6 Aντρικά Aρώματα που «θα αναστήσουν» τον Άγιο Βαλεντίνο

 

man-perfume

 

Αν και δεν αποτελεί την αγαπημένη μου γιορτή α. διότι βαριέμαι τις καρδούλες και τα αρκουδάκια και β. γιατί το μυστικό είναι να εντυπωσιάζεις και να φλερτάρεις την σύντροφο σου κάθε μέρα, οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι μια αφορμή να πλυθείς- ξυριστείς- σουλουπωθείς, για να βγεις και να κάνεις, φουλ ερωτική επίθεση. Φέτος, οφείλουμε να το κάνουμε πιο έντονα γιατί όλες οι γυναίκες αναμένουν να δουν τον «μαέστρο» κ.Grey (you know, 50 shades) και λογικά θα μας ζαλίσουν τον έρωτα…

 

Όλο το παιχνίδι είναι κυρίως εγκεφαλικό (το γνωρίζουμε πλέον) και ένα πολύ δυνατό μας όπλο που αποδεδειγμένα επηρεάζει τον γυναικείο εγκέφαλο είναι οι μυρωδιές και αυτό γιατί αποτυπώνονται βαθιά και δημιουργούν/ επαναφέρουν πολλές εικόνες στο μυαλό . Το σημερινό ποστ λοιπόν, έχει να κάνει με εκείνα τα αντρικά αρώματα που θα χαραχτούν έντονα στη μνήμη της και θα απογειώσουν την ερωτική της διάθεση στα δυσθεώρητα ύψη!

 

 

#Νο.6: Το all time classic αγαπημένο μου Emporio Armani He. Λανσαρίστηκε αν δεν κάνω λάθος το 1998. Ανοίγει με φρουτένια, εξωτική διάθεση χάρη στον ανανά, στο μήλο, στο περγαμόντο και άλλα φρούτα αλλά εξελίσσεται σε ένα ξυλώδες και αισθησιακό άρωμα χάρη στο σανδαλόξυλο, τον κέδρο και τους σπόρους τόνκα.

 

 

 

 

Giorgio_Armani_–_Emporio_Armani_He

 

 

#Νο.5: Dior Homme intense, ένα άρωμα που δύσκολα θα αλλάξει κάποιος ειδικά όταν εξακριβωμένα θα λάβει κάποιο θετικό σχόλιο από τις γυναίκες. βασισμένο σε αρωματικούς τόνους ίριδας σε συνδυασμό με ξύλινες σημειώσεις. Γεμάτο ένταση, κομψό και πολυτελές έρχεται να σημάνει τον ερχομό ενός νέου κλασσικού αρώματος. Ένα ίχνος της ίριδας, που παρουσιάζεται μέσω ενός αρωματικού ανοίγματος (φασκομηλιά, lavender), μιας κωνιώδους καρδιάς (που τυλίγονται σε κακάο και κίτρο) και μιας ξύλινης βάσης (vetiver, patchouli). Ένα άρωμα που συμφιλιώνει την παράδοση με το νεωτερισμό.

 

 

 

dior-dior_homme-intense

 

 

 

#No.4 Chanel Bleu (η έκδοση eau de parfum). O Jacques Polge όταν δημιούργησε αυτό το άρωμα το 2014, είχε στο μυαλό, τον σύγχρονο, δυναμικό και αρρενωπό άντρα που δεν μασάει. Αποφασιστικός και σέξυ, διεγείρει τις αισθήσεις με ένα άρωμα που κυριολεκτικά περίτεχνα μπερδεύει τις νότες με τον εκρηκτικό συνδυασμό που περιέχει αρωματικά βότανα και ξυλώδης μίξεις από κέδρο, μόσχο, σανδαλόξυλο και βανίλια.

 

 

bleu de chanel

 

 

 

#Νο.3 L’Homme του YSL. Κλασικό πλέον και αυτό (γενικά προτιμάω τα πιο παλιά αρώματα και δεν πειραματίζομαι εύκολα με τις μοντέρνες εκδόσεις) με τζίντζερ, Περγαμόντο και λεμόνι. Μεσαίες νότες από καρυκεύματα, πιπέρι λευκό, Βασιλικό και φύλλο βιολέτας και νότες βάσης από Τόνκα, Βέτιβερ Ταϊτής και Κέδρο.

