Αφιέρωμα Σώμα: 7 νέα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας που μας άρεσαν!

 

perfect-beach-body-1

 

Αν υπάρχει μια εποχή που μας κάνει να νιώθουμε κάπως “άβολα” με το σώμα μας, αυτή είναι σίγουρα το καλοκαίρι. Από τη μία η παραλία, από την άλλη το αέρινο και λιγοστό λόγω ζέστης ντύσιμο, εκθέτουν το σώμα μας στα βλέμματα όλων κι εμείς ανησυχούμε μήπως κάποιος προσέξει τα παραπάνω κιλάκια μας, λίγη κυτταρίτιδα, ή την χαλάρωση που μπορεί να έχουμε.

 

Επειδή όμως το καλοκαίρι πλησιάζει και η ανησυχία μας αυτή φουντώνει, κυρίως δε επειδή είναι κρίμα να σκοτίζουμε το μυαλό μας με τέτοιες σκέψεις την πιο ανέμελη και ευχάριστη εποχή του χρόνου, βρήκα και συγκέντρωσα σε μία λίστα, νέα προϊόντα που υπόσχονται να δώσουν λύση στο πρόβλημα που μόλις σας περιέγραψα.

 

 

Biotherm – Body Refirm Anti-Cellulite Oil

 

 

biotherm-kyttaritida

 

Το νέο έλαιο της Biotherm συνδυάζει την αντικυτταριτιδική δράση με την απολαυστική χρήση. Στόχος του είναι να αλλάξει τα δεδομένα της έως τώρα αντικυτταριτιδικής περιποίησης, προσφέροντας ουσιαστικά αποτελέσματα και παράλληλα μετατρέποντας τη διαδικασία σε μία αισθησιακή στιγμή που όλες θα θέλουμε να απολαμβάνουμε. Έχει πλούσια, μεταξένια υφή, που απλώνεται υπέροχα στο δέρμα και διακρίνεται για το ευχάριστο, αναζωογονητικό του άρωμα με νότες εσπεριδοειδών, τσαγιού, λεβάντας και ευκαλύπτου. Υπόσχεται να καταπολεμήσει ορατά την όψη φλοιού πορτοκαλιού του δέρματος ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα χρήσης, να συσφίξει και να ανορθώσει την επιδερμίδα, προσφέροντάς της ελαστικότητα και μεταξένια απαλότητα. Είναι εμπλουτισμένο με Ασταξανθίνη, ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά με δράση 500 φορές αποτελεσματικότερη από εκείνη της βιταμίνης Ε.

 

Clarins – Body Shaping Cream

 

 

clarins-body-shaping

 

H νέα κρέμα σώματος της Clarins είναι σχεδιασμένη να καταπολεμά το “επίμονο” λίπος από διάφορες περιοχές του σώματος όπως η μέση, η κοιλιά, τα χέρια, οι γοφοί ή τα γόνατα. Συσφίγγει και απαλύνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την λεία και αναζωογονημένη. H κρέμα είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα παπαρούνας, συστατικό που αποτρέπει τη συσσώρευση λίπους και συμβάλλει στην απελευθέρωσή του. H υφή της δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα και να διευκολύνει το μασάζ.

 

Vichy – Celludestock Overnight

 

vichy-kyttaritida

 

Πρόκειται για μια αγωγή αδυνατίσματος νύχτας που υπόσχεται εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα. Η φιλοσοφία δράσης του προϊόντος βασίζεται στη διαπίστωση πως η φυσική διαδικασία λιποδιάλυσης από τον οργανισμό συντελείται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Για το λόγο αυτό, το Celludestock Overnight εφαρμόζεται πριν το βραδινό ύπνο και στοχεύει ακριβώς στην ενίσχυση αυτής της φυσικής διαδικασίας, για αποτελέσματα άμεσα αισθητά και περισσότερο εντυπωσιακά. Εμπλουτισμένο με πλήθος δραστικών συστατικών όπως το Adipostim, το εκχύλισμα Διοσκουρέας, άγριου τζίντζερ και η καφεΐνη, μειώνει την κυτταρίτιδα και λεπταίνει τη σιλουέτα. Είναι κατάλληλο ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα.

 

 

Frezyderm – Reform Abdomen  Care Cream

 

 

frezzyderm-kyttaritida

 

Μία κρέμα με συσφιγκτική δράση για τη βέλτιστη φροντίδα του δέρματος που έχει υποστεί αλλαγές λόγω εγκυμοσύνης, εφηβείας ή και δίαιτας. Μιμούμενη τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών, εξασφαλίζει μεγαλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών της στην επιδερμίδα. Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση σε όλες τις προβληματικές περιοχές (μπράτσα, γλουτοί, κοιλιά), ενώ είναι απαλλαγμένη από καφεΐνη, σιλικόνες και parabens.

