Pre-Valentine Προβλέψεις, for bb girlz, only (6/8-2-2015)

valentines-day-zodiac

 

Hey bb girlzzzz! Στο πνεύμα λοιπόν του Αγίου Β, με τις καρδιές που πέφτουν εδώ μέσα και αυτά που «μαγειρεύονται» γι’ αυτή την εβδομάδα (δεν λέω τίποτα άλλο) οι προβλέψεις μας αυτή τη φορά, δεν θα αφορούν όλη την εβδομάδα αλλά μόνο αυτό το pre- Valentine ΠΣΒ, μπροστά μας. Από τη Δευτέρα όμως, θα έχω από ένα αστρολογικό Valentine tip για όλες σας καθημερινά, μέχρι τη ΜΜΑΒ. (Μεγάλη Μέρα Αγίου Βαλεντίνου, εννοώ)

Enjoy my astro beauties!

 

Κριός

…η διάθεσή σου είναι μια χαρά, με την Αφροδίτη να συναντά τον Άρη σε hot session στους Ιχθείς. Τι να μην κάνεις; Πόλεμο στο γραφείο (αμαρτία να σε βρει ο Βαλεντίνος άνεργη). Άσκοπες μετακινήσεις και ενάρξεις σπουδών και ακαδημαϊκών projects, ανάδρομο έχουμε ακόμα, πού πας, στάσου, μύγδαλα. Ιδανικό τριήμερο για αποτοξίνωση, εναλλακτικές θεραπείες, cocooning, ταινίες… Γενικά, ξεφεύγεις με την τέχνη, και γλυτώνεις την κάθειρξη.

 

Ταύρος

…θέλω να πω πολλά για αυτή την λίγο ερωτική, λίγο hot, λίγο «πειραγμένη» φιλία. Αλλά δε θα κάτσω εγώ να σκάσω με το δικό σου το πείσμα, αγάπη, που ως γνωστόν σκάει γάιδαρο, όχι – θα κάνει δουλίτσα η Αφροδίτη με τον Άρη από τα Ψάρια! Σαν το χρυσό, σας φέρνει πιο κοντά. Δεν είναι το τριήμερο κατάλληλο για shopping ή για να επιλύσεις θέματα με γονείς και συγγενείς, είναι όμως μια χαρά για να χαθείς σε αγκαλιές και να διορθώσεις με φιλιά και χάδια τα κακώς κείμενα του τελευταίου καιρού!

 

Δίδυμοι

…ααα, η υπέρλαμπρη εκείνη στιγμή στη ζωή κάθε Διδύμου που σέβεται τον εαυτό της, όπου η απαστράπτουσα, υπέροχη, σκανδαλιστική ερωτική ιστορία γίνεται συζυγάτο, κι εσύ βαριέσαι τη ζωή σου και θα έκανες ο,τιδήποτε, μα ο,τιδήποτε για λίγη αδρεναλίνη. Ναι, είναι εδώ αυτή η στιγμή και το νιώθεις καιρό τώρα. Δόξα τω Θεώ που στα επαγγελματικά ο αυτόματος πιλότος λειτουργεί μια χαρά – φρόντισε στα ερωτικά σου να είσαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται και μέτρα μέρες ώσπου να γυρίσει ο κυβερνήτης σου ορθόδρομος (12/2).

 

Καρκίνος

…τίποτα δε θα σε ανανέωνε περισσότερο από ένα ταξίδι αυτή τη στιγμή, Καρκινάκι. Γιατί όχι για του Βαλεντίνου με το έτερο ήμισυ, ή μόνη σου/με φίλες προκειμένου να βρεις έτερο ήμισυ; Φυσικά μπορείς να αρχίσεις να το ψάχνεις και να το σχεδιάζεις – του Αγ. Βαλεντίνου θα έχει γυρίσει κι ο ανάδρομος σε ορθή πορεία, μια χαρά για μετακινήσεις. Τι να μην κάνεις; Μην εμπλακείς σε συζητήσεις παράνοιας ηλικιωμένων, γονέων ή συγγενών, δε θα βγάλεις άκρη, δεν τη βλέπεις την αρτηριοσκλήρωση που ήρθε για να μείνει; Πού πας να μπλέξεις;

 

Λέων

…η καθημερινότητά σου ζορίζεται πάρα πολύ λόγω οικονομικών προβλημάτων, οπότε τι κάνει η καλή η Λέαινα; Ασχολείται και φροντίζει τους τομείς εκείνους που δεν άπτονται χρημάτων. Έχεις ακόμα λίγες μέρες ανάδρομου Ερμή για να συζητήσεις και να επιλύσεις παρεξηγήσεις και κακώς κείμενα με το σύντροφό σου. Προσοχή να μην το κάνεις με βαρύγδουπο υφάκι «Λεωνίδα θέλω να μιλήσουμε για τη σχέση μας», διότι θα φύγει ο Λεωνίδας, θα πάει να πολεμήσει Πέρσες, στο λέω να μην πεις μετά ότι δε στο είπα. Τι άλλο να κάνεις; Να φτιάξεις τον ύπνο σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου!

