Άνοιξη 2015: Fashion Αξεσουάρ και, Trends, trends trends!

 

spring-trends-2015

 

Trends, trends, trends! Να ξεκαθαρίσω αρχικά ότι οι τάσεις δεν επιβάλονται, απλά μας δίνουν έμπνευση για τις καθημερινές μας εμφανίσεις σε περίπτωση που έχουμε κολλήσει στα ίδια. Επίσης μας δίνουν και μία ιδέα για το τι πρόκειται να συναντήσουμε στις βιτρίνες.

 

Άλλωστε αρκετές τάσεις επαναλαμβάνονται οπότε ενδέχεται να έχουμε ήδη κάποια κομμάτια στην ντουλάπα μας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα τα φορέσουμε επειδή είναι ξανά στο προσκήνιο αλλά επειδή τα είχαμε ξεχάσει και μια φωτογραφία σε ένα περιοδικό ή σε ένα post όπως εδώ, μας τα ξαναθύμησε!

 

Χρώματα, λουλουδάτα patterns, gladiators πέδιλα, γυαλιά με χαρακτήρα και εντυπωσιακά κοσμήματα. Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές, δίνουν έμπνευση με τις νέες τους δημιουργίες για την Άνοιξη, επιστρέφοντας σε πολλές περιπτώσεις στα 70’s (τεράστιο φετινό trend τα χίπικα κρόσια), σε αρχαιοελληνικές και ρωμαϊκές επιρροές, ενώ τα κοσμήματα είναι minimal και spiritual συμβολα, τα οποία φοριούνται πάντα και παντού, γιατί δεν είναι απλώς κλασικά αλλά αρχέγονα!

 

 

1_marni

 

 

2_fendi

 

 

3_chloe

 

 

4_Nicholas Kirkwood for Erdem

 

 

5_Valentino

 

 

6_Céline

 

 

7_Giorgio Armani

 

 

8_Derek Lam

 

 

9_Dries Van Noten

 

 

10_Burberry

 

 

11_rag & bone

 

 

12_Marc Jacobs

 

 

13_Givenchy

 

 

14_Rodarte

 

 

15_Dior

 

 

 

18_Chanel

 

 

19_Salvatore Ferragamo

 

 

20_Marni

 

 

21_Altuzarra

 

 

22_Haider Ackermann

 

 

Έμπνευση! Χρώμα! Ανοιξιάτικη διάθεση! Καλοκαιρινή διάθεση (γιατί όχι)! Και όρεξη για styling να έχουμε… Άλλωστε χωρίς τα αξεσουάρ θα είμασταν όλες ίδιες! Αυτά κάνουν τη διαφορά… Ένα denim παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο, μπορούν να έχουν χίλια “πρόσωπα”…Καλέ, ωραία ιδέα για post!

 

Stay tuned…

 

 

Και δίπλα ή μάλλον κάτω από τους τεράστιους σχεδιαστές, σιγά μη τους φοβηθώ, σας έχω το νέο teaser clip για τα αξεσουάρ του www.thenia.gr!!

 

 

 

 

thenia

fashion: to stand out, not to show off

www.thenia.gr

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλή μας εβδομάδα!! Ξετρελάθηκα με αυτά τα υπεροχα χρώματα,τις τσάντες και τα πέδιλα,μόνο τα γυαλιά ηλιου δεν μου άρεσαν. Αλλά πιο πολύ μου αρεσαν τα αξεσουάρ από το clip της Τhenia..απόλυτα μοντέρνα και στυλάτα!

  2. Ειπες τη σωστή κουβέντα Θένια μου! “θα τα φορέσουμε επειδή τα είχαμε ξεχάσει και μια φωτογραφία σε ένα περιοδικό ή σε ένα post μας τα ξαναθύμησε!”. Πόσες φορές….. Φιλιά!

  3. Φιλιά πολλά Stella!!!
    @Anthi K: τα ανοιξιάτικα είναι όμορφα τα άτιμα…χρώματα και ελαφριά υφάσματα.

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Από αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες το μόνο που με προβληματίζει είναι το κόσμημα του Armani.Αυτό το έδεσα ένα βράχο στο λαιμό μου και έξω απ’την πόρτα παίζει με το μυαλό μου,τροφοδοτεί τη σκέψη μου και κάνει την φαντασία μου να καλπάζει.Με προκαλεί να αναζητήσω την αφορμή της έμπνευσής του.Με ξεπερνάει.Τι θέλει να πει?Τι δηλώνει?
    (Αφού δεν μπορώ να τα αγοράσω όλα ας δέσω μια πέτρα στο λαιμό κι ας πέσω στο Θερμαϊκό?)
    (Ε όχι κυρά μου που θα χεις εσύ πιο statement κολιέ από το δικό μου διακριτικό statement!)
    (Γιατί το μέγεθος μετράει?)
    (Είναι κόλπο ώστε να καθαρίσουν οι παραλίες από τις πέτρες?)
    (2σε1:και κόσμημα και μέσο προστασίας κι αυτοάμυνας?)
    (Τόλμα να κοιτάξεις αλλού και θα σου το φέρω στο κεφάλι?)
    Πολλές οι πιθανές απαντήσεις…
    Τα φιλιά μου 🙂

  5. @Litsa Strantzali: xαχαχαχαχα!!!! είσαι ωραία Litsa.

  6. @Litsa Strantzali καλα βρε Λίτσα μου… και το κομμένο χεράκι της Celine δεν σου είπε τίποτα? ουτε μια αναδρομή στον Jack the ripper?χα χα χα!!!! 😉

  7. Γεια σας!Μύρισε καλοκαίρι με αυτή την ανάρτηση!Πιστεύω πραγματικά ότι πρέπει to stand out,not to show off!

  8. @Stella μου στο μυαλό μου είσαι!Όντως,μου μίλησε και το χεράκι αλλά ήρθαν δάκρυα στα μάτια από τις αναμνήσεις και το προσπέρασα.Μου θύμισε ένα ίδιο χεράκι με λαβή που είχε ο παππούς μου κι έξυνε την πλάτη του.Οπότε βράχο βράχο τον καημό μου που λέει και το τραγούδι πήγα στον Armani.
    @Thenia πολύ ωραίο το clip,με παρέσυραν οι σκέψεις και ξέχασα πριν να το σχολιάσω.
    Μουτςς

  9. @marianna: σωστή marianna, “to show off” μακριά από μας!
    @Litsa: τώρα που το λες το έχει η γιαγιά μου αυτό το χεράκι για την πλάτη!! λες να το ξηλώσω και να ανεβάσω νέο κόσμημα στο http://www.thenia.gr???χαχαχαχα!

  10. @Thenia χαχαχαχαχ περιμένω να το δω κι αυτό!Είμαι σίγουρη ότι θα είναι αριστούργημα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.