Καλή Χρονιά! Tα 10 honorable bb girls και τα lucky charms του bb!

large2

 

Καλή Χρονιά! Καλή Χρονιά bb girls! Eύχομαι να περάσατε μια εξαιρετική Παραμονή Πρωτοχρονιάς, με πολύ διασκέδαση, χορό, γέλιο, οικογενειακά ή και με φίλους σας και τώρα να ετοιμάζεστε για το πρώτο τραπέζι της νέας χρονιάς!

 

Δεν ξέρω αν παίξατε χαρτιά ή τυχερά παιγνίδια και αυτό είναι μέρος του δικού μας ελληνικού εθίμου, αλλά πάντως για δέκα από εσάς, τα εντελώς εντιμότατα και επίτιμα πλέον μέλη του bb (με στοιχεία) νομίζω θα αρχίσει όμορφα η χρονιά με δώρο αυτό το είδατε χθες, το lucky charm του bb!

 

Without further ado, Κυρίες μου ιδού οι αγαπημένες μας και «φακελωμένες».

 

Θα κάνω αντίστροφα τη μέτρηση, θα έχει πιο πολύ γούστο, νομίζω.

 

(ποια θα αναλάβει τα ντράμς;)

 

Πάμε!

 

Στο Νο 10:

 

elena-sardella

 

The honorable Elena (sardella) με 400 σχόλια. Το αγαπημένο μου εξαιρετικά επιμελές κορίτσι με το μπλε τριαντάφυλλο του, έχει ένα μικρό προβληματάκι: Είναι ένα πλάσμα, too good to be true, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε>

 

Στο Νο 9

 

mous-mous-1

 

The honorable Mous- Mous με 413 σχόλια (Η Αγάπη, όνομα και πράγμα. Και το γράμμα σου και το  μοβ κερί δεν φεύγουν από το γραφείο μου.. Στο μεταξύ μια χαρά περάσαμε στις γιορτές αγαπημένη, σε “έβλεπα” και πολύ το χάρηκα.)

 

Evidence

 

mous-mous-letter

 

Στο Νο 8…

 

….ισοψηφία!! (μόνο στο bb θα μπορούσατε να ισοψηφήσετε ακόμα και σε σχόλια…)

 

 

Αlexandradouv

 

The honorables Alexandra και Ioanna Thess με 448 σχόλια!

Alex, επιτέλους ο κύριος Ρωμανός έμαθε να διαβάζει καλά, οπότε φέτος κάναμε γραπτώς το κυνήγι του θησαυρού, όπως μου έγραψες πριν από τρία χρόνια ότι κάνεις και εσύ με το αγοράκι σου.

Ioanna Ioanna my minister.. Περιμένω μεγαλουργίες από εσένα.. το έχω ξαναπεί, μην επαναλαμβάνομαι. H δική σου ταλεντάρα αγαπημένη μου, πρέπει να βγει από τα στενά σύνορα, αυτής της χώρας. Right? Right.

 

ioanna-thess

 

Στο Νο 7

 

Τhe honorable Litsa Kouklitsa με 527 σχόλια!

 

litsa-kouklitsa

 

Εκτός από την Stella, την Ioanna και τη MariaA εσύ σέξι κοκκινομάλλα μου, είσαι η μόνη που γνωρίζω από κοντά. Ξέρω τι έκανες για μένα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

 

Στο Νο 6

 

The honorable  Nansy με 531 σχόλια!

 

nansy!

 

Αγαπημένη, αγαπημένη! Το θυμάσαι, εκείνο  το epic οργανόγραμμα της τάξης του bb, που έφτιαξες εσύ,  με τις “μαθήτριες”  aka bb girls, καθισμένες στα θρανία, περιμένοντας να ξεκινήσει το μάθημα; Σου ορκίζομαι είναι το μόνο που με κάνει και γελάω, όταν είμαι στις μαύρες μου.

 

 

bb-class!!

 

Στο Νο 5

 

The honorable Maryl με 579 σχόλια!

