Άστρα και Ομορφιά! Από 20 Φεβρουαρίου έως 26 Φεβρουαρίου

 

astrology-and-beauty

 

Κυρίες μου έχουμε Νέα Σελήνη, φουλ του Κριού και το σωστό το bb girl αν είναι…

Κριός

δίνει όλη της τη φροντίδα στο πρόσωπο! Όπως άλλωστε έχει πει κι ο αείμνηστος Χατζηχρήστος ως «Μπακαλόγατος», τι είναι τα χρήματα μπροστά εις τα προσώπατα! Νέα Σελήνη μια ανάσα πριν την πύλη του ζωδίου σου, κι η άνοιξη οφείλει να δείχνει στο πρόσωπό σου. Έχουμε εμείς εδώ κόσμο να σου συστήσει τα καλύτερα – και δεν ξεχνάς ότι όλα ξεκινάνε από τον 8ωρο ύπνο και το πολύ νερό, Κριέ, ε Κριέ! Superηρωίδα με μπέρτα και κολάν θα είσαι στην επόμενη μετενσάρκωσή σου, εδώ χρειάζεσαι ύπνο!

 

Ταύρος

 

…κινείται χουζούρικα (γιατί, πώς αλλιώς, υπάρχει αλλιώς; σε ακούω που ρωτάς) και ασχολείται με Spa, θεραπείες, ολιστικές προσεγγίσεις. Ειδικά θερμά λουτρά, άλατα αρωματικά, απολεπίσεις να φύγει το παλιό και οι τοξίνες και να έρθει το καινούργιο να αναδειχθεί μέσα από τα ρούχα που αρχίζουν να αποκαλύπτουν… Ευεργετικά αφεψήματα, η αποτοξίνωση σε όλο της το μεγαλείο, ηρεμία, πολλή μουσική και ίσως λίγη γιόγκα, και κούκλα το Ταυράκι μας!

 

Δίδυμοι

 

…θα διαλέξει δυο τρεις φίλες από τις στρατιές των φίλων της (deadline για τη διαδικασία επιλογής είναι το τριήμερο, γιατί είσαι ικανή να μας βρει το επόμενο Χριστούγεννο κι ακόμα να διαλέγεις, δε σε ξέρω;) Μετά, θα συναποφασίσετε και θα ξεκινήσετε μαζί κάτι ομαδικό, fun και σέξι. Μην παρεξηγηθώ γιατί τα hotτα γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα για τον Άγιο Βαλεντίνο, σκέπτομαι κάτι σε zumba, κάτι σε χορό, κάτι σε tai chi που κι αυτό σου πάει πολύ. Και μέσα στην ομάδα, θα ανθίσεις!

 

Καρκίνος

 

…θα δοκιμάσει κάτι που έκαναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, οι οποίοι έκαναν πολλά ενδιαφέροντα πέραν της εκπληκτικής τέχνης και της φιλοσοφίας. Ας πούμε ότι είναι ώρα να κάνεις μπάνιο. Θα μπεις στη μπανιέρα, και θα πάρεις ένα ωραίο αρωματικό ξηρό λάδι σώματος και θα αλείψεις στο σώμα σου. Αν μπορείς να το ζεστάνεις κι ελαφρά ώστε να είναι χλιαρό, ακόμα καλύτερα. Άσε το μερικά λεπτά, και μετά ξεκίνα είτε ελαφρά απολέπιση, είτε με ένα καλής ποιότητας σφουγγάρι τρίψου (αρχικά χωρίς σαπούνι) να φύγει το λάδι. Θα με θυμηθείς!

 

Λέων

 

…όπως είναι θα σηκωθεί και θα πάει να προμηθευτεί λάδι monoi και θα αρχίσει να φροντίζει μαλλί, ώστε να μη μας βρει ο μαρτιάτικος ήλιος με μαλλί ξηρό, θαμπό και τζίβα. Ιδανικά, απλώνουμε αποβραδίς, τυλίγουμε με μία ζεστή πετσετούλα (κι από πάνω σκουφάκι ντους) και το κρατάμε όλο το βράδυ. Ναι, φυσικά, επιλέγεις βραδιά όπου ο σύζυγος λείπει ή το boyfriendδεν θα έρθει – αν πάλι ο σύζυγος δύσκολα ξεκουνιέται, καθιέρωσε μία βραδιά beaute φιλενάδων στο σπίτι της ελεύθερης κολλητής σου.

 

Παρθένος

 

…θα κάνει το εξής: θα πάρει ένα κουπάκι του ελληνικού καφέ ή του εσπρέσσο. Θα ρίξει μία γενναία κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη, χυμό μισού λεμονιού και μία κουταλίτσα του γλυκού ελαιόλαδο. Το καλύτερο πήλινγκ προσώπου που έχεις ποτέ δοκιμάσει, μακράν. Κάνει δουλίτσα, κι είναι τρία μαγικά πράγματα που έχεις σίγουρα στην κουζίνα σου. Το ελαιόλαδο το κάνει ιδιαίτερα απαλό, οπότε αν θέλεις να περάσεις μία μέρα χωρίς μέικ απ, ξεκίνα μόλις ξυπνήσεις με αυτή τη μαγική συνταγή και άσε μετά το δέρμα σου να ανασάνει!

