Χριστούγεννα στο Λονδίνο!

 

london-xmas

 

Αγαπημένα bbgirls!!

 Το Λονδίνο έχει φορέσει τα γιορτινά του από τις αρχές Νοέμβρη αλλά ο πλήρης στολισμός ολοκληρώθηκε περίπου ένα μήνα μετά. Το κάθε μεγάλο πολυκατάστημα αλλά και οι μεγάλες εμπορικές οδοί όπως η Oxford, η Regent & η Bond Street οργάνωσαν εκδηλώσεις για το άναμμα των  φώτων με χορό, τραγούδι και πολύ κέφι, όπως και τα μεγάλα καταστήματα είχαν τα δικά τους events  για την αποκάλυψη των Χριστουγεννιάτικων βιτρινών τους.

 

h

 

 

Το χορό έσυρε πάλι φέτος το John Lewis με τους πιγκουίνους του τον Monty & την Mabel  (αξίζει να googleαρετε τηδιαφήμιση) και ακολούθησαν το Selfridges  με τη σύγχρονη ερμηνεία των παραμυθιών Άντερσεν, το Liberty με τα καραβάκια του γεμάτα δώρα ( φετος στήσανε κατάρτι σε φυσικό μέγεθος μέσα στο μαγαζί), το Fortnum & Mason με τις κλασσικές όπως κάθε χρόνο πολύ γιορτινές βιτρίνες του, το Harrods,, Harvey Nichols το Debenhams αλλά και τα άλλα fashion ή  beauty καταστηματα όπως το Boots, Stella McCartney, LV, Chanel, Jo Malone, Tiffany’s, Burberry’s, Fendi, DKNY.

 

Johh Lewis

 

john lewis 1

 

 

Selfridges

 

sel-1

 

 

sel-2

 

 

sel-3

 

 

sel-4

 

 

sel-5

 

 Liberty

 

christmas-2014-liberty

 

Fortnum & Mason

 

fortnum_3109964k

 

 

fortnum

 

Harrods

 

harrods

 

 

Θέλω να προσέξετε ιδιαίτερα την ουρά έξω από το Hamleys αρχές Δεκέμβρη. Προσωπικά είμαι συνεπαρμένη με τον κύριο Paddington Bear  και κυνηγάω να φωτογραφίσω τα αγάλματα που έχουν βάλει σε όλο το Λονδίνο. Επειδή είμαι μιας (κάποιας) ηλικίας θυμόμουν τη σειρά που έβλεπα μικρή και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια (πολύ που θέλω να ξαναμωραθώ ο Tοξότης!).

 

 

hamleys

 

 

paddington bear

 

 

paddington

 

 

Πάντως είναι μια μαγική περίοδος εδώ στο Λονδίνο και ο κόσμος είναι πιο χαλαρός, διασκεδάζει περισσότερο και φυσικά ψωνίζει διότι προσφορές και ευκαιρίες εμφανίζονται καθημερινά στα μαγαζιά.

 

Εύχομαι αγαπημένα μου bbgirls Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2015!!!

 

 

Όλες μας οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα!!!

 

 

 Πολλά φιλιά,

 

MariaA

 

 

 

 

 

 

 

(ευτυχώς που υπάρχει η MariaA, και αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες του Χριστουγεννιάτικου Λονδίνου, γιατί αν περιμένατε από μένα, σωθήκατε… Ούτε απ έξω δεν έχω περάσει ακόμα από τα μαγαζιά, ούτε ένα δώρο δεν έχω προλάβει να ψωνίσω, θα τα αφήσω για Πρωτοχρονιά, νομίζω… Η Βάρσα μου λέει ότι φέτος τα κατάφερα και έγινα τελικά ο Σκρουτζ, που Χριστουγεννιάτικα, το μόνο που σκεφτόταν ήταν η δουλειά του- δεν έχει δίκιο βέβαια, σας έχω εξηγήσει τη φιλοσοφία μου για «δουλειά» – αλλά είναι αλήθεια, είμαι απεριόριστες ώρες πάνω από τον υπολογιστή πάλι, αλλά όχι χωρίς λόγο…)

 

 

 

 

 

 

 

and more

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Ενα πολύ μεγάλο ΑΧ!!!!!, για τα Χριστούγεννα που θα ήθελα να ζήσω!
    Ενα Λονδίνο ή μια Βιέννη για δυο μέρες χωρίς σκέψεις και χωρίς υποχρεώσεις, έγνοιες, άγχη! Δυο μέρες μόνο! Και μια ευχή – προτροπή προς όλες σας. Περάστε αυτά τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σας, ευγνωμονόντας που τους έχετε κοντά σας, προσπερνώντας όλα τα στραβά κι ανάποδα τους, ότι σας χαλάει, ότι σας θυμώνει, απλά για μια μέρα καντε ανακωχή κι εστιάστε σ΄ότι καλό μπορεί να έχετε εισπράξει. Σας φιλώ!
    Μαράκι, υπέροχο post, με “τρέλλανες”. Η καρδιά μου φτερουγίζει…. στο Heathrow!!!

  2. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΚΕΙ!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

  3. Το Λονδίνο είναι το μέρος που θέλω να πάω τα παιδιά μου.Πάντα φοβάμαι τον καιρό τα Χριστούγεννα…αλλά οι φωτογραφίες είναι ξεσηκωτικές….

  4. Μαρία υπέροχες φωτογραφίες! Ευχαριστούμε που μας ταξίδεψες στο στολισμένο Λονδίνο! Καλά Χριστούγεννα σε όλες, με υγεία, αγάπη και ομορφιά!!!!

  5. Μα τι υπέροχες βιτρίνες!!! Ελπίζω κάποτε να τα καταφέρω και να βρεθώ αυτή την περίοδο στο Λονδίνο ή και στη Βιέννη όπως ανέφερε η Stella!Η ατμόσφαιρα είναι μαγική 🙂
    Καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλα τα bb girls!!!Φιλιά πολλά!

  6. Ευχαριστούμε πολύ για το post!Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

  7. Πανέμορφες φωτογραφίες!! Τι φανταστικές βιτρίνες και τι απόλυτα ξεσηκωτικές!!! Χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα ταξιδάκι,το καταλαβαίνω ειδικά όταν βλέπω τέτοιες ωραίες φωτό είτε από Λονδίνο είτε από Παρίσι! Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και πολλή αγάπη!

  8. Χρόνια Πολλά bbgirls!!!! Φιλιά Πολλά από Λονδίνο κι ελπίζω σύντομα να έρθετε!!!

  9. Τζα!!!Χρόνια πολλά bbgirls…υπέροχες φωτογραφίες @ΜαriaΑ.Και μόνο που είδα την ουρά μια κρίση πανικού την έπαθα.Και για να καταλάβω δηλαδή,είναι το κατάστημα ανοιχτό και δεν χωράνε μέσα ή περιμένουν να ανοίξει για να μπουν;Μουτς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.