 

maryl

 

Μy soulmate, the beautiful Aquarius, our Monica Belucci, λυπάμαι που σου το λέω, υποφέρεις και εσύ από τη γνωστή “ασθένεια” μας. Όλα για τους άλλους, μην τυχόν και δεν προσφέρεις, μετά έχεις και τύψεις από πάνω. Και όταν έρχεται η ώρα να «φανείς» εσύ, απλά κρύβεσαι. No worries.. join the club. Είπαμε. Το 2015 θα είναι η χρονιά μας! (κάθε χρόνο τα ίδια λέμε οι Υδροχόοι, ελπίζω αυτή τη χρονιά να το εννοούμε κιόλας..)

 

Στο Νο 4

The honorable Sofia T με 777 σχόλια!

 

SofiaT

 

Για κάποιο λόγο (πρέπει να το κοιτάξω αυτό) δεν μπορώ να σε πω Σοφία. Από την πρώτη μέρα που είδα και διάβασα σχόλιο σου είσαι για μένα το «Σοφάκι». Το σοφό Σοφάκι όμως, που ψάχνεται δεν επαναπαύεται σε αυτά μόνο που διαβάζει και πολλές φορές ενημερώνει και εμάς.

 

Και φτάσαμε στην τελική τριάδα!

 

(Ντραμς πάλι!)

 

Στο Νο 3

 

Τhe honorable Marianna με 846 σχόλια!

 

Βρε καλώς τη! Βρε καλώς τη! Το πιστεύεις αυτό; Το πιστεύεις ότι είσαι στο Νο 3; Ούτε εγώ δεν το πίστευα όταν το είδα! Ξέρεις βέβαια, γιατί το λέω με απορία έτσι; Δεν πιστεύω να το έχεις ξεχάσει; Θα το θυμίσω και σε εσάς τις υπόλοιπες. Κάποια στιγμή σε ένα από τα σχόλια της η Μαριάννα μου είχε πει «Ξέρεις διάβαζα πολύ καιρό, αλλά δεν σχολίαζα τίποτα, μέχρι που έκανα την αρχή..» Την έκανες και με το παραπάνω, όπως βλέπεις bb girl! Και δε νομίζεις, ότι ήρθε και η ώρα να δούμε την φωτογραφία σου; E; Ε;

 

Last but not least THE MINISTERS!

 

Στο Νο 2

 

The honorable MariaA με…. 1073 σχόλια!

 

maria-A

 

Μα ποιο είναι αυτό το κορίτσι; Και γιατί ξέρει τόσα πολλά για τα αρώματα, πολύ περισσότερα από μένα; Τι; Σε αυτό το κορίτσι, έχει κάνει η Vogue, αφιέρωμα; Ως γκουρού και μια από τις μεγαλύτερες (δηλαδή η μεγαλύτερη) συλλέκτρια αρωμάτων στην Ελλάδα; Και είναι αναγνώστρια μου; Και επιπλέον, η “χαρα της ζωής;” Καλό και τούτο. Για ελάτε εδώ Κυρία μου να σας «δω» λίγο καλύτερα… Kάπως έτσι ξεκίνησε. Kαι η συνέχεια ακόμα πιο exciting. Λονδίνο, ανταποκρίσεις, μια πραγματική φιλία, από αυτές που βεβαίως δύσκολα έως αδύνατον να κάνεις μετά τα 35. Και κυριολεκτικά πλέον, όσο αφορά εμένα και την Υπουργό μας Αρωμάτων, «κρατάει χρόνια, αυτή η κολόνια» και είμαι σίγουρη θα κρατήσει πολλά περισσότερα.

 

Kαι τώρα η ώρα που όλες περιμένατε

 

Στην πρώτη θέση το honorable bb girl με τα περισσότερα σχόλια στο bb,

 

Ladies, the one, the only…

 

 Νο 1

Honorable  STELLA με 1362 σχόλια!!!

 

stella-askeli

 

