The Body Shop: Ιεροτελεστία Ομορφιάς: Πράσινο Τσάι

Body-SopNew Tea Tree Group

 

To πράσινο τσάι, αληθινό δώρο της φύσης προς τον άνθρωπο, εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Ένας από αυτούς είναι και η ομορφιά. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που επιταχύνουν τη γήρανση και απειλούν την υγεία μας.

 

Παράλληλα προσφέρει τόνωση και αναζωογόνηση, αποτελεσματική ενυδάτωση, σύσφιγξη των πόρων και ανακούφιση της ευαίσθητης επιδερμίδας. Τα οφέλη του είναι πολλαπλά και πολύ ευεργετικά για το σώμα και το πνεύμα.

 

Green Tea Ceremony

 

 

Η The Body Shop, εμπνευσμένη από τις ιδιότητές του, το εισάγει στην ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης σώματος Fuji Green Tea και μας καλεί να απολαύσουμε μία μοναδική ιεροτελεστία τσαγιού για το σώμα μας.  Η ιεροτελεστία ξεδιπλώνεται μέσα από τρία διαφορετικά στάδια.

 

Πρώτο, είναι αυτό του καθαρισμού και της αποτοξίνωσης. Το απολεπιστικό σαπούνι, το scrub και το καθαριστικό είναι τα προϊόντα που θα χρειαστούμε. Πρωταγωνιστής το Bath Tea, το προϊόν που διαθέτει ολόκληρο το φύλλο από το πράσινο τσάι και που στόχο έχει να προσφέρει ένα αποτοξινωτικό και απολαυστικό μπάνιο. Αφαιρούμε όση ποσότητα προϊόντος Bath Tea επιθυμούμε από το μεταλλικό κουτί της, την τοποθετούμε μέσα στο Bath Infuser και το αφήνουμε κάτω από ζεστό νερό. Το αρωματικό αφρόλουτρο που θα ακολουθήσει, θα είναι η πιο αναζωογονητική κι ευχάριστη διαδικασία της ημέρας.

 

 

body-shop-green-tea-1st-ste

 

 

 

Δεύτερο στάδιο η φροντίδα και η ενυδάτωση της επιδερμίδας. Τρία προϊόντα με διαφορετική υφή το καθένα,  υπόσχονται να καλύψουν κάθε γούστο και κάθε ανάγκη. Το Body Butter εξασφαλίζει εντατική θρέψη και 24ωρη ενυδάτωση και είναι ιδανικό για τα πιο ξηρά δέρματα. Οι λιπαρές επιδερμίδες σίγουρα θα λατρέψουν τη λοσιόν με την πιο ελαφριά υφή, ενώ οι ευαίσθητες το sorbet που δροσίζει, ανακουφίζει και ενυδατώνει το δέρμα.

 

 

 

 

body-sdhop-green-tea-2nd-st

 

 

Στο τρίτο και τελευταίο στάδιο στοχεύουμε στην αφύπνιση των αισθήσεων με τη βοήθεια του δροσερού αρώματος Fuji Green Tea Eau de Cologne. Πράσινο τσάι, εσπεριδοειδή, καμέλια, γιασεμί και βιολέτα είναι οι νότες που εγκλωβίζει στη σύνθεσή του.  Πρόκειται για ένα έντονο και ιδιαίτερα αναζωογονητικό καθημερινό άρωμα, φρέσκο και κομψό. Απολαυστικό και γοητευτικό, από εκείνα τα αρώματα που θες να μυρίζεις συνέχεια, έχει αρκετά καλή διάρκεια στο δέρμα και όμορφο μπουκαλάκι.

 

 

 

 

3rd step

 

 

Όλα τα προϊόντα Fuji Green Tea είναι εμπλουτισμένα με αληθινά φύλλα πράσινου τσαγιού, προσεκτικά διαλεγμένα με το χέρι, προερχόμενα από την παρθένα περιφέρεια Mount Fuji στην Ιαπωνία. Το άρωμα των προϊόντων είναι συναρπαστικό. Όσον αφορά στα γούστα μου, θα το τοποθετούσα σίγουρα στα τρία καλύτερα της εταιρίας. Οι υφές απολαυστικότατες, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει η The Body Shop, απλώνονται υπέροχα στο δέρμα και δεν είναι λιπαρές.

