Nέα Κρέμα Korres: Άνθη Αμυγδαλιάς. (και ανακεφαλαιώνουμε όλες τις σειρές)

 

Korres-anthi-amygdalias-ope

 

 

Είναι αλήθεια πως η Korres περιλαμβάνει μία πολύ ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών περιποίησης προσώπου, που καλύπτουν κάθε ηλικία και κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Το υψηλό ποσοστό φυσικότητας των συνθέσεων, οι αποτελεσματικές, καινοτόμες φόρμουλες και οι απολαυστικές υφές των προϊόντων, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που τα έχουν κάνει τόσο αγαπητά σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Αν με ρωτούσατε ωστόσο, ποιο είναι το προϊόν που κατά τη γνώμη μου λείπει (ή να πω καλύτερα έλειπε;) από τη συλλογή, θα σας απαντούσα μία απλή ενυδατική κρέμα.

 

Θέλω μια καλή ενυδατική κρέμα. Ποια μου προτείνεις;“, είναι μία από τις ερωτήσεις που καλούμαι αρκετά συχνά να απαντήσω. Όσον αφορά στην Korres δεν είχα μια συγκεκριμένη απάντηση να δώσω, μια και όλες οι κρέμες της είναι μεν πολύ ενυδατικές και υπερκαλύπτουν την ανάγκη ενυδάτωσης της επιδερμίδας, επιτελούν όμως και μια επιπλέον λειτουργία που για κάποιες ηλικίες ή για κάποιους τύπους δέρματος δεν είναι πρωταρχική.

 

Αυτή η “απλή”, καλή ενυδατική κρέμα ήρθε και απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος και σε κάθε ηλικία, από την πιο νεαρή μέχρι και τη μεγαλύτερη. Μεταξύ μας, μόνο απλή δεν τη λες, αφού η δράση της είναι πολύπλευρη και η σύνθεσή της άκρως ευεργετική για το δέρμα.

 

 

korres-anthi-amygdalias-2

 

Η νέα κρέμα Korres “Άνθη Αμυγδαλιάς” ενισχύει τη φυσική λειτουργία ενυδάτωσης της επιδερμίδας, με φυσικά συστατικά και μέσα από τρία ξεχωριστά συστήματα δράσης.

 

Στο πρώτο σύστημα, στόχος είναι η ενυδάτωση των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος. Αυτά είναι που διοχετεύουν το νερό στην εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας, η οποία με τη σειρά της λειτουργεί σαν ασπίδα και συγκρατεί την υγρασία που λαμβάνει από τα βαθύτερα στρώματα. Το εκχύλισμα από βιολογικά άνθη αμυγδαλιάς (από ιδιώτες μικρο-παραγωγούς στην Ελασσόνα), πλούσιο σε αμινοξέα, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Το αμυγδαλέλαιο και οι πρωτεΐνες αμυγδάλου, πέρα από τις ενυδατικές, θρεπτικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες, μπορούν και ρυθμίζουν τα επίπεδα ενυδάτωσης. Τέλος, το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους μεγιστοποιεί τη δράση των προηγούμενων συστατικών και έχει την ικανότητα να διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της κεράτινης στιβάδας.

 

Στο δεύτερο σύστημα δράσης επιδιώκεται η δέσμευση των μορίων νερού στην επιδερμίδα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του εκχυλίσματος μαύρης βρώμης. Πλούσιο σε πολυσακχαρίτες καθώς είναι, συγκρατεί το νερό, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

 

Για να μπορέσει όμως το δέρμα να είναι διαρκώς ενυδατωμένο, δεν αρκεί η δέσμευση των μορίων νερού, αλλά σημαντική είναι και η μείωση της σταδιακής απώλειας της υγρασίας. Εδώ έρχεται το τρίτο σύστημα δράσης και συγκεκριμένα το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και η λεκιθίνη, που εμποδίζουν την απώλεια υδάτωσης και συμβάλλουν στην απαλή υφή του δέρματος.