Και όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες, έτσι και αυτός, ξεκίνησε με τσακωμό (κομ ιλ φο, βέβαια τσακωμό, γιατί πάνω απ όλα είμαστε και κυρίες) όταν έτυχε το ένα και μοναδικό δώρο από τα εκατοντάδες που έχω στείλει μέσα από το bb να μην βρει έγκαιρα (γιατί τον βρήκε τελικά) τον δρόμο για το σπίτι της. Ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε με εκατέρωθεν ανταλλαγές email και εγώ κάπως πιο ψαρωμένη από ότι τώρα (ούτε ένα χρόνο το bb στον αέρα) δεν ήξερα πώς να συμμαζέψω το “λάθος”.. Εδώ πάλι είχα να κάνω με την γκουρού των φυσικών συνταγών και προϊόντων, συγγραφέα, γνώστρια όσο καμία άλλη όσο αφορά τα οφέλη που μας προσφέρει η φύση και πως αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινή μας περιποίηση. Άλλη μια μοναδική γυναίκα εδώ μέσα, με απίθανες γνώσεις και θαυματουργά χέρια.. Και μια μέρα, από εδώ το είχα, από εκεί το είχα, της έδωσα μια και την έριξα να κολυμπήσει στα βαθιά. Με αποτέλεσμα τα αριστουργηματικά Stella’s Recip-Y. Εδώ και αν δεν πάει το the rest is history… (και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα, το πιστεύω αυτό..) Με τη Stella, είμαστε “μαζί” κάθε μέρα (ό,τι και αν σας λέει αυτό.)

 

 

Σύντομα, εσείς οι δέκα θα λάβετε τα lucky charms σας, μέσα σε υπέροχες συσκευασίες δια χειρός Thenia. Και θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Όταν τα λάβετε και τα φορέσετε, στείλτε μου μια φωτογραφία.

 

beautybloggr-charms-1

 

 

Έχω και άλλα στοιχεία όμως.. Ναι, ναι υπάρχουν και επιλαχούσες και ποτέ δεν ξέρετε… Είσαστε εσείς:

 

Kat-Rap 410

Angelina 405

Westjenkins 400

Andriana 313

Lia 299

Τζένη Ναζίρη  292

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π. 268

Flora 255

Katerina Tsiggou 231

Amalia 159

Nektaria 141

Maria Mor 124

 

Κάτω από αυτό το νούμερο, δηλαδή κάτω από 120 σχόλια είσαστε πλέον πάρα πολλές θα ήθελα πολλά posts, για να χωρέσετε όλες.

 

Anyway, το μόνο περίεργο σε όλα αυτά, είναι ότι δεν “βλέπω” την Mako… Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό… λέω να το ξαναψάξω.. Εκτός βέβαια αν ισχύει, ότι σαν γνήσια Σκορπίνα, δε λέει πολλλά, αλλά όταν λέει, σου εντυπώνονται στον σκληρό δίσκο. Παίζει και αυτό. Και πρέπει να μάθετε και κάτι. Την ιδέα, για τα lucky charms του bb την έχω εδώ και δυο χρόνια. Έπρεπε όμως (ως συνήθως) κάποια από εσάς, να με σπρώξει και να με “πιέσει” να το κάνω. Λέγε με και συλλογικό υποσυνείδητο του bb. Και ναι. Η Mako ήταν αυτή,  πριν από περίπου ένα μήνα

 

 

Ούτε το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο να κληρώναμε εδώ μέσα… σχεδόν το κάναμε δηλαδή… Τουλάχιστον να περνάμε όμορφα,  όπως γράφω και στο πλάι..

 

 

Happy New Year once again my beloved bb girls! (λέω να ξεκουραστώ 2-3 μέρες, γιατί οδεύω φουλ για υπερκόπωση)

 

index

 

 

 

and more

 

 

 

 

(Ω, ναι, Litsa.. αντίθετα με το ότι πίστευες, έχει και άλλο  more, η υπόθεση…)

 

 

 

 

 

 

(ναι ok, δεν έχει καμία σχέση το τραγούδι με το post, αλλά το λατρεύω και είπα να αρχίσουμε την Πρώτη μέρα του 2015 με κάτι και και  καποιον αγαπημένο… Go, Lenny, Go!)

 

 

 

 

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλή χρονιά!
    Πόσο όμορφο να βλέπεις τα περισσότερα από τα αγαπημένα bbgirls όλα μαζί σε ένα post. Η ισχύς εν τη ενώσει. Το τελευταίο το λέω και σαν σύνθημα, γιατί τελικά… οι παρέες γράφουν ιστορία.

