Merry Christmas bb girls!

tumblr_lwfpk5WNOT1qcrza7o1_50000000

 

Το έχω ξαναπεί. Τα Χριστούγεννα, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια ιστορία Αγάπης. Η σπουδαιότερη ιστορία Αγάπης που γράφτηκε ποτέ. Και τι είναι η αληθινή Αγάπη, αν πάνω από όλα δεν είναι ανιδιοτελής; Να θέλεις να δίνεις, παρά να παίρνεις. Να κάνεις εσύ κάποιον ευτυχισμένο, από το να σε κάνει εκείνος. Να δίνεις χαρά, χωρίς να περιμένεις κανένα αντάλαγμα.

 

Όλα αυτά και πολλά περισσότερα, ορίζουν την αληθινή, βαθιά αγάπη. Επιλέγω σήμερα, να σας δείξω αυτή τη διαφήμιση, από το πολυκατάστημα John Lewis του Λονδίνου.

 

Προσπαθήστε να τη δείτε από την αρχή, μέχρι το τέλος. Μπορεί να είναι διαφήμιση, αλλά σε δυο λεπτά, “επικοινωνεί” το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Θα καταλάβετε τι εννοώ… θα συγκινηθείτε.

 

It’s real love.

 

« Χαρίστε σε κάποιον τα Χριστούγεννα που πάντα ονειρευόταν»

 

 

 

MERRY CHRISTMAS MY BELOVED BB GIRLS

 

and more

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλά κ ευτυχισμένα Χρισστούγεννα σε όλους!Υγεία,ευτυχία κ καλή καρδιά!Να περάσετε μαγικά με τους αγαπημένους σας!

  2. Καλα χριστουγεννα να εχουμε ολοι μας με υγεια και ευτυχια στις οικογενειες μας

  3. Χρόνια πολλά σε όλα τα bb girls αλλά κ σε όλο τον κόσμο. Ίσως θα έπρεπε να είναι Χριστούγεννα κάθε μέρα για να μη ξεχνάμε ποτέ το νόημα της αληθινής αγάπης κ της προσφοράς.

  4. Χρόνια πολλά bb girls αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ίσως τα Χριστούγεννα θα έπρεπε να είναι κάθε μέρα για να μη ξεχνάμε το νόημα της αληθινής αγάπης και της προσφροάς.

  5. Xρόνια πολλά και με υγεία σε όλον τον κόσμο!!! Υπέροχη και συγκινητική η διαφήμηση! Στην αγάπη και στο νοιάξιμο για τον άλλον βρίσκεται το νόημα των Χριστουγέννων

  6. Των Χριστουγέννων η χαρά, δεν είναι στα στολίδια, είναι στο πως μπορεί η καρδιά, να μοιραστεί η ίδια! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη για όλους! Πολλά φιλιά! 🙂

  7. Χρονια πολλα με υγεια..υπέροχο βίντεο. .

  8. Χρόνια πολλά! Μακάρι να έχουμε όλοι δίπλα μας ανθρώπους που να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας και να έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν με αυτές. Μακάρι να είμαστε κι εμείς πάντα ικανοί να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των αγαπημένων μας.

  9. Χρόνια πολλά,να περάσεις υπέροχα,αγαπησιάρικα με όσους αγαπάς δίπλα σου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.