Αστρολογία: Ο Άρης στον Ταύρο και τι σημαίνει αυτό για όλα τα ζώδια

 

The-planet-mars

 

Κριός

Με τον Άρη στον Ταύρο αυτή την περίοδο, φίλη Κριέ, ενεργοποιείται έντονα ο οικονομικός τομέας. Με τον Άρη παρόντα, όμως, έχε υπ΄όψιν σου ότι το easy come, easy go είναι ο κανόνας. Ναι, μπορεί εκεί που είσαι έτοιμη να πηδήξεις από το μπαλκόνι για τη ΔΕΗ που ήρθε, να βρεθεί το άλλο δευτερόλεπτο το ακριβές ποσό. Έχεις όμως ταυτόχρονα και μία αδυναμία να μαζέψεις τα χέρια σου από πλευράς εξόδων, για να μη μιλήσω για την κτητικότητα και τη ζήλια σου προς το έτερο ήμισυ ή το αντικείμενο του πόθου σου, που έχει χτυπήσει κόκκινο. Τα βιαστικά συμπεράσματα και οι βιαστικότερες αντιδράσεις είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας, της ρώμης, της αγωνιστικότητας και του… καυγά, σε κάνει σαφώς πιο εύρωστη και ενεργητική από ποτέ. Αν θέλεις να ξεκινήσεις κάποιο ενεργητικό καινούργιο άθλημα, δε θα βρεις καλύτερη περίοδο από αυτήν. Υπέροχη περίοδος επίσης για τολμηρά, ρισκαδόρικα νέα σχέδια και projects, για να εστιάσεις στο στόχο σου και να κάνεις «ντου». Αν κάποια κατάσταση λιμνάζει, ή δείχνει να χρονίζει, τώρα είναι η στιγμή να κινήσεις νήματα ώστε να τελειώνεις, επιτέλους. Μην ξεχνάμε ότι τώρα είσαι πιο διεκδικητική, αγωνιστική, αποφασισμένη από ποτέ – καμία σχέση με το ήρεμο Ταυράκι με τη σχέση λατρείας με τον καναπέ του!

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Ταύρο είναι για σένα, Διδυμίνα, η επιτομή του «τρώγομαι με τα ρούχα μου» – η δράση είναι εσωτερική, οι γνωστές ιστορίες όπου ο άλλος δεν έχει ιδέα κι εσύ παίρνεις το γρύλλο. Η επιθετικότητα επίσης υπάρχει, διότι Άρης είναι αυτός, αλλά δεν εξωτερικεύεται, με αποτέλεσμα να είσαι η χαρά του ηρεμιστικού και των ψυχοσωματικών. Είναι βασικό αυτή την περίοδο να βρεις κάτι να κάνεις, γυμναστική, κάποιο καινούργιο project, κάτι, ώστε να αποφύγεις να είναι το μυαλό σου ελεύθερο να αναμασά τα ίδια και τα ίδια. Είναι, επίσης, έχε κατά νου, πολύ πιθανές οι επιστροφές πρώην με σκοπό το σεξ. Σκέψου αν αξίζει τον κόπο να ανοίγεις πληγές και να ασχολείσαι με περσινά ξινά σταφύλια, όταν παράλληλα είναι στο ζώδιό σου η Αφροδίτη και αρέσεις τόσο!

Καρκίνος

Η κίνηση, η ενέργεια, οι ιδέες, έρχονται μέσω φίλων ή ομάδων στις οποίες ανήκεις – και μπορεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να έχεις αναγάγει σε δεύτερο σπίτι σου, για να μην πω σε πρώτο. Όμως, η παρουσία του Άρη εδώ δεν αποκλείει διόλου και κάποιους τσακωμούς ολκής, ή ξεκαθαρίσματα με φίλους. Για κάποιες από εσάς ίσως πρόκειται για μία φιλία που παίρνει μία πιο ερωτική χροιά κάπως απότομα και είστε στο να αποφασίσετε τι στην ευχή συμβαίνει, κι αν είστε τελικά φίλοι, εραστές, ή τι στην ευχή άλλο. Το σίγουρο είναι ότι υπό την άρεια επιρροή το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα και ραγδαία.