  2. Χα,χα!Καλή χρονιά κ πάντα τυχερή για όλους μας!Τι να πω;Ότι είμαι σε πολύ τιμητική θέση μετά από τις δύο υπουργίνες;Μα κ εσείς έχετε τιμητική θέση στην καρδιά μου.Για τη δική μου ιδιοσυγκρασία,να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα αφιέρωνα ούτε ένα δευτερόλεπτο σε κάτι που δεν θα με ενέπνεε ή δεν θα μου ταίριαζε.Βαριέμαι αφάνταστα να προσποιούμαι ότι μου αρέσει κάτι ή ότι εκτιμώ κάποιον.Έτσι,απομακρύνομαι είτε σιγά σιγά ,είτε απότομα!Κ ακριβώς αυτή είναι η ουσία,όλα να κορίτσια που έγραφαν τότε στο beautyblog με μαγνήτισαν,ήθελα να γίνω μέρος αυτής της παρέας κ να συνομιλώ μαζί τους διατυπώνοντας τις απορίες μου.Βέβαια,είμαι σίγουρη ότι όποια στιγμή θέμω να ρωτήσω κάτι,πάντα θα υπάρχει καποιος να μου απαντήσει με ευγένεια κ αγάπη.
    Αφήνω τελευταία την Τζούλια,η οποία είναι η ψυχή κ το μυαλό αυτού του blog:Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα συζητήσαμε όλα αυτά τα χρόνια,είσαι δημιουργική,επικοινωνιακή κ ταλαντούχα.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για το σήμα κατατεθέν του bb!
    ΥΓ.Βλέπω πολλές κουκλίτσες στο beauty blog.

  3. Καλή χρονιά υπέροχα ΒΒ girls με πρώτη εσένα αγαπημένη Jules!!!
    Πόσο όμορφη κίνηση αυτή και να βρίσκεσαι με ένα άλλο BB girl και να βλέπεις ότι φοράει το ίδιο charm …
    Τι χαρά θα είναι αυτή!!!(εγώ θα κάνω σα να το φοράω κι ας μην πάρω,δεν ξέρω αν με πιάσατε-δηλαδή θα προσποιούμαι ότι το φόρεσα)οπότε τυχόν τυχαίες συναντήσεις με κάποια που φοράει ΒΒ charm θα πρέπει να τις κάνουμε αναφορά αμέσως!!!
    Σας εύχομαι υγεία,τύχη,χαμόγελα και απέραντους λόγους να βρίσκετε για να είστε ευτυχισμένες!!!
    Πολλά φιλάκια και μπόλικη μπόλικη από την αγάπη μου!!! <3

  4. Μπράβο βρε κορίτσια!!λοιπον καλή χρόνια να έχουμε και το 2015 ας μας φέρει όλα όσα μας στέρησε το 2014…

  5. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά bbgirls!!!
    Σχόλιο 1074 λοιπόν!!
    Τζούλια δεν το πιστεύω ότι έχω κάνει τόσα σχόλια !!! Αλήθεια?!? Διάβαζα αμέριμνη τη λίστα και ειλικρινά δεν περίμενα να δω το όνομά μου μέσα! Περνάνε τα χρόνια και περνάμε τόσο ωραία που δεν το πιστεύω ότι έχω γράψει τόσα πολλά! Το βραχιόλι θα φορεθεί, θα κάνει το γύρο του Λονδίνου και θα φωτγραφηθεί σε διάφορες πόζες και τοποθεσίες!
    Όσο για την κολόνια που κρατάει χρόνια, αυτή είναι μάλλον πολύτιμο άρωμα αγαπημένη!
    Φιλιά πολλά!!!

  6. Τζα!!!Καλησπέρα και καλή χρονιά bbgirls.Ομολογώ πως δεν περίμενα να με “δω” στη λίστα(αν και γνωστή πολυλογού χαχαχαχ)και σήμερα είναι από τις φορές που ό,τι και να πω δεν ξέρω αν μπορεί να εκφράσει ακριβώς τη σκέψη μου.Χαίρομαι(για πολλούς λόγους τον εξής ένα:μωβ) κι αυτό μου φτάνει.
    @Julia το ευχαριστώ είναι λίγο,σ’αγαπάω..
    Μουτςςςςςςςς 🙂

  7. Καλησπέρα χρονια πολλα!!! Καλη χρονια bbgirls με υγεία!!! Δεν το πιστεύω οτι εχω κάνει τόσα σχολεια!!! Διάβαζα το post κ ούτε που το φανταζόμουν οτι θα ήμουν μέσα!!! Η χαρα μου φυσικά κ δεν περιγράφετε!!! Το πρώτο δώρο 2015 που σίγουρα θα φωτογραφηθεί όσο κανένα κ μονο τύχη μπορει να μου φέρει όπως εύχομαι για όλους!!!! Κ όπως λέω πάντα μετα την υγεία η καλύτερη ευχή είναι οτι επιθυμείς να σε επιθυμεί κ ετσι να πραγματοποιηθεί!!! Καλη χρονια bbgirls με οτι καλύτερο!!! Σε ευχαριστούμε πολυ αγαπημένη μου Τζούλια για ολα αλλα πάνω απο ολα για την παρέα που μας κρατάς με τα υπέροχα post!!!!

