Lancome Miracle Cushion: Τώρα θα παίρνω και εγώ το “μαξιλάρι” μου.

LANCOME--MIRACLE-CUSHION--P

 

 

Στη δική μου οικογένεια έχω τουλάχιστον δυο παραδείγματα: Ο ένας ο μπαμπάς μου και ο άλλος ο μπαμπάς του κυρίου Ρωμανού, οι οποίοι δεν πηγαίνουν πουθενά, αν δεν κουβαλούν μαζί τους και το δικό τους μαξιλάρι (εννοώ, κάπου που θα κοιμηθούν, εντάξει; Όχι βγαίνω βόλτα και παίρνω και το μαξιλαράκι μου…)

 

Φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για κάποιες από εσάς, αλλά βρε παιδί μου έχει την ταλαιπωρία του, αυτό. Θα μου πεις ίσως το λέω γιατί έχω κακιά πείρα. Σε καλοκαιρινές διακοπές με μηχανή στη Σίφνο, έπρεπε να πάρω πολύ λιγότερα συνολάκια, από όσα είχα στο μυαλό μου, για να χωρέσει στη μπαγκαζιέρα και το Άγιο Μαξιλάρι (μεγάλη η χάρη του…) Και δεν έφτανε αυτό, αλλά φεύγοντας από τη Σίφνο, guess what? Μάλιστα, το ξεχάσαμε το Άγιο Μαξιλάρι  στο ξενοδοχείο, το πήραμε χαμπάρι όταν φτάσαμε στην Αθήνα (ευτυχώς ήταν οι φίλοι μας εκεί  στη Σίφνο, η Ειρήνη και ο Νίο) και άντε μετά τηλέφωνα και άντε συνεννοήσεις και άντε σε ποιο δωμάτιο μέναμε και στο τέλος νομίζω ήρθε μόνο του το Άγιο Μαξιλάρι, με φορτωτική, από Σίφνο, Πειραιά και ηρεμήσαμε.

 

Εγώ πάλι, είμαι εύκολος άνθρωπος. Όπου και να με βάλεις και ό,τι μαξιλάρι και αν μου δώσεις, δεν θα γκρινιάξω, θα κοιμηθώ. Αν τώρα το μαξιλάρι έχει μέσα «πέτρες» ε, ok, θα το βγάλω και το πολύ- πολύ μέχρι να με πάρει ο ύπνος θα βάλω τα χέρια μου κάτω από το κεφάλι μου.

 

Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσουμε για μαξιλάρι. Αλλά όχι οποιοδήποτε μαξιλάρι.  Θα μιλήσουμε για το «Θαυματουργό Μαξιλάρι» της Lancome ή αλλιώς Miracle Cushion.  Όπως είπα και μόλις το είδα, το  ολοκαίνουργιο Miracle Cushion είναι ένα εντελώς beautyblog.gr προϊόν για τους εξής λόγους :

 

 

Νο 1: Είναι πρωτότυπο

Νο 2: Eίναι gadget

No 3: Είναι έξυπνο και ευέλικτο

Νο 4: Είναι απλό και εύκολο στην εφαρμογή του

Νο 5: Την κάνει τη δουλίτσα του.

 

Το πρώτο compact foundation που αγόρασα, ήταν έτσι κι αλλιώς Lancome, δεν θυμάμαι πως το έλεγαν, αλλά με είχε βολέψει πάρα πολύ (υγρό foundation δεν μπορείς να έχεις στην τσάντα, αυτά όμως μια χαρά βολεύουν και κάνεις μια χαρά re touch κατά τη διάρκεια της μέρας) οπότε έχω και μια (καλή) προϊστορία με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

 

 

lancôme-cushion-miracle

 

 

H διαφορά όμως του Miracle Cushion είναι ότι ΔΕΝ είναι compact foundation. Είναι υγρό foundation σε συσκευασία compact και μάλιστα όταν σου τελειώσει δεν χρειάζεται να ξανα αγοράσεις όλη την συσκευασία, αγοράζεις μόνο το ανταλλακτικό. Αν θυμάμαι καλά, κοστίζει γύρω στα 40Ε αλλά αν πάρεις μετά μόνο το ανταλλακτικό η τιμή πέφτει περίπου στα 28.

