Valentine’s Day, Single Girls’ guide: “Mόνες”, ποτέ!

valentine-singles-open.

 

 

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι για τους ερωτευμένους…Δηλαδή οι singles δεν γιορτάζουν? Ο έρωτας έχει κι άλλες μορφές πέρα από τη σχέση με το αντίθετο φύλλο. Έχει να κάνει με την επιθυμία. Με αισθήματα που μας προκαλεί αυτό που μας απογειώνει και μας ενθουσιάζει όταν θέλουμε να το αποκτήσουμε ή να το βιώσουμε με κάθε τρόπο.

 

Κι αφού είναι η Γιορτή του Έρωτα, τότε όλες όσες έχουμε πάθη, εμμονές (με την καλή έννοια) και μας συνεπαίρνει κάτι που μας συγκινεί, έχουμε την τιμητική μας και θα γιορτάσουμε!! Για όσες δεν καταλάβατε τι εννοώ, έχω παρακάτω προτάσεις για να περάσουμε αυτή τη μέρα με πράγματα που αγαπάμε να κάνουμε και μπορούμε να τα απολαύσουμε ιεροτελεστικά την ημέρα αυτή, έτσι…σαν ευκαιρία για να τα ερωτευτούμε ξανά.

 

I Love Shopping: Είναι έρωτας, ναι ή όχι?? Μια βόλτα στα μαγαζιά είναι πάντα ο σίγουρος τρόπος να ερωτευτούμε κάποιο νέο αντικείμενο του πόθου, ένα super cool outfit, μία τσάντα ή ένα τέλειο nude κραγιόν (είμαι στην αναζήτηση του τέλειου nude κραγιόν…ακόμα ψάχνω}. Μία βόλτα με αγορές σε αξεσουάρ και ο έρωτας…είναι εκεί!

 

 

 

1-3

 

 

 

2-4

 

 

 

3-4

 

 

 

 

5-3

 

 

 

 

 

7-2

 

 

 

 

 

8-2

 

 

 

 

 

9-1

 

 

 

 

 

 

nude-lipsticks

 

 

 

I Love My Girlfriends: Girls night out! Μία βόλτα στα μπαράκια της Αθήνας που τα τελευταία χρόνια δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα από τα hipster στέκια της ευρώπης σε συνδυασμό με φαγητό ή cinema και τις κολλητές, είναι ότι καλύτερο!! Και τι είναι μία νυχτερινή έξοδος χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία και επιλογή για outfitκαι styling. Η βραδυά ξεκινάει από τη στιγμή που βγαίνεις από το μπάνιο και αρχίζεις να ετοιμάζεσαι…Με καλή μουσική στο background και ένα lightποτάκι, η προετοιμασία για την έξοδο μπορεί να γίνει ακόμη πιο ευχάριστη. Το βραδυνό αλλά ταυτόχρονα cool και απλό outfit είναι το αγαπημένο μου και ιδανικό για ποτό με τις φίλες μου.

 

 

11-2

 

 

12-1

 

 

13-1

 

 

14-1

 

 

I Love MySelf: Ακόμη κι αν δεν έχετε σχέδια για οποιαδήποτε έξοδο, λίγες στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης του εαυτούλη μας δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν! Ας γιορτάσουμε την αγάπη για τον εαυτό μας με μία high-endπεριποίηση προσώπου και σώματος. Αφρόλουτρο και απολέπιση με τις αγαπημένες μας μουσικές σε χαλαρή ένταση και καθαρισμό προσώπου σε κλίμα ιεροτελεστίας!! Κάτι που κάνω εγώ αντί να δω τηλεόραση για παράδειγμα (που δεν βλέπω ποτέ και πληρώνω και συνδρομητική, anyway…) είναι να δοκιμάζω νέα μακιγιάζ.

 

pampering

 

 

Είναι μια ευκαιρία όταν δεν έχω να πάω κάπου, να κάνω τα πειράματά μου. Δώστε αγάπη στον εαυτό σας την ημέρα του Έρωτα και όχι μόνο τότε εννοείται. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σα να τον ετοιμάζεται για το γεγονός της χρονιάς!! Χαλαρώστε στον καναπέ με μια καλή ταινία και λόγω της ημέρας είναι ότι πρέπει μία αισθηματική! Σας προτείνω μερικές από τις καλύτερες αισθηματικές ταινίες από αυτές που το κλάμα είναι αναπόφευκτο! Θα μου πείτε…την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα βλέπουμε ταινίες με love stories μόνες στον καναπέ? Ναι! Kαι θα τρώμε και τα πατατάκια κάνοντας θόρυβο. Why not?

 

Best movies for Valentine’s Day

 

 

  1. Το Ημερολόγιο (The Notebook)
  2. The Holiday
  3. ΟιΓέφυρεςτουΜάντισον (The Bridges of Madison County)
  4. Πριντοξημέρωμα (Before Sunset)
  5. Valentine’s Day
  6. Έρωτας Δίχως Παρόν (The Lake House)
  7. Ηe’s just not that into you
  8. Dirty Dancing
  9. How to lose a guy in 10 days
  10. When Harry met Sally

 

 

Οι ίδιες προτάσεις ισχύουν και για τις πρόσφατα singles. Εκεί βέβαια είναι πιο δύσκολα τα πράγματα καθώς η ανάμνηση του πρώην δυσκολεύει λίγο τα πράγματα ώστε να ερωτευτείτε κάτι νέο …αλλά σίγουρα δεν πρέπει να βιώσετε αυτή τη μέρα σαν τη χειρότερη γιατί είστε μόνη, σε καμία περίπτωση!

