Δοκιμάσαμε 5 Αγαπημένες Κρέμες Νυκτός!

night-creamas

 

Η κρέμα νυκτός αποτελεί βασικό κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης μας, αν όχι ένα από τα βασικότερα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι φυσικές διαδικασίες ανάπλασης και αποκατάστασης της επιδερμίδας λειτουργούν πιο έντονα και εκεί ακριβώς πρέπει να εστιάσουμε.

 

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, ενισχύουμε το “έργο” του ίδιου του οργανισμού μας και εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη δράση τους και πιο εμφανή βελτίωση της όψης της επιδερμίδας μας. Από την άλλη τη νύχτα, μια που δεν πρόκειται να πάμε πουθενά πέρα από το κρεβάτι μας, δεν μας ενοχλεί να χρησιμοποιήσουμε και ένα πιο ενισχυμένο προϊόν με πλούσια υφή, που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αποφεύγαμε ακριβώς λόγω της πλούσιας σύνθεσής του.

 

Το βράδυ έχουμε όλο το χρόνο που χρειαζόμαστε να αφήσουμε ένα προϊόν να δράσει σωστά και ολοκληρωμένα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε πότε θα απορροφηθεί προκειμένου να συνεχίσουμε με το μακιγιάζ.

 

Για τους λόγους αυτούς η επιλογή μιας κρέμας νυκτός πρέπει να είναι προσεκτική και μελετημένη. Τι χρειάζεται η επιδερμίδα μας; Ποιες είναι οι αληθινές ανάγκες της; Τι πραγματικά θέλουμε να βλέπουμε στον καθρέπτη, το πρωί όταν ξυπνάμε;

 

Εδώ συγκέντρωσα σε μια λίστα πολλές από τις πιο “δυνατές” κρέμες περιποίησης τις οποίες έχουμε δοκιμάσει και που υπόσχονται με αντίκρισμα, να βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας, την ώρα που εμείς απλά κοιμόμαστε.

 

 

Vichy Idealia Skin Sleep

 

vichy_idelia_skin_sleep

 

H νυχτερινή φροντίδα επανόρθωσης Idealia Skin Sleep της Vichy υπόσχεται να προσφέρει ιδανική επιδερμίδα ακόμη κι όταν έχουμε κοιμηθεί μόνο λίγες ώρες. Το σύμπλοκο συστατικών της δρα στους κύκλους ανανέωσης της επιδερμίδας, όσο εμείς κοιμόμαστε. Καταπολεμώντας σημάδια κούρασης και θαμπάδα, εξασφαλίζει ξεκούραστη όψη και επιδερμίδα αισθητά πιο λαμπερή και αναζωογονημένη, σαν να έχουμε κοιμηθεί πολλές ώρες το προηγούμενο βράδυ. Αν αγαπήσατε τη κρέμα Idealia της Vichy, τη συγκεκριμένη, απλά θα τη λατρέψετε.  Ιδανική για την δεκαετία των 30, τότε που “προσέχουμε, για να έχουμε στο μέλλον”.

 

 

 

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

 

 

The-Body-Shop

 

 

Κρέμα-μάσκα ύπνου, που είναι σχεδιασμένη να παραμένει στην επιδερμίδα καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να ξεβγάζεται. Η σύνθεσή της ενισχύει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, βοηθώντας τον οργανισμό να απομακρύνει τις βλάβες που υπέστη η επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα νέα κύτταρα να φτάσουν στην επιφάνεια του δέρματος. Παράλληλα εντείνει τη δράση και των υπόλοιπων προϊόντων περιποίησης και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. Διαθέτει ανάλαφρη, απολαυστική υφή που εφαρμόζει όμορφα στην επιδερμίδα χωρίς να την “βαραίνει”, ενώ βρίσκω το άρωμα της ιδιαίτερα αναζωογονητικό και ευχάριστο. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Korres Wild Rose Sleeping Facial

wild-rose-sleeping-face

 

Για τη συγκεκριμένη μάσκα ύπνου έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν, όμως δεν γινόταν να μην τη συμπεριλάβω στη συγκεκριμένη λίστα. Έχοντας προσωπική εμπειρία από το προϊόν, σας πληροφορώ πως πράγματι λειτουργεί εξαιρετικά. Έχει πλούσια υφή και άρωμα δροσερού τριαντάφυλλου. Την εφαρμόζεις στο πρόσωπο πριν κοιμηθείς (προσωπικά συνηθίζω να το παρακάνω στην ποσότητα) και την αφήνεις να δράσει όλο το βράδυ. Η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι πολυτελής και ευχάριστη, καθώς το προϊόν αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα “λιώνει” και γίνεται ένα μαζί του. Το πρωί η επιδερμίδα είναι φωτεινή και τέλεια ενυδατωμένη, πιο φρέσκια και αισθητά αναζωογονημένη. Το πρόσωπο είναι πιο “γεμάτο”, πιο ομοιόμορφο και απίστευτα απαλό, αυτό που λέμε “baby skin”.