 

Τι κάνει λοιπόν το συγκεκριμένο, εκτός του ότι είναι πολύ εύχρηστο;

 

Ναι, βεβαίως το δοκίμασα. Άμεσα ένιωσα το πρόσωπο μου, πιο δροσερό, το δέρμα μου πιο ομοιόμορφο με καλύτερο χρωματικό τόνο, σίγουρα πιο απαλό και η κάλυψή του ήταν καλή. Θα την έλεγα μεσαία, Ούτε πολύ καλυπτικό σαν «παραδοσιακό» foundation, ούτε όμως και bb cream.  Θα έλεγα  ότι προσφέρει ένα touch παραπάνω κάλυψης από μια παραδοσιακή bb cream. Απλώνεται πανεύκολα, πατάτε πάνω στο μαξιλαράκι με το πον πον -σφουγγαράκι της συσκευασίας, ενώ έχει και πολύ όμορφη μυρωδιά. Γνωστές οι όμορφες και θηλυκές μυρωδιές στα προϊόντα Lancome. Eίναι  όντως απολαυστικό προϊόν, πρέπει να συμφωνήσω εδώ με την εταιρεία, μια που η σύνθεσή του εμπλουτισμένη με νερό και πτητικά έλαια λειτουργεί σαν πηγή ενυδάτωσης και δροσιάς.

 

Δεν ανέφερα εντελώς τυχαία τις  bb cream παραπάνω. Διότι όπως και αυτές έτσι και το Miracle Cushion είχε την έμπνευσή του από τις Ασιατικές χώρες και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια ακόμα πιο εξελιγμένη μορφή bb ή cc cream.  Σίγουρα σχεδιάστηκε για τις γυναίκες που θέλουν φυσικό αποτέλεσμα, ενυδατωμένη και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς ατέλειες, φωτο-προστασία (SPF 23) αλλά και μια αίσθηση δροσερής αναζωογόνησης. Mε απλά λόγια, χάρη στη φόρμουλα του (με προσεκτικά μελετημένα συστατικά -μεταξύ των άλλων περιέχει Symwhite και αδενοσίνη) συνδυάζει και τα αποτελέσματα του μακιγιάζ αλλά και της περιποίησης της επιδερμίδας.

 

 

 

 

lancome-miracle-cushion-3

 

 

Tώρα ανάλογα με την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε καθώς και την πίεση που θα ασκήσετε πάνω στο μαξιλαράκι με το πον πον –σφουγγαράκι- θα έχετε και το επιθυμητό αποτέλεσμα, μια που το Cushion μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν primer και σαν bb cream και σαν foundation. Kαι θα το βρείτε και σε 4 αποχρώσεις.

 

Να λοιπόν και ένα μαξιλάρι, που από εδώ και στο εξής θα παίρνω και εγώ  πάντα μαζί μου (και δεν θα πιάνει και χώρο)

 

 

 

 

 

Α! Κοίτα να δεις τώρα, που τόση ώρα μιλάω για Lancome και παραλίγο να το ξεχάσω.. Έχω εδώ, αυτό το βαλιτσάκι της Lancome με 13 (!) προϊόντα κάποια σε κανονικό και κάποια σε travel size. Μήπως το θέλει καμιά σας; Μπαααα… Δε θα το θέλετε… Τι να το κάνετε, εξ άλλου… Αφήστε που μπορεί να μη χωράει το μαξιλάρι μετά, στη μπαγκαζιέρα…

 

 

 

lancome-gift-2

 

 

and more

 

 

 

 

 

and more

60 Σχόλια
  1. πιο beautyblog προϊόν δεν θα μπορούσες να μας δείξεις αγαπητή jules με το καλημέρα σας!!όσο για το τέλος θέλω να μπω κι εγώ μέσα στο βαλιτσάκι!!!την καλημέρα μου και την αγάπη μου!!! <3 πολλά φιλάκια

  2. I’ll put the cushion on my head, the lancome cushion in my bag and the lancome suitcase in my luggage 🙂
    Nice post, and since Lisa Eldridge has become the new creative director of Lancome, the company will definitely be progressing a lot more.

