Άστρα Weekly (women only) Προβλέψεις από 26 Δεκεμβρίου 2014 έως 1 Ιανουαρίου 2015

pisces_zodiac_february_19_march_20_astrology_santa_hat-rda22aed892bd4529a9f5009fd34a32fc_zkk05_324

 

Τι μας επιφυλάσσει η τελευταία εβδομάδα του 2014;

 

Κριός

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Ώρα για σκέψη επικεντρωμένη σε σένα και στις σχέσεις σου, αγαπημένη Κριαρίνα. Γνώμονας για τις όποιες αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι η προσωπική σου εξέλιξη. Σε κάνει αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο έρωτας, καλύτερη; Σε αναδεικνύει, σε εξελίσσει; Αν ναι, super! Αν όχι, οι εξηγήσεις πρέπει να δοθούν ήρεμα και με επιχειρήματα.

 

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Οι τελευταίες ημέρες του 2014 είναι πρόσφορο έδαφος για να σκεφτείς σοβαρά, ρεαλιστικά και εμπνευσμένα πάνω στο Όνειρό σου, και να ξεκινήσεις με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα να το υλοποιείς!

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα. Και οι δύο αυτές όψεις έχουν άμεση σχέση με τα περί Ονείρου που αναφέρω παραπάνω, και είναι η κακή πλευρά των πραγμάτων – αυτή που πρέπει να αποφύγεις. Πριν στρωθείς να …στρώσεις το δρόμο στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, βεβαιώσου πως είναι ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα. Μην αφήνεις τον εγωισμό να σε τυφλώσει, μην αφήσεις τη σκέψη σου να παρασυρθεί από υπερβολική αισιοδοξία.

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, είναι ένα ερωτικό tango χαριτωμένης υπερβολής και σεξουαλικής διάθεσης και έντασης, το φλερτ ανθίζει και καίει σε φιλικές παρέες και ομάδες στις οποίες συμμετέχεις, κι ο έρωτας έχει κάτι από Σαίξπηρ!

 

Ταύρος

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Μόνο με το βλέμμα στον δικό σου, προσωπικό ορίζοντα και στα δικά σου άστρα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις φοβίες σου και να νικήσεις τα εμπόδια που σου θέτει το σώμα και οι αντοχές σου (ε, και η διάσημη… τεμπελιά σου, έτσι;). Η ψυχοσωματική σου υγεία έχει να κάνει άμεσα με το να έχεις στόχο και όραμα, με το να κοιτάζεις μπροστά και να βλέπεις ένα λαμπρό μέλλον να διαγράφεται!

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η υπέροχη αυτή όψη σηματοδοτεί μία περίοδο όπου οι φίλοι σου είναι κεφάλαιο στη ζωή σου, και μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις σε ο,τιδήποτε καταπιαστείς – άρα, μη σε πιάνουν οι εγωισμοί και ζήτα βοήθεια!

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα. Ο κίνδυνος των ημερών – και όχι μόνο αυτών των ημερών, εδώ που τα λέμε- είναι να παρασυρθείς από έναν έρωτα και να αφομοιωθείς, θυσιάζοντας τη λογική και τις δικές σου ανάγκες στο τι θέλει και τι μπορεί ο άλλος. Κάτσε λίγο και σκέψου, αν δε μπορεί να σε ακολουθήσει και πουθενά, τι στην ευχή έρωτας είναι;

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, μιλά για ένα γλυκό μοίρασμα του εαυτού σου μεταξύ αυτού που θεωρείς Οικογένεια και στο οποίο μέσα είσαι προστατευμένη και λάμπεις, με τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις στην Επαγγελματική Αρένα. Εντάξει, εκεί ίσως υπάρχει λίγη ένταση, αλλά οι νίκες δεν έρχονται δίχως μάχες!

