπόλοιπους επώνυμους “έξω από τα ρούχα τους”γιατί πραγματικά ο κ.Μπουτάρης και ο κ.Σεφερλής είναι απολαυστικοί και μπράβο για την τόλμη τους!

  2. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Συγχαρητήρια στην Kiehl’s αλλά και σε όσους συμμετέχουν σε τέτοιες προσπάθειες.Φιλιά

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.