  8. Kαλή χρονιά αγαπημένα μου bbgirls και αγαπημένο μου bb!! Πόσο χαίρομαι μου είμαι στην λίστα,το ευχαριστώ είναι λίγο..η αλήθεια είναι ότι με έκανες να δακρύσω Τζούλια μου με τα υπέροχα λόγια σου και την τιμή να με θεωρείς honorable bbgirl εσύ καταπληκτική μου honorable lady με το υπέροχο χαμόγελο και τα καταπληκτικά σου άρθρα που αυτά με προσέλκυσαν και με έκαναν να θέλω να συμμετάσχω στην παρέα του bb..μια παρέα από υπέροχα κορίτσια. Σταματάω γιατί από την χαρά μου με έπιασε πολυλογία..το μωβ βραχιολάκι θα το φοράω συνέχεια!!! Ευχαριστώ Τζούλια μου πολύ και την Thenia που το σχεδίασε,για μένα ήδη η χρονιά μπήκε με τύχη και χαρά και πολύ αγάπη!

  9. Α,μην ξεχάσω Τζούλια μου, αγαπημένη μου Υδροχόε,θέλω και εγώ να αφιερώσω ένα αγαπημένο μου τραγούδι του αγαπημένου μου κούκλαρου hot Lenny!!!https://www.youtube.com/watch?v=amwXnrRsGkM (You make me feel so devine ,before i was blind,so i could open up my mind-αφιερωμένο στο BeautyBlog)

  10. Καλή μας χρονιά με υγεία , ευτυχία και πολύ ομορφιά (κυρίως εσωτερική). Για δεύτερη μέρα αποκλεισμένοι από το χιόνι αλλά αυτό δεν μας χαλάει καθόλου. Ένα και ένα τα bb girls…και ναι Τζούλια περνάμε πολύ όμορφα!!!!!!

  11. Καλή χρονιά αγαπημένη παρέα! Υγεία και ευτυχία σε όλες! Μόλις γύρισα από το πρώτο τραπέζι του 2015 και για να φανταστείτε πώς είμαι αρκεί να σας πω ότι τρώω και πίνω από τις 1.30 περίπου…χικ…χικ…. Τζούλια μου υπέροχη συγκίνηση νιώθω που είμαι στην δεκάδα και εύχομαι να μου πάει καλύτερα το 2015, μιας που το 2014 με τσάκισε ελαφρώς με διάφορα δυσάρεστα απρόοπτα. Anyway…πάει ο παλιός ο χρόνος…λαλαλα…χικ…χικ…

