Femally.com: Δωρεάν ανταλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών

 

Femally_Logo

 

 

Οι γυναίκες όταν είναι μαζί και αποφασισμένες να βοηθήσουν η μια την άλλη, είναι ικανές να αλλάξουν τον κόσμο. Αυτό πιστεύει η νέα πρωτότυπη διαδικτυακή κοινότητα Femally και έχει ήδη ξεκινήσει να το αποδεικνύει στην πράξη.

 

Πώς; Είναι απλό!

 

Αν έχεις μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι, τώρα μπορείς να επωφεληθείς αποκτώντας προϊόντα και υπηρεσίες από άλλες γυναίκες, χωρίς να πληρώσεις , ενώ προβάλλεις τον εαυτό σου σε μια κοινότητα που, μέρα με τη μέρα, αριθμεί όλο και περισσότερα ενεργά μέλη. Mια ψυχολόγος για παράδειγμα, δίνει την προσφορά της που είναι «Δύο δωρεάν συνεδρίες» και μια γραφίστα δίνει τη δική της που είναι «Δωρεάν σχεδιασμός λογότυπου και business card». Οι δυο γυναίκες ανταλλάσσουν τις προσφορές τους χωρίς καμιά τους να πληρώσει.

 

Για να ζήσεις την εμπειρία, το μόνο που έχεις να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στο Femally.com ενεργοποιώντας τον δικό σου λογαριασμό και να θυμάσαι το «μυστικό» της επιτυχίας: Για να πάρεις, θα πρέπει πρώτα να έχεις κάτι να δώσεις!

 

Το Femally βασίζεται στη λογική του «Sharing Economy» και δημιουργήθηκε όχι μόνο να βοηθήσει αλλά και για να δώσει αξία σε όλες τις γυναίκες με στόχους και όνειρα, ανεξάρτητα από την καταγωγή, το επάγγελμα ή το κοινωνικό τους προφίλ.

 

Το Femally δεν μιλάει μόνο ελληνικά. Αναγνωρίζοντας τη χώρα προέλευσης, προσαρμόζει τη γλώσσα για άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ όλων των γυναικών-μελών του. Το Femally φέρνει στο φως μια νέα εποχή γυναικείας συλλογικής συνείδησης, γεννά νέες ιδέες και ζωντανεύει περισσότερα χαμόγελα και περισσότερη αισιοδοξία, κάτι που στις μέρες μας φαίνεται να είναι πολυτιμότερο από οτιδήποτε άλλο.

 

 

 

 

4 Σχόλια
  1. Όλο και πιο όμορφες προσπάθειες γίνονται προκειμένου να βοηθήσουμε η μια την άλλη! Είναι τόσο ελπιδοφόρο και σημαντικό που η αλληλεγγύη δεν έχει χαθεί,ειδικά στις μέρες μας που την έχουμε μεγάλη ανάγκη!

  2. Ενδιαφέρουσα πρόταση. Η αντιμετώπιση της κρίσης φαίνεται ότι μπορεί να έρθει μόνο με καινοτόμες ιδέες.

  3. Μου αρέσει η σελίδα σας και θέλω να συμμετέχω..πως θα μπω..?:)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.