Άστρα Weekly (women only) Προβλέψεις από 16 Ιανουαρίου 2015 έως 22 Ιανουαρίου 2015

 

stars-221

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο. Οδηγίες προς bb girls!

Κριός

Αγαπάς τους φίλους σου; Τι ερώτηση! Στη φωτιά πέφτεις για κείνους, και το ξέρουν καλά. Φρόντισε να το θυμάσαι κι εσύ, όταν ίσως βρεθείς να μαλώνεις (πολύ πιθανό για τα πολιτικά, ή για κάποια άλλη δράση ως προς την οποία διαφωνείτε) με ανθρώπους που μέχρι χθες χαρακτήριζες «δικούς» σου. Κάποιοι άνθρωποι είναι, και θα έπρεπε να είναι, πάνω από ιδεολογίες και ρεύματα της εποχής, κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις τις συμπεριφορές κάποιου και να τις συγχωρέσεις, τότε δεν τη βλέπω καλά την επανάστασή σου, Κριάρι μου…

 

Ταύρος

Μία πρόγευση έχεις ήδη πάρει από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τώρα που και ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο είναι γεγονός, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τους λόγους για τους οποίους κάνεις επαγγελματικά αυτό που κάνεις.  Όσα χρήματα κι αν σου αποφέρει, αν δεν υπάρχει έμπνευση, νόημα και η ψυχή σου μέσα σε αυτό, πάντα θα είναι είτε βραχνάς στο λαιμό σου, είτε «δεύτερο» στα μάτια των άλλων. Ίσως είναι καιρός για ένα άλμα πίστης, Ταυράκι!

 

Δίδυμοι

Θέματα σπουδών, ταξιδιών στο εξωτερικό, σχέσεις με το εξωτερικό ή με ξένους, μοιάζουν να βραχυκυκλώνουν αυτές τις μέρες που ο διασημότερος …ανάδρομος της αστρολογίας διανύει ζαβή πορεία στον Υδροχόο! Προφανώς δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να ξεκινήσεις σεμινάρια, μεταπτυχιακά ή ξένη γλώσσα, προφανώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, κι ίσως οι καθυστερήσεις κι οι αναμπουμπούλες γενικότερα καταντήσουν εκνευριστικές – ευτυχώς που δεν κρατάει πολύ!

 

Καρκίνος

Πιθανόν να «σκάσουν» τώρα τυχόν εκκρεμότητες με χρέη, με το Δημόσιο, με τράπεζες και να τρέχεις λίγο περισσότερο από το κανονικό – εξίσου πιθανή είναι μία έντονη διαφωνία ή καυγάς με το σύντροφό σου για τα κοινά σας οικονομικά, κάποια κληρονομιά ή κάποιο ακίνητο. Δυστυχώς, όλη αυτή η ασυνεννοησία δείχνει να ρίχνει τη σκιά της και στη σεξουαλική σου ζωή, που δεν περνάει τα καλύτερά της – αλλά επειδή η ανάδρομη κίνηση του Ερμή είναι μάλλον σύντομη, αντιμετώπισε τα πάντα με χιούμορ!

 

Λέων

Τα στραβά και τα ανάποδα ενός γάμου, ή ίσως μιας σχέσης που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι και μετά έρχεται να καταδείξει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, στον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Η ασυνεννοησία καλά κρατεί – μοιάζει να έχει αφεθεί η κατάσταση να βγάλει όλα τα προβλήματά της στη φόρα, για να τα δεις μαζεμένα και να αποφασίσεις αν θα μείνεις να τα λύσεις, ή αν θα φύγεις με ελαφρά. Προτείνω το πρώτο – διότι αν φεύγεις από κάθε σχέση που έχει στραβά κι ανάποδα δεν τη βλέπω καλά την ερωτική σου ζωή…

 

Παρθένος

Η βασίλισσα της τάξης και της οργάνωσης σε μία αστρολογική περίοδο απόλυτα χαοτικής καθημερινότητας, με στραβές συνεννοήσεις, ραντεβού που χάνονται, που είναι στον αέρα ή που ο ένας περιμένει στο Σύνταγμα κι ο άλλος στο Τατόι… Φρενήρεις ρυθμοί, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις σωρό, πράγματα που θες να ξεκινήσουν χθες και αντ΄ αυτού σέρνονται. Φρόντισε να διατηρήσεις το χιούμορ, την αισιοδοξία και το χαμόγελό σου, και να αποφύγεις την υπερκόπωση, αποδεχόμενη πως δεν είσαι ο Θεός να είσαι πανταχού παρούσα!

