Άστρα Weekly: Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου

full_moon

 

Κριός

Με την πανσέληνο της 4ης Φεβρουαρίου να φωτίζει ό, τι αφορά σε έρωτα, φλερτ, ρίσκο, παιχνίδι και παιδιά – ακόμα και το εσωτερικό παιδί που κρύβεις μέσα σου- σε δυναμικότατη όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και δύσκολες όψεις με τον ανάδρομο Ερμή, η επανάσταση είναι ένας δύσκολος και συχνά μοναχικός δρόμος. Πρέπει, επίσης, σαφώς, να έχει ένα στόχο. Εάν ο στόχος είναι η χαρά της ζωής, ο έρωτας από τα βάθη της ψυχής σου και το να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να τσαλαπατάς τους άλλους, προφανώς είσαι στο σωστό δρόμο και είναι θέμα χρόνου το να βρεθείς ένα επίπεδο πιο πάνω. Συνέχισε έτσι!

 

Ταύρος

 

Το σπίτι, είτε ως οίκημα είτε ως οικείο καταφύγιο, αλλά και οι οικείοι σου άνθρωποι και η εξ αίματος οικογένειά σου είναι τα θέματα που αναδύονται αυτή την εβδομάδα, υπό το φως της πανσελήνου στο Λέοντα. Ναι, είναι ώρα να αρχίσουν να λύνονται θέματα. Ο Ουρανός από το 12ο οίκο σου σε θαυμάσια όψη με την πανσέληνο σου υπενθυμίζει πως το πρόβλημα βρίσκεται μέσα σου – το ίδιο και οι λύσεις. Σταμάτα να ορίζεσαι από το πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι, σταμάτα να συμμετέχεις στο χορό που σέρνουν ακολουθώντας βήματα και θυμήσου πως όταν ο άλλος θέλει να παίξει τένις κι εσύ όχι, η λύση είναι μία: ακουμπάς κάτω τη ρακέτα, και βγαίνεις από το γήπεδο.

 

Δίδυμοι

 

Θέματα επικοινωνίας με φίλους, θέματα διευθέτησης στόχων και οραμάτων που έχεις εδώ και καιρό έρχεται να φωτίσει αυτή η πανσέληνος – και με τον κυβερνήτη σου ακόμα ανάδρομο στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν είναι διόλου απίθανο να διαπιστώσεις ότι ο σύντροφος, ή αυτός που αγαπάς, είναι και αυτός που σε κρατά πίσω στις επιδιώξεις σου. Η διαφορετικότητά σας δεν είναι κακό – κακό είναι να μειώνεις εσύ το φως και την ενέργειά σου, προκειμένου να συμβαδίσεις με ένα πλάσμα που «δεν». Κάποιοι είμαστε Ferrari testarossa και κάποιοι fiat seicento – μια χαρά, αλλά τι σόι εκδρομή μπορούμε να κάνουμε μαζί οι δυο μας; Άσχετο με τα ερωτικά σου αλλά εξαιρετικά πιθανό, ένα θέμα που μπορεί να προκύψει με αδέλφια, ή συγγενείς. Ψυχραιμία.

 

Καρκίνος

 

Η πανσέληνος στις 4 Φλεβάρη είναι εδώ για να τονίσει τα οικονομικά σου, σε σχέση με τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου επιδιώξεις. Μετάφραση; Δουλεύεις για χρήματα, κι όχι μόνο για το φιλικό χτύπημα ενός διευθυντή στην πλάτη. Εκτιμάς πρωτίστως εσύ τη δουλειά σου και την παρουσία σου ως επαγγελματίας, και φέρεσαι και περιφέρεσαι ανάλογα – αν εσύ κάνεις «ψυχικά», τότε προφανώς θα σε αντιμετωπίζουν όλοι σαν Μητέρα Τερέζα. Οριοθέτησε λίγο τις καταστάσεις, και μετά την πανσέληνο κάνε και μία συζήτηση με το έτερο ήμισυ για τα κοινά οικονομικά σας. Προφανώς δεν μπορεί να πάει μακριά το πράγμα αν έχετε τελείως διαφορετικές θεωρίες για το τι εστί σπατάλη, έτσι;

Λέων

 

Το ζώδιό σου φιλοξενεί την πανσέληνο του Φλεβάρη, που σηματοδοτεί μία νέα εποχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις: ο ανάδρομος Ερμής στον 7ο ηλιακό σου οίκο μας μιλά όχι για εξωγενή προβλήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, αλλά για δικά σου θέματα που μεταφέρεις στις σχέσεις σου και καλείσαι να κατανοήσεις και να λύσεις. Το γιατί διαλέγεις ανθρώπους με προοπτική να τους αλλάξεις (τους ίδιους, ή τα φώτα τους) είναι ένα θέμα. Το ότι ο Ουρανός από τον Κριό σε τραβά να γίνεις ο καλύτερος, πιο πρωτότυπος και δημιουργικός εαυτός σου μέσα ΑΠΟ και μέσα ΣΤΙΣ σχέσεις σου, είναι επίσης κάτι που δεν γίνεται να παραβλέψουμε!

