5 alternative, Προιόντα Περιποίησης Προσώπου

 

proionda-peripoiisis-prosopou

 

Οι γιορτές μπορεί να πέρασαν, ο χειμώνας όμως καλά κρατεί, συνεπώς η ανάγκη μας για extra περιποίηση παραμένει. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για προϊόντα περιποίησης προσώπου που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας το τελευταίο διάστημα, το καθένα για διαφορετικούς λόγους.

 

Αν κι εσείς ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που “ψάχνονται” παραπάνω σε σχέση με την επιδερμίδα τους, που αναζητούν ιδιαίτερα προϊόντα με εξεζητημένες φόρμουλες για αποτελεσματικές λύσεις, τότε διαβάζετε το σωστό post.

 

Jurlique Nutri Define Superior Retexturising Facial Serum

 

jurlique

 

Η Jurlique είναι η εταιρία που στόχο έχει να αποκαλύπτει ισχυρά προϊόντα, αγνά και φιλικά προς το δέρμα, εισάγοντας στις φόρμουλες τους αποτελεσματικά οργανικά συστατικά που “δένουν” φυσικά με την επιδερμίδα. Το νέο Nutri Define Superior Retexturising Facial Serum είναι ένας ορός προσώπου, σχεδιασμένος για την καταπολέμηση των προχωρημένων σημαδιών γήρανσης. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Ginseng για λείανση και εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας για λάμψη, υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει το οβάλ του προσώπου, να καταπολεμήσει αποτελεσματικά την χαλάρωση, ακόμη και τις βαθιές ρυτίδες. Η υφή του είναι απαλή και απορροφάται εύκολα. Το άρωμά του είναι ευχάριστο, αγνό και αναζωογονητικό, θυμίζει φρεσκο-ανθισμένα τριαντάφυλλα και αποκαλύπτει όλη τη δροσιά τους.

 

Orlane BB Cream SPF 25 Anti-Fatique Absolute Sunscreen

 

 

orlane-bb-cream

 

 

Με τη συγκεκριμένη εταιρία πολύ πρόσφατα απέκτησα επαφή, αμέσως όμως γοητεύτηκα από τη φιλοσοφία της και το είδος των προϊόντων της. Μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας της (παραμένοντας οικογενειακή), αφοσιωμένη στη γυναίκα και στην αποτελεσματική αντιγηραντική φροντίδα του προσώπου της δεν μπορεί παρά να σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Εξειδίκευση, αποτελεσματικότητα, καινοτομία είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που έρχονται στο μυαλό μου μιλώντας για την Orlane.

To προϊόν που πιστεύω πως θα ενδιαφέρει και αρκετές από εσάς είναι η νέα BB Cream που πρόσφατα κυκλοφόρησε. Περιέχει δείκτη αντηλιακής προστασίας 25 και προσφέρει ικανοποιητική κάλυψη των ατελειών και φωτεινότητα. Παράλληλα εξασφαλίζει πλούσια αντιγηραντικά οφέλη, τονώνοντας την μικροκυκλοφορία του δέρματος, απομακρύνοντας τις τοξίνες και ενισχύοντας την ανανέωση των κυττάρων. Η υφή της είναι ανάλαφρη, αν και λίγο λιπαρή για τα γούστα μου. Βέβαια απευθύνεται σε μεγαλύτερης ηλικίας δέρματα που χαρακτηρίζονται από περισσότερη ξηρότητα, γι’αυτό άλλωστε είναι και έντονα ενυδατική.

 

Decleor Aromassence Mandarine Smoothing Super Serum

 

decleor

 

Ειδικά σχεδιασμένο για τις πολυάσχολες τριαντάρες που αναζητούν λίγες στιγμές χαλάρωσης μέσα στο φορτωμένο και απαιτητικό πρόγραμμά τους, το Super Serum της Decleor αντλεί όλα τα οφέλη του αιθέριου ελαίου μανταρινιού και τα εισάγει στην καθημερινότητά μας. Με 100% φυσική σύσταση, στόχο έχει να προστατεύσει την επιδερμίδα από τη γήρανση, να διορθώσει τα πρώτα σημάδια της, να της προσφέρει λάμψη, ελαστικότητα και πολυτελή ενυδάτωση. Το αναζωογονητικό του άρωμα μετατρέπει την εφαρμογή του σε εμπειρία απόλαυσης, προσφέρει ενέργεια και “ξυπνά” τις αισθήσεις. Αν και έλαιο, δεν είναι λιπαρό και απορροφάται από το δέρμα αρκετά γρήγορα. Είναι κατάλληλο για πρωινή ή/και βραδινή χρήση, προσωπικά όμως θα το επέλεγα ως ιδανικό πρωινό “ξύπνημα” φροντίδας.