 

Fresh Line – Αφροδίτη

 

APHRODITE-FAMILY-PHOTO

 

Η ολοκληρωμένη και ανανεωμένη σειρά περιποίησης Αφροδίτη, στοχεύει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Οι συνθέσεις των προϊόντων είναι ενισχυμένες με πλαγκτόν, καφεΐνη και ροζ πιπέρι, συστατικά γνωστά για την αδυνατιστική, συσφιγκτική και επανορθωτική τους δράση. Η σειρά αποτελείται από θερμαντική κρέμα σώματος, θαλασσινό αλάτι απολέπισης, απολεπιστικό σαπούνι, σαπούνι αποτοξίνωσης και μπάλα αρωματοθεραπείας.

 

 

Bioten – BODYSHAPE Total Remover Gel-Cream

 

 

bioten

 

Με 100% φυσικό εκχύλισμα από Acai Berry, συνδυάζει φυτικά και ισχυρά ενεργά συστατικά που καταπολεμούν εντατικά την κυτταρίτιδα σε πολλαπλά επίπεδα. Βελτιώνει τη μικρο-κυκλοφορία, μειώνει το λιπώδη ιστό επιταχύνοντας τη λιποδιάλυση και συμβάλλει στη μείωση των φλεγμονών που δημιουργούνται λόγω της κυτταρίτιδας και ευθύνονται για την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές θα αισθανθείτε το δέρμα σας λείο και πιο “σφιχτό”, ενώ για πιο θεαματικά αποτελέσματα θα πρέπει να κάνετε υπομονή τέσσερις περίπου εβδομάδες.

 

Orlane Firming Concentrate Body and Bust

 

Orlane-Firming-Concentrate-

 

Το Firming Concentrate Body and Bust αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την επιδερμική χαλάρωση, ειδικά στις ευαίσθητες περιοχές του σώματος (όπως το μπούστο, το στομάχι, τους μηρούς και τα μπράτσα) που είναι πιο ευαίσθητες στην αποδυνάμωση της επιδερμικής δομής. Η αντοχή και η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται και ενισχύεται ενώ ταυτόχρονα η επιδερμίδα ενυδατώνεται, θρέφεται και γίνεται πιο απαλή. Στη σύνθεση του περιλαμβάνει εκχύλισμα σόγιας που συσφίγγει, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και βελτιώνει την αντοχή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.και το αντιγηραντικό σύμπλεγμα B21 Bio-Energic 3 συστατικών που ενεργοποιεί τη λειτουργία των κυττάρων, διεγείρει τους ινοβλάστες και ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου. Η υφή του είναι πολυτελής, πλούσια και κρεμώδης αλλά παρόλα αυτά δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

 

 

Αυτά λοιπόν είναι τα νέα προϊόντα που θα συμβάλλουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους και θα προετοιμάσουν ιδανικά το σώμα μας, πριν βγούμε στην παραλία. Σας συμβουλεύω να αρχίσετε την αναζήτηση του ιδανικού για εσάς, μια και τα προϊόντα αυτά χρειάζονται συνήθως το χρόνο τους για να δράσουν.  Πάντως με χρήση δυο φορές τη μέρα, πρωί και βράδυ θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα τους σε έναν μήνα. Οπότε, μια χαρά προλαβαίνετε. 25 Απριλίου με 25 Μαίου, ή 25 Ιουνίου αν ας πούμε αποφασίσετε να κάνετε δυο μήνες χρήση, τότε θα δείτε μεγάλη διαφορά.

 

Ποιο σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

 

 

4 Σχόλια
  1. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι.Το Biotherm θέλω να δοκιμάσω,διάβασα πολύ καλές κριτικές αλλά και το frezyderm καλό μου ακούγεται.
    Μουτς

  2. Biotherm ψήφισα. Έχω μια προτίμηση στα λάδια από τις κρέμες τα τζελ και σπρέυ.

  3. Biotherm ψηφισα κ εγω,αν και εχω δοκιμασει το Bioten και το βρηκα πολύ καλό!

  4. Εγώ ψήφησα Orlane για την επιδερμική χαλάρωση…αυτό το πρόβλημα έχω…αλλά και μια Vichy…δε θα με χάλαγε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.