 

Παρθένος

 

Αναλαμπή καλής διάθεσης και μαχητικού ταμπεραμέντου μπορεί να χαρακτηριστεί η πανσέληνος της 4ης Φεβρουαρίου, Παρθένε. Είναι πολύ πιθανή μία αναπάντεχη αλλά θετική εξέλιξη οικονομικών ή πόρων που αφορούν κάποιον άλλο, ή που έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα. Εξίσου πιθανή μία διευθέτηση χρέους, που θα σε βοηθήσει να πάρεις μεγάλη ανάσα. Η καθημερινότητα παραμένει πάντα πιεστική και κάπως χαοτική, αλλά υπάρχουν χαρούμενες μαζώξεις και συγκεντρώσεις, φιλικές συναντήσεις, ζουζούνισμα και πράγματα που συμβαίνουν και μία γενικότερη διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα που πολύ του πάει του Φεβρουαρίου! Κι εσένα σου πάει, αν θες τη γνώμη μου!

Ζυγός

 

Κατ΄αρχήν, οι χωρισμοί αυτής της περιόδου μόνο μόνιμοι δεν είναι, κι αυτό σημείωσέ το κάπου – αφ΄ ενός να μη χτυπιέσαι άδικα, αφ΄ετέρου για να ξέρεις. Μόνιμες όμως δεν είναι ούτε οι επιστροφές των μετανοουσών Μαγδαληνών, ε; να το πούμε κι αυτό! Τι είναι μόνιμο; Η καλή σου ερωτική διάθεση, και μία εντελώς φλογοβόλα σχέση που ξεκινά από φιλία, ή μία υπάρχουσα φιλία που αλλάζει μορφή ραγδαία μπροστά στα ωραία και μεγάλα σου μάτια και δεν ξέρεις τι να υποθέσεις. Τίποτα να μην υποθέσεις, να αφεθείς στη μαγεία. Και πρόσεξε μην περιμαζέψεις πίσω για χιλιοστή φορά τον πρώην γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου…

 

Σκορπιός

 

Σε μία περίοδο όπου όλα πάνε κατ΄ευχήν και ανοίγονται χιλιάδες πιθανότητες σα βεντάλια μπροστά σου, η μία καλύτερη από την άλλη, α) σα Σκορπιός, δεν αφήνεσαι στη χαρά γιατί ψάχνεις το λάκκο στη φάβα και β) τι μπορεί όντως να πάει στραβά; Η πανσέληνος της 4ης Φεβρουαρίου λέει πως κομμάτι δυσλειτουργικός μπορεί να αποδειχθεί ο άξονας Καριέρα vsΟικογένεια. Είτε υπάρχει γκρίνια σπίτι γιατί τους λείπεις, είτε στη δουλειά δεν καταλαβαίνουνε ότι έχεις ιδιωτική ζωή και δεν είσαι υβρίδιο φτιαγμένο για εργασία και μόνο, είτε κάποιος γονέας αντιμετωπίζει προβληματάκια υγείας και θέλει στοργή και προδέρμ… Τίποτα όμως που να πρέπει να χάσεις το χαμόγελό σου και τη σέξι διάθεσή σου εξαιτίας του, αν θες τη γνώμη μου, Σκορπίνα.

 

 

Τοξότης

 

Θέματα παιδείας μοιάζουν να καθυστερούν ή και να αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας – οι σχέσεις σου με τα αδέλφια σου ή με συγγενείς, θείους, θείες, ξαδέλφια μοιάζουν επίσης να μην είναι στις καλύτερες στιγμές τους. Δεν είναι ώρα τώρα για διεκδικήσεις και ξεκαθαρίσματα, τώρα είναι καλύτερο να αποστασιοποιηθείς και να απομονωθείς από όλους και όλα όσα θεωρείς ότι σε φθείρουν. Ιδανικό είναι ένα ταξίδι είτε μόνη είτε με το σύντροφο ή κάποιο καλό φίλο, η αλλαγή των παραστάσεων είναι ίσως το μόνο που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τη ρήξη και τον καυγά. Επίσης, καλό είναι να είσαι λίγο προσεκτική με e-mails, sms κλπ. Με ανάδρομο Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας σου, ο λάθος παραλήπτης είναι ένα κλικ μακριά.

