Beauty Video: Μακιγιάζ, μυστικά και τεχνικές από την Bobbi Brown.

 

bobbi-brown-makiyiaz

 

“Όταν έρχεται μία γυναίκα στη Bobbi Brown, παρακολουθεί ένα μάθημα μακιγιάζ, όχι μία δραματική αλλαγή! Εφοδιάζουμε τις γυναίκες με τη γνώση και τα προϊόντα που χρειάζονται για να είναι και να αισθάνονται όμορφες!” Bobbi Brown.

 

 

bobbi-brown-1-3

 

 

Pretty Powerful. Αυτό είναι το μοτό της εταιρείας και αυτό πρεσβέβει πραγματικά, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ στη συνάντησή μου με τον διεθνούς φήμης make up artist της Bobbi Brown, Eliano Bou Assi. Στόχος της εταιρείας είναι να δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα στο makeup, σα να ξυπνήσαμε έτσι ένα πράγμα…Η αλήθεια είναι ότι πήγα φορώντας μία bb cream, για να ταιριάζω με τη φιλοσοφία της Bobbi Brown και μετά από το make up του Eliano το πρόσωπό μου έδειχνε πολύ πιο φυσικό, περισσότερο από μία bb cream, ενώ χρησιμοποίησε αρκετά προϊόντα για το πρόσωπο.

 

 

 

bobbi-brown-2-4

 

Πρώτα κάλυψε τις δισχρωμίες (κύκλους κάτω από τα μάτια, κοκκινίλες γύρω από τη μύτη κτλ) με corrector, στη συνέχεια μία cc cream που  πραγματικά έδωσε λάμψη στο πρόσωπό μου, μετά foundation, πούδρα και στο τέλος concealerγια λάμψη και highlighter. Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο αλλά και “φυσικό” και όπως μου είπε, το πιο σημαντικό κομμάτι της βάσης είναι η σωστή επιλογή του concealer. Και να μην ξεχάσω βέβαια να αναφερθώ στη μάσκαρα που έκανε τις βλεφαρίδες μου σαν ψεύτικες. Τις έκανα τις αγορές μου εννοείται…

 

Το μακιγιάζ στα μάτια ήταν κι αυτό εξαιρετικό σε καφέ – bronze αποχρώσεις και λίγο γκλίτερ το οποίο παρόλο που δεν το προτιμώ, έδειχνε super! Βέβαια εγώ αμέσως μετά είχα μάθημα τένις και το μακιγιάζ θα πήγαινε χαμένο κάτι το οποίο δε δεχόταν με τίποτα ο Eliano, γιατί του ζήτησα να μου κάνει κάτι ελαφρύ για αυτό το λόγο αλλά ήταν κάθετος! Να αφήσω το μάθημα και να βγω βόλτα με τέτοιο μακιγιάζ! Να σας πω την αλήθεια, αυτό έκανα.

 

bobbi-brown-4-4

 

 

bobbi-brown-5-3

 

 

 

Το “μυστικό του σύμπαντος”, όπως το αποκαλεί η Bobbi Brown είναι το concealer και το corrector και οι λόγοι που κάνουν τα δικά της μοναδικά είναι οι εξής:

 

  1. Έχουν το σωστό τόνο του δέρματος, δείχνουν επομένως φυσικά σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας, είτε αυτή είναι ανοιχτόχρωμη είτε σκούρα.
  2. Συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας στο δέρμα, για πιο λεία εμφάνιση χωρίς ρυτίδες.
  3. Με κρεμώδη υφή, απλώνονται εύκολα και παρέχουν συμπυκνωμένη, από μεσαία έως πλήρη κάλυψη.

 

 

bobbi-brown-6-4

 

Επίσης πολύ σημαντικό βήμα στο μακιγιάζ όπως ξέρετε είναι η βάση. Το foundationθα πρέπει να δημιουργεί την εντύπωση ότι έχετε εκ φύσεως λαμπερή, λεία, απαλή και άψογη επιδερμίδα. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε τη φυσική όψη ή το έντονο μακιγιάζ, όλες οι βάσεις μακιγιάζ της Bobbi Brown έχουν σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να “γίνονται ένα” με το δέρμα.

 

bobbi-brown-7-2

 

Οι αποχρώσεις έχουν το σωστό τόνο του δέρματος, επομένως συνδυάζονται άριστα με τους φυσικούς τόνους της επιδερμίδας σας – όλοι οι συνδυασμοί από τον πιο ανοιχτό αλάβαστρο μέχρι το πιο σκούρο καφέ εσπρέσο.