 

Ζυγός

Ένας καινούργιος έρωτας που ξεκινά ως κωμωδία παρεξηγήσεων; Ένας καινούργιος έρωτας που έρχεται με …προικιό (παντρεμένος, χωρισμένος, με παιδί, με προβλήματα, με παράλληλη άλλη σχέση; Από όλα έχει ο μπαξές…); Ένας έρωτας που σου έρχεται ενώ είσαι ήδη σε ένα γάμο ή μία σοβαρή σχέση εσύ, και δεν ξέρεις πού να πας να κρυφτείς και τι είναι αυτό που σε βρήκε; Όλα παίζουν! Παίζει επίσης να μην συνεννοηθείς με το παιδί σου τις επόμενες εβδομάδες, σε κανένα μα κανένα επίπεδο!

 

Σκορπιός

Φιλική συμβουλή: ό,τι μερεμέτια, ανακαινίσεις, βαψίματα, σοβατίσματα, αγορές ηλεκτρικών ειδών ή επίπλων έχεις κατά νου να γίνουν, άφησέ τις για μετά τις 15/2 γιατί προβλέπω να το μαζεύεις και να μη μαζεύεται, Σκορπιέ παιδί μου. Έσω έτοιμη επίσης για έκτακτες και απρόοπτες βλάβες – θα ξεχάσω εγώ  ποτέ το 2005 με αντίστοιχη διέλευση, που κατέβηκα στο εξοχικό μου στην Κόρινθο και το βρήκα Βενετία από μία αναθεματισμένη υδρορροή;!

 

Τοξότης

Δοσοληψίες καθημερινές, επικοινωνία και λόγος μπλοκάρονται και βραχυκυκλώνουν – sos, οι πιθανότητες να φθάσει το hot sms στο λάθος άνθρωπο, ή να διαβάσει το xxx mail όλη η εταιρία πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά! Οι σχέσεις με αδέλφια, ξαδέλφια και συγγενείς είναι αρκετά τεταμένες, οπότε προς Θεού μη δεχτείς να κάνεις το μεσολαβητή σε οποιοδήποτε μπάχαλο, θα γυρίσει μπούμερανγκ σε σένα. Διαβάζεις δεκαπέντε φορές πριν υπογράψεις ο,τιδήποτε, επίσης!

 

Αιγόκερως

Στα οικονομικά σου για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες γίνεται ολίγον σύστριγγλο, αλλά εδώ σε θέλω να σε καμαρώσω τι Αιγόκερως είσαι, όχι στα εύκολα! Προσέχεις τι υπογράφεις, προσέχεις να μη δανειστείς κι αν υπάρχει ανάγκη απόλυτη να το πράξεις βεβαιώσου ότι και οι δύο πλευρές καταλαβαίνετε τους όρους του δανεισμού καλά. Μη δανείζεις και μην επενδύεις αυτές τις μέρες και γενικότερα κανείς δε ζημιώθηκε που ήταν τσιγκούνης με ανάδρομο Ερμή πάνω στον 2ο ηλιακό του οίκο του χρήματος.

 

Υδροχόος

Ναι, δε λέω, εσύ είσαι Αέρας που περνά μέσα απ’ της πόλης τα στενά, αλλά αυτές τις 2-3 εβδομάδες θα χρειαστεί να βρεις το κέντρο βάρους σου για να μην πέσεις από υπερβολική φιλοδοξία και να μη γονατίσεις από το βάρος των υπερβολικά πολλών πραγμάτων που έχεις φορτωθεί να κάνεις. Θα είναι δύσκολο να είσαι σαφής και να γίνεσαι αντιληπτός με το πρώτο, κι εσύ με τη σειρά σου μπορεί να χρειαστεί να εμπιστευτείς περισσότερο τη διαίσθηση και λιγότερο το μυαλό σου – τα ύστερα του κόσμου, έτσι;

