Το Άρωμα Korres L’eau de parfum I και το ετήσιο Xmas Party!

 

korres-party-1

 

Θεωρώ ότι μέχρι να τελειώσει αυτή η εβδομάδα, εξακολουθούμε και είμαστε σε γιορτινό mood, γι’ αυτό θέλω να σας «πάρω σήμερα μαζί μου», σε ένα υπέροχο ετήσιο  πάρτι. Τις μέρες που η Τζούλια έλειπε στη Θεσσαλονίκη, η εταιρία Korres διοργάνωνε το καθιερωμένο της πλέον χριστουγεννιάτικο party για editors.

 

Φυσικά το beautyblog.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο event, αυτή τη φορά όμως η χαρά ήταν δική μου, αφού μην μπορώντας η Τζούλια να παραβρεθεί εκπροσώπησα εγώ το beautyblog μας.

 

Ο ενθουσιασμός μου ξεχείλιζε πολύ πριν έρθει η μέρα του party, μια και η Τζούλια είχε φροντίσει να με ενημερώσει πως κάθε χρόνο είναι υπέροχο, γεμάτο κέφι, όμορφες εκπλήξεις και super γιορτινή διάθεση.

 

Μια μέρα λοιπόν πριν πραγματοποιηθεί το party και ενώ -εντελώς συμπτωματικά- σκεφτόμουν τι ακριβώς θα φορέσω εκεί, χτύπησε το κουδούνι μου. “Κούριερ” ακούω, ανοίγω την πόρτα και προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω μία τσάντα Korres. Την ανοίγω κατευθείαν και μέσα της βλέπω ένα υπέροχο κουτάκι που με προετοίμασε για κάτι πολύ ξεχωριστό. Ανοίγω και το κουτάκι και βλέπω ένα κομψό, πολυτελές μπουκάλι αρώματος, με χρυσή-μεταλλική ετικέτα που έγραφε “Korres L’eau de parfum I”. Πριν ακόμη το μυρίσω, μόνο από τη συσκευασία του, ένιωσα πως κρατώ στα χέρια μου κάτι πολύ ακριβό, κάτι πολύ ποιοτικό. Όταν μύρισα και το ίδιο το άρωμα δε, η αρχική μου εντύπωση πολλαπλασιάστηκε επί δέκα.

 

Το L’eau de parfum I για Εκείνη, αποτελεί το πρώτο Eau De Parfum που δημιούργησε η εταιρία Korres. Μέχρι στιγμής ήμασταν πολύ εξοικειωμένες με τα eau de toilette της εταιρίας, EDP όμως δεν είχαμε γνωρίσει.

 

 

korres-perfume-for-her

 

 

Απόλυτα συνυφασμένο με τη φιλοσοφία της Korres, το L’eau de parfum συνδέει την απλότητα με τη πολυτέλεια και αντικατοπτρίζει τη βαθιά πίστη στην υψηλή αρωματοποιία. Χαρακτηρίζεται από μία πολύπλοκη συνταγή, η οποία παραμένει μυστήριο. Είναι πολύ φίνο, πλούσιο, πολυτελές και απαράμιλλα θηλυκό.  Αποπνέει τόλμη, ερωτισμό, ένταση και μυστήριο. Πρόκειται για μια διαχρονική μυρωδιά, που θυμίζει άρωμα κλασσικό με σύγχρονη όμως διάθεση. Η αρχική φρουτένια αίσθηση, γρήγορα μετατρέπεται σε floral με “πικάντικη” υποψία, την ώρα που η γλυκιά βανίλια προσθέτει θέρμη. 

 

Όταν άκουσα τη τιμή του, έμεινα με το στόμα ανοικτό. Κοστίζει γύρω στα 35 ευρώ (50ml), η αίσθηση όμως που δημιουργεί είναι αντίστοιχη με εκείνη των ακριβότερων αρωμάτων. Κυκλοφορεί μάλιστα και στην εκδοχή “ΙΙ” για Εκείνον.

 

 

Πάντως όλες εδώ, θα θέλαμε πάρα πολύ να ακούσουμε και τη γνώμη της MariaA, γι αυτό το άρωμα, αλλά σα να πήρε κάπου το αυτί μου, ότι της άρεσε….

 

Με καταπληκτικό συγχρονισμό λοιπόν, βρήκα το ιδανικότερο άρωμα για να με συνοδέψει στο christmas party της Korres. Σαν ήρθε η επόμενη μέρα, ψεκάστηκα (ίσως περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε) και ξεκίνησα για το party. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο με μάγευε. Να φανταστείτε, πολλές ώρες αργότερα (το βράδυ πριν κοιμηθώ), το μύριζα στο σώμα μου και αισθανόμουν υπέροχα.

 

Αρκετά όμως με τα του αρώματος. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από το party.

