Max Factor: Άνοιξη 2015 και τα προϊόντα που μας άρεσαν

 

max-factor-2015

 

 

Ήθελα να συγκεντρώσω σήμερα και να δούμε μαζί, κάποια από τα προϊόντα Max Factor που έχει λανσάρει τον τελευταίο καιρό η μάρκα και κατά τη γνώμη μου έχουν ενδιαφέρον.

 

 

 

Η Σειρά κάλυψης και λάμψης Skin Luminizer

 

 

 Max-Factor-Skin-Luminizer-F

 

Θα ξεκινήσω με τη σειρά Skin Luminizer η οποία αποτελείται από το foundation Skin Luminizer και το concealer Eye Luminizer Brightener. Να, λοιπόν τι είναι το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης σειράς κάλυψης και λάμψης: Οι έρευνες δείχνουν ότι, με τα foundation που χαρίζουν λάμψη, συνήθως γίνεται ένας συμβιβασμός αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι γυναίκες διαπιστώνουν είτε ότι το δέρμα τους καλύπτεται εντελώς, είτε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι σχετικά θαμπό. Η ειδική σύσταση του Skin Luminizer Foundation προσφέρει διακριτική λάμψη με ελαφρύτερη κάλυψη, που όμως διορθώνει τις ατέλειες και τελειοποιεί τον τόνο του δέρματος χάρη σε ένα ενυδατικό σύμπλεγμα βιταμινών.

 

Σχεδιασμένο ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, το Eye Luminizer Brightener είναι το δεύτερο βήμα: Η ελαφριά του σύσταση σε κίτρινους τόνους χαρίζει άμεση λάμψη, διορθώνοντας τις σκούρες αποχρώσεις που συχνά δημιουργούν την όψη των μαύρων κύκλων. Περιέχει το ίδιο ενυδατικό σύμπλεγμα βιταμινών με το φον ντε τεν, έτσι ενισχύει το κουρασμένο δέρμα κάτω από τα μάτια και αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές με ειδικά καλυπτικά συστατικά.

 

 

 

 

Η μάσκαρα Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1

 

 

 

Masterpiece_Glamour_Extensi

 

 

Το τελευταίο καιρό, βάζω εναλλάξ, μια μέρα την False Lash Wings της L’Oreal Paris και την άλλη μέρα αυτή. Το 3 σε 1 σημαίνει ότι έχει τριπλό αποτέλεσμα, δηλαδή και όγκο και μήκος και ένταση στο χρώμα. Εγώ πάντως έχω μιλήσει πολλές φορές για την αδυναμία μου στα λεπτά βουρτσάκια (ίσως έχει να κάνει ότι με τα πιο χοντρά με πυκνές τρίχες, μονίμως μουτζουρώνομαι) και προφανώς συμφωνεί μαζί μου και η MF μια που διάβασα στο Δελτίο Τύπου:

«Για πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες χρειάζεται λεπτό βουρτσάκι, το οποίο όχι μόνο προσφέρει μεγαλύτερο όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες αλλά επιτρέπει εφαρμογή ακριβείας δημιουργώντας ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό φινίρισμα από τη ρίζα ως τις άκρες. Το Instant Impact βουρτσάκι για τη μάσκαρα Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 έχει δημιουργηθεί για να δημιουργεί εξαιρετικά εντυπωσιακές βλεφαρίδες, καθώς μεταφέρει περισσότερο υλικό σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα βουρτσάκια. Oπως λέει και ο Γιάννης Μαρκετάκης Οfficial Make up Artist της Μax Factor «Το μοναδικό πλεονέκτημά του είναι ότι αφήνει αρκετή ποσότητα μάσκαρα στη βάση των βλεφαρίδων, ανασηκώνοντάς τις εντυπωσιακά. Αυτό, σε συνδυασμό με τη σύνθεση από μικροΐνες που μακραίνει τις βλεφαρίδες δημιουργεί ένα αληθινά απίστευτο look.»

