10 Κόκκινα «Φλογερά» Κραγιόν και Βερνίκια Νυχιών, για του Αγίου Βαλεντίνου

 

valentines-day-open

 

Πάντα επίκαιρο το σημερινό μας θέμα και ειδικά την περίοδο που διανύουμε. Η δεκάτη τετάρτη του Φλεβάρη -η μέρα των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή– πλησιάζει και οι περισσότερες από τώρα προετοιμαζόμαστε για να είναι όλα στην εντέλεια εκείνο το βράδυ. Το κόκκινο κραγιόν επιβάλλεται, ακόμη και για όσες συνήθως το αποφεύγουν.

 

Τι κι αν κάποιες δεν το τολμάμε μια συνηθισμένη μέρα, στις 14 του μήνα θα κάνουμε την εξαίρεση και επί τη ευκαιρία θα αναθερμάνουμε και τις σχέσεις μας μαζί του. Οι υπόλοιπες που το (προ)τιμάτε σε κάθε σας έξοδο, δείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως την τέλεια ευκαιρία για να φορέσετε το πιο φλογερό κόκκινο κραγιόν σας, αυτό που φυλάτε για ειδικές μόνο περιστάσεις.

 

Εκείνο το βράδυ λοιπόν θα δειπνήσουμε. Θα πιούμε το κρασί ή το ποτό μας, οπότε από τη μία λοιπόν θέλουμε να είμαστε θελκτικές και ερωτικές, με κόκκινα χείλη που ο σύντροφος ή ο φίλος μας δεν θα μπορεί να αγνοήσει. Από την άλλη χρειαζόμαστε χρώμα με διάρκεια και αντοχή, που θα μείνει στα χείλη μας όλο το βράδυ, γιατί.. έχουμε τους λόγους μας.

 

Συγκέντρωσα λοιπόν εδώ δέκα υπέροχα κόκκινα κραγιόν, ιδανικά για το ρομαντικό βράδυ που πλησιάζει και φυσικά δέκα αντίστοιχα βερνίκια νυχιών, που θα συμπληρώσουν και θα αναδείξουν το look μας.

 

1. Dior: Rouge Dior 999 lipstick & Rouge 999 Vernis

 

To 999 είναι ένα κλασσικό, σχεδόν θρυλικό κόκκινο χρώμα για τις φανατικές του είδους. Καθαρό, ερωτικό κόκκινο, η πλέον ασφαλής επιλογή για τις 14 του μήνα.

 

rougedior999-valentine-1

 

 

2. Yves Saint Laurent: Vernis a Levres στηναπόχρωση 11 & La Laque Couture στην 32

 

Βαθύ κόκκινο χρώμα με αναπάντεχη διάρκεια. Κάνει τα χείλη sexy και ζουμερά, ενώ μένει στη θέση του για πολλές-πολλές ώρες. Το βερνίκι που διάλεξα θα το αναδείξει τέλεια πιστεύω.

 

YSL-lips-nails-valentine-2

 

 

 

3. Tom Ford: Scarlet Rouge Lip Color & Scarlet Chinois Nail Laquer 

 

H συγκεκριμένη επιλογή από Tom Ford είναι πιο φωτεινή, πιο ζωηρή και ταιριάζει ιδανικά με το αντίστοιχο βερνίκι νυχιών.

 

 

Tom-Ford-lips-nails-valentine-3

 

4. Chanel: Rouge Allure Lipstick στηναπόχρωση Pirate & Le Vernis στηναπόχρωση Pirate

 

Η αδυναμία μου στα κραγιόν της Chanel είναι μεγάλη. Βελούδινη αίσθηση, πλούσιο χρώμα και καλή διάρκεια είναι οι τρεις λόγοι που με κάνουν να τα προτιμώ.

 

Chanel-Lips-Nails-valentine-4

 

5. Mac Ruby Woo Lipstick & Avon Nailwear Pro + Real Red

 

To Ruby Woo της MAC είναι ένα από τα πιο κλασσικά και πλέον δημοφιλή κόκκινα χρώματα για τα χείλη. Θα το συνδύαζα με ένα εξίσου κλασσικό κόκκινο βερνίκι νυχιών όπως το Real Red της Avon. 

 

 

Mac-Avon-lips-nails-red-valentine

 

 

6. Inglot: 127 lipstick & 620 nail enamel

 

Αυτά είναι τα δύο χρώματα που προτείνει η Inglot για “Ηappy Valentine’s Day”. Έχοντας δοκιμάσει πολλά από τα κραγιόν της, σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

 

inglot-lips-nails-red-valentine

 

7. L’Oreal Paris Collection Exclusive Reds: Brick Rouge Lip Color & Brick Red Nail Color

 

Κεραμιδί, urban – chic αποχρώσεις, προσωπικά αγαπημένες μου!