  12. o.k Αυτό δεν το περίμενα! Για να είμαι ειλικρινής περίμενα, έλπιζα σε μια θεση στη δεκάδα, παρότι τον τελευταίο καιρό τα σχόλια μου μέσα στην καθημερινή τρέλλα είχαν αραιώσει σημαντικά. Αλλά πρώτη? Πρώτη στα σχόλια? 1362? I beg your pardon? Τελικά δεν υπάρχει μέρα χωρίς την έγνοια του ΒΒ, δεν περνάει 24ωρο χωρίς αλλεπάλληλα χτυπήματα για να δούμε … “που βρισκόμαστε” et voila….. Βασικά αυτη τη στιγμή θα μπορούσα να σας πω πάρα πολλά, αλλά ειμαι τόσο συγκινημένη για μια από τις πιο τιμητικές θέσεις που έχω καταλάβει στη ζωή μου, που θα σας πω άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε, γιατί ακόμα κι εγω η πολυλογού και χειμαρώσης τοξότισσα (ασε μας ρε Λιτσάκι… που θα μιλήσεις εσυ για πολυλογία) έχω χάσει (σπάνιο η αλήθεια) την φωνή” μου. Σίγουρα θα επανέλθω μόλις ανακτήσω την ψυχραιμία μου και μπορέσω να μετατρέψω όλα αυτα που ξεχειλίζουν από τα μυνήγγγια μου και απειλούν να μετατραπούν σε λυγμό, σε λέξεις και συγκροτημένες εκφράσεις. Αυτο όμως που θέλω να σας πω είναι, ότι αυτό που σημαίνει το ΒΒ για μένα, ίσως ούτε η Τζούλια δεν μπορεί να καταλάβει. Και μέσα από το ΒΒ αυτό που σημαίνετε όλες εσείς, αυτό που έχετε γίνει μέσα απο την καθημερινή ανελλειπή παρουσία σας. Αυτό το στοίχημα φιλίας και επικοινωνίας, ειλικρίνιας και γλυκιάς “συνομωσίας”…. Αυτη τη στιγμή όλα μου τα συναισθηματα γίνονται μια τεράστια αγκαλιά για όλες σας και με άπειρη αγάπη θέλω να σας ζητήσω να έχετε την εως σήμερα πιο υπέροχη χρονιά της ζωής σας! Μην αφεθείτε σε τίποτα λιγότερο! Σας αγαπώ ειλικρινά!

  13. και πατησα το enter… πριν πω το πιο σημαντικό… o.k ειλικρινα τό ‘χω χασει σημερα με όλο αυτό…. και ουφ… βρε κορίτσια… Τζου I love you!!!!! κι είναι πιο σημαντικό απ΄το ευχαριστώ, πίστεψε με!

  14. Καλησπέρα και Καλη Χρονια!!
    Τέλος το καρδιοχτύπι!!Το 2015 προς το παρόν έχει ξεκινήσει για μένα με πολύ καλούς οιωνούς.
    Πρώτα γιατί κέρδισα το φλουρί μετά απο πολλά χρόνια και δεύτερον γιατί είμαι στην τιμημένη 10 αδα!
    Δεν το περίμενα ότι θα είχα 777 σχόλια!και τι νούμερο μήπως να το πάρω σε λαχείο?
    @Τζουλια το οτι θέλεις να με φωνάζεις Σοφακι με συγκινεί πολύ! Έτσι ακριβώς με φώναζε ένα πολύ
    αγαπημένο μου πρόσωπο και αυτό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα!
    Ένα μόνο να ξέρεις I lOVE YOU SO MUCH!!
    Το βραχιόλι μας θα το φοράω με μεγάλη περηφάνια!!!

  15. ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΟΛΙΟ 300.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..

  16. Καλή χρονιά κορίτσια όμορφα, με υγεία, τύχη και καλούς φίλους δίπλα μας.

    Ju, μην το ψάξεις πολύ δεν σχολιάζω πάντα ούτε καν σε όλους τους διαγωνισμούς. Δεν ήξερα ότι το είχες σκεφθεί (κάποιος είναι πολύ ευγενικός και σεμνός εδώ και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτή)αλλά χαίρομαι που το είδα να υλοποιείται. Παραλίγο να με “χάσεις” βέβαια εκείνη την ημέρα (στο λέω τώρα) αλλά σου έδωσα benefit of doubt. Το επόμενο θα είναι να τυπώσουμε μπλουζάκια Ju We love U και να σου οργανώσουμε BB party 😉

  17. καλη χρονιά .. με υγεια!
    καλοφόρετα .. κορίτσια!!

  18. Καλή χρονιά!! Θερμές ευχές για μια χρονιά γεμάτη αγάπη και υγεία, μια χρονιά που σε αυτό το υπέροχο μωβ σπιτικό με οικοδεσπότη τη Τζούλια μας ξεκινά τόσο συγκινητικά και όμορφα…τι λόγια, τι κορίτσια, τι προσωπικότητες, τι μοναδική παρέα! Μπράβο σε όλες, φιναλίστ και αφανείς, και ιδιαίτερη μνεία για το number one μας, τη μία και μοναδική Stella, που, πέρα από το ταλέντο, τις δημιουργίες και τις γνώσεις της, αυτό το οποίο θαυμάζω κι εκτιμώ αφάνταστα σε αυτήν είναι ο υπέροχος μεστός της λόγος και τα αψεγάδιαστα ελληνικά της, σε όλα αυτά τα 1362 της σχόλια, και δικαίως αξίζει, ποσοτικά και ποιοτικά, την πρώτη θέση! Congrats proud bb girl!!

