Άστρα Weekly (women only): Οι Αποφάσεις για το 2015!

 

zodiac-circle-2015

 

Κριός

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1)… ότι αυτή τη χρονιά, μια χρονιά που θα με τραβά από τη μία το πάθος, η δημιουργικότητα και ο έρωτας, κι από την άλλη οι στόχοι και τα όνειρά μου, οι ανάγκες των φίλων μου και τα όποια projects έχω αρχίσει κι έχω αφήσει μετέωρα, να δώσω την απαραίτητη βαρύτητα και αγάπη στην Οικογένειά μου. Να νοιαστώ το σπίτι μου, τους οικείους μου, να μη βαριέμαι με τα προβλήματά τους και να τους δείχνω τη στοργή, την αφοσίωση και την πίστη μου σε αυτούς υπερασπιζόμενή τους – τι Κριός είμαι άλλωστε. Επίσης, δεσμεύομαι να αφιερώνω λίγο χρόνο ηρεμίας και ιδιωτικότητας σε μένα. Με κλειστά τηλέφωνα, και αυτό είναι δέσμευση!

 

Ταύρος

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1) …ότι αυτή τη χρονιά, θα σηκωθώ από τον ωραιότατο καναπέ μου, με τον οποίο κατά γενική ομολογία έχω γίνει ένα, και θα επικοινωνήσω. Θα βγω εκεί έξω σαν όμορφο κορίτσι της Αφροδίτης που είμαι, και θα γνωρίσω νέους ανθρώπους, θα ακούσω τις ιδέες τους και θα επικοινωνήσω τις δικές μου, θα αποδέχομαι συχνότερα τις ενδιαφέρουσες προσκλήσεις που θα προκύπτουν για όλα τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν ενώ εγώ κάθομαι με τις πυτζάμες και με πατατάκια και βλέπω για χιλιοστή φορά Grey’s Anatomy… Ακόμα, θα βελτιώσω τις σχέσεις μου με τα αδέλφια μου, και θα πάρω τηλέφωνο και κάποια από τα ξαδέλφια μου με τα οποία πάντα περνούσα τέλεια και είναι «σα να μην πέρασε μια μέρα» και θα τα ξαναβάλω στη ζωή μου!

 

Δίδυμος

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1) …ότι θα δώσω έμφαση στα τρισάθλια οικονομικά μου (και όχι, δε μου φταίει κανένας Κρόνος, τα τρύπια μου τα χέρια μου φταίνε κυρίως, κι οι φαεινές μου επενδυτικές ιδέες). Ορκίζομαι ότι φέτος θα ξοδεύω λιγότερα – ή, έστω, όσα- βγάζω, και όχι περισσότερα, και με τη βοήθεια του Κρόνου απέναντί μου θα απαλλαγώ, πρώτα νοερά και μετά πρακτικά, από ό, τι περιττό. Είτε αυτό λέγεται ρούχα που κρέμονται στη ντουλάπα μου δέκα χρόνια αφόρετα, είτε αυτό είναι σχέσεις που λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο επίσης καμιά δεκαετία. Θα επανεξετάσω λίγο το αξιακό μου σύστημα και το σε ποιόν άνθρωπο και ποιες καταστάσεις δίνω βαρύτητα και αξία, και θα προσπαθήσω φέτος οι έρωτές μου να μην είναι χαριτωμένα μικρά τίποτα, αλλά πλάσματα ανάλογης λάμψης και αξίας με τη δική μου. Αν καταφέρω και περιοριστώ και σε ένα μόνο τέτοιο πλάσμα, οκ, θα είμαι η καλύτερη του χωριού.

