Οι νικήτριες των 2 σετ Περιποίησης και Φροντίδας Προσώπου, Environ

rad summer

 

O συγκεκριμένος δεν θα είναι ο μόνος διαγωνισμός όπου θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και αντηλιακό προϊόν. Πρόσφατα βρέθηκα σε μια παρουσίαση νέων προιόντων γνωστής μάρκας και έμαθα πολύ ενδιαφέροντα (και σοβαρά) πράγματα όσο αφορά την καθημερινή προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Σύντομα θα τα μοιραστώ μαζί σας, διότι νομίζω ήρθε η ώρα για γερή αφύπνιση, πάνω σε αυτό το θέμα.

 

Ολοκληρώθηκε λοιπόν με επιτυχία και αυτός ο διαγωνισμός, τα προϊόντα Environ είναι πραγματικά υψηλής τεχνολογίας και έχουν αποτέλεσμα.

 

 

Και οι τυχερές νικήτριες είναι:

 

Μαρία mkatsikadi

mkontogeorgiou

 

 

Συγχαρητήρια! Θέλουμε και την άποψή σας όταν τα δοκιμάσετε, οπότε μόλις τα λάβετε ξεκινήσετε άμεσα την χρήση τους, γιατί μπορεί να σας «ξανά ενοχλήσω» για να μου πείτε την γνώμη σας.

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Συγχαρητήρια κορίτσια!!
    Είστε πολυυυυυ τυχερές που κερδίσατε τα συγκεκριμένα προϊόντα!!!Καποια στιγμή θα τα αγοράσω και εγω κυρίως την αντιηλιακή!!,
    @Τζουλια μου με ενδιαφέρει πολυ το θέμα (ήλιος) ¨εχω κλείσει το ραντεβού μου για την δωρεάν
    Εξετάσει σπηλων .Περιμενω με μεγάλη χαρά τα νεα σου!!
    Φιλια

  2. @sofiaT: Εσύ ειδκά θα τα διαβάσεις με πάρα πολύ ενδιαφέρον, αυτά που έχω να πω Σοφάκι, διότι είναι πολύ σοβαρά και μάλιστα είναι στοιχεία από τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες.

  3. Καλημέρα και μπράβο στις τυχερές..Ανυπομονώ να μάθω και εγώ οτιδηποτε αφορά την προστασία μας από τις ακτίνες του ήλιου που όσο ευεργετικές είναι αλλο τόσο και βλαβερές..

  4. Τζουλια μου απο οτι ¨εχω συνειδητοποίηση πια ο ήλιος έχει δυο πλευρές……
    Θα περιμένω ….
    Φιλία

  5. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Λόγω της υπερβολικής ασπρίλας μου πάντα ήμουν ενημερωμένη σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου αλλά υπήρχαν φορές που δεν πρόσεχα ιδιαίτερα.Ύστερα όμως από μία περιπέτεια με τη μαμά μου που χρειάστηκε να χειρουργηθεί όταν διαγνώσθηκε με ακανθοκυτταρικό μελάνωμα μπορώ να πω ότι είμαι εντελώς συνειδητοποιημένη πια.Συγχαρητήρια στα τυχερά κορίτσια.
    Τα φιλιά μου 🙂

  6. Όσο ενημερωμένοι κι αν πιστεύουμε ότι είμαστε, η υπενθύμιση αυτών των θεμάτων είναι πάντα χρήσιμη. Να τα χαρούν οι νικήτριες και περιμένουμε τις εντυπώσεις τους.

  7. Συγχαρητηρια στα κοριτσια!!!και εγω θελω να μαθω τα νεα για τον ηλιο ειδικα μετα την τεραστια παναδα μελανωμα που εχω στο κουτελο απο το περασμενο καλοκαιρι και ειμαι σιγουρη οτι θα ξανα φουντωσει τωρα θα περιμενω το καινουριο σου αρθρο!!

  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
    JULIA ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.