  3. Καλημέρα!!!
    Εγώ πάντως @ Τζουλια με το θέμα μαξιλάρι έχω μεγάλο θέμα!!Δεν το παίρνω μαζί στις διακοπές αλλά στο
    σπίτι αν τυχόν κατα λάθος η επίτηδες κάποιος θέλει να το πάρει κάνω Μεγάλη φασαρία!!! Φτάνω στο σημείο να το τραβήξω ακόμα και εάν ο άλλος κοιμάται!!!χαχαχα άρα καταλαβαίνεις ……
    Το νέο προϊόν (υβρίδιο) !!! δεν ειναι ούτε πούδρα ούτε μέικ απ μου αρέσει ! και γενικά οτι ειναι
    Νέα ιδέα που μας διευκολύνει στην καθημερινότητα πέρνει απο εμένα ένα μεγάλο Thambs up!!!

  4. Μια απο τα ιδια. Οχι απλά εχω αδυναμια στο μαξιλάρι μου αλλα με ενθουσιασε το βαλιτσάκι. Υπάρχει ελλάδα;

  5. Η κατάλληλη πληροφορία στην σωστή στιγμή , ψάχνω για ένα προιόν να μου δίνει μια μέτρια κάλυψη αλλά και μια λάμψη ….ένα κλικ παραπάνω .
    Όσο για το βαλιτσάκι “χάαααλια” πες μου πού θα το πετάξεις για να πάω να το μαζέψω , έτσι και αλλιώς εγώ μαξιλάρι δεν κουβάλαω μαζί μου είμαι καλόβολος άνθρωπος.

    Φιλάκια πολλά και καλή χρονιά σε όλα τα ομορφοκόριτσα !!!!

  6. Απίστευτα ενδιαφέρον το γκατζετάκι, μου έιχε κινησει το ενδιαφέρον εδώ και μέρες. Τεινω πλεον προς τα compact, αλλά η κάλυψη του υγρού είναι πάντα αξεπέραστη, σε περίπτωση που θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα κάποια στιγμή. Οπότε αυτο μάλλον σε καλύπτει τρελλάαααα! Οχι, εγω δεν ντρέπομαι καθόλου, δεν αισχύνομαι, δεν κοκκινίζω…. Η χρυσαφί παλέττα του βαλιτσακίου γράφει το όνομα μου δίπλα ακριβώς στο χρυσαφί τριανταφυλλάκι…. 😉

  7. Καλημέρα!!!! Αναρωτιώμουν πότε θα το παρουσιάσεις το νέο αυτό σούπερ προϊόν!! Μεγάλο trend από την Κορέα ψάχνω καιρό και προσπαθώ να αποφασίσω ποιας μάρκας να παραγγείλω, Verite, Lanege, IOPE, Hera, Etude? Της Lancome είναι νομίζω το πρώτο ευρωπαϊκό / δυτικό στην αγορά. Πάντως παρόλη την καινοτομία στην ουσία foundation είναι σε υγρή μορφή που απλά δεν “δραπετεύει” λόγω του “εγκλεισμού” το στο μαξιλαράκι.
    Όσο για τη μανία με το μαξιλάρι δεν την κατηγορώ το μαξιλάρι του καθενός είναι ιερό, κι εγώ παρόλο που βολεύομαι και κοιμάμαι σε οποιοδήποτε, έχω ακόμη το μαξιλάρι που είχα από 4 ετών (στο σπίτι).
    Το βαλιτσάκι είναι μούρλια!!! Πότε είπες το φέρνεις Λονδίνο?!?! 😉

  8. Τι υπέροχα νέα!! Εντάξει, απλά υπέροχο, όπως άλλωστε και κάθε φορά!!!