Λέων

Το πεδίο της μάχης είναι η καριέρα σου, Λιονταράκι. Υπάρχουν ίσως φιγούρες επιρροής και ισχύος (ανδρικές) που σε έχουν στοχοποιήσει γιατί τα καταφέρνεις καλύτερα από όσο θα ήθελαν, υπάρχει σίγουρα ανταγωνισμός αλλά το ευτύχημα είναι πως δεν είναι τίποτα από όλο αυτό μουλωχτό, όλα είναι στα φανερά και τα ξέρεις. Βέβαια, αυτό δεν σε πληγώνει λιγότερο, αλλά σκέψου να είχες να κάνεις και το CSI Καλλιθέα πχ για να ανακαλύψεις τι συμβαίνει! Ραγδαίες μπορεί να είναι και οι αλλαγές ή οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά στη δημόσια εικόνα σου και τους κοινωνικούς ρόλους που έχεις επιλέξει να παίξεις. Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα είσαι στο τρέξιμο – φρόντισε να επιλέγεις εσύ και όχι οι καταστάσεις πόσο και αν θα συνεχιστεί αυτό.

Παρθένος

Επιτάχυνση τρελή λόγω Άρη έχουν τα θέματα που άπτονται παιδείας και σπουδών, επιμόρφωσης ή εξέλιξης της δουλειάς σου στο επόμενο στάδιό της, αλλά και θέματα και ανοιχτοί λογαριασμοί με ξένους, εξωτερικό, ταξίδια. Φυσικά, με Άρη παρόντα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις εσύ η ίδια ένα ταξίδι, ωστόσο μία μετακίνηση για λόγους δουλειάς ή σπουδών μπορεί να σου προκύψει από το πουθενά. Οι …παντρεμένες πιθανόν να έχουν μία αυξημένη ένταση με τα πεθερικά τους, ή συγγενείς εξ αγχιστείας, και δεν είναι και η καλύτερη δυνατή στιγμή για να λυθεί ειρηνικά και αναίμακτα κάποιο θέμα στο δικαστήριο, για όσες εξ υμών έχετε εκκρεμότητες.

Ζυγός

Με τον Άρη στον 8ο οίκο του σεξ και των κοινών αποκτημάτων, η σεξουαλική διάθεση σίγουρα χτυπάει κόκκινο – αν και οι καταστάσεις που προκύπτουν μπορεί εκ πρώτης όψεως να είναι λίγο brutalγια τα γούστα σου. Πιθανόν, αν είσαι ελεύθερη, να βρεθείς μπλεγμένη (απολαυστικά) σε μία αμιγώς σεξουαλική ιστορία με πολύ πάθος και ακόμα περισσότερη ένταση. Απόλαυσέ το αλλά να θυμάσαι ότι είναι μικρής διάρκειας και μεγάλων και υπέροχων αναμνήσεων – παίρνε ό,τι σου δίνεται καθημερινά, φρόντισε να είσαι ευθύς και να εκφράζεις αυτό ακριβώς που θέλεις χωρίς να καταπιέζεσαι στο όνομα της ευγένειας, κι έχε λίγο το νου σου σε θέματα κοινών οικονομικών με το σύντροφο. Θέματα χρεών ή κληρονομικά, πιθανόν να εξελιχθούν πιο γρήγορα τώρα, έσω έτοιμη.

Σκορπιός

Όταν ο Άρης διελαύνει στον τομέα των σχέσεων και του σημαντικού Άλλου, θέματα του τομέα αυτού επιταχύνονται. Έχουμε γρήγορες εξελίξεις, είτε αυτές είναι θετικές είτε αρνητικές – στην περίπτωση που είναι αρνητικές, βεβαιώσου ότι τα έχεις σκεφτεί όλα πριν δώσεις τέλος και πως αυτό δεν είναι εν βρασμώ ψυχής. Επίσης, οι ελεύθερες και ωραίες του ζωδίου ίσως τώρα βρουν ερωτικό ενδιαφέρον στο πρόσωπο ενός άντρα του Άρη: στρατιωτικός, αθλητής, λάτρης της ταχύτητας ή απλά… Κριός, άρα έχε τα ωραία και μεγάλα σου μάτια ανοιχτά, Σκορπίνα. Σαφώς δεν ευνοούνται οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί υπό αυτή την επήρεια, όπως και οι παντός είδους επενδύσεις.

Τοξότης

Εύχεσαι να είχε η μέρα άλλες 20 ωρίτσες, έτσι; Έλα, παραδέξου το! Αλλά έτσι είναι όταν ο Άρης κάνει το πέρασμά του μέσα από τον 6ο ηλιακό σου οίκο της εργασιακής σου καθημερινότητας και ρουτίνας. Και δεν είναι ότι έχεις 500 πράγματα να κάνεις – όλα διαφορετικά και σε διαμετρικά αντίθετα μέρη της πόλης- αλλά όλο αυτό συμβαίνει μέσα σε κλίμα εκνευρισμού, μικροπαρεξηγήσεων, τσακωμών αλλά και χαζών ατυχημάτων βιασύνης, όπως κοψίματα, καψίματα και σκουντουφλήματα. Είναι, όμως, και μια χαρά περίοδος για να ξεκινήσεις άθλημα, γυμναστήριο ή υπαίθρια δραστηριότητα, ώστε να σε βρει το καλοκαίρι fitκαι υγιή!