 

loreal-paris-red-valentine

 

 

8. Maybelline New York: Super Stay 14Hr Lipstick in Ravishing Rouge & Colorshow in Power Red

 

Ζωηρές επιλογές για τις πιο νεαρές της παρέας, με οικονομικά προϊόντα που προσφέρουν έντονο χρώμα και καταπληκτική διάρκεια.

 

 

 

maybelline-red-valentine

 

 

 

9. Sephora Lip Cream 01 & OPI So Hot it Burns

 

To Lip Cream από Sephora είναι το προϊόν που θα αντέξει στα χείλη σας όλο το βράδυ, είτε φάτε, είτε πιείτε, είτε φιλήσετε. Μαζί με το So hot it burns της OPI θα είναι ο τέλειος συνδυασμός.

 

sephora-OPI-red-valentine

 

 

10. Lime Crime Velvetines στηναπόχρωση Wicked & Essie Dress To Kilt

 

Για το τέλος διάλεξα ένα προϊόν που δεν υπάρχει δυστυχώς στην ελληνική αγορά, το θέλω όμως απεγνωσμένα εδώ και μήνες. Είναι το πιο sexy – “σκοτεινό” κόκκινο χρώμα που έχω δει και φυσικά δεν άντεχα να μην σας το δείξω. Θα το συνδύαζα με το Dress To Kilt από τη φθινοπωρινή συλλογή της Essie.

 

 

Lime-Crime-Essie-red-valnetine

 

Αυτές λοιπόν είναι οι δικές μου 10 προτάσεις για “Valentine’s” χείλη και μανικιούρ.

 

Εσείς ποια λέτε να προτιμήσετε;

 

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Ψήφίζω Τοm Ford. Α Special lipstick for a special day Θα έλεγα, το ruby woo το φοράμε κάθε μέρα βρε αδελφέ!

  2. ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ DIOR από τοτε που πρωτοβγηκε και το ειδα στην διαφήμιση με την Natalie…. Αλλά δεν έχω δεήσει να το αγοράσω ακόμα. Το κλου δε της υπόθεσης είναι, ότι εκεινες τις πρωτες μερες που κυκλοφόρησε, πέρσι το χειμώνα μπηκα στα sephora και το ζήτησα ως το κραγιόν….666!!!!!! ο.κ δεν έχω το θεό μου έτσι!!!! 😉

  3. @Stella: Πως περιμένεις να τον έχεις τον Θεό σου, αφού είσαι… “διαβολική”; Έξοχα! Έξοχα!

  4. @Julia χα χα χα!!!! “Πάστα Φλωρα” είμαι!!! Σκέψου τι θα λέω μόλις γεράσω κι όλας και χτυπήσει ο Γερμανος την πόρτα… aka Αλτζχάιμερ!!!!

  5. Definitely YSL !!! Telika otan agapo, agapo gia panta 🙂 (sorry gia ta greeklish bbgirls, to lapitopi kanei ta dika toy simera )

  6. Παρεπιμπτόντως έχω ήδη το YSL νο 11 και το Ruby Woo της Mac, τα οποία δεν αποχωρίζομαι σε καμμία περίπτωση. Ειδικά στο δεύτερο ορκίζομαι στο ΒΒ, να το έχω στο νεσεσερ μου ως το τέλος της ζωής μου! Δεν υπάρχει πιο κλασσικό και ρετρο σικ κόκκινο (μου θυμίζει παλιό Χόλλυγουντ) κι είμαι σίγουρη επίσης, οτι δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα σ΄αυτόν τον κόσμο που να μην της πηγαίνει… (τόσο δημοκρατική είμαι σήμερα!)….
    ΥΓ Μάλλον έχω τιγκάρει τα συρτάρια μου, στα κόκκινα κραγιόν!!!

  7. ysl μεχρι που ειδα το lime crime…Μα τι χρωμα!!!!!

  8. Παιζει να ειμαι απο τις πιο απαραδεκτες, δεδομενου οτι εχω αρκετα κοκκινα και δε φοραω σχεδον ποτε!
    Το μονο, βεβαια, καθαρό κοκκινο στη συλλιγή μου ειναι το sephora που προτεινει η Ιωαννα. Τα υπολοιπα, ή θα ειναι προς κοραλλί, ή θα ειναι προς πορτοκαλί, ή θα τείνουν προς φούξια… και σπανια τα φοραω… Μεχρι που σκεφτομαι αν θα φορεσω κατι τετοιο το Σαββατο ή οχι! Χμμμ.. θα δουμε!