 

Δίδυμοι

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Αυτή η όψη είναι η ευκαιρία που δίνει το σύμπαν στο απαστράπτον, υπέροχο μυαλό σου να εμβαθύνει και να αξιολογήσει ασυννέφιαστο το κατά πόσο η σχέση σου διέπεται από βαθύ, ουσιαστικό μοίρασμα, αρχής γενομένης από το σεξ μέχρι και τα κοινά οικονομικά σας. Η επιφανειακή προσέγγιση δεν ευνοείται, και θα συντριβεί ανάμεσα σε αυτό που θέλεις ουσιαστικά, αλλά και αυτό που όλοι περιμένουν από σένα!

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Επαγγελματικά μπορείς να κάνεις θαύματα – άφησε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου ελεύθερη, κι εντυπωσίασέ τους. Με την όψη αυτή η δουλειά σου ή οι ιδέες σου μπορούν να έχουν μεγάλη απήχηση σε ευρύ κοινό, εκμεταλλεύσου το- και πρόσθεσε και μπόλικη από την προσωπική σου γοητεία!

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα.  Στις επιδιώξεις σου αυτές φρόντισε να μην είσαι υπερβολική και υπερφίαλη – άσε τη δουλειά σου να μιλήσει για σένα, κι εσύ απλά χαμογέλα και γοήτευε! Επίσης, μη μου κάνεις καμιά στραβή και ερωτευτείς μέσα στη δουλειά, θα κλαίμε όλοι μαζί από το Νέο Έτος!

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, είναι μία γοητευτική υπερβολή στο φλερτ, που σε φέρνει με τον άλλο στο αγαπημένο σου παιχνίδι, Μέντορα και Μαθήτριας/Μούσας. Και βεβαίως η Μαθήτρια επιβάλλεται στο κρεβάτι ενίοτε να γίνεται και καθηγήτρια (όπως και η μούσα να γίνεται …μουσίτσα, όπως είχε πει η λατρεμένη Βλαχοπούλου!)

 

 

Καρκίνος

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Η σκέψη σου απασχολείται από έναν έρωτα ή μία σχέση, και το πώς είναι, τι θέση καταλαμβάνει στη ζωή σου και βεβαίως, ποιο το μέλλον της. Προσπάθησε να κρατήσεις τη σκέψη και την κρίση σου ανέπαφη από τα όσα τυχόν θα σου πει η κοινωνία, ή η οικογένεια. Συγκεντρώσου, άλλωστε στο διά ταύτα της σχέσης είστε μόνο εσύ κι εκείνος: όλοι οι άλλοι πάνε σπίτι τους, και μένετε εσείς να λύσετε προβλήματα ή να φιληθείτε σαν να μην υπάρχει αύριο.

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Τέλεια όψη για καινούργια ξεκινήματα, για σπουδές ή για καριέρα – βεβαιώσου ότι έχεις μεθοδεύσει σωστά τις λεπτομέρειες και ότι είσαι πρωτότυπη, δημιουργική και ευρηματική, και μη φοβάσαι τίποτα και κανέναν!

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα. Θα ήθελα να αποφύγεις να «ξοδευτείς» για έναν έρωτα, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά. Θα μου πεις «είμαι Καρκίνος, είναι η φύση μου να προσφέρω και να τρέφω» – η φύση σου είναι κυρίως να προστατεύεσαι, θα σου θυμίσω. Ως εκ τούτου, αυτή τη φορά κάνε την έκπληξη και περίμενε να κάνει την πρώτη κίνηση υλικής ή συναισθηματικής γενναιοδωρίας εκείνος.

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, είναι μία όψη εξαιρετικά έντονου και κυρίως σεξουαλικού πάθους, και τι ωραιότερο από το να σε βρίσκει η καινούργια χρονιά στο κρεβάτι, με μαραθώνιους αντοχής και διαλείμματα μόνο για να φάτε κάτι να σταθείτε στα πόδια σας για να συνεχίσετε!