 

Καρκίνος

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1)… που γίνεται στο ζώδιό μου, ότι θα συνεχίσω να λάμπω με ανάλογο φως με αυτό που θα μου χαρίσει για μία βραδιά η αστραφτερή Σελήνη του Γενάρη. Θα σταματήσω να κρύβω τα ταλέντα μου, την υπεροχή μου, τη λάμψη και την τρυφερότητά μου κάτω από ένα σκληρό κέλυφος – και ξέρω πολύ καλά ότι αυτό είναι κάτι που το κάνω όχι λόγω συστολής και δειλίας, αλλά κυρίως, και σχεδόν πάντα, επειδή διαλέγω κάποιον λιγότερο των προσδοκιών μου και φοβάμαι πως, αν αφεθώ εγώ στο πλήρες δυναμικό μου, αυτός θα φανεί ακόμα πιο λίγος. Ξέρω πως η λύση σε αυτό δεν είναι το να μειώσω εγώ την ένταση, τη λάμψη, τη δημιουργικότητα και τη ζέστη των συναισθημάτων μου, αλλά να διαλέξω κάποιον άξιο και έτοιμο για όλα αυτά. Αντίο λοιπόν κέλυφος, το παιδί της Σελήνης βγαίνει να λουστεί στο φως της!

 

Λέων

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1) …ότι θα σταματήσω να κυνηγάω ανεμόμυλους. Βλέπεις, ο Δον Κιχώτης που τους κυνηγούσε ήταν και δήθεν ευγενής κι όχι αυθεντικός, και κομμάτι… πειραγμένος. Τίποτε από τα δύο δεν ισχύει για μένα. Εγώ ανήκω στο βασιλικό σημείο του Ζωδιακού Κύκλου, και τα έχω τετρακόσια. Άρα καταλαβαίνω πως για όσες αναποδιές βίωσα, φταίνε οι τρικλοποδιές που εγώ η ίδια μου έβαλα – έτσι είναι άλλωστε οι βασιλείς, μόνο η κοντόφθαλμη αντίληψη κι ο  εγωισμός τους τους ρίχνουν από το θρόνο κάθε φορά, και καμία επανάσταση. Έτσι, δε φτιάχνω ερωτικές ιστορίες και κάστρα στο μυαλό μου όταν δεν έχω καμία απόδειξη για κάτι στο πεδίο της πραγματικότητας. Φέρομαι σα να φοράω στέμμα αλλά θυμάμαι πως οι πραγματικές βασίλισσες ξεχωρίζουν για την απλότητα και τη γενναιοδωρία – και μια και μιλήσαμε για επαναστάσεις, λέω να δώσω και μια ευκαιρία σε κάποιον πολύ επαναστατικό και διαφορετικό τύπο που μου έχει κάνει «κλικ»…

 

Παρθένος

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1) …ότι μιας και την αξία μου δεν εννοώ να την καταλάβω μόνη μου (αυτό μάλλον θα γίνει στην επόμενη ενσάρκωση που θα γεννηθώ Κριός, Ζυγός ή κάτι τέτοιο), θα φροντίσω να τη διακρίνω μέσα στα μάτια και την αγάπη των φίλων μου. Θα δώσω σημασία στα λόγια τους, και θα τους επιτρέπω να με βοηθούν και να με νταντεύουν λίγο συχνότερα. Επίσης, θα αποδεχτώ ότι δεν είμαστε πατάτες τηγανητές να αρέσουμε σε όλους και θα κάνω ένα καλό ξεσκαρτάρισμα ανθρώπων που φάνηκαν λίγοι σε πολύ κρίσιμες καταστάσεις. Η έμφαση της χρονιάς και το σταθερό τιμόνι μου θα αφορά στα σχέδια και τα όνειρά μου – όποιο όραμα έχει αντέξει και παραμένει φλογερό στο μυαλό μου τα τελευταία χρόνια πρέπει να ξεκινήσει να υλοποιείται, το χρωστάω στον εαυτό μου. Α, και δε θα κλειδαμπαρώνομαι σαν το εργατικό ξωτικό μέσα, με δικαιολογία ότι «πνίγομαι», θα βγαίνω και θα περνάω τέλεια, γιατί φέτος είναι μια χρονιά όπου οι παρέες θα γράψουν ιστορία!