 

Ζυγός

 

…θα πάρει το αγόρι, το σύζυγο, τον έτερο ήμιση εν πάση περιπτώσει, και θα κλείσει ραντεβού δια δύο σε chocolate spa. Η απολαυστική περιποίηση που θα χαλαρώσει ταυτόχρονα και τα δυο σας, και η αφροδισιακή σοκολατίτσα, θα κάνουν τη δουλειά τους με αποτέλεσμα να περάσεις ένα εντελώς σέξι τριήμερο που θα σε τονώσει, θα σε ανανεώσει, θα εκπλήξει ευχάριστα κι εκείνον τον ταλαίπωρο που θα νιώσει ξαφνικά βασιλιάς, κι αυτά τα πράγματα μόνο σε καλό βγαίνουν, το ξέρεις και το ξέρω!

 

Σκορπιός

 

…ο πολεμικός Κριός αποτελεί τον οίκο του σώματος και της σωματικής σου ευεξίας – καταλαβαίνεις λοιπόν πως, με επέλαση πλανητών κι επιρροών εκεί, είσαι λίγο έτοιμη να δαγκώσεις λαρύγγια. Να μην το κάνεις – κι ούτε και εκείνη τη σοκολάτα να δαγκώσεις, σε βλέπω! Τουναντίον, να ξεκινήσεις μία πολεμική τέχνη – κάτι που να έχει και όπλο, ιδανικά, όπως είναι το αϊκίντο, το κέντο, να έρθει ο Πλούτωνας μέσα σου να εκφραστεί πριν θρηνήσουμε θύματα!

 

Τοξότης

 

…η επερχόμενη πολυαστρία στον Κριό είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις σεξ μέχρι τελικής πτώσεως. Πέραν αυτού κι αν έχεις κι άλλες αντοχές, θα έλεγα να τις αφιερώσεις σε κάτι που να σε στέλνει στη φύση την οποία έχεις τρομερή ανάγκη. Ιδανική η απλή πεζοπορία ή η ήπια ορειβασία (ως σύζυγος ορειβάτη θα χαρώ να ενημερώσω ενδελεχώς τις ενδιαφερόμενες για κουκλίστικες βόλτες εντός Αττικής) αλλά αν νιώθεις ντιπ τρελή, μη φοβηθείς να ενδώσεις σε πράγματα όπως το αλεξίπτωτο πλαγιάς ή η σπηλαιολογία!

 

Αιγόκερως

 

…όπως κάθε Αιγόκερως που σέβεται τον εαυτό της, ή με τα οστά θα έχεις πρόβλημα, ή με το δέρμα. Για το δέρμα αναζητάς προϊόντα με βάση το γάλα ή το γιαούρτι (οι μάγισσες της ομορφιάς αυτού του site μπορούν να σε κατευθύνουν) και για τα κόκκαλα ξεκινάς hatha yoga, την ιδανικότερη μορφή άσκησης για όσους κάνουν καθιστική εργασία και ζωή. Μπορείς να γυμναστείς και μέσα στο σπίτι σου, καθώς η προσήλωσή σου είναι τέτοια που δε χρειάζεσαι μαστίγια και καρότα – αρκεί να το αποφασίσεις!

 

Υδροχόος

 

…ξεκινά κάτι πολυσχιδές, που συνεχώς αλλάζει, διαφοροποιείται, και ακολουθεί τη διάθεσή σου – εκφράζει επίσης τα συναισθήματα που βαριέσαι και σιχαίνεσαι να εκφράσεις με λόγια. Χορός, αγαπημένη μου! Αν είναι κι από μακριά, ακόμα καλύτερα! Θα είναι ινδική barata natyam, χορός της κοιλιάς ή φλογερό αργεντίνικο tango; Αυτό θα το βρεις εσύ – επειδή βέβαια είσαι Υδροχόος, δε θα εκπλαγώ να σε δω να σέρνεις Ηπειρώτικο μπεράτι, ξέρε το! Σημασία όμως έχει να διασκεδάσεις και να γυμναστείς!

 

Ιχθείς

 

…όχι, δε θα χρειαστεί να απαρνηθείς τα λέπια, την ουρά σου και το υγρό στοιχείο! Διότι, πού θα σε στείλω εγώ; Γραμμή για aqua aerobic θα σε στείλω, που δε θα επιβαρύνει ούτε στο ελάχιστο τα ευαίσθητα γόνατά σου, δε θα σε βάλει να ανταγωνιστείς κανέναν και θα σε έχει κάνει μέχρι το καλοκαίρι κορμάρα απίστευτη. Προφανώς αν έχουμε λίγη κυτταρίτιδα (και ποια δεν έχει) καταφεύγουμε σε προϊόντα με φύκια. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι μεταξωτές κορδέλες, κάνουν δουλίτσα!

 

Astrally Yours

ElizaBBeth

 

 

 

3 Σχόλια
  1. Τζα!!!κι ετοιμάστηκα να κάνω καφέ και να ρίξω και λεμόνι,μετά κατάλαβα τι διάβαζα.Θα το δοκιμάσω πάραυτα.
    Μουτς @ElizaBBeth

  2. Aγαπάω όντως τον χορό,ειδικά oriental και latin..πάντα μέσα είσαι ElizaBBeth μας!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.