Astrology: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2015

zodiac-astrological-signs-astrology

 

Κριός

 

Κριάρι, είσαι ειλικρινής (μέχρι αηδίας ενίοτε, θα προσθέσει η αστρολόγος σου…) οπότε θα παραδεχτείς εδώ και τώρα πως αυτές οι ανοιξιάτικες μέρες «κάτι» σου κάνουν. Το ίδιο «κάτι» πάρε και πολλαπλασίασε επ΄ άπειρον, και θα καταλάβεις πώς θα νιώσεις τώρα που η Αφροδίτη τετραγωνίζει το Δία της υπερβολής! Γλυκύτητα, τρυφερότητα, ενωτική διάθεση και mood«γούτσου – γούτσου» σε έξαρση, που θα εκπλήξει ακόμα κι εσένα, το κατ΄εξοχήν commandoτου ζωδιακού ερωτικού παιχνιδιού. Περί commando μιλώντας, πλανάσαι αν νομίζεις πως αυτή είναι μία εβδομάδα ήρεμη και γαλήνια, όπου εσύ τακτοποιείς στα βάζα γλαδιόλες, ή τέλος πάντων τα κοχύλια από τη Φολέγανδρο. Όχι με τον Ουρανό στο το ζώδιό σου. Θέματα σπιτιού, συγκατοικήσεως, οικογένειας, γάμου και στεφάνων κάνουν «τζιζ», αν δε θέλεις να καταθέσεις μία και καλή στέφανο στη σχέση σας.

 

Ταύρος

 

Δεν μπορείς να πεις, όλα κι όλα! Μπορεί τα χτυπήματα της μοίρας να έρχονται απανωτά, αλλά η captainVenus από το ζωδιάκι σου φροντίζει (α) να σου κάνει ένα beaute’ πρώτης τάξεως και (β) η καθημερινότητά σου να κυλάει χαλαρά, αβίαστα και κυρίως, ευχάριστα, αν όχι απολαυστικά. Εκμεταλλεύσου το γεγονός, για να φορτίσεις μπαταρίες για την άνοιξη, που δε μπορεί, κάπου στο δρόμο είναι κι έρχεται. Το ζόρι, από την άλλη πλευρά, των ημερών έχει όνομα. Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία – οι ερωτικές σου επιθυμίες αλλά και τα απωθημένα βομβαρδίζουν το υποσυνείδητό σου σαν μικρές ηλεκτρικές εκκενώσεις, αποσυντονίζοντάς σε. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι δηλώσεις και εξομολογήσεις largerthanlife, που θα τις μετανιώσεις.

 

Δίδυμοι

 

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, ο έρωτας είναι τόσο ακαριαίος, όσο και ζαχαρούχος. Κοινώς, στα μάτια σου είναι το ομορφότερο πλάσμα του κόσμου και πλάι του/της ζεις σα να πρωταγωνιστείς στο «Μεγάλο Γκάτσμπι». Enjoy, έχε όμως και κατά νου ότι η εν λόγω Αφροδίτη τετραγωνίζει το Δία σε μία όψη απίστευτης υπερβολής σε όλα τα επίπεδα. Να πω ότι η τάση των ημερών να ξοδέψεις ό,τι έχεις και δεν έχεις για να υπηρετήσεις μία εικόνα που νομίζεις ότι πρέπει να βγάλεις προς τα έξω προκειμένου να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να σε φέρει από φθινόπωρο να χρωστάς ακόμα και της συμπαθεστάτης Μιχαλούς; Θα το πω, διότι αν δεν τα πω κι αυτά, δεν επιτελώ κοινωνικό έργο, κατάλαβες;

 

Καρκίνος

 

Υπέροχη βδομαδούλα για Καρκινίσιες καταστάσεις! Ευνοείται το cocconing(αλλάξτε το «σπίτι» με «αντίσκηνο», το αποτέλεσμα είναι εξίσου super!), τα σχέδια για συγκατοίκηση και κοινή πορεία, τα πλάνα για αρραβώνες και γάμους, και όλα αυτά υπό το φως των αστεριών αλλά και υπό την εύνοια της υπέροχης Αφροδίτης από τον Ταύρο! Το ζόρικο τετράγωνο του πλανήτη της ομορφιάς και των σχέσεων με το Δία από το ζώδιό σου σε καλεί να αποφασίσεις να βγεις από το καβούκι σου και να γίνεις ο/η Καρκίνος που γεννήθηκες να είσαι. Και πίστεψέ με, αυτό που γεννήθηκες να είσαι δεν έχει καμία σχέση με γκρίνια, φοβίες, ζήλιες και μιζέρια. Η αστρολόγος σου στο υπογράφει. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς να κινηθείς πάνω από μικρότητες. Και εννοείται ότι μπορείς!

