5 looks για μαλλιά, στα fashion Look Kits της L’Oreal Professionnel

 

5-hair-looks-loreal-profess

 

 

Κάτι ενδιαφέρον και πρακτικό μας παρουσίασε πριν λίγες μέρες η L’Oreal Professionnel. Ακολουθώντας για ακόμη μία φορά τα κυρίαρχα trends της σεζόν, τo brand επαγγελματικής φροντίδας των μαλλιών και συγκεκριμένα η ολοκληρωμένη σειρά styling tecni.Art δημιουργεί πέντε ξεχωριστά kits δύο προϊόντων, ειδικών για να αποκτήσουμε μόνες μας στο σπίτι πέντε διαφορετικά hair styles. Τα πακέτα περιλαμβάνουν τους καλύτερους κωδικούς styling tecni.Art και αναλυτικό step by step φυλλάδιο.

 

Για μένα, η κίνηση αυτή είναι ιδιαίτερα “έξυπνη” και βοηθητική και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί. Όλα τα προϊόντα styling της tecni.Art που έχω χρησιμοποιήσει είναι αξιόλογα, αποτελεσματικά και φιλικά προς την τρίχα.

 

It Looks by L’ Oreal Professionnel

 

L'Oreal Professionel-It-looks-2

 

 

L'Oreal Professionnel-it-looks

 

 

 

Ωστόσο, είναι τόσα πολλά (39 για την ακρίβεια) και τόσο εξειδικευμένα που συχνά με μπερδεύει η χρήση τους. Μέχρι να τα δοκιμάσω, δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς χρησιμεύουν ορισμένα απ΄ αυτά και τι είναι αυτό που τα διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα. Τα νέα kits λοιπόν μου δίνουν την ευκαιρία να τα δοκιμάσω σε λογική τιμή και να διαπιστώσω στην πράξη την ακριβή χρήση τους.

 

 

 

Τα πακέτα:

 

 

Messy Braid – 16.90 ευρώ

 

messy-braid

 

 

Ατίθασες πλεξούδες με δύο μόνο προϊόντα: Fix Design και Super Dust. To spray για φιξάρισμα ακριβείας και δυνατό κράτημα μαζί με την πούδρα για υπερβολικό όγκο και ματ υφή, εξασφαλίζουν μοναδικό messy braid look εύκολα κι απλά.

 

 

Shaggy Lob – 19.50 ευρώ

 

 

shaggy-lob

 

Το ατίθασο μακρύ καρέ αποτελεί super trend για φέτος και τώρα μπορούμε να το πετύχουμε εύκολα με τα Next Day Hair και Scruff με gel. H πούδρα Next Day Hair προσφέρει όγκο και απαλό τελείωμα, ενώ το gel διαμορφώνει τα μαλλιά και χαρίζει “ατημέλητη” εμφάνιση.

 

 

XXL Volume – 18.20 ευρώ

 

xxl-volume

 

Το spray Crepage de chignon για “άγριο” look με ατίθαση υφή και το θερμοπροστατευτικό spray Pli Shaper που βοηθά τα μαλλιά να διατηρούν τη φόρμα τους, υπόσχονται υπέρμετρο όγκο που θα αναδείξει τα άτονα μαλλιά.

 

 

Asymmetric Pixie – 19.90 ευρώ

 

 

pixie

 

To Fix Max gel για πολύ δυνατό κράτημα και το Wild Stylers Depolish με την κρεμώδη υφή για ματ αποτέλεσμα, είναι ιδανικά για τη δημιουργία ασύμμετρου ή λείου Pixie look.

 

 

Wavy Blow Dry – 16.90 ευρώ

 

wavy-blow-dry

 

Και τελειώνουμε με το αγαπημένο μου trend, τους αέρινους κυματισμούς στα μαλλιά ή αλλιώς το look “παραλίας”. Ο αφρός Full Volume Extra για ενισχυμένο όγκο και κράτημα και το spray Fix Anti-Frizz για διαμόρφωση και έλεγχο του φριζαρίσματος είναι τα δύο προϊόντα που θα δημιουργήσουν φυσικούς sexy κυματισμούς με διάρκεια.

 

Να λοιπόν τα πιο “hot” trends της σεζόν και ο τρόπος να τα πετύχουμε με τη βοήθεια της L’Oreal Professionnel.

 

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σας;

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Λοιπόν για σοβαρευτείτε λίγο bb team …… διαβάζω look kits στο ποστ στο fb, σκέφτομαι όμως ελληνικά και αντιλαμβάνομαι κιτς λούκς. Λέω πάει το έχασαν οι εταιρείες δεν έχουν τι άλλο να σπονσονάρουν και μετά τον οργασμό με ηλεκτρονικό αντιπρόσωπο, πλασάρουν ως τάση το(γ)κιτσι (γ)κιτσι για για μαλλί (μουσική επιμέλεια σου κάνω Τζου, και δεν ανεβάζεις τα τραγουδάκια μου .. με στεναχωρείς :P). Έπρεπε να ανοίξω τη σελίδα για να καταλάβω …. Ψηφίζω το shaggy lob επειδή ο Shaggy από τον Σκούμπυ Ντου είναι ο αγαπημένος μου ήρωας.

  2. @mako: Νταξ, νταξ, είναι η εβδομάδα σου έχεις φοβερά κέφια, θα το ψάξω με την ElizaBBeth. Πρόσεξε όμως, γιατί μετά θα σε βάλω να γράφεις κάθε μέρα γιατί θα καλομάθω. Επίσης ποια είναι αυτά τα τραγούδια? Πες μας να να ανεβάσουμε τώρα! (το kit ένα, τα kits πολλά)

  3. @mako αχαχαχα! Φαντάζεσαι;;; Tutorial: how to look κιτς – η νέα τάση! Ευτυχώς εδώ όμως τα looks είναι ένα κι ένα!

  4. Καλό μεσημέρι καλοχτενισμένα μου bbgirls! Ενδιαφέροντα τα συγκεκριμένα πακετάκια και ακόμα πιο ενδιαφέρον το ότι έχουν και οδηγίες μαζί. Πραγματικά είναι πάρα πολλά τα συγκεκριμένα προϊόντα και όταν τα μελετούσα κάποια στιγμή μπερδεύτηκα και δεν καταλάβαινα διαφορά του ενός με του άλλου. Βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο στο XXL Volume και στο Wavy Blow Dry και ας ελπίσουμε ότι όποιο αγοράσω θα τα καταφέρω γιατί έχω και δυο αριστερά χέρια, σας το είπα?

  5. Το Wavy Blow Dry είναι μακράν το καλύτερο look ειδικά για το καλοκαίρι..Για αλλη μια φορά συμφωνώ απόλυτα με mako!!

  6. θα δοκιμάσω το “κύμα”
    έλα ν΄ανεβαίνουμε !!!!!!!!!!!!!!!

  7. XXL Volume για μένα….γιατί τα θέλω άγρια κι ατίθασα!!

  8. Τι άλλο θα βγει;Εγώ πάντως θα ήθελα το wavy blow dry.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.