 

Είναι μία μέρα σαν τις άλλες που αν έχουμε όρεξη, την εκμεταλευόμαστε για κάτι το διαφορετικό μέσα στη ρουτίνα, αν όχι, τότε απλά την προσπερνάμε, σαν μία αδιάφορη Κυριακή ένα πράγμα.

 

Σε κάθε περίπτωση σας εύχομαι να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη μέρα αλλά και οποιαδήποτε άλλη…

 

fashion: to stand out, not to show off

www.thenia.gr  “it is what it is”

 

 

 

Αφιερωμένο από όλες εμάς,  με αγάπη, στη Mous Mous.

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Μπράβο Thenia!! τέλειος οδηγός για τα single bbgirls και όχι μόνο!! Όσο για το shopping αυτός κι αν είναι έρωτας!!!
    Το βραχιόλι τέλειο!! Το πήρα!!

  2. μερικες φορες αξιζει να εισαι μονη για να κανεις ολα η καποια απο τα ωραια που αναφερεις

  3. Τhenia μου πόσο ωραία τα τοποθετείς τα πράγματα! Υπέροχα και cool! Θα το κοινοποιήσω εκεί που πρέπει…. Φιλιά!

  4. ΤΗΕΝΙΑ!!! Tι υπέροχο άρθρο!!! Με έκανε να συνειδητοποιήσω για άλλη μια φορά πόσο τρελά ερωτευμένη είμαι με όλα όσα ανέφερες!!!! Έστω και αν δεν είμαι single,όμως οι παραπάνω έρωτες είναι πραγματικά αξεπέραστοι για μένα!

  5. Τζα!!!Τις καλύτερες βαλεντινοβραδιές τις έχω περάσει single.Σιγά μη σκάσω!Σας έχω πει πως έχω καθιερώσει και γιορτάζω επέτειο διαζυγίου;Ε σας το λέω τώρα.Όλα είναι μια ιδέα.Και πάντα θα βρίσκουμε αφορμές για να γιορτάσουμε καθώς οι αιτίες είναι άφθονες.
    Τα φιλιά μου

  6. Καλημέρα κορίτσια.Πραγματικά υπέροχες προτάσεις και μεγάλη μου τιμή να είναι αφιερωμένο το συγκεκριμένο post σ’εμένα . Εγώ φέτος ούσα single πια αποφάσισα να γιορτάσω με τους φίλους μου ένα διήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Βαλεντίνο με shopping , σινεμά ,ποτάκι , μικρά δωράκια αλλά και στιγμές χαλάρωσης και pampering για τον εαυτό μου αγκαλιά με το αγαπημένο μου βιβλίο ( και κάποια μάσκα ομορφιάς στα μαλλιά και το πρόσωπο ) .

  7. @Litsa: Ως γνήσιο και honorable bb girl, είσαι και πολύ προχωρημένη βέβαια. Σε πληροφορώ, ότι υπαρχει αυτό στην Αμερική εδώ και αρκετά χρόνια. Δηλαδή Divorce Anniversary, όπως λέμε Wedding Anniversary. Μάλιστα είμαι 100% σίγουρη ότι έχει έρθει και εδώ, από κάποιο club ψυχολογικής υποστήριξης, αλλά αυτή τη στιγμή, δυστυχώς δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες.. θα ψάξω όμως.

  8. @Litsa Εισαι πολύ μπροστα Λιτσάκι!!!! Πολύ μπροστά!

  9. @MOUS MOUS: To πήρα!!! Το πήρα χθες το βιβλίο! Και απίστευτη τιμή! Είχε ο Παπασωτηρίου 25% έκπτωση και έδωσα 4,95Ε!! (χαχχααχαχ) Το μόνο που με χαλάει λίγο, είναι οι 366 σελίδες.. ξέρεις αν δεν “πιάσω” εγώ την 800σάρα, δεν μπορώ. Από την άλλη με βλέπω να το τελειώνω σε ένα weekend και μακάρι να κάνει κρύο και να ρίχνει και χιόνι και να ανάψω και τζάκι για ατμόσφαιρα! “Αιχμηρά Αντικείμενα” της Gillian Flynn για όσες δεν έτυχε να “παρακολουθήσετε” την συζητήση μου με την Mous Mous και αναρωτιέστε τώρα…

  10. @Julia :Το πήρες , αγαπημένη ? Καλοδιάβαστο . Κι εμένα με χαλάει λίγο το βιβλίο να μην έχειπολλές σελίδες , αλλά με αποζημίωσε ότι διαβάζεται απνευστί και είναι τόσο όμορφα δεμένη η ιστορία που είναι σαν να βλέπεις ταινία ( άλλωστε το “Κορίτσι που εξαφανίστηκε” της ίδιας συγγραφέως μεταφέρθηκε ήδη με επιτυχία στον κινηματογράφο ) . Πολύ ωραίος και ο “Σκοτεινός Τόπος” , τελικά τελευταία έχω πάθει εθισμό με τα θρίλερ και ευθύνεται η Flynn ( καλά King δεν είναι , αλλά οι ιστορίες της είναι πολύ δυνατές … )

  11. Kορίτσια, δεν σας προλαβαίνουμε στο bb με τα άρθρα σας,δεν ξέρω που να πρωτοσχολιάσω!Έλα δώσε,δώσε,κι άλλα θέλουμε!Παιδιά,καλή καρδιά κ υγεία!Τι κι να είναι κάποιοι/ες μόνοι/ες;Αν βγαίνετε κάθε Σάββατο,θα βγείτε κ τώρα,γιατί οχι;

  12. Πόσο χαίρομαι που σας άρεσε το post κορίτσια!!! και στις singles και στις ζευγαρωμένες, εύχομαι να το διασκεδάσουμε!!!έτσι θέλει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.