 

Philab Κρέμα Πρόληψης των Πρώτων Ρυτίδων (50ml)

 

 

 

philab

 

 

Το γράμμα Φ(phi) συμβολίζει τις τέλειες αναλογίες, το χρυσό λόγο που βρίσκεται στη φύση και που εφαρμόζεται σε πολλούς τομείς από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Το γράμμα Φ εμπνέει και τη Philab να δημιουργήσει προϊόντα αποτελεσματικά, ποιοτικά και ασφαλή. Αν και σχετικά νέα, η ελληνική μάρκα Philab κερδίζει συνεχώς έδαφος σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα προϊόντα της, διατιθέμενα σε λίγα και προσεκτικά επιλεγμένα σημεία, εγγυώνται εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσω δραστικών ενεργών συστατικών, με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη κρέμα πρόληψης των πρώτων ρυτίδων. Και μόνο από το όνομα καταλαβαίνουμε την εξειδίκευση. Δημιουργήθηκε για να αυξήσει τα επίπεδα κολλαγόνου στο δέρμα, να προστατεύσει το DNA και τις πρωτεϊνες του δέρματος από το οξειδωτικό στρες και τη UV ακτινοβολία και να προλάβει την εμφάνιση των πρώτων γραμμών και ρυτίδων. Έχει ελαφριά υφή και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Αυτό που βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμο είναι πως πάνω στη συσκευασία της (και στις συσκευασίες όλων των υπόλοιπων προϊόντων) αναγράφονται αναλυτικά όλα τα συστατικά της, αλλά και οι συγκεντρώσεις στις οποίες το καθένα εντοπίζεται μέσα στη κρέμα (οι οποίες είναι πολύ υψηλές). Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς πως τα προϊόντα μας είναι πράγματι εμπλουτισμένα με τα αναγραφόμενα συστατικά και μάλιστα σε συγκεντρώσεις που μπορούν να δώσουν αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Είναι γνωστό άλλωστε πως υπάρχουν προϊόντα που ισχυρίζονται πως περιέχουν ευεργετικά συστατικά, στην πράξη όμως σε τόσο μικρή συγκέντρωση που δεν μπορούν να ωφελήσουν το δέρμα.

 

Darphin Ideal Resource Anti-Dark Circle Illuminator 

 

darphin

 

Για το τέλος άφησα ένα προϊόν για τα μάτια από την αγαπημένη μου Darphin. Το εντυπωσιακό μ’αυτό το προϊόν είναι ότι δούλεψε όπως ακριβώς ισχυρίζεται, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Εξηγούμαι αμέσως. Η Ideal Resource Illuminator είναι μία κρέμα ματιών σχεδιασμένη να προσφέρει άμεση φωτεινότητα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ανακούφιση και βλέμμα πιο ανοιχτό. Καταπολεμά αποφασιστικά τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και τις “σακούλες”, ενώ το μεταλλικό απλικατέρ της προσφέρει δροσιά, άμεση τόνωση και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Χωρίς να αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα μαύρων κύκλων, για το διάστημα που τη χρησιμοποιούσα παρατήρησα σημαντική μείωση στην έντασή τους, έως και αποχρωματισμό θα μπορούσα να πω. Το βλέμμα μου ήταν πιο ξεκούραστο και τα μάτια μου λιγότερο πρησμένα το πρωί όταν ξυπνούσα. Ένα μεγάλο συν της κρέμας είναι πως περιέχει μικροσωματίδια που αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν το φως και ως εκ τούτου προσφέρει εφέ άμεσης λάμψης στην περιοχή.

 

Ποιο από τα πέντε σας φάνηκε περισσότερο ενδιαφέρον;

 

 

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

and more

 

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. καλημέρες με τις πάντα ΒΒ προχωρημένες προτάσεις!!!σίγουρα ο ορός απο Jurlique δεν θα με άφηνε ασυγκίνητη αλλά και η ματοκρεμίτσα από darphin ακούγεται ιδανική !!!έχω κι ένα κολληματάκι με τα μάτια και τις γραμμούλες τους..πολλά φιλάκια beauty forward Jules <3

  2. @Jazzy: Καλημέρα όμορφη! Όπως έγραψε και η Ιωάννα, αυτό ήταν ένα post, για “ψαγμένες” όπως εσύ.

  3. αγαπημένες μου…σας στέλνω αγάπη,καλημέρες και αγκαλιές <3

  4. Καλημέρα!! Έχω δοκιμάσει προιόντα της Οrlane παλιότερα και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένη από την ποιότητά τους και από τα αποτελέσματα στο δέρμα μου…ανεπιφύλακτα θα δοκίμαζα την bbcream της Οrlane με την ελπίδα να μου αλλάξει την αρνητική εντύπωση που μου έχουν αφήσει αυτού του είδους οι κρέμες (bb,cc etc)!

  5. @maryl: Δεν το πιστεύω! Και εγώ αυτή ψήφισα!! Μήπως είμαστε το ίδιο ζώδιο;; Χαχχαχαχαχαχαχχαχ!!!!

  6. Λειτούργησα μαθηματικά… Philab λοιπόν γιατί η χρυσή τομή είναι το κλειδί και στην ομορφιά.

