Καλησπέρα από τη Θεσσαλονίκη!! Are you ready to party???

 

kiehl's-party-for-aids-thes

 

Καλησπέρα, καλησπέρα, από την πολυαγαπημένη μου πόλη! Δεν φαντάζεστε την χαρά μου που τέσσερα χρόνια μετά, ξαναβρίσκομαι εδώ!  Και μάλιστα βρίσκομαι για δυο λόγους, τους καλύτερους,  που θα μπορούσα να σκεφτώ.

 

Ο πρώτος λόγος

 

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει από την  Παρασκευή, θα παραβρεθώ στο πιο μεγάλο πάρτι της φετινής εορταστικής περιόδου. Και είναι διπλή η χαρά μου, που αυτό το πάρτι γίνεται εδώ στην Θεσσαλονίκη σε αυτή την μαγευτική πόλη, για την οποία δεν έχω κρύψει ποτέ την αδυναμία μου και για το μέρος και για τους ανθρώπους.

 

Απόψε λοιπόν, στις 20.30, στην Αποθήκη Γ’ του λιμανιού (α’ προβλήτα)  θα παρουσιαστούν τα γυμνά πορτραίτα 32 επωνύμων μέσα από τον φακό του «adore.», στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης του περιοδικού –με την πολύτιμη
υποστήριξη της Kiehl’s– με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του HIV/AIDS.

 

Πολλοί από τους επωνύμους που φωτογραφήθηκαν θα βρεθούν στην εκδήλωση, ενώ στο τέλος της βραδιάς τα πορτραίτα θα δημοπρατηθούν, με τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση του συλλόγου «Θετική Φωνή».

 

Η «Θετική Φωνή» (www.positivevoice.gr) είναι ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος. Ιδρύθηκε το 2009, με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS, καθώς και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα.

 

Ο δεύτερος λόγος:

 

Ναι είμαι λοιπόν εδώ και δεν θα αφήσω αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θυμάστε Demi και Ελένη πόσο γκρινιάζαμε όλες μαζί όταν η Kiehl’s, δεν είχε ακόμα παρουσία στην Θεσσαλονίκη; Προφανώς ακουστήκαμε.

 

Γι αυτό και μόνο το λόγο, το βρίσκω πολύ λογικό να συναντήσω όλα τα bb girls της Θεσσαλονίκης, που αλλού; Στο corner της Kiehl’s, στο attica, στην Τσιμισκή!

 

Σας περιμένω όλες αύριο Τρίτη 16-12 στις 10:30 το πρωί  για ένα πρωινό full of beauty. Ήρθε επιτέλους η ώρα, να σας γνωρίσω από κοντά αγαπημένες μου και η χαρά μου, απλά δεν περιγράφετε.

 

 

 

See you tomorrow my beautiful Thessalonian bb girls!

 

 

julia-invitation

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Ηρθες στην πολη μας!!! Μακαρι αυριο ν καταφερνα να κατεβω αλλα δυσκολο με την μικρη…. Την επομενη φορα που θα ξαναανεβεις!

  2. Αχ Τζούλια θα σε μαλώσω, δεν μας ενημέρωσες πιο νωρίς να προγραμματίσουμε να ρθούμε και μεις Θεσσαλονίκη…

  3. Τζούλια,τι μου κάνεις;Έχω δει το corner τους στο attica κ είναι τέλειο!

  4. Το να έρθεις επιτέλους στη Θεσσαλονίκη και να γνωριστούμε είναι το καλύτερο beauty δώρο για φέτος. Η Kiehl’s ναι επιτέλους μας άκουσε και χαίρομαι που αύξησε την παρουσία της και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!!!

  5. Tζα!!!Αυτό κι αν είναι έκπληξη…σαν ξαφνικό διαγώνισμα..Μουτς

  6. @alkistis: Φέρε και τη μικρη! bb girl από κούνια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.