 

Λέων

 

Πάντα πίστευες πως έτσι και βάλεις τα δυνατά σου, κανείς/μία δε μπορεί να σου αντισταθεί – και δεν το πίστευες καθόλου άδικα, Λιοντάρι! Σκέψου λοιπόν τώρα, που έρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, να γλυκάνει κι άλλο τους ήδη κομψούς σου τρόπους και να σε κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητο/η, τι έχει να γίνει! Εννοείται, πως αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, αυτή είναι Η εβδομάδα για να το ζητήσεις! Βέβαια, η αστρολόγος σου γνωρίζει πάρα πολύ καλά πόσο επώδυνο είναι όταν μπαίνουν εκ των υστέρων κομμάτια περασμένων ερωτικών «παζλ» στη θέση τους, και ανακαλύπτεις με χρονοκαθυστέρηση προσωπεία και συμπεριφορές που σε αηδιάζουν. Αυτό όμως κάνει το τετράγωνο Δία – Αφροδίτης αυτές τις μέρες, ωθώντας σε να προχωρήσεις στη ζωή που αξίζεις, κι όχι να κολλάς στη ζωή που δεν έζησες.

 

Παρθένος

 

Η είσοδος της γενναιόδωρης, «τυχερής» Αφροδίτης στον Ταύρο, μεταφράζεται ως βελτίωση στα οικονομικά σου αλλά και ως πράσινο φως ότι καλώς πράττεις σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου. Και οι δύο αυτές εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση, Παρθένε! Και η καλή διάθεση είναι κάτι που το χρειάζεσαι, όταν το τετράγωνο Δία – Αφροδίτης σε κάνει να νιώθεις ότι τραβάς αλλουνού το κάρο, ή ότι πληρώνεις καρμικά χρέη που μάλιστα έχουν και τον ατελείωτο! Οπότε, δεν έχεις παρά να παρατηρήσεις προσεκτικά τη ρουτίνα σου για να διορθώσεις, να αλλάξεις ή να ξεφορτωθείς αυτό που πραγματικά φταίει στις σχέσεις σου!

 

Ζυγός

 

Ο πλανήτης της ομορφιάς, του έρωτα και της συντροφικότητας στο άλλο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Ταύρο – αλλά και πάλι, είμαστε έτοιμοι να θρηνήσουμε θύματα της γοητείας σου και να μαζέψουμε κορμιά από τα πατώματα, Ζυγάκι! Είσαι fanτου «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο», αλλά η αστρολόγος σου οφείλει να σε προειδοποιήσει ότι το αντικείμενο του πόθου σου, οι επιλογές και οι συμπεριφορές του, μπορεί να κάνουν κακό στην δημόσια εικόνα που τόσο πάσχισες να χτίσεις και που τόσο σημαντική είναι για σένα. Θα μπορέσεις άραγε να του/της βάλεις χαλινάρι; Με τον εκρηκτικό Ουρανό στον τομέα των σχέσεών σου, όλα είναι πιθανά! Κι αυτή τη φορά, αυτό το «πιθανό» είναι ένας Έρωτας που μπλέκεται πολύ γλυκά και πολύ προκλητικά με τη Φιλία. Ναι, ασφαλώς θα ζυγίσεις προσεκτικά όλα σου τα δεδομένα – τι Ζυγός θα ήσουν, άλλωστε!

 

Σκορπιός

 

«Μαθήματα αισιοδοξίας και καλής διάθεσης». Εισηγήτρια: Αφροδίτη. Πού; Στον Ταύρο – στον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων και του σημαντικού Άλλου της ζωής σου. Ιδιαίτερα και ομαδικά, αποκλειστικά για Σκορπιούς. Αποκλειστικά για Σκορπιούς είναι και το μεγάλο ερώτημα των ημερών: Καθημερινότητα, ή η Μεγάλη Φυγή; Το ερώτημα τίθεται από το τετράγωνο της Αφροδίτης προς το Δία, και είναι αμείλικτο. Ναι, ο Έρωτας θα μπορούσε να είναι η απάντηση, πάντα ο έρωτας μπορεί να είναι η απάντηση σε όλα, όταν μιλάμε για Σκορπιούς. Θα τολμήσεις να ξεγυμνώσεις την ψυχή σου και να αφήσεις να σε δει ο Έρωτάς σου όπως πραγματικά είσαι, ή θα μπεις στο παιχνίδι της διεκδίκησης με το προσωπείο του ισχυρού;

 

Τοξότης

 