 

Βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμη την διαδικασία με το προϊόν Bath Tea που σας περιέγραψα παραπάνω γιατί μας εισάγει στην ουσία της ιεροτελεστίας, μας βοηθά να χαλαρώσουμε από την πίεση της ημέρας και να απολαύσουμε το αφρόλουτρο μας όσο ποτέ άλλοτε.

 

 

 

Fuji green tea bath tea

 

Αν έπρεπε να διαλέξω τρία μόνο προϊόντα από ολόκληρη τη σειρά, αυτά θα ήταν το Bath Tea, το Body Butter και φυσικά το άρωμα. Το πρώτο θα μου προσφέρει ευεξία και αποτοξίνωση, το δεύτερο φροντίδα και απόλαυση, το τρίτο αναζωογόνηση. Με τον τρόπο αυτό άλλωστε καλύπτονται και τα τρία στάδια της ιεροτελεστίας Fuji Green Tea της The Body Shop.

 

 

Body Shop-Green Tea Poster

 

 

Εσείς ποιο προϊόν Fuji Green Tea διαλέγετε;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    @Ιωαννα μου τα θέλω όλα! Πρώτον λατρεύω αυτής της κατηγορίας μυρωδιές! Και δεύτερον
    δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα σε οτι έχει σχέση με την Ιαπωνική κουλτούρα!Απο οτι
    Καταλαβαίνεις σίγουρα το άρωμα έχει μπει στην λίστα!!!
    Φιλια

  2. καλημέρα κορίτσια! Το body butter σε συνδυασμό με το άρωμα, είναι καταπληκτικό για κάθε μέρα και έχει και ικανοποιητική διάρκεια! Η μυρωδιά όντως σε μεταφέρει στην Ιαπωνία, μυρίζει τσάι but in a good way.

  3. Αυτό το Bath Tea πολύ ωραίο, θα το δοκίμαζα!

  4. Καλημερα.Το body butter το ξεχωριζω γενικα μου αρεσουν τα body butter του body shop ελπιζω να ειναι της ιδιας φιλοσοφιας και αυτο

  5. Γεια σας!Το bath tea θα διάλεγα γιατί με έχει κεντρίσει αυτή η ιδέα.Βέβαια,θα ήθελα κ το body butter.Γενικά,τα body butters του the body shop είναι πολύ καλά κα φοβερά ενυδατικά.

  6. Αγαπάμε τα body shop για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί είναι φυτικά. Εγώ πάντως ένα άρωμα που αγόρασα πρόσφατα δεν μου κρατάει πολύ. Αν ξέρατε όμως τι μου έχει κάνει το body butter της πολυαγαπημένης μου Στέλλας, και το χρησιμοποιώ ούτε μήνα… αλλά δεν θα σας το πω τώρα, γιατί ακόμα δεν το ξέρει ούτε η ίδια! Τα φιλιά μου!!!

  7. Το άρωμα είναι ήδη στα υπόψιν. Αλλά και το Bath Tea μόνο και μόνο προς τιμήν της λατρείας μου για το τσάι. Χαλάρωση και ευεξία…

  8. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Πολύ ωραία τα περιγράφεις @Ιωάννα,σαν να έκανα ήδη όλη την απολαυστική διαδικασία.Δεν θέλω να διαλέξω τίποτα,τα θέλω όλα αφού!
    Τα φιλιά μου

  9. Το πράσινο τσάι είναι ιδανικό για λιπαρά ακνεικά δέρματα όπως το δικό μου..όλα βεβαίως θαθελα να τα δοκιμάσω,φαίνονται δελεαστικά και αποτελεσματικά

  10. Μυρίζει τέλεια αυτή η σειρά, πολύ φρέσκα και δροσερά!! Προς το παρόν έχω δοκιμάσει και αγαπήσει το άρωμα! 🙂 x

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.