  9. Καλό το μαξιλάρι, πολύ πρακτικό ακούγεται και με το σωστό ποσοστό κάλυψης κατ’εμέ ..
    ..αλλά το βαλιτσάκι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Αν δεν χωράει στη δική σου μπαγκαζιέρα, στη δική μου σίγουρα θα έβρισκα χώρο….
    Καλή συνέχεια στη βδομάδα σου!!!

  10. Πάνω που είχα αποφασίσει ποιο foundation θα πάρω, μου ανατρέπεις τα δεδομένα !!!!! Γιατί βρε Τζούλια;;;;;;; (αγγγκρρρρρρ)

    (εννοείται πως θέλω και το βαλιτσάκι)

  11. Γενικά είμαι εύκολος άνθρωπος και το μαξιλάρι μου το αφήνω πάντα πίσω…De facto δεν θα χώραγε σε καμία βαλίτσα μου ούτως ή άλλως… Το νέο προϊόν της Lancome είναι πολύ ενδιαφέρον, πολύ του γούστου μου. Το βαλιτσάκι δε έκλεψε την παράσταση! Φιλιά σε όλες 🙂

  12. Εχει λιγο καιρο που το ειδα στις ξενες bloggers και αναρωτιομουν ποτε θα κυκλοφορησει Ελλαδα!Η lancome ειναι η εταιρεια που με εκανε να αλλαξω αποψη για τα foundations πριν πολλα πολλα χρονια με αγαπημενο το Teint Idole και εννοειται οτι κι αυτο θα το δοκιμασω σιγουρα.

  13. Πόσο μου λείψαν τα travel and beauty stories σου!!!!!! Θα πάω να τσεκάρω το Miracle Cushion άμεσα. Το βαλιτσάκι χωράει σίγουρα στο καινούριο μου αυτοκίνητο.

  14. Εγώ το θέλω πάντως. Άστο το μαξιλάρι δεν θα πάρω. Η βαλιτσούλα σου μου αρέσει τρελά.

  15. Καλά ε,ούτε πούδρα,ούτε make up,ούτε bb αλλά λίγο απ’όλα ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.Παίρνω κι εγώ το μαξιλαράκι μου όπου πηγαίνω,ευτυχώς που δεν πάω διακοπές με μηχανή!Αχ,το βαλιτσάκι,αχ,αχ!

  16. Γειά σας. Πολύ ενδιαφέρον το “μαξιλαράκι” και πραγματικά σήμερα σκεφτόμουν ότι πρέπει να ψάξω για νέο foundation… έτσι για ανανέωση (χρησιμοποιώ MAC απο τότε που ήρθαν Ελλάδα). Το βαλιτσάκι είναι ΤΕΛΕΙΟ! Απλά… Α! Αναφέρθηκες και στο νησάκι μου και είμαι πολύ χαρουμενη!!! Φιλάκια σε όλη τη Σίφνο!

  17. Το βαλιτσάκι το θέλω εγώ!!!χαχαχα!!!σιγουρα σαν το μαξιλάρι μας δεν έχει αλλά από το να γεμίσει όλη τη βαλίτσα βολεύομαι με ότι βρω…

  18. Και εμένα όπου με βάλεις θα κοιμηθώ, αλλά πλέον έχω τεράστιο πρόβλημα με τα στρώματα, πάντα από διακοπές γυρνάω πιασμένη και ένα βράδυ στο θαυματουργό στρωματάκι μου το οποίο κόστισε όσο όλη η κρεββατοκάμαρα με κάνει περδίκι. Μπράβο στη Lancome που συνεχίζει με beauty gadgets. Θα ήθελα να δω την κάλυψη γιατί με προβλημάτισε και η ιδιότητα του ως primer. Αν αναλογιστούμε ότι μένουμε ευχαριστημένες με τις εκπτώσεις που κάνουν τωρα τα καταστήματα δεν το λες και πανάκριβο!