 

Ζυγός

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1) … ότι καταλαβαίνω πολύ καλά πως ο άνθρωπος δε μπορεί να ζήσει μόνο με έρωτα. Ναι, είμαι, μετά την Ταυρίνα, το δεύτερο αγαπημένο κορίτσι της Αφροδίτης – κι ο έρωτας είναι όλη μου η ζωή! Φέτος όμως θα καταβάλω ειλικρινή προσπάθεια να διαχωρίσω τον έρωτα από την αγάπη και την ανάγκη μου για έρωτα. Θα σταματήσω να είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα, θα σταματήσω να κάνω ο,τιδήποτε προκειμένου να μη διαταραχθεί το «Άρλεκιν» και θα φροντίζω να βεβαιώνομαι ότι το Άρλεκιν δεν είναι μόνο στο μυαλό μου αλλά ισχύει πραγματικά. Ακόμα πιο σημαντική όμως για μένα φέτος θα είναι η καριέρα μου, η δημόσια εικόνα μου, το πώς ανταποκρίνομαι στους κοινωνικούς ρόλους που αναλαμβάνω . Είναι σημαντικό να με θαυμάζουν και για το μυαλό μου και για τα επιτεύγματά μου, κι όχι να είμαι μία όμορφη παρουσία στο μπράτσο κάποιου. Καλό βέβαια και το μπράτσο, ιδίως όταν ο «κάποιος» είναι αξιόλογος, αλλά είπαμε: φέτος, στεκόμαστε στα δικά μας πόδια. Άντε, έστω και με ψηλοτάκουνα.

 

Σκορπιός

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1) …ότι θα σταματήσω να κοροϊδεύω τους Τοξότες που φορτώθηκαν τον Κρόνο. Μπορώ να αντικαταστήσω την κοροϊδία με άλλες εορταστικές εκδηλώσεις για την αποχώρησή του από το ζώδιό μου – μία σεμνή τελετή στην Πεντέλη με τη χάση της σελήνης ίσως; Θα δω… Για την καινούργια χρονιά επίσης υπόσχομαι ότι θα ασχοληθώ με την προσωπική μου εξέλιξη και βελτίωση: αυτή που δεν ασχολείται με το τι λέει και τι κάνει ο διπλανός μου, αλλά με το ποιο είναι το καλύτερο δυνατό που μπορώ να κάνω, και να το κάνω. Είτε αυτό λέγεται σπουδές, είτε λέγεται περισσότερο διάβασμα, είτε λέγεται επαφή με ανθρώπους που είναι σε θέση να με βοηθήσουν και να μου ανοίξουν τους ορίζοντές μου. Επίσης, δώρο στον εαυτό μου, φέτος θα ταξιδέψω περισσότερο. Για την ακρίβεια, θα ταξιδέψω όσο περισσότερο μπορώ, μόνη ή με υπέροχη παρέα, αλλά κυρίως χωρίς αυστηρό προορισμό, και χωρίς άγχος. Όσο ελαφρύτερο το σακ βουαγιάζ, τόσο καλύτερο το ταξίδι!

 

Τοξότης

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1)…ότι θα επιβιώσω και θα βγω και καλύτερη από τη διέλευση του Κρόνου, έτσι για να λυσσάξουν οι εχθροί μου! Επίσης, και μιλώντας λίγο πιο ώριμα, η βαρύτητα φέτος θα πέσει στις σχέσεις μου τις ερωτικές, και το βάθος στο οποίο σκοπεύω να φτάσω σε αυτές. Δε θα σταματήσω από φόβο ή ανωριμότητα στο επιφανειακό, στο εύκολο και στο αστειούλικο, δε θα επιτρέψω να ξαναχάσω την ευκαιρία να γνωρίσω ένα υπέροχο πλάσμα βαθιά και ουσιαστικά και στην εντέλεια επειδή μόλις βαθαίνουν τα πράγματα εγώ πανικοβάλλομαι και κοιτάζω ό, τι περνάει δίπλα μου κι έχει τεστοστερόνη. Άλλωστε, το βασικό όχημα γι΄ αυτή τη βαθιά, ουσιαστική μαγεία, είναι εξαιρετικό: το σεξ! Στόχος μου λοιπόν για φέτος, να καταφέρω να γυμνώσω την ψυχή μου και την ψυχή του άλλου με την ίδια άνεση κι ευκολία που ξεφορτώνομαι τα ρούχα μας!