Αιγόκερως

 

Αν βρίσκεσαι σε γάμο ή σχέση, μέγιστο θέμα των ημερών μπορεί να είναι ένα χρέος, ή τα κοινά σας οικονομικά, ή η διαχείριση. Αν όμως δεις λίγο βαθύτερα, θα καταλάβεις ότι το ουσιαστικό σας θέμα είναι κατά πόσον μοιράζεστε τις ίδιες αξίες (υλικές και άυλες) και έχετε τα ίδια «θέλω» – για παράδειγμα, αν ο ένας θεωρεί μεγίστης σημασίας το να έχετε δικό σας σπίτι και ο άλλος έχει ως προτεραιότητα το να περνάτε καλά έχοντας πληρωμένες τις υποχρεώσεις σας χωρίς να αγχώνεστε, τότε υπάρχει πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερη, ίσως γοητευτείς βαθιά από έναν άνθρωπο αυτό το διάστημα, αλλά η διάσταση αξιών είναι και πάλι κάτι που θα σε απασχολήσει. Βεβαιώσου ότι μπορείς να συνυπάρξεις και να συνεννοηθείς με αυτόν τον τόσο διαφορετικό από σένα άνθρωπο πριν προχωρήσεις σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις.

 

 

Υδροχόος

 

Εγώ vs οι Άλλοι. Και συγκεκριμένα ένας άλλος, ο μοναδικός σου, αυτός που κάνει την ψυχρή Υδροχοϊστικη καρδιά σου να λιώνει. Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Είσαι σε πολύ καλό δρόμο αν απαντήσεις πως είναι κάποιος που αμφισβητεί το μυαλό και τη λογική σου, και τον οποίο μπορείς να προσεγγίσεις μόνο με το ένστικτο, ακόμα κι αν αυτό αρχικά είναι απλά και μόνο το σεξ. Δε χρειάζεσαι ακόμα έναν οπαδό, δε χρειάζεσαι ακόμα έναν σύντροφο, δε χρειάζεσαι κάποιον να μοιράζεσαι τα περίεργα χόμπι σου και την περιβόητη ελευθερία σου – χρειάζεσαι κάποιον να σε αγαπά συναισθηματικά, να σε νταντεύει και να σε νοιάζεται με τον πολύ παραδοσιακό τρόπο. Σημείωσε ότι το ότι αυτό χρειάζεσαι δε σημαίνει ότι αυτό θέλεις. Αλλά το σύμπαν δε νοιάζεται ιδιαίτερα για το τι θέλεις, απλά σου στέλνει πάντα, μα πάντα, αυτό που χρειάζεσαι.

Ιχθύες

 

Ακόμα κι εσύ, το ονειροπαρμένο του ζωδιακού, πρέπει να υφίστασαι reality checks πού και πού. Ένα τέτοιο είναι και η πανσέληνος της 4ης Φεβρουαρίου, η οποία σε κάνει να δεις καθαρά το ανέφικτο κάποιων στόχων σου και σε βάζει σε διαδικασία αναθεώρησης. Παραμένεις πάντα γοητευτική και σέξι με Αφροδίτη και Άρη στο ζώδιό σου, αλλά το οποιοδήποτε όραμα θέλεις να εφαρμόσεις και να υλοποιήσεις οφείλει να είναι πρακτικό, εφαρμόσιμο και μέσα στα πλαίσια των υλικών και σωματικών σου δυνατοτήτων. Φυσικά, μια ενδιαφέρουσα διαδικασία εδώ είναι και η επιλογή πόρων, και συμμάχων – και παραμένει χρυσή συμβουλή το να κρατήσεις την ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή διαχωρισμένες.

 

6 Σχόλια
  1. Τι σοφό που είναι τελικά το σύμπαν!!!! Καλή μου ElizaBBeth θέλω να σε ρωτήσω πόσο θετικό είναι να έχουμε και δεύτερη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου τον Φεβρουάριο,για εμάς τους Υδροχόους??

  2. Τζα!!!Απ’ότι καταλαβαίνω δεν θα πλήξω καθόλου τον Φεβρουάριο.Όλο και κάτι θα μου ετοιμάσουν οι πλανήτες.
    Μουτς

  3. @ElizaBBeth Αχ αγαπημένη!!! Ενα ταξίδι! Ενα ταξίδι με τον καλό μου μακριά από όλους και προπαντός από όλα!!! ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ!! Ν΄αδειασει λίγο το μυαλό από τις έγνοιες πριν κλατάρω! Αχ ElizaBBeth! Πότε είπαμε σας στελνουμε πίσω τον Κρόνο? Χάρισμά σας!

  4. Κοντεύω ένα χρόνο που έχω χτυπήσει τον αστράγαλο και κάνω τεράστιες προσπάθειες να ξαναπερπατήσω…και μου λες να δω το ανέφικτο κάποιων στόχων;Μ’έστειλες….

  5. Ευτυχώς συμφωνούμε κ ελπίζω αυτό να συμβαίνει για πάντα.Άλλωστε,τα αιγοκεράκια πάντα βρίσκουν λύσεις στα οικονομικά.

  6. οκ,εχω ΜΕΙΝΕΙ!! ολα μα ολα to the point,συν το οτι μου βαλατε κ λιγο μυαλο καθοτι υδροχοος..δηλωνω οπαδος σας κοριτσια,συνεχιστε την καλη δουλεια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.