 

Παρθένος

…η συνύπαρξη, η ακόμα κι απλά η συνεννόηση με το σπίτι, τους οικείους, τους γονείς ή άλλους συγγενείς μεγάλης ηλικίας είναι απλώς ανέφικτη, οπότε άστο – ρίξ’ το στην εργασιοθεραπεία, και προσπάθησε να λείπεις από το σπίτι κι από το πεδίο βολής τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Βγες – το τριήμερο είναι υπέροχο για εξόδους με φίλους και ευχάριστες καταστάσεις. Μέσα από αυτά σου προκύπτουν και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες (πιθανότατη μία έλξη από ή προς κάποιον με τον οποίο είχατε χαθεί χρόνια και τώρα ξαναβρεθήκατε!)

 

Ζυγός

…όσο οδεύουμε προς την ορθή πορεία του ανάδρομου Ερμή που σε έχει αποδιοργανώσει όσο λίγες φορές μέχρι τώρα, τόσο γλυκαίνει και στρώνει η καθημερινότητα. Τι να κάνεις; Να φροντίσεις τον εαυτό σου με κούρες και καλλυντικά (εμείς τι είμαστε εδώ, αν όχι για κάτι τέτοια;) , να ξεκουραστείς, να ανανεώσεις γκαρνταρόμπα, να κάνεις έξυπνες τελευταίες αγορές (εσωρουχάκια πχ, Βαλεντίνος έρχεται). Τι να μην κάνεις; Την κατάσκοπο Νέλλη ψάχνοντας κινητά και mails, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ και θα χάσεις το όποιο δίκιο σου.

 

Σκορπιός

 

…Η δημόσια ζωή και εικόνα σου είναι ένας πανίσχυρος μαγνητικός πόλος που σε τραβάει στο φως και στη διάκριση – ταυτόχρονα, η ζωή στο σπίτι μοιάζει με δρόμο μετ΄εμποδίων, και η συνεννόηση είναι άθλος. Ούτε, δε, να το διανοηθείς να ξεκινήσεις επιδιορθώσεις και μερεμέτια: μετά τις 12 του μήνα αυτά, που ορθοδρομεί ο Ερμής. Ο έρωτας εξακολουθεί να ζει και να ανθίζει στη σκιά, και δε σε νοιάζει καθόλου αν η κοινή λογική θα σε απέτρεπε από αυτή την ιστορία. Εσύξέρεις (wild thing, you make my heart sing κλπ). Όλα είναι καλά, όσο δεν ξέρει κανείς άλλος εκτός από τους δύο ενδιαφερόμενους – με εννοείς, darling;

 

Τοξότης

…το τρίγωνο των Βερμούδων είναι πάρκο στη λιακάδα από πλευράς επικινδυνότητας, μπροστά στο τρίγωνο μεταξύ του πώς νιώθεις στη δουλειά, πόσο πληρώνεσαι για αυτή τη δουλειά και τι τσίρκουλα συμβαίνουν στη δουλειά. Τι κάνει λοιπόν η έξυπνη Τοξότης; Μπαίνει στον αυτόματο και κάνει το καλύτερο που μπορεί με χαμόγελο, χωρίς να την αφορά στην παρούσα φάση το feedback – έχε τη συνείδησή σου ήσυχη, κι από κει κι ύστερα ζήσε και πάρε όλη τη στοργή και την αναγνώριση που χρειάζεσαι από τη σχέση ή τους φίλους σου!