 

Αιγόκερως

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1)… ότι θα σταματήσω να έχω ως κέντρο του σύμπαντος κόσμου τον εαυτό μου, τα πλάνα που είχα για τον εαυτό μου, τις προσωπικές μου επιτυχίες, αποτυχίες και επιδιώξεις. Σαφώς και δε θα τα ξεχάσω ούτε θα τα βάλω στην άκρη (με Αιγόκερω μιλάτε άλλωστε) αλλά φέτος, λέω να δώσω όλο το βάρος, το πάθος και την ένταση που συνήθως βάζω στο κυνήγι των προαγωγών μου, σε μία σχέση. Θα μάθω να μπαίνω στα παπούτσια του άλλου, να αφουγκράζομαι τις ανάγκες του, να μην τον κάνω «το κοροϊδάκι της δεσποινίδος» και να του προσφέρω, εκτός από πράγματα και υλικές διευκολύνσεις και λύσεις, στοργή και την αίσθηση ότι κάπου ανήκει. Ότι ανήκει εδώ, μαζί μου. Θα τον συμπεριλάβω στα όνειρά και στα σχέδιά μου, θα τον εμψυχώνω όταν πέφτει κι όταν χάνει το κουράγιο του και θα προσπαθήσω μαζί του να βρίσκω κι εγώ χαρά σε απλά, καθημερινά πράγματα, που δεν απαιτούν ούτε τρομερά χρηματικά ποσά, ούτε glamour και status. Μόνο αγάπη.

 

Υδροχόος

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1)…ότι θα σταματήσω να ζω στο κεφάλι μου μέσα και να βαδίζω στα σύννεφα με την ίδια άνεση που διέσχιζε ο Μάικλ Τζόρνταν το παρκέ σκοράροντας για τους Chicago Bulls. Αντιθέτως, θα δώσω έμφαση στην καθημερινότητα, και θα φροντίσω να την ομορφύνω όσο περισσότερο μπορώ. Θα είμαι πρακτική, και δε θα αναλώνομαι σε μεγαλεπήβολα πράγματα που στην εφαρμογή… βρίσκουν. Θα δώσω ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία, την ευεξία και το σώμα μου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι στις παραλίες το καλοκαίρι θα βγω κορμί θανατηφόρο. Θα στραφώ προς καλύτερης ποιότητας καλλυντικά και φυτικές, υγιεινές λύσεις, θα σταματήσω να τρώω όποτε το θυμάμαι και να κοιμάμαι όποτε καταρρέω στον καναπέ, και γενικά θα ξεκινήσω να αλλάζω τον κόσμο (αγαπημένο μου χόμπι) αλλάζοντας προς το καλύτερο τον ίδιο μου τον εαυτό!

 

Ιχθείς

 

Ορκίζομαι στην πρώτη Πανσέληνο του 2015 (5/1) …ότι σε πείσμα όλων όσων με αποκαλούν ανόητη και αιθεροβάμονα, εγώ θα συνεχίσω να ονειρεύομαι, να ερωτεύομαι, να λάμπω και να δακρύζω, να απογοητεύομαι και να πέφτω στα τάρταρα, να απογειώνομαι με ένα βλέμμα και να φλέγομαι με μία αγκαλιά γιατί… γιατί γι΄ αυτό είμαστε προγραμματισμένοι! Είμαστε πλασμένοι για τη μαγεία και την άβυσσο του έρωτα, κι εμείς οι Ιχθείς είμαστε εδώ για να συνεχίσει ο κόσμος να έχει ποιητές, τρελούς, οραματιστές και υπέροχες ιστορίες αγάπης που θα συγκλονίζουν ακόμα κι όταν θα εποικήσουμε άλλους πλανήτες. Θα δημιουργώ με έρωτα και πάθος δίχως να αναλώνομαι στο υλικό κομμάτι των πραγμάτων, θα ανακαλύπτω το Θεό στα μικρά, υπέροχα πράγματα, θα ασχοληθώ με τα παιδιά μου ή τα παιδιά φίλων που λατρεύω, ή θα σκεφτώ να κάνω κάτι για τα τόσα υπέροχα παιδάκια που είναι πιο άτυχα, και που θα έπρεπε να είναι παιδιά όλων μας. Αν ο πλανήτης είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο μόνος τρόπος να παραμένει ζωντανός είναι μια καρδιά που χτυπά δυνατά – η δική μας καρδιά!