 

Garnier Miracle Sleeping Cream

 

Garnier-Miracle-Night

 

Χάρη σε ένα σύμπλεγμα επτά συστατικών (LHA, υαλουρονικό, αδενοσίνη κ.α.) προσφέρει πλήρη αντιγηραντική δράση, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και τη βοηθά να αποκαταστήσει τις λόγω χρόνου φθορές της. Αυτό που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κρέμες ύπνου, είναι το αιθέριο έλαιο λεβαντίνης που περιέχει. Το συστατικό αυτό προσδίδει στην κρέμα ένα ιδιαίτερο άρωμα, ικανό να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου μας. Έτσι, όχι μόνο μπορούμε να κοιμηθούμε καλύτερα, αλλά παράλληλα δημιουργούμε ιδανικότερο περιβάλλον για τη λειτουργία της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και σε συνδυασμό με την επανορθωτική δράση της κρέμας.

 

 

Stella’s Recip-Y Golden Repair Night Serum

 

Stellas-Recip-Y-Serums2

 

Ok, εδώ “έκλεψα” λίγο μια και δεν έχουμε να κάνουμε με κρέμα, αλλά με ορό. Παρόλα αυτά το προϊόν είναι επίσης σχεδιασμένο να δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και είναι και πολύ αποτελεσματικό. Εμπλουτισμένο με αργκάν και καρότο και σε συνέργεια με ένα δραστικό κοκτέιλ φυσικών και αιθέριων ελαίων, προσφέρει εντατική και πολύπλευρη αντιγηραντική δράση. Λάμψη, επανόρθωση, χρωματική ομοιογένεια και σύσφιξη είναι μερικά μόνο από τα οφέλη του. Είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 35- 40 ετών, αλλά και για μικρότερες γυναίκες που διαπιστώνουν φθορές στην επιδερμίδα τους και αναζητούν αποτελεσματικές και εγγυημένες απόλυτα όμως φυσικές λύσεις.

 

 

Tip: Ποτέ δεν ξεχνάμε να καθαρίζουμε καλά, με καθαριστικό και λοσιόν, την επιδερμίδα μας πριν την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης. Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσουμε τα προϊόντα να διεισδύσουν στην επιδερμίδα και να εκπληρώσουν αποτελεσματικά τις υποσχέσεις τους.

 

11 Σχόλια
  1. Kαλημερα. Εχω δοκιμασει την κρεμα μασκα ΚΟΡΡΕΣ και οντως αισθανεσαι το προσωπο σου πιο ξεκουραστο και απαλο το πρωι. Ομως για τις μεγαλυτερες ηλικιες θα συνιστουσα οποσδηποτε λαδι και ορο πριν την χρηση της κρεμας μασκας νυχτας. Η αποτελεσματικοτητα ειναι πιο εγγυημενη. Στο δικο μου προσωπο που το εχω εφαρμοσει εχει πιο εγγυημενα αποτελεσματα.

  2. Kalimera bbgirls apo to vroxero London! Exo xathei kai tha epanorthoso kai very sorry gia ta greeklish alla eimai sti douleia.
    Dokimasa prosfata tin krema tis Garnier kai eno einai kali den theoro oti me kalypse teleios.
    Stella kai pali Stella!!!!
    Filia polla!

  3. Όλα τα προιόντα φαίνονται υπέροχα και αποτελεσματικά,όμως ξεχωρίζω τη Stella’s Recip-Y Golden Repair Night Serum..έχω δοκιμάσει την αντίστοιχη κρέμα και είναι πραγματικά καταπληκτική!

  4. Πολύ καλά έκανες και “έκλεψες”, γιατί δεν θα ήταν ολοκληρωμένο το αφιέρωμα αν δεν έβαζες έστω και ένα προϊόν της αγαπημένης, γκουρού της ομορφιάς μας! Εννοείται πως ψηφίζω stella’s!!!!!

  5. Καλησπερα κοριτσια δεν εχω δοκιμασει κατι απο τις παραπανω αυτο που βαζω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη ειναι ο ορος advance night repair estee lauder θα ηθελα ομως να δοκιμασω και της stellas

  6. Stella’s φυσικά, γιατί είναι φυσικά.. και με αποτελέσματα
    Μυρίζει υπέροχα και το πρωί … πρόσωπο φεγγάρι!

  7. Stella’s φυσικά, γιατί είναι φυσικά.. και με αποτελέσματα
    Μυρίζει υπέροχα και το πρωί … πρόσωπο φεγγάρι!

  8. stella’s φυσικά τα υπόλοιπα είναι απλά υποκατάστατα!!! φόρα της κρέμες της και δες!!! η αντίστοιχη δε του ορού δεν είναι κρέμα είναι έρωτας

  9. Δινω ιδιαίτερη προσοχή στην κρεμα νύχτας θεωρωντας οτι ειναι σημαντικοτατη.θα ηθελα να δοκιμασω αυτη του the bodyshop κ της stella.

  10. Έχω δοκιμάσει την Bouncy Sleeping Mask του Body Shop και την λάτρεψα όπως όλη τη σειρά Drops of Youth! Καλό μήνα σε όλες μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.