  19. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Κάπου είχε πάρει το μάτι μου το συγκεκριμένο παράξενο πραγματάκι αλλά ως συνήθως η σκέψη μου πήγε στο τι μου θυμίζει η ιδέα με το μαξιλαράκι(δεν το βρήκα,το πιο κοντινό ήταν κάτι βαφές παπουτσιών με σφουγγαράκι,άσχετο)Το βαλιτσάκι της Lancome όμως τώρα που το βλέπω μου θυμίζει τον Sport Billy(και το μαγικό βαλιτσάκι του)
    Όσο για το μαξιλάρι δεν με λες και ιδιότροπη,εμένα το θέμα μου είναι να νυστάξω. 😉
    Μουτςςςς

  20. Να την πω την αμαρτία μου?? δεν το πολυκαταλαβα το “μαξιλαρακι”..δηλ. παταω το σφουγγαρακι-μαξιλαρακι και βγαινει προιον??με το μαξιλαρακι το απλώνω?? παντως θα παω να το τσεκαρω κ απο κοντα γιατι αν ειναι ΟΝΤΩΣ ελαφρυ κ δροσερο..ειναι ο,τι ζηταω(περασα 3 μερες βαφοντας το μισο προσωπο με Dior Nude και το αλλο μισο με YSL Touche eclat μπας κ καταληξω ποιο make-up na αγορασω…. πηρα ΒΒ τελικα, ασ μη το σχολιασουμε)
    Οσο για το βαλιτσακι ..θελω κ γω να γινω Sport Billy!!!
    filiaaaa xxx…..

  21. το βαλιτσακι δικο μουυυυυυ τι προιοντα ειναι αυταααα

  22. eksairetiko proion tha to dokimaso sigoyra elpizo na vro k poikilia stis apoxroseis!!!!to valitsaki efxaristos to dexomai na sikoso to varos toy gia sena :)))))exo aneti bagaziera :))

  23. Ενδιαφέρον προϊόν και άκρως δελεαστική η παρουσίαση όπως πάντα. Επίσης πολύ καλή και η τιμή του για lancome αγοράζοντας μετά τα ανταλλακτικά. Διάβασα και τα σχόλιά σας κορίτσια και μου έφτιαξαν την διάθεση. Αλλά μ’ αυτό που γελάω ακόμα από το πρωί που το διάβασα, είναι το σχόλιο της αγαπημένης μου Στέλλας, το οποίο με συνεπήρε τόσο πολύ που γύρισα πίσω στο πόστ και έψαχνα το όνομά της… Και ναι… Με λένε Αλεξάνδρα και είμαι φυσική ξανθιά!!!!!

  24. χα! σας προλαβα! εγω παντα πΙρνω το μαξιλαρι μου μαζι μου οπου και να παω!! και παντα τα καλλυντικα μου ειναι απειρα μαζι μου! θα προσθεσω λοιπον και ενα cushion miracle!! οπως επισης και ενα βαλιτσακι με προιοντα lancome!! ανετα!!!

  25. kalispera julia bbgirls!!! poly oraio proion an k h timoula tou einai kapos….!!! ego den exo idietero thema me to maksilaraki mou k sigoura den tha empena stin diadikasia na to paro mazi mou!!!protimo na xoreso stin mpagkaziera mou liga akoma zeygaria papoutsia h ayto to yperoxo balitsaki pou nomizo an prosekseis kala kapou ekei sthn mesh grafei to onoma mou!!! 😛 filakiaaaaaaa!!!!

  26. το βαλιτσάκι είναι πανέμορφο… Ας πάμε στο μαξιλαράκι τώρα…. επειδή ψάχνω ένα γρήγορο προιον κάλυψης για το πρόσωπο μου θα το δοκίμαζα… Αλήθεια χρειάζεται κάποιο φιξάρισμα από πάνω ή μπορεί να φορεθεί και μόνο του χωρίς να γυαλίζεις;;;

  27. εγώ που παίρνω στις διακοπές μόνο τη μαξιλαροθήκη δεν έχει νόημα…? έχω μικροβιοφοβία…περνάει κάτι από το μαξιλάρι?? anyway, το compact εννοείται θα το δοκιμάσω…και είμαι και σε περίοδο που ψάχνομαι με τις βάσεις γενικότερα.