 

 

Yves Saint Laurent Homme

 

 

 

 

#Νο.2 Bentley For Men Intense Eau De Parfum: μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, σχετικά καινούρια στον χώρο. Οι νότες κορυφής αποτελούνται από Περγαμόντο, πιπέρι μαύρο και Δάφνη, οι μεσαίες νότες από φασκόμηλο, Αφρικανικό γεράνι, Κανέλα, ρούμι και νότες ξύλων ενώ το άρωμα κλείνει με  νότες από δέρμα, Βενζόη , θυμίαμα, Κέδρο και πατσουλί. Ένα υπερ-πολυτελές αλλά εξαιρετικά αισθησιακό άρωμα, με πολυτελή συστατικά που έχουν επιλεγεί για να τονίσουν την πρωτότυπη υπογραφή του.

 

 

bentley_for_men_intense_eau_de_parfum_100ml

 

 

#Νο.1 Aποτελεί πραγματικά εμμονή, δεν το έχω αγοράσει ακόμα σε κανονική συσκευασία, αλλά προβλέπεται άμεσα. Ένα άρωμα που δεν κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήμα και είναι από τη σειρά Armani Prive. Αναφέρομαι στο Myrrhe Impériale, είναι unisexάρωμα κατά την εταιρεία, πίστεψέ όμως, είναι από τα κορυφαία αντρικά, αρωματικά κοκτέιλ για μένα. Μία σπιρτάδα και μια ένταση που καθηλώνει. Μύρο, Βενζόη , Βανίλια, Κεχριμπάρι, ροζ πιπέρι και σαφράν.

 

 

armani prive

 

 

Τα παραπάνω αποτελούν τις δικές μου επιλογές και φυσικά παίζουν πολλά ρόλο στην επιλογή του αρώματος όπως η χημεία του δέρματος αλλά και η διάθεσή σου. Αν είσαι πάντως, σε φάση αλλαγής και αναζήτησης νέου αρώματος, αυτά είναι μια καλή αρχή!

 

 

Τα λέμε σύντομα,
Κ.

 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσίαζω και στο e-shop www.beautypaths.eu 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Dior Homme αλλα, όχι το Intense! Το all time classic άρωμα του καλού μου, όσα άλλα κι αν φορέσει (κι εχει αδυναμία στα αρώματα)!
    Σημαδιακή ευωδιά…..

  2. Τζα!!!Καλημέρα Κωνσταντίνε.Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου,το ποστ προωθείται πάραυτα στον άμεσα ενδιαφερόμενο 😉
    Τα φιλιά μου

  3. Εξαιρετικές οι προτάσεις σου κωνσταντίνε, συμφωνώ κι επαυξάνω!!! Το Myrrhe Imperiale είναι και δικό μου αγαπημένο!!
    Φιλιά πολλά!!

  4. Το L’Homme του YSL είναι το αγαπημένο μου,καθώς και του άντρα μου και είναι απίστευτα αρρενωπό άρωμα!! Αυτό και το fahrenheit του dior είναι τα 2 αρώματα που δεν αλλάζει και τον έχω συνδυάσει με αυτά τα 2,αν φορούσε κάτι άλλο θα νομίζα ότι δεν είναι ο άντρας μου!

  5. Το άρωμα στους άνδρες παίζει μεγάλο ρόλο για μένα.Αν δεν μου αρέσει το άρωμα του,θα του πω να μην το ξαναβάλει.Γι’αυτον ακριβώς το λόγο τον ρωτάω πάντα για ένα άρωμα που θέλω να αγοράσω αν του αρέσει.Αν η απάντηση του είναι αρνητική,δεν το αγοράζω.Θέλω να το μυρίζει πάνω μου κ να χαίρεται.Το ίδιο ακριβώς θέλω κι εγώ.

  6. Συγνώμη αλλά εγώ έχω χάσει κάτι;;;; Who the hell, is Constantine??????

  7. γεια σου Κωνσταντινε με το ωραιο ονομα και απο μενα καλως ηρθες στην παρεα μας

  8. Καλησπέρα bb girls! Χαίρομαι που σας άρεσε το ποστ και ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες.
    Κ.

  9. poly oraies oi protaseis sou konstantine….. prota stin lista gia dokimh apo to sabbato(pou tha ton trexo sta magazia… 😛 )

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.