 

Λέων

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Η ευτυχία (ή μη) ενός έρωτα καλείται να μπει στο αμόνι της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Όσο και αν σου αρέσει η αστερόσκονη και τα βιολιά, ξέρεις και ξέρουμε όλοι ότι οι σχέσεις είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Κρίνονται στη φθορά και τις ανάγκες της ρουτίνας – κι αν αντέξουν εκεί, γίνονται αιώνιες!

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η όψη αυτή είναι δώρο Θεού για όσες από εσάς σκέπτονται να ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο σπουδών πάνω σε κάτι καλλιτεχνικό (φωτογραφία, σχέδιο μόδας, διακόσμηση) Η εξέλιξή σου θα σε αφήσει άφωνη, κι όλους τους άλλους επίσης!

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα. Μην επιτρέψεις σε επαγγελματίες φλερτάκηδες και στο επιτηδευμένο μπλα μπλα τους να σε πείσουν για πράγματα που δεν ισχύουν: reality check σε κάθε τι που σου λένε! Και βεβαίως, το να έχεις εσύ μία ξεκάθαρη, ρεαλιστική, προσγειωμένη εικόνα του εαυτού και των δυνατοτήτων σου βοηθά πολύ στο να μη σε παραμυθιάζει ο κάθε επιτήδειος!

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, έχει να κάνει με το σεξ, και την έκφρασή του ως βαθύτερου μοιράσματος και απόλυτης ένωσης μέσα σε μία σχέση. Μη φοβηθείς μία καινούργια ιστορία που ξεκινά με αμιγώς σεξουαλική χροιά – κι εδώ που τα λέμε, αυτό δεν είναι το λογικό;

 

 

leo_zodiac_july_23_august_22_astrology_santa_hat-r5ff216965f9a4db7901154ff091b7989_zk2pb_324

 

 

Παρθένος

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Ο έρωτας ως εναρκτήρια δύναμη και η δύναμη δημιουργίας και δημιουργικότητας που κρύβει, είναι το αστρολογικό μάθημα της τελευταίας εβδομάδας του 2014, αγαπημένη μου. Καλείσαι να ξεπεράσεις το φράγμα των υλικών εμποδίων, αλλά καλείσαι να ξεπεράσεις και το φράγμα των επιθυμιών σου. Ξεπερνώντας το πρόβλημα του τι δεν έχεις, και το πρόβλημα του τι θα ήθελες να έχεις, και κάνοντας αυτό το οποίο γεννήθηκες να κάνεις, μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο.

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι ο έρωτας που σου δίνει δημιουργικότητα και φτερά, ή η δημιουργία που σε κάνει τόσο ερωτεύσιμη; Ό,τι κι αν συμβαίνει, με την όψη αυτή μεταφέρεις τη χαρά, τη ζωή, το φλερτ, το γέλιο, το παιχνίδι και το ρίσκο του στην ερωτική σου ζωή και την απογειώνεις!

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα. Οι φόβοι σου είναι ανεδαφικοί. Είναι σκελετοί στην ντουλάπα, που θα τρόμαζαν μόνο μικρά παιδιά – εσύ φρόντισε να ανοίξεις πόρτες και παράθυρα της ζωής σου και να μπει ήλιος, έρωτας και χαρά, και βεβαίως θυμήσου ότι το όπλο ενάντια στο φόβο είναι ένα και μοναδικό: η σκέψη!

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, είναι μία υπενθύμιση του ότι όταν το πνεύμα επιθυμεί, το σώμα ακολουθεί. Είναι μία όψη που σε βάζει στην πρίζα: πρόσεχε τον εαυτό σου, τρώγε και κοιμήσου σωστά, και λάμψε!

 

Ζυγός

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  «Καιρός να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε τον εαυτό μας!» έλεγε το σπαρταριστό ποντίκι του Αρκά, ο Μοντεχρίστο. Ε, αυτό ακριβώς σου λέει και αυτή η όψη! Να πασχίσεις να βρεις τον εαυτό σου και την αλήθεια της σχέσης σου δίχως να σε απορροφά υπερβολικά το Εγώ σου, ή αυτά που θέλουν από σένα οι Οικείοι σου – διότι εκείνοι πάντα θα θέλουν, εσύ τι κάνεις όμως είναι το θέμα!