  28. ενδιαφέρον! αλλά θα περιμένω έκπτωση κάποια στιγμή
    Για το βαλιτσάκι θα περιμένω τη θεά Τύχη!

  29. Τα γλυκοκοίταζα καιρό αυτού του τύπου τα προιόντα,ειδικά για την τσάντα και τελικά παρήγγειλα και περιμένω το cushion απο Etude House(κορεάτικη εταιρεία) οπότε πρώτα θα δοκιμάσω αυτό και εάν μου αρέσει θα έρθει και η σειρά της Lancome!!!Καλά για το βαλιτσάκι δεν το συζητώ,τ έ λ ε ι ο…

  30. One way or another, Jules, I’m gonna get my hands on both the sfouggaraki and the valitsaki;)

  31. Eυτυχώς που κανείς από την οικογένεια,όταν ταξιδεύουμε,δεν έχει θέμα με το μαξιλάρι,οπότε το τέλειο αυτό βαλιτσάκι λέω να γίνει δικό μου!!! (λεμε τώρα!)@Litsa Strantzali θεά μου εσύ αυτό το σχόλιο με το σφουγγαράκι που έχουν οι βαφές παπουτσιών ήταν όλα τα λεφτά!!! Είσαι στο μυαλό μου!

  32. Μια τα μαξιλάρια…μια τα βαλιτσάκια…ταξιδέψαμε και σήμερα! Είναι λίγο έντονες οι αποχρώσεις ή είναι ιδέα μου;

  33. kαλησπερα. Ειμαι και εγω εδω. Το βαλιτσακι θελω να ερθει στη δικη μου κρεβατοκαμαρα. Μπορω να κοιμηθω και χωρις μαξιλαρι αλλα να βγω χωρις μακιγιαζ ποτε Καληνυχτα

  34. @όλες: Ακούστε τώρα τι έπαθα: Χθες ήμουν όλη μέρα σε επαγγελματικά ραντεβού και το βραδάκι κάθησα επιτέλους μπροστά στον υπολογιστή, για να απαντήσω στα σχόλια σας. Τι να απαντήσω και που να προλάβω, μετά από αυτό το απίστευτο bb girl, buzz?? Λοιπόν ξεκινάω σιγά σιγά και ελπίζω να προλάβω έστω σήμερα.

  35. @hydroneta: I’m gonna start writing in English as well, just for you. Now, that I’m thinking about it, how would you feel about an English bb version?

  36. @nandina: Δεν είναι κάτι που πωλείται. Είναι ένα πολύ special δώρο, για πολύ special κορίτσια (call me και bb girls)

  37. @mako: Αν θέλεις αρκετή κάλυψη, δεν είναι το κατάλληλο για σένα. Διάβασε τι έγραψε η Anna Nas.

  38. @flora: Αγαπημένη Σίφνος.. την άλλη φορά θα πάμε μαζί και μάλιστα με αυτοκίνητο για να πάρω όσα συνολάκια θέλω!

  39. @Demi: Ανάλογα με την ποσότητα που θα βάλεις, ναι, μπορεί να λειτουργήσει και ως primer (λόγω των ενυδατικών του συσταστικών) και μετά να απλώσεις ένα πιο καλυπτικό foundation.

  40. @Εlsa: Ναι, ναι αγαπημένη. Πατάς το σφουγγαράκι πον πον, πάνω στο μαξιλαράκι και το “μαξιλαράκι” απελευθερώνει το προιόν, πάνω στο πον πον, με το οποίο μετά το απλώνεις στην επιδερμίδα. Σε μπέρδεψα λίγο με τα μαξιλάρια μου, δίκιο έχεις.