 

Τα προϊόντα αποτελούνται από θρεπτικά συστατικά για την επιδερμίδα, όπως βιταμίνη Ε, γλυκερίνη και φυσικά εκχυλίσματα φυτών. Με λίγα λόγια όσες προτιμάτε το φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, τα προϊόντα της Bobbi Brown είναι ιδανικά! Δίνουν μία μεταξένια υφή στο πρόσωπο και οπτικά αλλά και στην αφή, ενώ οι γήινες αποχρώσεις είναι σε πρώτο πλάνο και σε μεγάλη ποικιλία, στη συλλογή της Bobbi Brown.

 

bobbi-brown-8-2

 

 

 

bobbi-brown-9-1

 

 

Σας αφήνω με μία φωτογραφία με τον Eliano Bou Assi, που εκτός από το ότι είναι ένας εκπλητικός επαγγελματίας (γι αυτό φαντάζομαι είναι international makeup artist της μάρκας ), είναι και ένας πολύ ευγενικός και ευχάριστος άνθρωπος, που έκανε τη διαδικασία του μακιγιάζ πιο χαλαρή και ευχάριστη.

 

bobbi-brown-10-2

 

 

 

 

Παρακάτω σας έχω και ένα video από τα μαθήματα make upπου έχει δημιουργήσει, το συγκεκριμένο είναι με θέμα την σωστή τοποθέτηση του gel eyeliner.

 

Βeauty, Simplified.

 

Enjoy!

 

 

Thenia

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Κούκλα η Thenia μας και το είχα ψυλλιαστεί…. Σ΄ευχαριστούμε Thenia για την ωραία παρουσίαση! Μεγάλη λιγούρα τα Bobbi…

  2. Τα Bobbi Brown μαζί με τα Mac είναι από τα πιο αγαπημένα μου καλλυντικά όσον αφορά το μακιγιάζ,πολύ χαίρομαι γιαυτό το ωραίο αφιέρωμα!

  3. Ωραια!! πολυ ωραια!!! πιο καλο το concealer tou Tom Ford( ακομα θυμαμαι το post οπου αναφεροταν ποσο καλο ειναι το κονσιλερ του μιας κ ο ιδιος δεν κοιμαται πολυ ή καλά, αλλα δειχνει παντα φρέσκος) ή Bobbi Brown?? Ti θα μου προτεινατε?? ψαχνω όπως καταλαβαινετε….
    1τελευταια ερώτηση στις ειδικούς: πού έχει Bobbi Brown??/Τom Ford???

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bb. Τι ωραία έκπληξη η φωτογραφία σου @Thenia,κούκλα!Στην επόμενη σε θέλω με κόκκινα μαλλιά 😉
    Μουτς

  5. Μεχουν βάψει με Bobby και ήταν τέλειο το αποτελεσμα. Είναι υπέροχα καλλυντικά,από τα πιο καλά και με διάρκεια που έχω δοκιμάσει

  6. Τι ωραία νέα!Έχω αγοράσει το corrector κ ναι,είναι τέλειο.Η κοπέλα στο stand της bobbie μου είπε ότι δεν χρειάζομαι concealer-πράγμα που μου έκανε εντύπωση γιατί εγώ concealer ζήτησα-θεωρώντας ότι δεν έχω κ πολύ μαύρους κύκλους.Εγώ,βέβαια,πιστεύω ότι ορισμένες μέρες το χρειάζομαι.Θα ξαναπάω πάντως στο stand της bobbie όταν βρω την ευκαιρία γιατί μου άρεσε κ μάλιστα πολύ.

  7. I love Bobbi Brown !! Φοβερά προϊόντα ιδίως αν θέλες ουδέτερο μακιγιάζ οι παλετες δεν παίζονται.
    Thenia είσαι μια κούκλα!!
    Φιλιά πολλά!

  8. H Thenia είναι κουκλάρα!!΄Οσο για τις συμβουλές μακιγιάζ συμφωνώ και προσυπογράφω…

  9. ΚΟΥΚΛΑ Η Thenia.ΑΧ ΕΡΩΤΑΣ Bobbi Brown.ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ?

  10. Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λογια!
    @Elsa: στα Attica θα βρεις πολλά και διάφορα, από εκεί είναι και οι φωτό που έχει το post.
    @Litsa Strantzali: μετά από χρόνια επιθυμίας, ΑΥΡΙΟ γίνομαι κοκκινομάλλα…wow! wish me luck…η φωτό εννοείται, το υποσχέθηκα.

  11. @Εlsa: Υπενθυμίζω για άλλη μια φορά, ότι η Bobbi Brown, έχει αποκλειστική συνεργασία με τα πολυκαταστήματα Attica, οπότε τα προιόντα θα τα βρεις στα Attica Citylink, Attica Golden Hall & Attica Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη.

  12. thanks for the info !!! Βεβαια εγω μένω στη Λάρισα, αλλα τι ειναι μεχρι τη Θεσ/κη???? φιλια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.