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Πραγματικά καλό νέο πάντως, είναι το γεγονός ότι έχεις όλα τα αστρολογικά φώτα για να «παντρέψεις» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Οικογένειά σου και το Ταίρι σου – αν ψάχνεις ημερομηνία για να τους τον συστήσεις, ή για να κάνεις κάποια συζήτηση ως προς το πού φτάνουν καθενός σας τα όρια, τότε μόλις τη βρήκες!

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα. Χρειάζεται επίσης να προσπαθήσεις να μην καπελώσουν την έρμη τη σχέση σου οι φίλοι σου, οι οποίοι, και παραδέξου το, τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει το σπίτι σου και τη ζωή σου κέντρο διερχομένων. Δεν είπαμε να γίνεις σαν κι αυτές που βρίσκουν άντρα και τις χάνουν φίλοι και γνωστοί, αλλά κι ένα όριο στα μεταμεσονύχτια τηλέφωνα της αναξιοπαθούσας κολλητής σου δε βλάπτει!

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, εντείνει ακριβώς αυτό που λέγαμε – Φίλοι, ή Εκείνος; Το θέμα είναι πως κάνοντας την επιλογή σου, θα δεις, στο τέλος της ανάδρομης πορείας του Δία τον Απρίλιο, ποιοι και πόσοι φίλοι θα σου έχουν μείνει, και ναι, θα είναι κι οι αληθινοί.

 

Σκορπιός

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Η επικοινωνία και τα επιχειρήματά σου, οι επαφές και η κοινωνικότητά σου, στην υπηρεσία των ψυχολογικών, βαθιών σου αναγκών και της καθημερινότητάς σου. Χρειάζεσαι ασφάλεια, χρειάζεσαι ηρεμία, χρειάζεσαι έναυσμα για να κινηθείς προς τα μπρος – και μιλώντας με τους σωστούς ανθρώπους, μπορείς να το πετύχεις.

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Κράτα το βλέμμα σου στο στόχο και στα όνειρά σου, και μην υποτιμήσεις καθόλου το δυναμικό που μπορεί να αναπτύξει και να σε καθηλώσει ένας κρυφός, μυστικός , ανεκπλήρωτος έρωτας που έρχεται στην επιφάνεια από το παρελθόν για να βάλει φωτιά στην ψυχή και στα όνειρά σου…

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα. Και κάτι ακόμα – μην επιτρέψεις στην υπεραισιοδοξία, τον εγωισμό, και το πολύ και αποπροσανατολιστικό μπλα μπλα να σαμποτάρει αυτό που έχεις καταφέρει να γίνεις κοινωνικά κι επαγγελματικά. Διάλεξε με προσοχή τις συμφωνίες σου, και με ακόμα μεγαλύτερη προσοχή τις μάχες σου.

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, δηλώνει διάσταση και απαιτήσεις μεταξύ του τι θέλεις (να βγεις εκεί έξω και να κατακτήσεις, να λάμψεις, να πλουτίσεις και να γίνεις γνωστός) και του τι συμβαίνει στην ιδιωτικότητά σου (μάχες και απαιτήσεις). Επειδή και στα δύο πεδία τα πας εξαιρετικά, θα έλεγα να μη φοβάσαι τίποτα και να είσαι απλά ο εαυτός σου!

