Beauty News Nuxe DD Cream Prodigieuse: Τι είναι το DD?

nuxe-large

 

Τα beauty trends των καιρών επιτάσσουν πολυχρηστικά προϊόντα, που να καλύπτουν ευρύ φάσμα αναγκών της επιδερμίδας και που η χρήση τους να βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Κυρίως, τα προϊόντα αυτά θα πρέπει να συμβαδίζουν με την απαιτητική ζωή στη πόλη, μια ζωή γεμάτη τρέξιμο, στρες και κούραση, όπου ο χρόνος είναι περιορισμένος και οι υποχρεώσεις πολλές.

 

Αν μάλιστα σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε τη ρύπανση των πόλεων και τη φθορά που αυτή προκαλεί στην επιδερμίδα μας, τότε μπορούμε εύκολα να σκιαγραφήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένα προϊόν του σήμερα για να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα και ταιριάξει στους ρυθμούς της ζωής μας.

 

Η Nuxe, ακολουθώντας τα beauty trends των καιρών, δημιουργεί και μας παρουσιάζει την νέα DD Creme Prodigieuse, μία “έξυπνη” κρέμα που ισχυρίζεται πως είναι ο σύμμαχος της επιδερμίδας για τη ζωή στην πόλη. DD, που θα πει daily defense, καθημερινή άμυνα δηλαδή ενάντια στους κινδύνους που απειλούν να βλάψουν την επιδερμίδα μας.

 

Η δράση της κρέμας είναι πολύπλευρη. Όπως ακριβώς και οι ήδη γνωστές μας BB & CC creams, έτσι και αυτή προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη, ομοιομορφία και κάλυψη των ατελειών. Αυτό που τη διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες είναι πως σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει στο δέρμα ιδανική προστασία από το οξειδωτικό στρες, τη ρύπανση και την ακτινοβολία. Η ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία λοιπόν, είναι η ειδοποιός διαφορά της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το Daily Defense Complex. Οι πολυφαινόλες από μπλε αμάραντο και η βιταμίνη Ε προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες. Το εκχύλισμα καριτέ δρα ενάντια στη ρύπανση. Τέλος, τα αντηλιακά φίλτρα (SPF30) προστατεύουν αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία και τη φωτογήρανση.

 

 

Nuxe-open

 

Να λοιπόν πως η Nuxe DD Creme Prodigieuse μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό σύμμαχο της επιδερμίδας για τη ζωή στη πόλη. Χάρη στις πολλές και διαφορετικές δράσεις της θα μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε χρόνο και να είμαστε περισσότερο συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Παράλληλα θα εξασφαλίσει αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας μας από τους κινδύνους που κρύβει η καθημερινότητα στην πόλη.

 

Η Daily Defence creme είναι ιδιαίτερα ενυδατική χωρίς όμως να γίνεται λιπαρή. Φυσικά και τα λιπαρά δέρματα θα χρειαστούν πούδρα για να εξασφαλίσουν ματ τελείωμα και μεγαλύτερη διάρκεια.  Προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη των ατελειών και εξασφαλίζει  πολύ ομοιόμορφη όψη. Μετά την εφαρμογή της το δέρμα είναι ομοιόμορφο, πιο απαλό και λείο και αισθητά φωτεινότερο. Κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. Δυστυχώς για τη δική μου, υπερβολικά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ακόμη και η πιο ανοιχτή απόχρωση ήταν αρκετά σκούρα. Προσαρμόζεται βέβαια κάπως μετά την εφαρμογή, όμως και πάλι πιστεύω πως θα μου ταιριάξει καλύτερα αφού πάρω το πρώτο μαύρισμα το καλοκαίρι.  Ξέχασα να αναφέρω πως το προϊόν διαθέτει το μοναδικό άρωμα του Huile Prodigieuse, κάτι που βρήκα ιδιαίτερα απολαυστικό και ευχάριστο.

 

Σε γενικές γραμμές η Nuxe DD Creme Prodigieuse είναι ένα προϊόν που αξίζει να προσέξουμε και που -αν μας ταιριάξει- είναι σίγουρο πως θα μας λύσει τα χέρια. Η αντιοξειδωτική προστασία, η περιποίηση και το μακιγιάζ είναι τρεις πολύ βασικές ανάγκες της καθημερινότητας μας, όταν λοιπόν μπορούν και συνδυάζονται σε ένα μόνο προϊόν, τότε μιλάμε για κάτι πολύ χρήσιμο.

 

 

Nuxe-DD-Creme-Prodigieuse

 

 

Θα τη βρείτε από τον επόμενο μήνα στα φαρμακεία, περίπου στα 25 ευρώ.

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Ωραίο προϊόν!Η nuxe έχει πολύ καλά καλλυντικά με υπέροχο άρωμα.Θα ήθελα να τη δοκιμάσω!Χρόνια πολλά για τη σημερινή ημέρα!

  2. Kαλημερα και χρονια πολλα σε εορταζουσες καταρχην και σε ολες μας κατα δευτερον. Οντως συμφωνω οτι η NUXE ειναι εταιρεια απο τις αξιολογες στα φαρμακευτικα προιοντα. Δεν εχω δοκιμασει ποτε προιον της καποια στιγμη ελπιζω να το κανω για να εχω αποψη πιο προσωπικη.

  3. Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!! Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κανένα προιόν της συγκεκριμένης εταιρείας αλλά μέσα από ό,τι διαβάζω μέχρι τώρα πρέπει να είναι όλα αξιόλογα!!! Φιλιά!!!!!

  4. Χρονια πολλα για την ημερα σημερα και σε οσους γιορταζουν..Η nuxe εχει πολυ καλα και ποιοτικα προιοντα και θα δοκιμαζα ανεπιφυλακτα το καινουργιο της προιον,που ακουγεται υποσχομενο..

  5. Χρόνια Πολλά! Είμαι πολλά χρόνια fan της Nuxe και μόλις βρήκα με τι θα αντικαταστήσω την ΒΒ της Clinique που μου τελειώνει…

  6. Τζα!!!Χρόνια πολλά bb.Ενδιαφέρουσα περιγραφή γλυκιά μου @Ιωάννα.Αυτό με το χρώμα είναι όντως πρόβλημα.Οπότε αν βρω δειγματάκι θα κάνω μια προσπάθεια.
    Μουτς

  7. Φτάσαμε και στις DD…Κρέμες που τα κάνουν ΟΛΑΑΑΑΑ….δε μου άρεσε το μέτρια κάλυψη,αλλά αν την πετύχω,θα την δοκιμάσω σίγουρα..

  8. Μόλις τώρα την ανακάλυψα. Θεωρείς πως εχει καλύτερα ιδιότητες από την dd cream της Erre due;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.