 

Τα τρία συστήματα υπόσχονται επιδερμίδα ιδανικά και σταθερά ενυδατωμένη, απαλή, ελαστική και υγιή. Δεν ξέρω για εσάς, εμένα πάντως με έπεισε κι έτσι η “Άνθη Αμυγδαλιάς” είναι στα σίγουρα η ενυδατική που θα ξεκινήσω να χρησιμοποιώ αμέσως μόλις τελειώσει η τωρινή μου.

 

 

korres-anthi-amygdalias-3

 

Η κρέμα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές συνθέσεις: μία με ελαφριά υφή και ματ αποτέλεσμα (μικτές/λιπαρές επιδερμίδες), μία για εντατική ενυδάτωση και άμεση απορρόφηση (κανονικές/ξηρές επιδερμίδες) και μία με πλούσια υφή για ενισχυμένη θρέψη και ενυδάτωση (ξηρές/πολύ ξηρές επιδερμίδες). Όλες τους είναι ιδανικές ακόμη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα και διαθέτουν ποσοστό φυσικότητας που αγγίζει το 96%.

 

 

 

 

Και αφού λοιπόν γνωρίσαμε το νέο μέλος της οικογένειας, ας κάνουμε μία μικρή ανακεφαλαίωση στην ολοκληρωμένη πλέον συλλογή περιποίησης της Korres, για να ξέρετε τι χρειάζεστε για να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες:

 

 

 

korres-anthi-amygdalias-4

 

 

 

H “Ρόδι” απευθύνεται σε ηλικίες 16+, ενυδατώνει το δέρμα, εξισορροπεί τη λιπαρότητα και συσφίγγει του πόρους της επιδερμίδας.

 

Η “Άνθη Αμυγδαλιάς” προσφέρει εντατική ενυδάτωση και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

 

 

Η “Άγριο Τριαντάφυλλο” είναι ιδανική για γυναίκες άνω των 25 ετών και χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση.

 

 

Η “Μανόλια” είναι σχεδιασμένη να καταπολεμά τις πρώτες ρυτίδες.

 

 

Η “Κερσετίνη & Βελανιδιά” έχει αντιγηραντική και αντιρυτιδική, επανορθωτική δράση.

 

 

Η ανανεωμένη “Μαύρη Πεύκη” καταπολεμά τις ρυτίδες και προσφέρει εντυπωσιακή σύσφιγξη του δέρματος.

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

6 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Αν και ¨εχω δοκιμάσει όλες τις σειρές του Κορρέ αυτή που μπορώ να πω οτι με άφησε ικανοποιημένη
    ειναι το άγριο τριαντάφυλλο αν και ειμαι σε αυτή την ηλικιακή γκάμα. . .
    Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω την νέα σειρά μια καλή ενυδάτωση όλοι την χρειαζόμαστε!
    Φιλία

  2. Τζα!!!Καλησπέρα bb.Θα τη δοκιμάσω και αυτή,γιατί άχτι το έχω να μου “κάτσει”μία κρέμα προσώπου του Κορρέ.Με τις σειρές για το σώμα και τα είδη μακιγιάζ είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά με τις ενυδατικές έχω θέμα.
    Μουτς

  3. Οι δυο κρέμες του Κορρέ που μου ταίριαξαν τέλεια ήταν η Μαύρη Πέυκη και η Κερσετίνη και Βελανιδιά..τις βρήκα καταπληκτικές,οικονομικές και καθόλου βαριές για το λιπαρό προβληματικό μου δέρμα.

  4. Πολύ σωστή η παρατήρηση ότι κάτι έλειπε. Δοκιμάζοντας τις έως τώρα κρέμες ένιωθα κάποιες πολύ απαλές και κάποιες πολύ βαριές. Νομίζω ότι το κενό καλύφθηκε και έτσι άλλο ένα προϊόν μπήκε στη λίστα επιθυμιών.

  5. Αν και συχνά εμπιστεύομαι τα προϊόντα korres,δεν θα έλεγα ότι μου ταιριάζουν οι κρέμες προσώπου.Μου αρέσει πιο πολύ το μακιγιάζ και οι κρέμες σώματος.

  6. Δεν έχω δοκιμάσει κρέμες προσώπου από την συγκεκριμένη εταιρεία,αλλά φηφίζω ανεπιφύλακτα προϊόντα μακιγιάζ,αντιηλιακά,βιταμίνες και προϊόντα για τα μαλλιά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.