 

Τοξότης

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Όχι μόνο τα χρήματα, αλλά και ολόκληρο το Αξιακό σου σύστημα, το τι έχει αξία για σένα και ποιος είναι πολύτιμος και αναντικατάστατος στη ζωή σου, έρχεται στο προσκήνιο ως Θέμα των Ημερών. Μία σχέση δοκιμάζεται, μία σχέση που έχει πάψει να είναι Έρωτας και κλίνει πλέον περισσότερο προς το Αδελφοποίηση και Φιλία. Και γιατί είσαι ακόμα εκεί; Αν απαντήσεις «λόγω της ασφάλειας που μου προσφέρει», μόλις απάντησες λάθος…

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Χρησιμοποίησε τη σχέση σου και τα όσα σου προσφέρει (υλική ασφάλεια, τρυφερότητα, σεβασμό) ώστε να κάνεις τη σχέση σας ακόμα πιο στέρεη, έντονη και δυναμική. Δώσε τα αποθέματα ενέργειας και φαντασίας σου σε αυτό που ήδη έχεις, και θα εκπλαγείς.

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα.  Ναι, ξέρω, αυτό που σου ζητώ παραπάνω μπορεί να είναι πιο δύσκολο στην πράξη, γιατί διανύεις μία περίοδο όπου το ξένο, το καινούργιο, το παράξενο και το απαγορευμένο είναι σαφώς πιο προκλητικό – αντιλαμβάνεσαι ότι πάντα θα υπάρχει κάτι καινούργιο, παράξενο, ξένο και απαγορευμένο, έτσι; Τι θα κάνεις; Θα διαλύεις και θα διαλύεσαι κάθε φορά;

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, μιλά για ένταση στην επικοινωνία, όπου κοφτερά, υπερβολικά λόγια μπορεί να χαλάσουν μία όμορφη, αισιόδοξη ατμόσφαιρα – δεν είναι καλύτερα σήμερα αντί να μιλάς, ή να μασάς, ή να φιλάς; Άστο από βδομάδα το μαλλιοτράβηγμα!

 

Αιγόκερως

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Δεν είναι εύκολο το να προσπαθήσεις να βρεις τον εαυτό σου και να ακούσεις τις σκέψεις σου μέσα στον ορυμαγδό που δημιουργούν οι απαιτήσεις της επαγγελματικής σου ζωής, και της οικογένειάς σου. Δεν είναι κακό να βάλεις στο pause ούτε τους μεν, ούτε τους δε. Ζεις για σένα, το θυμάσαι; Και ζεις μονάχα μια φορά!

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Δεν είναι επίσης κακό, ούτε θα αμαυρώσει τη φήμη σου της εργασιομανούς και της επιτυχημένης, να επιλέξεις, μέρες που είναι, την οικογένειά σου, τη στοργή και την τρυφερότητα που σου προσφέρει!

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα. Αυτό που είναι μάλλον επικίνδυνο, είναι το να δημιουργήσεις μία παράλληλη ερωτική/σεξουαλική κατάσταση ως δικλείδα ασφαλείας και αποτοξίνωσης από την οικογενειακή πίεση ή βαρεμάρα. Θα γυρίσει εναντίον σου σε χρόνο dt (το πολύ μέχρι τα μέσα Απριλίου, αφού θέλεις και ημερομηνίες!)

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, βάζει φωτιά στην σεξουαλική σου επιθυμία, και στην ισορροπία μεταξύ του ποιόν έχεις και ποιόν θέλεις. Tip: όσο πιο ξεκάθαρη και έντιμη είσαι με αυτόν που έχεις αλλά δε θέλεις, τόσο καλύτερα θα σου πάει.

 

Υδροχόος

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Η απαισιοδοξία σε εμποδίζει να μάθεις καινούργια πράγματα, να διαδράσεις, και να αφομοιώσεις και να φιλοσοφήσεις ό,τι καινούργιο μαθαίνεις και ζεις. Αμαρτία δεν είναι να έχεις πιάσει ένα προς ένα όλα τα σενάρια καταστροφής και να τα επεξεργάζεσαι; Δεν αφήνεις το γρύλλο να πιεις ένα εγκ-νογκ μέρες που είναι;

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αφού ξέρεις κατά βάθος πως όλα θα πάνε καλά, γιατί ό,τι έχεις ξεκινήσει βασίζεται στην ανάγκη σου να δημιουργήσεις και στο τι αγαπάς, κι όχι στην ανάγκη σου να έχεις χρήματα. Φυσικά και θα έρθουν και χρήματα, αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο!