 

Ιχθείς

Αν δεν κάνεις ήδη γιόγκα, α) μάλλον είσαι η μόνη Ιχθύς που ξέρω που ΔΕΝ κάνει και β) δεν ξεκινάς, σιγά σιγά; Διότι μία από τις βασικές της αρχές, αυτή της ηρεμίας και της θεραπευτικής ακινησίας, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αυτή την εβδομάδα. Το μυαλό σου δουλεύει με τόσο φρενήρεις ρυθμούς που είναι αδύνατον να ακούσεις τι λέει, το ένστικτό σου είναι θολό και αναξιόπιστο, τα συναισθήματά σου θάλασσα πλατιά σ΄ αγαπώ γιατί μου μοιάζεις…ε, δε θα γίνει έτσι όμως δουλειά! Breathe in, breathe out, χαρά μου, μέχρι νεοτέρας!

 

 

Astrally Yours,

ElizaBBeth

 

 

and more

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Αχ ElizaBBeth, το έχω μυρίσει στον αέρα, κινείται μια απειλή στον αέρα, σαν αν με έχουν στριμώξει στη γωνία!! Μήπως είναι ώρα να κλείσω κάνα ταξιδάκι?

  2. Τζα!!!Ανάδρομος Ερμής?Σαν να μην είναι και πολύ καλό αυτό για μένα που είναι ο κυβερνήτης μου.Σωστά @ElizaBbeth??(βλέπω να μένω αστρολογία για Σεπτέμβριο :/ ) Μουτς

  3. Λατρείες, καλησπέρα!
    Για αυτόν τον ανάδρομο Ερμή, στο απαστράπτον ζώδιο του Υδροχόου, έχουμε γενικά κατά νου τα εξής:
    Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι ένας Ερμής εκπληκτικά ευφυής – τόσο ευφυής που φλερτάρει επικίνδυνα με την παράνοια.
    Είναι μία σκέψη που κοιτά ψηλά, ένα βλέμμα στο μέλλον, ένας Νους που αρέσκεται σε ιδεώδη, ιδέες, τεχνολογία, διαστημική…
    …αλλά όχι ιδιαίτερα τον Άνθρωπο.
    Ο κίνδυνος αυτού του ανάδρομου, λοιπόν, είναι αυτός.
    Βλέπουμε τη μάζα, το στόχο, τα πλήθη, τις ιδέες…
    Και χάνουμε τη μονάδα, τον άνθρωπο, την εστίαση στη μοναδικότητα του καθενός, στα προβλήματά του, στην Καρδιά.
    “Είσαι ο διάβολος, ο Νους χωρίς Καρδιά” έλεγε ο Γουλιέλμος της Μπάσκερβιλ στον Χόρχε του Μπούργκος στο υπέροχο “Όνομα του Ρόδου”.
    Αυτό ακριβώς.
    Νους χωρίς Καρδιά.
    Αποφύγετέ το. Χίλιες φορές οι χιλιάδες πληγές της καρδιάς, παρά ένας νους νικητής, σε μία ζωή όπου δε νιώθεις τίποτα.
    Φιλάκια καληνύχτας!

  4. Ήταν που ήταν περίεργη και οχι καλή αυτή η εβδομάδα για εμάς τα ψαράκια και την νέα που έρχεται δεν την βλέπω καλύτερη!!!Αχ αχ αχ!!!Να περιμένουμε τίποτα θετικό σε επαγγελματικό τομέα ή αργεί ακόμη?

  5. Αυτο το βάρος των υπερβολικά πολλών πραγμάτων που έχουμε φορτωθεί εμείς οι Υδροχόοι προσωπικά το κουβαλάω εδώ και αρκετό καιρό και με έχει κάνει νανακαλύψω ότι έχω αρκετά αποθέματα αντοχής και δύναμης που όμως έχουν αρχίσει να εξαντλούνται…είναι νωρίς για να πω θέλω επειγόντως διακοπές?

  6. Καλημέρα!Τσιγγούνα εγώ;Δεν το νομίζω να γίνω ποτέ, μόνο αν αναγκαστώ από τις συνθήκες.

  7. Τοξοτης… ελπίζω τα ζωδια της επόμενης βδομάδας να είναι καλύτερα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.