 

 

 

Το ρουζ Crème Puff Blush

 

 

PerfettoME.RU

 

Τα ρουζ τα έχουμε ξαναδεί σε σχετικό postμε τα αγαπημένα μου ρουζ, της εποχής, απλά να ξανα θυμήσω. Πρόκειται για τη νέα προσθήκη στην διάσημη οικογένεια Crème Puff. Ντεγκραντέ αποχρώσεις, έντονη λάμψη, και αρκετές επιλογές χρωμάτων στην γκάμα της. Στη φωτογραφία παραπάνω,  στην πρώτη σειρά το δεύτερο και στη δεύτερη σειρά το δεύτερο, νομίζω ότι θα κάνουν μια χαρά και χρέη, bronzer.

 

 

 

Και φυσικά last but not least, η συνολική πρόταση της μάρκας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι με πλούσιες ζωηρές αποχρώσεις και έμφαση στο πορτοκαλί και το έντονο ροζ. Το classic Lipfinity, τα βερνίκια νυχιών Gel Shine Lacquer, τα μολύβια ματιών ExcessIntensity σε πιο καλοκαιρινές, τυρκουάζ, μπλε και πράσινες αποχρώσεις και τα ζουμερά lip gloss Color Elixir

 

 

max-factor-2015

 

Τώρα νομίζω έχετε μια συνολική εικόνα για τα πιο πρόσφατα και ενδιαφέροντα προιόντα που έχει λανσαρει η μάρκα τον τελευταίο καιρό. Έχετε σε κάποιο αδυναμία;

 

 

8 Σχόλια
  1. Την αγαπάω την Max Factor!!! την αγαπάω πολύ!!! Απ΄όλες τις “ευρείας” μάρκες, περισσότερο απ΄όλες. Μου θυμίζει την κοκέτα γιαγια μου που τη φορούσε μαζί με τη Revlon, αλλά παντα η Max factor ήταν η αγαπημένη της, ειδικά η περιφημη all time classic Creme Puff. Αγόρασα πριν δυο μήνες περίπου, τα πιο υπέροχα χρωματιστά eye liners που εψαχνα εδω και πολύ καιρό σε όλες τις μάρκες. Ενα υπέροχο πράσινο σμαραγδί κι ένα θεικό μωβ purple που είναι και αδιάβροχα και δεν φεύγουν με τίποτα, πολύ δε περισσότερο δεν θα φεύγουν στη ζέστη του καλοκαιριού.

  2. Καλημέρα!!!
    Ειναι η πρώτη εταιρία καλλυντικών που αγόρασα και της ¨εχω ιδιαίτερη αδυναμία!!!
    Τα ρουζ τα βρίσκω καταπληκτικά και θα έλεγα και πολυχρηστικα άνετα κάνουν το
    τριπτυχο(ρουζ μπρονζερ σκιά)!!
    Φιλια

  3. Η Max Factor μαζί με την Radiant ανήκουν στο top 10 των αγαπημένων μου εταιρειών! Όλα τα προιόντα της που έχω δοκιμάσει έχουν εκπληκτική ποιότητα,χωρίς να έχω πληρώσει ένα σωρό λεφτά! Από τα παραπάνω ξεχωρίζω το Lipfinity

  4. Καλημέρα κ Καλή Πρωτομαγιά!Θαύμα τα λουλουδάκια,τέτοια έχω στον κήπο μου!Προ ημερών πήγα να χαζέψω το stand της Max Factor με σκοπό ν αγοράσω κάποια πούδρα αλλά είδα ότι το stand δεν ήταν ενημερωμένο κ δεν αγόρασα.Επίσης,μου φάνηκε κ σκονισμένο.Έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές τον Γ.Μαρκετάκη κ με έχει πείσει για την αποτελεσματικότητα της μάρκας.Δεν πειράζει,next time!

  5. Λατρεύω MAX FACTOR ειδικά τα lipfinity, αλλά δεν πάνε πίσω και τα μάσκαρα αλλά και το make up σταθερή αξία πολλά αυτά τα χρόνια!!! Νομίζω ήρθε η ώρα για ανανέωση με νέες προτάσεις της MF. Θέλω να τα δοκιμάσω οπωσδήποτε!

  6. μου αρεσουν τα καλλυντικά … της…Max Factor
    και ειδικα στα χρώματα των ματιών.. όπως και στις σκιες, οι οποιες
    διαρκουν για πολύ ωρα στα μάτια…
    δηλώνω fun!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.