  9. Ξεκίνησα από σήμερα σε light απόχρωση και είπα στον εαυτό μου ότι κάθε μέρα θα βάζω και λίγο πιο έντονο για να καταλήξω το Σάββατο στο φλογερό και παθιασμένο κόκκινο Chanel που λατρεύω…

  10. @JULIA,βλέπω ότι σε απασχολεί αυτό που έγραψα.Μη νομίζεις ότι είμαι καμμία σκληρή που δεν πέφτει με τίποτα.Το αντίθετο μάλιστα.Με το παιδί μου είμαστε όλο γούτσου-γούτσου όλη μέρα.Απλά,δεν μου αρέσει να ψυχαναγκάζομαι.Μεγάλωσα πια κ προσπαθώ να ικανοποιώ τα θέλω μου.Ξέρεις, κάποτε μία συγγενής από την Αθήνα μας είπε ότι ντε κ καλά δεν μπορεί να πάει διακοπές μόνο στο εξοχικό της στην Εύβοια αλλά κ κάπου αλλού γτ τι θα πει όταν τη ρωτήσουν που πήγες,πουθενά;;Αχ,πόσα χρόνια χάσαμε από τη ζωή μας για να κάνουμε αυτό που οι άλλοι μας επιβάλλουν ως σωστό.Πόσο μίζεροι άνθρωποι υπάρχουν;Πριν από κάποιους μήνες ο άνδρας μου ανέλαβε μια υποχρέωση του παιδιού την οποία είθισται να την αναλαμβάνουν οι μαμάδες.Αν ήξερες τι άκουσα από κάποιους,μα γιατί,εγώ αν ήμουνα θα το έκανα 100 φορές,πρώτη φορά το ακούμε κ άλλα χαζά κ αδιάφορα για μένα πλέον.Αυτό εννοούσα Τζούλια μου.
    Κ τώρα στο θέμα μας,κόκκινο,τέλειο χρώμα,τα θέλω όλα.

  11. …δεν έχω κόκκινα κραγιόν γιατί δεν έχω τα ανάλογα χείλη. Αυτά τα δύο πάνε μαζί…Τα ζηλεύω αλλά δεν μου πάνε, σνιφ…

  12. @Stella μου πέθανα στα γέλια με το 666!!! Αχαχαχα, σατανικό κόκκινο….

  13. @thenia μου μια απ’τα ίδια! Με τη βοήθεια του μολυβιού όμως κάτι γίνεται…Αλλάζει το πρόσωπο!

  14. kalispera bb!!! ti yperoxa ola alla to teleyteo mou eklepse thn kardia!!! ti krima pou den erxete sthn ellada!!! meta apo ayto pantos tha dialekso mallon to syndiasmo tis Yves Saint Laurent!!!

    ps @ioanna gelasa poly me to 999!!! an to gyriseis anapoda ginete diavoliko kokkino….!!! xixixi 😉

    filakiaaaaaaa

  15. Καλώς ήρθες Βαλεντίνε!!!
    Τέλεια όλα τα κραγιόν και βερνίκια , εξαιρετικοί συνδυασμοί Ιωάννα !!
    Εννοείται ότι το Lime Crime Valentines έσπευσα να το αγοράσω επιτόπου αλλά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο τώρα!!! Θα σκάσω το έχω βάλει στο watch list και αναμένω! Το τελευταίο κόκκινο που αγόρασα ήταν πρόσφατα της L’oreal την απόχρωση της Julieanne Moore – εξαιρετικό ανοιχτό κόκκινο το φοράω πρωινά όταν θέλω να δώσω ένα κάτι παραπάνω σε κάποιο all black outfit.
    @Stella: τι λες κι εγώ το ίδιο θα έκανα 666-the lipstick of the beast!!

  16. @ΙΩΑΝΝΑ Μ: συμφωνώ απόλυτα, “σφραγίζει” το μακιγιάζ.

  17. MAC & AVON γιατί τις λατρεύω,μου ταιριαζουν απόλυτα,αν και μπήκα στον πειρασμό να ψηφίσω ΥSL (που και αυτόν λατρεύω)..Του Αγίου Βαλεντίνου πάντως θα φοράω το κλασικό φωτεινό RED2000 της αγαπημένης AVON!

  18. Τζα!!!Καλησπέρα bb.Tom Ford ψηφίζω γιατί μου άρεσε έτσι που το είδα.Σπάνια θα φορέσω κόκκινο καθαρό στα χείλη,πάντα θα πηγαίνει προς το κεραμιδοπορτοκαλοκανελί που θα λεγε και η Δ.Μοιραράκη.
    Μουτς

  19. Lime Crime – “έπαθα ζημιά!!”
    μυστήριο, πάθος, όλα …..

  20. Ola ta kokkina einai yperoxa!!! AVON kai Mac maresoun pio poly,an kai to kokkino einai ena xrwma pou den foraw syxna,pantws aythn thn evdomada tha to timhsw

  21. οπως φαινεται στη φωτο, μου αρεσει το κραγιον του sephora..σαν να ‘χε χρυσο και μαυρο….για βερνικι της essie, οχι αυτο της φωτο…αλλά το russian roulette…πιο κοκκινο κι απ’το κοκκινο (ουτε μπλεδιζει,ουτε κιτρινιζει…)…παλι με επιασαν τα αναποδα μου χιχι…φιλακια…

  22. Ενταξει αγαπώ το YFS αλλα το lime Crime τι υπέροχο χρωμα απλά ενθουσιάστηκα!!!!!!!!!!!!!!! Υπέροχο το ψηφίζω φανερα 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.