Beauty Video: Η συλλογή μακιγιάζ Armani Runway

Giorgio-Armani-runway-colle

 

“Η δουλειά μου στα παρασκήνια έχει να κάνει με την δημιουργία νέων προϊόντων. Με το κινητό εργαστήριο, το Lab Armani Runway, δημιουργώ χρώματα θα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τις αποχρώσεις των ρούχων. Για το σόου, η διαδικασία γίνεται λίγο πριν το μοντέλο βγει στην πασαρέλα.

 Αλλά όταν στη συνέχεια, προσαρμόζουμε το look ώστε να γίνει το προϊόν που θα λανσάρουμε στα καταστήματα, πρέπει να σταθεροποιήσω τη βασική σύνθεση στα εργαστήρια ομορφιάς του οίκου Giorgio Armani Beauty. Το εργαστήριο Lab Armani Runway μας ακολουθεί στα παρασκήνια ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε τις αποχρώσεις που επιθυμούμε. Έτσι, μπορούμε να δημιουργούμε σκιές που ταιριάζουν απόλυτα με το look. Τα παρασκήνια γίνονται ένα πραγματικόεργαστήριο ιδεώνπου γεννά νέα προϊόντα και νέους τρόπους να τα εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου.Linda Cantello

 

 

 Armani-runway-1

 

 

Το Lab Armani Runway είναι ένα μοναδικό ‘εργαλείο’ που επιτρέπει στην Linda να κάνει πράξη την έμπνευσή της και να δημιουργήσει άμεσα και αυθόρμητα looks στα παρασκήνια του σόου. Τώρα, τα ίδια look είναι –για πρώτη φορά- διαθέσιμα για το κοινό, μέσω μια συλλογής που αντιγράφει τις δημιουργίες του Giorgio Armani.

 

armani-runway-2

 

 

armani-runway-3

 

H συλλογή μακιγιάζ Armani Runway περιλαμβάνει αποχρώσεις και υφές που η ίδια η Linda Cantello χρησιμοποίησε ώστε να δημιουργήσει τα αποκλειστικά looks backstage. Αυτή η συλλογή εκανε το ντεμπούτο της την ίδια στιγμή παγκοσμίως, την ίδια μέρα (16 Φεβρουαρίου) με το λανσάρισμα της ανοιξιάτικης συλλογής μόδας σε επιλεγμένα σημεία.

 

 

Αποτελείται απο τρια limited edition προιόντα την  ARMANI RUNWAY PALETTE για το πρόσωπο και τα μάτια, το κραγιόν ROUGE D’ARMANI SHEERS,  και το βερνίκι νυχιών NAIL LACQUER. Όπως και η συλλογή μόδας του Giorgio Armani, αυτή η αποκλειστική συλλογή μακιγιάζ περιλαμβάνει απλά και κομψά προϊόντα. Καθένα από αυτά, θα διατίθεται μέσα σε ένα μεταξωτό μπεζ πουγκί, φτιαγμένο από το ίδιο ύφασμα όπως οι δημιουργίες της καλοκαιρινής συλλογής.

 

 

armani-runway-4

 

 

armani-runway-5

 

 

H συλλογή θα λανσάρεται δύο φορές τον χρόνο, εμπνευσμένη από τα σόου Άνοιξη/Καλοκαίρι καιΦθινόπωρο/Χειμώνας Giorgio Armani.

 

Στην Ελλάδα,θα είναι διαθέσιμη στις boutiques Giorgio Armani στακαταστήματα: Hondos Center, Άλσους 3, Γλυφάδα & Attica-Golden Hall, Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι.

 

 Και μια backstage Armani beauty γεύση:

 

 

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Nude προϊόντα, φυσικό μακιγιάζ, βαμμένη-άβαφτη που λέμε. Μ’ αρέσει αλλά δεν νομίζω ότι το καταφέρνω. Τέλος πάντων θα ήθελα να σας πω κάτι που άκουσα το πρωί στο ράδιο και μου έφτιαξε τη μέρα “Παρασκευή σήμερα και όπως και να το κάνουμε η Παρασκευή είναι πάντα Παρασκευή. Ακόμα και τη βροχή που πέφτει την νιώθουμε σαν evian” !!!!! Δεν έχω ακούσει καλύτερο! Καλή Παρασκευή λοιπόν!!!!

  2. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Χαμηλών τόνων χρωματάκια,μου άρεσαν δε λέω αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.Ο κύριος Αρμάνης σαν να “άρπαξε”λιγάκι ή είναι η ιδέα μου;

  3. Kαι το nude έχει την γοητεία του,αλλά όχι total nude. Προτιμώ πιο έντονα τα μάτια και επιμελώς άβαφα τα χείλη ή το αντίθετο

  4. Δεν μου αρέσει και πολύ στα μοντέλα αυτά. Πολύ άχρωμα άοσμα και δεν τους ταιριάζουν καθόλου αυτά τα χρώματα τα άχρωμα.’Ισως για το τέλος του καλοκαιριού. ‘Ισως σε πιο σταρένιες επιδερμίδες να ταιριάζουν καλύτερα. Πολύ nude.

  5. Φαίνονται σαν άρρωστες!!Σαν κάτι ταινίες αγγλικές εποχής που είναι καμία ετοιμοθάνατη από πανούκλα…δε με συνεπήραν.Βέβαια στην πασαρέλα θέλεις να τραβάει τα βλέμματα το ρούχο και όχι το πρόσωπο που το φοράει.Αλλά να κυκλοφορήσω έξω έτσι;ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ….

  6. Το nude μακιγιάζ μου αρέσει κ ειδικά όταν μία γυναίκα είναι τόσο επιμελημένα βαμμένη αλλά φαίνεται σαν άβαφτη.Πάντως,προτιμώ τα μάτια λίγο πιο τονισμένα όχι όμως πολύ γτ τότε θα παρέπεμπε σε smokey.H αλήθεια βέβαια είναι ότι το συγκεκριμένο είδος μακιγιάζ απαιτεί φρέσκα προσωπάκια γτ αλλιώς θα μοιάζεις άρρωστη.

  7. No! ειδικά το ένα κορίτσι είναι σκελετωμένο
    για το μακιγιάζ.. καλύτερα άβαφη τελείως

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.