  41. @nansy: Και εγώ παραπάνω παπούτσια ήθελα να πάρω μαζί μου και δεν τα πήρα για να χωρέσει το Άγιο Μαξιλάρι, μεγάλη η χάρη του. Γκρρρρρ…

  42. @άλκηστις: Δεν ξέρω ακριβώς τι πρόβλημα λιπαρότητας έχεις, που έτσι κι αλλιώς είναι το debate, όσο αφορά τις bb cream και αυτά τα προιόντα. Πάντως σίγουρα μπορείς να το φιξάρεις από πάνω με πούδρα για σταθεροποίηση και πιο ματ αποτέλεσμα, αλλά για να μη μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία ίσως καλύτερα να επιλέξεις ένα foundation για ματ όψη.

  43. @Alexandra: Στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές αποχρώσεις για να καλύψουν όπως καταλαβείνεις όλες τις αποχρώσεις δέρματος. Εδώ, μόνο 4, αλλά αυτές που ταιριάζουν σε μεσογειακά δέρματα σαν τα δικά μας. Θα βρεις σίγουρα!

  44. Οκ, να το τωρα τι επαθα…το θελω αυτο το μαξιλαρακι οπωσδηποτε! Χαριζω και το δικο μου αν ειναι να το αποκτησω, τοση απελπισια λεμε! Οσο για το βαλιτσακι ειναι τοσο ονειρεμενο που μπορω να το ονειρευτω πανω στο beauty table μου και χωρις να κοιμηθω σε μαξιλαρι!!!
    φιλια και ευχες για καλη χρονια
    Μαιρη

  45. Εγώ φοράω πούδρα/makeup, αλλά παρατηρώ τελευταία πως μου αφυδατώνει το δέρμα. Αυτά τα foundation όμως τα φοβάμαι λόγω λιπαρότητας. Με προβλημάτισες πολύ με αυτό το gadgetάκι! Θα δοκιμάσω αν μου ταιριάζει το μαξιλαράκι.

  46. καταπληκτικο φαινεται!

  47. ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ POST.ΚΑΙ ΕΓΩ TH LANCOME ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ TEINT VISIONNAIRE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΨΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΓΩ…
    ΦΙΛΙΑ!!!!

  48. @Beautyblog Τζούλια μετά από μια εγκυμοσύνη και στα 31 η επιδερμίδα μου έστρωσε δεν εμφανίζει τα σημάδια λιπαρότητας και ακμής που είχα… και επειδή αύριο θα πάω να ψωνίσω διάφορα πραγματάκια λέω να πάρω και αυτό για δοκιμή και να μην ενθουσιαστώ πάλι κάτι θα κάνω… (αύριο είναι μέρα αγοράς καλυντικών!!! ας είναι καλά η προσφορά των sephora!!!) Ελπίζω η ανοιχτή τους απόχρωση να μου κάνει…..

  49. Ααχ, πώς μας ξεσηκώνεις έτσι, Τζούλια! Σιγά μην το θέλετε, λέει, το βαλιτσάκι με τα προϊόντα Lancome! Αν είναι έτσι, να σας σώσω κορίτσια, θα κάνω το ψυχικό και θα το πάρω εγώ…χαχαχα

  50. Αχ Τζούλια! Παίζεις με τον πόνο μου! Σιγά να μην ξεχάσω το μαγικό βαλιτσάκι με τα καλούδια της Lancome! Κάθε μέρα μπαίνω και τα χαζεύω, κάνω ζουμ τη φωτογραφία, τα μελετάω και τα θαυμάζω. Τα θέλει τρελά το μουτράκι μου! Στο έχω πει ε;!!!
    Πολύ ωραίο post, όπως κάθε σου post δηλαδή, μας ξεσηκώνεις κάθε φορά, αγαπώ που μας ενημερώνεις για τα πάντα. Πολλά φιλάκια!
    υ.γ. Με πέθανες με το “όχι βγαίνω βόλτα και παίρνω και το μαξιλαράκι μου…”

  51. Φυσικά και θα το θέλαμε!!! Αυτά τα προϊόντα είναι πάρα πολύ καλά! Το μόνο μειονέκτημα είναι η τιμή τους… :/

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.