 

 

Astrally yours,

 

ElizaBBeth

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Ετσι ακριβώς είναι αγαπημένη ElizaBBeth!!!! Για να στο πω εγω με τοξοτίσιο τρόπο…. “ποτε δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη..” (έτσι λεγαμε εμείς τα παιδιά των 80ς, κάποτε…..). Σε φιλώ διορατικότατη αγαπημένη!

  2. Τζα!!!Καλή χρονιά αγαπημένη @ElizaBΒeth.Είναι πολύ δύσκολο αυτό που με βάζεις να ορκιστώ(παρθένος).Δεν το χω καθόλου…
    Μουτς

  3. δεν μπορεί…έχεις χακάρει τον λογαριασμό μου,έχεις κάμερες σπίτι μου,έχεις κάνει και συνεδρία μαζί μου!!!αιγόκερως γαρ…με το εγώ να παλεύει με το εμείς και μονίμως να το δέρνει…χαχαχαχαχαχ…ναι πρέπει ,πρέπει να παίξω και με το εμείς φέτος!!!αφού δρομολογήθηκε η προαγωγή βέβαια και όλα τα υπόλοιπα πλάνα γ@μώ την οργάνωση μου μέσα!!!ορκίζομαι!!ορκίζομαι!!!είσαι θεά ΒΒastrogirl ElizaBBeth <3 πολλά πολλά φιλάκια!!!

  4. Καλή χρονιά γλυκιά μου ElizaBBeth! Δύσκολος ο όρκος των Υδροχόων,αλλά θα το παλέψω να τα καταφέρω,χωρίς να ορκίζομαι γιατί σαν γνήσια Υδροχόος δεν μου πολυαρέσουν οι δεσμεύσεις,όρκοι και υποσχέσεις!

  5. Καλή χρονιά φίλη μας!Να κοιτάξω το “εμείς’;Ναι,το ξέρω έχω λίγο εγωισμό παραπάνω,αν το πει κανείς έτσι.Γιατί εγώ,σαν αιγοκεράκι, το λέω αυτοπροστασία.Κανω λάθος;

  6. Λατρείες μου εσείς, BB Girlz φοβερά και τρομερά!!!! Αντλούμε θηλυκή δύναμη κι ενέργεια από το φεγγαράκι, και στοχεύουμε! Κι αν δε θέλουμε αυτές, αλλά άλλες αποφάσεις, τις βάζουμε στο μυαλό μας, τις γράφουμε και κάπου να τις βλέπουμε κάθε μέρα, και βάζουμε πλώρη για νέες περιπέτειες!
    Η χρονιά ξεκίνησε με έμφαση στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει πως το ζώδιο αυτό έχει κατά κάποιο τρόπο την τιμητική του φέτος, δίχως αυτό να σημαίνει “όλα καλά και ανθηρά” μονίμως.
    Οι υπόλοιπες, ας ξέρουμε πως Υδροχόος ίσον Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα. Κι ας συμπεριλαμβάνουμε αυτές τις αρχές στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία! <3
    Σας φιλώ όλες σβουριχτά, και σας εύχομαι τα καλύτερα!!!!

  7. νομιζω στην παρθενο επεσες μεσαααα!!νομίζω ότι θελω λίγο νταντεμα φέτος και όντως να περάσω καλά!υπόσχεση στον εαυτό μου!Τέλος!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ’ΧΟΥΜΕ!!

    υ.γ. κοιτάμε και ζώδιο ωροσκόπου;Ζυγός είμαι με συμφέρει;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.