Μία φιλία που εξελίσσεται σε έρωτα, ένας καινούργιος έρωτας που έχει έντονο το φιλικό στοιχείο και την πάντα γελαστή διάθεση; Σε κάθε περίπτωση, η Αφροδίτη από τον Ταύρο εγγυάται πως τα καλύτερα είναι μπροστά! Μπορεί ένας ξαφνικός, ακαριαίος και απολύτως κεραυνοβόλος έρωτας να είναι τόσο βαθύς και αληθινός από την πρώτη στιγμή ώστε να ονειρεύεσαι κοινό σπίτι/δάνειο/παιδιά και σκύλο με τον/την Άλλο/η; Βεβαίως, αλλά είναι μία κίνηση και μία απόφαση μεγάλης γενναιότητας – λέει το τετράγωνο του πλανήτη των σχέσεων με τον largerthanlifeΔία. Για να δούμε, θα καταφέρει η τόσο ευεργετική και «plenty» αυτή όψη να σε κάνει να πεις αυτά που πρέπει, στο πρόσωπο που θέλεις και με τον τρόπο που πρέπει;

 

Αιγόκερως

 

Ποιο παιδί λάμπει κι αστράφτει κι είναι στο επίκεντρο του θαυμασμού; Σωστά μάντεψες, εσύ. Καιρός δεν ήταν; Βγες και πήγαινε πουθενά, σε κανένα πάρτι, σε κανένα μπαράκι, να το εκμεταλλευτείς – η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, το λέει και η Αφροδίτη από τον Ταύρο…Καθ’ όλη την εβδομάδα θα έχεις αρκετά κάστανα να βγάλεις από τη φωτιά. Κάστανα ανοιξιάτικα, θα μου πεις; Μάλιστα, κάστανα και μάλιστα καυτά: ο σύντροφός σου, εσύ και το σπίτι σας/η κοινή σας ζωή/η οικογένειά σας/οι πατρικές σας οικογένειες/πλάνα συγκατοικήσεων, γάμων και συνεστιάσεων αποτελούν εμπόλεμη ζώνη. Δε λες/σχεδιάζεις/κάνεις τίποτα μέχρι το Σεπτέμβρη! Ο κυβερνήτης σου θα είναι ανάδρομος όλο το καλοκαίρι – πού πας ξυπόλητη στ΄αγκάθια!

 

Υδροχόος

 

Ο έρωτας παραμονεύει σε ταξίδια, σε στάσεις λεωφορείων, σε αίθουσες αεροδρομίων, σε ΚΤΕΛ (ο έρωτας δεν είναι καθόλου σνομπ, ακριβώς σαν εσένα). Ο έρωτας που έχει χλιαρέψει μπορεί να πάρει ξανά φωτιά, με ένα ταξίδι μόνο για δύο! Η καθημερινότητά σου με τον Άλλο είναι αυτό ακριβώς που την κάνεις να είναι, και το να ανοίγεις το στόμα σου και να μην ξέρεις τι λες κάθε φορά δε βοηθά κανέναν. Ναι, σχεδόν ποτέ δεν τα εννοείς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πληγώνουν και λιγότερο, έτσι δεν είναι; Για του λόγου το αληθές, η επικοινωνία αλλά και το να προσέχεις τους τρόπους σου είναι το κλειδί για τον ερωτικό και συναισθηματικό παράδεισο. Δεν είναι δύσκολο, και δε θα σε πονέσει καθόλου, η αστρολόγος σου στο βεβαιώνει!

 

Ιχθείς

 

Η ευνοϊκότατη Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σε γεμίζει με προσοχή, τρυφερότητα και φροντίδα από το ταίρι σου, τόσο συναισθηματική όσο και υλική. Δεν το λες κακό, δεν το λες καθόλου κακό! Η υλική, έμπρακτη προσφορά αγάπης που αναφέραμε είναι κάτι πολύ όμορφο, κι είσαι πάντα έτοιμος/η να την παρέχεις κι εσύ από την πλευρά σου, Ιχθύ. Υπάρχει όριο όμως μεταξύ έμπρακτης χειρονομίας αγάπης ή οικονομικής διευκόλυνσης μεταξύ εραστών και συντρόφων, και οικονομικής εκμετάλλευσης. Πρόσεχε λοιπόν καλά τι και πόσα δίνεις! Κι αν τώρα τελευταία σττην περίπτωσή σου, κάνει κάτι σε μελαγχολία, εσωστρέφεια και «περασμένες μου αγάπες» – η αστρολόγος σου εδώ θέλει να σου θυμίσει πως υπήρξε λόγος που οι αγάπες αυτές είναι περασμένες (και ξεχασμένες, θέλει να ελπίζει!)

 

 

Astrally Yours

 

ElizaBBeth

 

 

2 Σχόλια
  1. H ElizaBBeth δεν είναι μια απλή αστρολόγος..πρέπει να είναι η σύγχρονη Πυθία! Δεν εξηγείται αλλιώς πώς κάθε φορά είναι πάντα “μέσα”και εδώ και στις προβλέψεις της που λαμβάνω από το Stardome

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.