Οι Νικήτριες των 5 κραγιόν Estee Lauder Envy Shine Lipstick!

 

estee-lauder-envy-lipstick-1

 

 

Γράφω με σχεδόν χιονοθύελλα εδώ στα ΒΠ της Αθήνας και σκέφτηκα αυτό που είπα τις προάλλες, αν και δεν περίμενα ότι θα έβγαινα και τόσο αληθινή: Έγραψα, ότι είναι ωραίο μέσα στο καταχείμωνο να ανεβάσουμε τη θερμοκρασία στο bb &more, αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν και τόσο έντονο το καταχείμωνο!

 

Πάντως σε λίγες μέρες έτσι κι αλλιώς θα ανέβει η θερμοκρασία λόγω και του σχετικού Άγιου, αλλά και σήμερα, εδώ μέσα, τουλάχιστον 5 από εσάς και 1 στο facebook σίγουρα θα ανεβάσετε θερμοκρασία, γιατί δεν γίνεται να μη σας συνεπάρει αυτό το κραγιόν, μόλις το δείτε.

 

Φυσικά είναι αυτό το κραγιόν που πρέπει να μπει πρώτο στο clutch που θα κρατάτε το Σάββατο. Και μην ξεχνάτε: Μόνο εσείς οι 6 θα τα έχετε σε όλη τη χώρα, μια που ΔΕΝ έχουν κυκλοφορήσει ακόμα!

 

Και οι νικήτριες είναι:

 

 

ΡΕΓΓΙΝΑ

NANCYANDRITSOPOULOU
Nina Thr.

ΛΑΜΠΡΙΝΗ (dellab )

Stella (christou)

 

 

 

 

Η νικήτρια στο facebookείναι η Πετρούλα Φιλίππου αλλά θα το αναρτήσω και εκεί.

 

Σε όλες σας, έχει ήδη σταλεί email ενημέρωσης.

 

Have an amazing Valentine’s Day (and night) you lucky bb girls!

 

 

 

bb&more-heart

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. ΩΩΩΩΩ, τι καλά!! ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Τέλειο το δώρο, υπέροχες κι εσείς που μας ενημερώνετε και μας χαρίζετε δωράκια!!!!

  2. Τζα!!!Καλημέρα bb & more.Εμείς εδώ έχουμε απίστευτο ήλιο,λες και είναι άνοιξη.Έβλεπα τα χιόνια και δεν το πίστευα.Μπράβο στα τυχερά κορίτσια.
    Μουτς

  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ! ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ IN BOX ΣΤΟ FACEBOOK.

  4. ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ Estee Lauder Envy Shine Lipstick. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  5. Καλησπέρα Τζούλια μου και σε όλες μας τις φίλες, αυτο που θα ήθελανα πω 2 βδομάδες μετα απο την εφαρμογη του κραγιον που κέρδισα είναι οτι ειναι απλά απιστευτο με φοβερή υφή! Εχει τεραστια διάρκεια και το σηματικότερο απ όλα ενυδατωνει τα χείλη και τα κανει απαλά λες και φοράω liposan! Απλά Υπέροχο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.