Korres: Η νέα Bronzing Powder και τα Βερνίκια Νυχιών Άνοιξη Καλοκαίρι 2015

 

korres-new-bronzing-powdee

 

 

Πριν δούμε τις προτάσεις στα βερνίκια νυχιών Korres, θέλω να σταθούμε λίγο στη νέα άφιξη, δηλαδή στο bronzer που λανσάρει φέτος η μάρκα, το οποίο κατά τη γνώμη μου, στέκεται επάξια δίπλα σε bronzers επιλεκτικών εταιρειών αφού δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, ούτε σε φόρμουλα, αλλά ούτε και σε packaging και «εικόνα». Kαι με τιμή 19,90, ένας λόγος παραπάνω.

 

Η limited edition συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2015, ονομάζεται Sea Flowers Collection και το focus είναι αυτή η bronzing πούδρα με εκχύλισμα Άλγης η οποία από τη μία δίνει μια φυσική ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα αλλά παράλληλα την περιποιείται, αφού το εκχύλισμα Άλγης είναι πλούσιο σε λινολεικό οξύ και Ω-3 λιπαρά, ενισχύοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης και ελαστικότητας της επιδερμίδας.

 

 

Δοκιμάζοντας τη θα δείτε ότι το αποτέλεσμα είναι περισσότερο λαμπερό παρά ματ, τα χρώματα έχουν καλή απόδοση και η εφαρμογή της άνετη. Αυτή την εποχή που βεβαίως δεν έχουμε ακόμα πάρει φυσικό χρώμα από τον ήλιο, εγώ αναμιγνύω με ένα φουντωτό πινέλο και τις έξι αποχρώσεις της παλέτας μαζί, και το αποτέλεσμα πάνω στην επιδερμίδα μου είναι πολύ ικανοποιητικό, μου δίνει και λάμψη αλλά και ελαφρύ χρώμα, σα να έχω περάσει μια ολόκληρη μέρα στην ύπαιθρο. Θα την βρείτε σε δυο αποχρώσεις 01 Sunny Pink και 02 Sunglow Amber.

 

 

 

 

SEA-FLOWER-02-SUNGLOW-AMBER

 

Τέλος επειδή ξέρω ότι κάποιες από εσάς έχετε αδυναμια στις bronzing powders Korres να σας ενημερώσω ότι η νέα Sea Flower Bronzing Powder αντικαθιστά τη Monoi Oil Bronzing Powder

 

 

Οι νέες προτάσεις τώρα στα βερνίκια νυχιών (6,80Ε)  είναι αυτές που θα δείτε παρακάτω και πραγματικά όπως σχολιάσατε και κάποιες από εσάς, «το μελιτζανί -δηλαδή το Purple Sea Anemone- τα σπάει» και είναι και ιδανικό σαν γέφυρα, δηλαδή να περάσουμε ομαλά, από τα σκούρα του χειμώνα, στα κοραλί της Άνοιξης. Μεταξύ μας, το παρακάτω κοραλί, το Coral Reef 50, είναι απίθανο.

 

 

 

NAIL-COLOUR_SS15-COLLECTION

 

 

CANDY SCALLOP 08

 

CANDY-SCALLOP-08

 

 

 

CYAN SEA STAR 71

 

 

CYAN-SEA-STAR-71

 

 

GREEN SEAWEED 39

 

GREEN-SEAWEED-39

 

 

 

PURPLE SEA ANEMONE 78

 

PURPLE-SEA-ANEMONE-78

 

 

CORAL REEF 50

 

CORAL-REEF-50

 

 

 

 

WHITE 00

 

WHITE-00

 

 

 

Μην τα ψάξετε ακόμα, να τα ψάξετε αρχές Μαρτίου, που θα βρίσκονται στα σημεία πώλησης.

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Ωχ πάνε τα monoi oil bronzers;;; Και τα λατρεύω! Πιστεύω όμως ότι η Sea Flower Bronzing Powder θα είναι εξίσου καλή! Από τα βερνίκια ξεχωρίζω το μελιτζανί, το πράσινο και το κοραλί! Πολύ όμορφα! Τις καλημέρες μου Τζούλια 🙂 x

  2. @Stavroula: Για σένα έγραψα ότι αποσύρονται, τα monoi για να το μάθεις και γιατί ξέρω πόσο σου αρέσουν. Ελπίζω να σου αρέσει εξίσου η νέα φόρμουλα και να μου το πεις! Φιλάκια.

  3. Πόσο υπέροχα είναι όλα,δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!! Βέβαια είναι του Κορρέ που αγαπάω πολύ αυτήν την μάρκα!

  4. Μύρισε άνοιξη. Όμορφο το μωβ και πολύ πετυχημένη η ονομασία του: Θαλάσσια ανεμώνη.

  5. Πολύ ενδιαφέρον το λανσάρισμα του bronzer.Συνεχίστε να μας δείχνετε καινούργια πραγματάκια για να φτιάχνει κ η διάθεση.Περιμένω την άνοιξη εναγωνίως!Από τα βερνίκια διαλέγω το coral reef.Φιλιά κ Καλή Σαρακοστή!

  6. Αρχίσαμε να μιλάμε για bronzer?Καλοκαίρι προ των πυλών!!!Απ’τα βερνίκια,παραδοσιακά θα ψηφίσω coral reef…

  7. Καλησπέρα!!! Ο Κορρες φέτος πολύ ανανεωμένος!! !Το bronzer προβλεπω να έχει φοβερή επιτυχία!!
    @Ioanna:Ετοιμάζεσαι για βιντεάκι?!?! Πολύ θέλουμε μια επαναληψη στα κοψιματα και τα bronzer, κυκλοφορούν πολλά νέα προιόντα!!!
    Φιλιά πολλά!!!

  8. Τζα!!!Καλησπέρα bb.Πολύ ωραία χρώματα αν και για κάποιο μυστήριο λόγο κόλλησα με το πρώτο και το τελευταίο ασπρουλί.Μάρτιο ε?χμμμ αντέχω τόσο οκ..
    Μουτς

  9. Αχ ερωτεύτηκα την bronzing powder ήδη!!! Μπαίνει ο Μάρτης σε δύο μέρες! Που θα πάει θα την αγοράσω μόλις βγει! Επειδή είμαι ανοιχτόχρωμη έως χλωμό πρόσωπο, νομίζω ότι η Νο 1 Sunny Pink θα μου ταιριάζει! Να είσαι καλά Τζούλια μου και μύρισε Άνοιξη μέσα εν μέσω καταιγίδων και αστραπόβροντων!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.