 

Αιγόκερως

…σε αγαπώ, σε εκτιμώ, σε θαυμάζω, αλλά αν δε σταματήσει αυτή η ιστορία με το άγχος και τις προθεσμίες θα σε χτυπήσω να συνέλθεις. Κάτι έχεις αναλάβει, οκ, κατανοητό αυτό, όλοι με κάτι τραβιόμαστε – το έχεις όμως κάνει δέκαθλο ταχύτητας και πασχίζεις είτε να καθησυχάσεις ένα σύντροφο που τα έχει αφήσει όλα πάνω σου, είτε να του αποδείξεις ότι «να, κοίτα, το έκανα και μάλιστα καλύτερα από σένα!» Πρώτον, κάνουμε τα πράγματα για εμάς και μόνο. Είμαστε εμείς χαρούμενοι, πλήρεις, ήσυχοι; Όλα τέλεια! Το τι θα πουν οι άλλοι αφορά εκείνους κι όχι εμάς. Ναι, ακόμα κι αν μιλάμε για το σύντροφό μας!

 

Υδροχόος

…οι μέρες της ασυνεννοησίας του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου είναι μετρημένες. 12/2 βλέπεις το φως το αληθινό, και μπορείς πάλι να ζητήσεις, να διαπραγματευτείς, να αγοράσεις, να υπογράψεις, να ανασάνεις. Αφροδίτη και Άρης στους Ιχθείς κάνουν ό, τι μπορούν για τα οικονομικά σου, και μετά προχωρούν σε άλλο πεδίο δόξης λαμπρό, από όπου σε προτρέπουν να διεκδικήσεις με τόλμη και γοητεία ό, τι και όποιον θέλεις. Διότι αυτός που θέλεις δεν είναι ο μάντης Κάλχας, κάπως πρέπει να το αντιληφθεί ότι τον θέλεις, κατάλαβες.

 

Ιχθείς

…η εσωτερική σου καλοσύνη και αρμονία αντανακλάται, και μπορεί αυτό το τριήμερο να σου αποφέρει ανταποδοτικά καλές πράξεις ή λόγια που έχεις πει στο παρελθόν. Ανώτεροι, φίλοι και μέντορες ενδιαφέρονται για σένα και σε φροντίζουν, προωθούν τη δουλειά σου και μιλούν για σένα με τα καλύτερα λόγια. Αυτές τις μέρες, ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιον εξαιρετικά διαφορετικό από σένα, ως καταγωγή, μόρφωση, οικονομική επιφάνεια, κουλτούρα … και για όλους αυτούς τους λόγους, εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Δώσε μία ευκαιρία και μπορεί να σε συνεπάρει κυριολεκτικά η μαγεία αυτής της γνωριμίας!

 

Astrally Yours,

 

ElizaBBeth

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Εντάξει ElizaBBeth!!! Γιατί δεν το παραδέχεσαι, ότι έχεις κρύψει κάμερα στο σπίτι μου κι έχεις βάλει τσιπάκι στο Γραφείο???? Πες μου τώρα που βρίσκονται, πριν κάνω τον κόσμο άνω κάτω!!!!

  2. Θα συμφωνήσω με τη Στέλλα!! Αλλα σε λατρεύω! <3 περιμένουμε τα τιπς!

  3. Αχ αυτός ο ανάδρομος χάλια μας έχει κάνει αλλά ευτυχώς βρέχει καρδούλες παντού!!!!!!! Καλό μας Σ.Κ.

  4. Λατρεύω τις καρδούλες κ ναι,τα αιγοκεράκια τρέχουν κ δεν φτάνουν.

  5. Κι εγώ η παντρεμένη θα γνωρίσω αυτό τον εξαιρετικό άντρα που θα με συνεπάρει;

  6. @ketty χαχαχα το σχολιό σου ήταν όλα τα λεφτά!!! Τέλειες οι καρδούλες,απόλυτα επίκαιρες! Πάντως παρόλο που ο ανάδρομος Ερμής είναι στο ζώδιο μου με έχει αφήσει ήσυχη ο καλός μου!

  7. @Stella: κι εσύ τα ίδια?!?! μα δηλαδή τα ίδια περνάμε? και τα ξέρει όλα η Elizabbeth? θέλω κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό ΤΩΡΑ!!!

  8. “πιθανότατη μία έλξη από ή προς κάποιον με τον οποίο είχατε χαθεί χρόνια και τώρα ξαναβρεθήκατε!”
    Eντάξει έτριβα και ξαναέτριβα τα μάτια μου!!!έλα όμως που δεν θέλωωωωω!!!!πράζ;ε;

  9. Εμένα πάλι πιο πολύ μου ταιριάζουν τα άλλα ζώδια παρά το δικό μου. Μήπως να ρωτήσω την μαμά μου, να το ξανασκεφτεί ποια μέρα με γέννησε???

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.