  19. Happy 2015 BBGirls. Καλη μας χρονια με υγεια και πολυ πολυ ομορφια, εξωτερικη αλλα και εσωτερικη!!! xxx!

  20. Καλημέρα και Καλή Χρονιά αγαπημένα BB girls ! Κατόπιν ωρίμου σκεψεως οι φετινές ευχές μου στους αγαπημένους μου ανθρώπους είναι τρεις : 1)Yγεία – το υπέρτατο αγαθό που μόνο όποιος δεν την έχει ή έχει δώσει μάχη για αυτή μπορεί να το εκτιμήσει , 2) Αγάπη – νομίζω τίποτα δεν συγκρίνεται με το να αγαπάς και να σε αγαπούν , και 3) Αισιοδοξία – το αντίδοτο σε όλα τα δύσκολα που ζούμε και σε όλη τη μιζέρια που μας περιβάλει .Εγώ ειλικρινά δεν ξαφνιάζομαι και τόσο που είμαι μέσα στην δεκάδα καθότι Δίδυμος πολυλογού , νιώθω όμως μεγάλη συγκίνηση και υπόσχομαι να το φοράω πάντα με καμάρι και περηφάνια . Ειλικρινά το να είμαι bb girl και μάλιστα honorable one είναι μεγάλη τιμή για εμένα και νιώθω πραγματικά τυχερή που είμαι μέλος αυτής της παρέας . Πολλά φιλιά σε όλες !

  21. Μπράβο σε αυτές που θα τα πάρουν “με το σπαθί τους”!
    Ισως φέτος να είναι καλύτερα. Κι όχι μόνον για εμάς ατομικά ή σαν Ελλάδα, αλλά για όλον τον πλανήτη
    Εύχομαι φέτος να δω λιγότερα λυπημένα παιδικά μάτια και λιγότερους ανήμπορους υπερήλικες, τόσο ανίσχυροι όλοι μπροστά στον πόλεμο, στην πείνα, στην αρρώστεια.
    Δεν θέλω να κατακτήσουμε τον Αρη, τη Γη θέλω να σώσουμε!
    Σας αγαπώ!

  22. Καλή και τυχερή χρονιά σε όλα τα BB girls, το λέω και θα το ξαναπώ έχει φανατικό και αυθεντικό κοινό, τα νούμερα είναι νούμερα αλλά όταν βλέπεις τί ομορφιά κρύβεται από πίσω τότε νιώθεις διπλά τυχερή. Υπέροχα τα charms!!!!

  23. Καλή Χρονιά αγαπημένες μου! Εύχομαι ολόψυχα το 2015 να’ναι μια θεσπέσια και μοναδική χρονιά για όλους! Πραγματικά δεν περίμενα να δω τ’όνομά μου στην λίστα…. Φαντάσου Τζούλια μου ότι αν δεν είχα χαθεί αυτό το διάστημα θα’χα τουλάχιστον τα διπλάσια σχόλια!!! Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ που είστε ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής μου! Πολλά γλυκά φιλιά σε όλες! I’M A PROUD BBGIRL <3
    Υ.Γ.1 Έχω πάλι πρόβλημα με τον Η/Υ και μάλλον ήρθε η ώρα να τον αλλάξω!!!!
    Υ.Γ.2 Δεν μπορώ να γράψω σχόλιο στο blog 🙁

  24. Τι γλυκιά σκέψη και πόσο όμορφη κίνηση! Πολύ χάρηκα, και ας μην είμαι μέσα στη δεκάδα (κοίτα να δεις που νόμιζα ότι είμαι πολυλογού). Η αλήθεια είναι ότι από τότε που μια φίλη μου μου σύστησε το bb, δεν έχω χάσει ούτε ένα post. Tον τελευταίο καιρό όμως η αδήριτη πραγματικότητα δε μου αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο, οπότε είτε τα βλέπω αργά το βράδυ είτε μέσα στα σαββατοκύριακα. Αλλά πάντα τα διαβάζω όλα και τα σχόλια και μαθαίνω ένα σωρό πράγματα! Καλή χρονιά, bb girls και κυρία δασκάλα – μέντορα Τζούλια! <3 <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.