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα. Όσον αφορά δε στη σχέση σου, ή σε έναν καινούργιο έρωτα που σε έχει συγκλονίσει, προσπάθησε να μην φτιάχνεις μέσα στο κεφάλι σου τον άλλο όπως θα ήθελες να είναι – το μεγάλο πρόβλημα των Υδροχόων είναι ότι δυσκολεύονται να αγαπήσουν ανθρώπους με την ίδια ένταση που αγαπούν το Ολόγραμμα στο μυαλό τους. Μην πέσεις στην παγίδα.

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, έντονα ερωτική σε σημείο γλυκιάς και πιπεράτης υπερβολής! Υπέροχος τρόπος το ασυγκράτητο, έντονο και κάπως ζόρικο σεξ για να ξεκινάει η χρονιά, δε βρίσκεις;

 

Ιχθείς

 

26/12: Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των δεσμών σε Κριό – Ζυγό.  Χρησιμοποίησε εκείνους από τους φίλους σου που γνωρίζεις ότι έχουν τα μυαλά τους στο κεφάλι τους, και ζήτα τα φώτα και τη γνώμη τους για τη σχέση σου, τον τρόπο που ορίζεσαι μέσα σε αυτή και τα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζεις. Όχι, δε θα ακολουθήσεις πιστά συμβουλές, δεν πρόκειται για τσελεμεντέ. Θα δεις τη σχέση σου από άλλη οπτική, και θα πράξεις ανάλογα.

27/12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Οι ίδιοι άνθρωποι μπορούν επίσης να δώσουν ώθηση στη δημιουργικότητά σου, στις ιδέες και στα πλάνα σου – αρκεί να βάλεις κι εσύ ένα χεράκι και να μην τα περιμένεις όλα έτοιμα.

28/12: Αφροδίτη στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα / 30/12: Ερμής στον Αιγόκερω χιαστί με το Δία στο Λέοντα. Φυσικά, μη διανοηθείς να πέσεις στο λάθος να ερωτευτείς κάποιον από αυτά τα υπέροχα, φιλικά πλάσματα, γιατί και ρόιδο θα τα κάνεις και την παρέα θα διαλύσεις. Υπάρχει περίπτωση, δε, κάποιος να σε αγαπά, να σε φροντίζει και να σε νοιάζεται εντελώς φιλικά, και να χαλάσεις μία υπέροχη σχέση για κάτι που δε θα λειτουργούσε ποτέ.

1/1: Αντίθεση Άρη/Δία στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα: Χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά! Η όψη της ημέρας, είναι μία υπενθύμιση να μην υπερβαίνεις τα προσωπικά σου σωματικά όρια, γιατί μπορεί μεν μέσα στο μυαλό σου να χτίζεις παλάτια, αλλά ως άνθρωπος έχεις δυνατότητες μέχρι ενός ορίου, και ανάγκες όπως φαγητό, ύπνος και ξεκούραση. Μη μου καταρρεύσεις ακόμα δεν άρχισε το 2015, δε λέει!

 

 

 

 

 

 

 

3 Σχόλια
  1. Χρόνια πολλά και Καλή,υπέροχη χρονιά..Με συμφέρει η πρόβλεψη 1|1 για τους Υδροχόους,όχι απλά με συμφέρει μου ταιριάζει γάντι! Αντί για το εγκ νογκ που το μισώ,κάνει ένα ποτηράκι ροζέ κρασί που το αγαπάω?

  2. @maryl, φυ-σι-κά και κάνει! Η αλήθεια είναι πως η νέα χρονιά ξεκινά με μία έντονα σεξουαλική όψη (Άρης εμπλεκόμενος, βλέπεις) για όλα τα ζώδια, άλλο λίγο άλλο πολύ!
    Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε πως τα άστρα μας τα φτιάχνουμε οι ίδιες, όταν τα κοιτάμε κι όταν τα ακολουθούμε!
    Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.