  7. Καλημέρα!!!!!! Jurlique ψήφισα κι εγώ διότι μου αρέσει – Τζούλια είχαμε και παλιότερα συζήτηση για το άρωμα αυτών των προιόντων αν θυμάσαι!!
    Όσο για τα καινοτομικά προιόντα, εκτός από το cushion foundation που περιμένω να αγοράσω, έχω βάλει στο μάτι κάτι νέα Powder cleansers τα οποία μάλλον θα είναι η νέα τάση μετά τα λαδάκια όπως κι ένα νέο gel foundation.
    Πάντως στον ίδιο ρυθμό αγοράς αρωμάτων που με διακατέχει τελευταί παρήγγειλα χθες από το Γαλλικό Sephora (είχε25% έκπτωση)το νέο Shalimar Souffle de Parfum.
    Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά με κάποιο τρόπο γυρίζω την κουβέντα στα αρώματα, ε?!?!
    Φιλιά Πολλά από ένα σούπερ παγωμένο Λονδίνο!

  8. @Maria: Θέλω πολύ να δοκιμάσω ένα powder cleanser. Πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά. To βλέπω κάτι ανάμεσα σε καθαρισμό και απαλό scrub και θεωρώ ότι θα είναι σωτήριο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Όχι ότι έχω ευαίσθητη επιδερμίδα, αλλά λέμε. Πάντως και μόνο το γεγονός, ότι αναμειγνύεις την πούδρα με νερό, εμένα μου κάνει. Το θέλω το νερό, για να νιώσω καθαρό το πρόσωπο μου. Τα άλλα στα γράφω με email.

  9. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Ψήφισα την Philab γιατί έχω την εντύπωση πως πρώτη φορά την ακούω και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα.
    Μουτςςς

  10. @Litsa: Αν την ακούς πρώτη φορά, θα σε ενδιέφερε ένα post με πληροφορίες για την συγκεκριμένη μάρκα;

  11. Καλημέρα κορίτσια! Το χτεσινό μου σχόλιο, δεν το βλέπω πουθενά. Μάλλον μου το έφαγε το captcha-robot. Τέλος πάντων. Πολύ ιδιαίτερες οι σημερινές προτάσεις και δεν σας κρύβω ότι “έμεινα” λίγο παραπάνω στον ορό της Jurlique. Μάλλον όπου δω σύσφιξη κάτι παθαίνω. Όμως επειδή είμαι ταμένη στην αγαπημένη μου Στέλλα και δεν μπορώ να ξεκολλήσω, θα δοκιμάσω την bb της Orlane.

  12. @Julia δεν είμαστε μόνο το ίδιο,αλλά και του ίδιου 10ημερου my soulmate!

  13. καλημέρες! κι εγώ για την BB Orlane-25 προστασία είναι οκ, τουλάχιστον για αυτήν την εποχή

  14. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ χα χα χα! ΣΎΣΦΙΞΗ Ε??? Μα ξέρεις, ότι το τελευταίο δημιούργημα που κρατάς στα χέρια σου και κάνεις test drive φτιάχθηκε για σένα….. 😉 (σσσσσσσσσσ…..)

  15. Καλημερα και απο μενα. Δοκιμασα τα Χριστουγεννα ολη την σειρα απο δειγματα που μου εδωσαν στο ΑΤΤΙΚΑ της εταιρειας Decleor Συμφωνω απολυτα με την Ιωαννα το σερουμ οντως ενω ειναι λαδι δεν ειναι λιπαρο καθως επισης βρηκα πολυ καλη την κρεμα ματιων Ειναι ενυδατικη χωρις να ειναι λιπαρη αποροφιεται γρηγορα.

  16. Γεια σας κορίτσια!Σήμερα παρέλαβα το lucky charn μου κ δεν έχω μάτια για τίποτε άλλο,ούτε καν για κρέμες!Όμως,για να μην σας απογοητεύσω,σας γράφω ότι ψήφισα darphin.Eδώ κ 3 μήνες περίπου χρησιμοποιώ την ενυδατική αλλά κ την αντιγηραντική της anne marie borlind κ είναι τέλειες.Οσο για τους μαύρους κύκλους, ε αυτοί πότε φαίνονται πότε δεν φαίνονται.Τι να κάνουμε;

  17. Ψηφίζω jurlique γιατί τα δοκίμασα και μου άρεσαν πολύ. Ειδικά το advansed herbal recovery serum μυρίζει θεϊκά και είναι τέλειο. Powder cleanser έχει ο yves rocher εδώ και κάτι χρόνια ή κάνω λάθος?

  18. Βλέπω ότι συμφωνώ με τις περισσότερες….η κρέμα ματιών είναι η πιο δημοφιλής επιλογή…αν και για τα μάτια μάλλον μόνο το νυστεράκι τα αναδομεί…

  19. Decleor ψήφισα εγώ. Αυτό θα ήθελα να δοκιμάσω αρχικά. Και μετα την Orlane BB cream.

  20. @marianna:

    No 1: Θέλουμε να μάθουμε κάτι παραπάνω για τις κρέμες Αnne Μarie Βorlind

    Νο: Μαύροι κύκλοι- Stella’s Recip-Y Miracle Mask for Eyes

    No3: Το έλαβες?????? Please αγαπημένη μου,βγάλε και στείλε μου μια φωτό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.