Αιγόκερως

Οι χαρές μίας Άρειας διέλευσης από τον πολύ ερωτικό, παιχνιδιάρικο και ξέγνοιαστο 5ο οίκο σου αφορούν σίγουρα το σεξουαλικό σπινθήρα στη σχέση σου ή σε μία καινούργια γνωριμία, σπινθήρας που τείνει να γίνει πυρκαγιά – τηλέφωνα, μηνύματα, ξαφνικά ραντεβού, φιλιά στον αέρα, πόσο υπέροχα είναι όλα αυτά! Οι δυσκολίες του περάσματος του Άρη αφορούν πιθανόν σε καυγάδες με τα παιδιά σου και ατίθαση, επαναστατική κι εριστική δική τους συμπεριφορά, καθώς και σε προβλήματα σε τομείς όπου ήδη έχεις ή προτίθεσαι να ρισκάρεις. Δεν είμαστε απρόσεκτες, δε δανείζουμε και δε δανειζόμαστε, δεν ρισκάρουμε σίγουρα πράγματα παρασυρόμενες από τη χαρά της συγκίνησης – ναι, αυτό το τελευταίο είναι καλή συμβουλή ΚΑΙ για τα ερωτικά σου…

Υδροχόος

Το σπίτι ως οίκημα αλλά και ως έννοια εστίας, μάζωξης και οικογένειας είναι το επίκεντρο της έντασης αυτών των ημερών. Συμβαίνει κάτι και δε θεωρείς ότι σε περιμένει ένα φιλόξενο λιμάνι; Δείχνεις και νιώθεις πιο ξένη από ποτέ στο χώρο σου για τον οποίο δε σου καίγεται καρφί ακόμα κι αν γκρεμιστεί μεσοτοιχία; Ή, αντιθέτως, είσαι αντιμέτωπη με ένα μπαράζ κουλών βλαβών και έκτακτων καταστάσεων όπου πλέον έχεις σηκώσει τα χέρια ψηλά; Ό,τι και να συμβαίνει δεν είναι και το καλύτερο, αλλά η αστρολόγος σου σε διαβεβαιώνει πως διέλευση είναι και θα περάσει. Δε θα νιώθεις έτσι σε ένα μήνα από τώρα – άρα, πόσο νόημα έχει να χολοσκάς;

Ιχθείς

Είναι πάντα πολύ ενδιαφέροντα τα πράγματα όταν το μικρό Ψαράκι ξεσπαθώνει, και από κει που δυσκολεύεται να ψελλίσει και το όνομά του ακόμα, υψώνει ανάστημα, σηκώνει φωνή και το φοβούνται θεοί και δαίμονες. Ναι, μια τέτοια φάση είναι και αυτή, με τον Άρη του πολέμου και της διεκδίκησης στον Ταύρο. Η επικοινωνία σου γίνεται άμεση, λες ευθέως ό,τι θέλεις αλλά και ό,τι σε ενοχλεί, οι απόψεις σου είναι μασίφ και δεν προτίθεσαι να τις αλλάξεις για τον πρώτο τυχόντα και όλα αυτά έχουν μπόλικο πείσμα και εμμονή. Από τη μία εξαιρετικά είναι όλα αυτά, από την άλλη θυμήσου όμως: είσαι ζώδιο μεταβλητό, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να ελίσσεσαι και να προσαρμόζεσαι – και ο Δαρβίνος μας διδάσκει ότι δεν επιβίωσαν οι δυνατοί κι οι φωνακλάδες, αλλά αυτοί που προσαρμόστηκαν!

4 Σχόλια
  1. Ακριβώς αυτό συμβαίνει…κουλές βλάβες που μου σπάνε στιγμιαία τα νεύρα,αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω…έτσι κ αλλιώς ότι έχει να κάνει με ύλη και ότι φτιάχνεται δεν με τρελαίνει τόσο…

  2. @maryl: Εδώ να δεις αγαπημένη.. τα “κουλά” έχουν φτάσει πλέον σε άλλη στρατόσφαιρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.