H νέα RoC: Όχι θαύμα, μέθοδος!

 

ROC-beautyblog.gr

 

Η RoC αλλάζει, ανανεώνεται και έρχεται να απαντήσει στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Βασισμένη στην έως τώρα εμπειρία της στην αντιγήρανση, αντιμετωπίζει το πρόβλημα της γήρανσης ως ανάγκη κάθε γυναίκας και όχι ως πολυτέλεια, προτείνοντας για τη λύση του μια μέθοδο και όχι θαύματα.

 

Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης συνεργάζεται με μια ομάδα αισθητικών δερματολόγων και σχεδιάζουν από κοινού τις νέες σειρές αντιγήρανσης και αντηλιακής προστασίας. Με υπόβαθρο την τεχνογνωσία της RoC και θέτοντας ως άξονα τις πιο αναγνωρισμένες τεχνολογίες αντιγήρανσης, οι ειδικοί υποδεικνύουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και προτείνουν τις καταλληλότερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις στο πρόβλημα της γήρανσης. Μέσα από αυτήν την συνεργασία προκύπτουν σύγχρονα προϊόντα επαγγελματικής φροντίδας του δέρματος, με επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητα.

 

Η κα Μαρίτα Κοσμαδάκη, μέλος της ομάδας δερματολόγων που συνεργάστηκε με τη RoC για την εκπόνηση αυτού του εγχειρήματος (ανάμεσα σε ειδικούς απ’όλο το κόσμο υπήρχε και μία Ελληνίδα!), δήλωσε εντυπωσιασμένη από το ενδιαφέρον που έδειξε η εταιρία για τις προτάσεις και τις συμβουλές της. Όπως παρατηρεί και η ίδια, η δημιουργία των νέων σειρών υπήρξε αληθινό προϊόν συνεργασίας, με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

 

Ας δούμε επιγραμματικά τις νέες σειρές RoC:

 

Η PRO-PRESERVE προσφέρει ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία.

 

 

Roc-pro-preserve

 

 

H PRO-CORRECT στοχεύει στην καταπολέμηση των γραμμών και των ρυτίδων, ακόμη και των βαθύτερων.

 

 

roc-pro-correct

 

 

Η PRO-DEFINE καταπολεμά τη χαλάρωση και επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου.

 

 

roc-pro-define

 

 

H PRO-RENOVE καταπολεμά πολλαπλά σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες, τόνος επιδερμίδας).

 

 

ROC_PRORENOVE_1704

 

 

Η PRO-SUBLIME μειώνει τα σημάδια γήρανσης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

 

 

roc-pro-sublime

 

 

Επιπλέον υπάρχουν ολοκληρωμένες προτάσεις φροντίδας των ευαίσθητων και ερεθισμένων επιδερμίδων, αλλά και σειρά αντηλιακών προϊόντων νέας γενιάς.

 

Οι τεχνολογίες της RoC:

 

RoC Ρετινόλη: η Ρετινόλη, το πιο μελετημένο και αναγνωρισμένο συστατικό αντιγήρανσης, εντοπίζεται στις συνθέσεις πολλών προϊόντων της RoC και μάλιστα σε μορφή που εξασφαλίζει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την υψηλή σταθεροποίηση του ασταθούς μορίου της και την εξασφάλιση μεγαλύτερης συγκέντρωσής της. Η Ρετινόλη έχει την ιδιότητα να διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων, να αυξάνει την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου και να μειώνει τη διάσπασή του. Κλινικό αποτέλεσμα αυτής της δράσης είναι η λείανση των ρυτίδων, η βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος και η μείωση των δυσχρωμιών και των πόρων.

 

RoC Hexinol: πρόκειται για ένα μικρό μόριο με πλήρη αντιγηραντική δράση, που στοχεύει στην καρδιά των κυττάρων, βελτιώνοντας τη λειτουργία τους και διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

 

RoC Feverfew: το εκχύλισμα του συγγενούς με το χαμομήλι φυτού Feverfew, χαρακτηρίζεται από ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, προστατεύοντας την από εξωτερικές επιθέσεις και παράλληλα καταπραΰνοντας την.

 

 

 

roc

 

 

 

 

Η συνεργασία της νέας RoC με τους αισθητικούς δερματολόγους, διενεργείται σε ένα πλαίσιο ολιστικής αντιμετώπισης της γήρανσης που στόχο έχει τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση της σύγχρονης γυναίκας. Οι αποτελεσματικές φόρμουλες που προτείνονται από τους ειδικούς και η τεχνογνωσία της RoC, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να μεγαλώσει όμορφα.

 

“Ρίχνοντας”, τέλος, μια ματιά στον τιμοκατάλογο των προϊόντων, έχω να παρατηρήσω πως οι τιμές τους είναι αρκετά λογικές. Thumbs up και σ’αυτό!

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Ενδιαφέρουσες προτάσεις από τη Roc.Είναι πολύ ελκυστικό να ανανεώνονται οι σειρές κ ακόμα καλύτερα να εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία.Θα ήθελα να τα δοκιμάσω!

  2. Καλημερα. Συμφωνω οτι πρεπει ολες οι εταιρειες να ανανεωνονται οχι μονο στην συσκευασια για να γινονται ελκυστικες αλλα και στην ουσια δηλαδη στο προιον.Ελπιζω και εγω γιατι ειναι απο τις σοβαρες εταιρειες οτι θα εδωσε βαρυτητα στην αποτελεσματικοτητα.

  3. H Roc ειναι μια απο τις αγαπημενες μου εταιρειες,απο αυτες που οτι προιον εχω δοκιμασει εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενη..οπωσδηποτε θα δοκιμασω το pro define,ελπιζω να κυκλοφορει ηδη στα φαρμακεια

  4. H Roc απο τις αγαπημενες μου και ΄΄Low profile΄΄ εταιρειες θα ελεγα με δυο λογια πραγματοποιουν οτι υποσχονται, τα προιοντα ειναι ανταξια και καλυτερα απο καλλυντικα επιλεκτικης εταιρειας

  5. Το μάτια και περίγραμμα είναι αυτά που χρειάζομαι…Το τιμές “αρκετά λογικές”…λίγο με φοβίζει…

  6. @ketty μου μην σε φοβίζει καθόλου…Είναι πολύ καλές οι τιμές…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.