Durex: Στον δρόμο για ψηφιακό οργασμό;

 

durex

 

 

 

Η Durex, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες τη διαφοροποίηση της στην ψηφιακή τεχνολογία, με αφορμή το μεγάλο λανσάρισμα προϊόντος, που μπορεί να φέρει την επανάσταση στη σεξουαλική ζωή. Η Durexlabs αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα της εταιρείας στη ψηφιακή αγορά, με βασικό στόχο να ανταποκριθεί στην αλλαγή των κοινωνικών συμπεριφορών και τα πρότυπα οικειότητας και κινητής τεχνολογίας.

 

Η Durexlabs πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει το πρώτο πραγματικά καινοτόμο προϊόν της, ένα τεχνολογικό επίτευγμα που θα βοηθήσει στην ουσία τους χρήστες να φτάσουν σε οργασμό. Το προϊόν αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Susie Lee, CEO της Siren Mobile. Μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στον κόσμο της κινητής τεχνολογίας, η Lee έδωσε μια εντελώς νέα προοπτική στις σχέσεις μας με την κινητή τηλεφωνία μέσα από τις διαφορετικές της ιδιότητες ως βιοχημικός, βιοφυσικός και εικαστικός καλλιτέχνης .

 

Ο Richard Arnold, Επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Durex, δήλωσε: «Έχοντας βαθιά γνώση της διέγερσης και των ερεθισμάτων, ήταν φυσικό για εμάς να δούμε πώς θα μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε με την ψηφιακή τεχνολογία».

 

«Αντλήσαμε έμπνευση από τις σύγχρονες συνήθειες και την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτησή μας από τη κινητή τεχνολογία για τα πάντα σχεδόν στην καθημερινή μας ζωή και η έρευνα αγοράς μας έχει εντοπίσει μια πραγματική επιθυμία για την τεχνολογία αυτή ενσωματωμένη στην σεξουαλική μας ζωή».

 

 

durex-2

 

 

Η Susie Lee, CEO των εφαρμογών γνωριμιών της Siren, είπε: «Ήταν μια απίστευτα συναρπαστική διαδικασία το να εργαστούμε με τη Durexlabs. Μέσα από την εξάπλωση των smart phones, των social media και των εφαρμογών γνωριμιών, η τεχνολογία έχει αποδειχθεί ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μέσο στην προσέγγιση των ανθρώπων και τη διατήρηση στενών σχέσεων. Με τη Durexlabs κάνουμε το επόμενο ζωτικό βήμα αγκαλιάζοντας την τεχνολογία για να ενισχύσουμε την ανθρώπινη σύνδεση στο υπνοδωμάτιο και να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή».

 

 

Η Durex ψάχνει για beta testers από όλο τον κόσμο για να είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν αυτό το νέο τεχνολογικό επίτευγμα. Ο καθένας μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του εκ των προτέρων για πληροφορίες από τη Durexlabs μέσω του www.durex.com/durexlabs όπου θα λάβει μια πρώτη ματιά και δωρεάν δυνατότητα πρόσβασης για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 

 

4 Σχόλια
  1. Όταν πριν αρκετά χρόνια είχα δει την Barbarella με την Jane Fonda είχα πει ότι,αν και ταινία του 1968,ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της..Ειδικά στη σκηνή της “διαστημικής”διέγερσης όπου η πρωταγωνίστρια και ο παρτενέρ της έρχονται σε οργασμό χωρίς να έχουν επαφή,αλλά μέσω χαπιών,ήμουν σίγουρη ότι στο μέλλον αυτό θα έπαυε να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και με κάποιο τρόπο θα γινόταν πραγματικότητα..Και να που τελικά αυτή η φουτουριστική ταινία όντως ήταν έξω από τα ήθη του 20ου αιώνα..Αν και τίποτα δεν μπορεί να με πείσει ότι ο ψηφιακός οργασμός μπορεί να φτάσει τα επίπεδα του “ντεμοντέ”τρόπου

  2. Τζα!!!..” επίπεδα του “ντεμοντέ”τρόπου”.χαχαχχαχαχαχ επικό το σχόλιό σου γλυκιά μου @Maryl και με βρίσκει σύμφωνη 😉
    μουτς και αγκαΛίτσα

  3. @Litsa mou xaxaxa!! Προσπάθησα να το εκφράσω “σεμνά” 😉

  4. Διέγερση μέσω τεχνολογίας…άλλο και τούτο….΄Οταν θα λέμε στα εγγόνια μας “έτσι κάναμε σεξ”,παρουσιάζοντας τους δικούς μας γνωστούς και αποδεκτούς τρόπους, θα γελάνε μέχρι δακρύων!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.