 

Στο 48 Urban Garden στους Αμπελόκηπους, μας υποδέχτηκε ένα χριστουγεννιάτικα στολισμένο βαγόνι, σε έναν όμορφο φωτεινό χώρο, γεμάτο με πινελιές “Korres”.

 

 

korres-party-wagon-1

 

 

korres-party-wagon-2

 

Με το που έμπαινες μέσα, υπήρχε ένας τεράστιος πίνακας με φωτογραφίες από τα προηγούμενα parties. Η Τζούλια φυσικά πρώτη-πρώτη καταμεσής του πίνακα, την απομόνωσα για να σας τη δείξω. Μα δεν είναι κούκλα;

 

korres-party-6

 

Το μενού ήταν απολαυστικότατο. Να φανταστείτε ήταν από τις λίγες φορές που άδειασα σχεδόν όλα τα πιάτα. Πάρτε κι εσείς μια γεύση.

 

korres-party-7

 

 

korres-party-table

 

Τελικά η Τζούλια είχε απόλυτο δίκιο. Μουσική, χορός, γέλια και φωνές, το party ήταν party με τα όλα του!

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

and more

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Πραγματικά όλες οι κολόνιες του Κορρέ είναι πολύ ωραίες και οικονομικές που σε αυτή την περίοδο είναι σημαντικό.φανταζομαι ότι και το άρωμα θα είναι εξίσου ωραίο.

  2. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σε μενα αρεσουν πιο πολυ τα Βοdy lotion της εταιρειας. Ευχομαι σε ολες τις κοπελες να ειναι οι καλυτερη χρονια τους και να ειμαστε ολες εδω να λεμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ πολλα πολλα χρονια ακομη

  3. Δεν ξέρω για το άρωμα,πάντως το βαγόνι,το τραπέζι και όλη η διακόσμηση είναι μαγικά!!

  4. Ευχαριστούμε για το ωραίο post!Θα δοκιμάσω το άρωμα με την πρώτη ευκαιρία αλλά το όλο event φαίμεται καταπληκτικό κ τέλεια οργανωμένο!

  5. Όμορφες εικόνες! Μπράβο Ιωάννα! Από την πρώτη στιγμή που διάβασα γι’αυτό το edp ανυπομονώ να το μυρίσω…

  6. Τα δοκίμασα τα περισσότερα γιατί πήγα απο τον Κορρέ για να πάρω χριστουγεννιάτικα δώρα. Πολύ ωραία μυρίζουν όλα δεν ξέρω απο διάρκεια βέβαια πόσο κρατάνε.Ωραίο φαίνεται να ήταν το πάρτυ..

  7. Καταπληκτικό πάρτι!!! Είμαστε σε γιορτινή διάθεση ακόμη και δε νομίζω να βγούμε σύντομα! Τα αρώματα Κορρέ είναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια που χαίρομαι να βλέπω ότι προχωράει και επεκτείνεται. Τα EdT είναι η αλήθεια δεν είχαν μεγάλη διάρκεια αλλά όλα τους είναι πολύ καλοφτιαγμένα και με εξαιρετικές συνθέσεις. Το νέο ΕdP δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά στο επόμενο ταξίδι στην Ελλάδα σίγουρα θα με πάρει ο δρόμος προς κάποιο φαρμακείο!!
    Φιλια πολλά!!

  8. Με τόσο παραστατική περιγραφή είναι σαν να μυρίζω το άρωμα του Κορρέ..τα καλλυντικά του είναι από τα αγαπημένα μου και ανυπομονώ να το μυρίσω! Η Τζούλια πάντα είναι κούκλα σε όποια φωτογραφία και να την δω..

  9. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Πολύ όμορφες εικόνες.Το άρωμα δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.Τις γιορτές τις γιορτάζουμε 40 ημέρες..οπότε μια χαρά μας βρίσκω,εντός χρονικού πλαισίου χαχαχαχ
    Μουτςςςς

  10. Καλό μεσημέρι. Πολύ όμορφο party, αλλά εγώ κορίτσια θα σταματήσω να είμαι σε γιορτινό mood και δεν θα ακούσω την αγαπημένη μας Λίτσα για τις 40 μέρες, διότι το παράκανα με φαγητά, γλυκά, κρασιά και όλα τα συναφή και πρέπει επειγόντως να βάλω φρένο και να επανέλθω στην απλή, λιτή καθημερινότητα της σωστής διατροφής! kisses!!!

  11. kalispera bbgirls!!! elpizo na perasate oles yperoxa tis giortes!!! to aroma den to exo dokimasei alla tha to kano me tin proti eykeria!h parousiasi omos fenete yperoxh!!!!! kiss

  12. Ωραία! Μας κάνατε πάλι να ζηλέψουμε!! Θα το δοκιμάσω και αυτό κάποια στιγμή!! Ωραία τα ODT αρωματάκια του αλλά δεν κρατάει και πολύ η μυρωδιά τους!!
    Ααα και καλή χρονιά!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.