Kardashian Beauty: «To Μακιγιάζ τους», τώρα και στην Ελλάδα

 

kardashian-sisters

 

 

Μας αρέσουν, δεν μας αρέσουν (όπως όλα τα ultra famous και γι’ αυτό controversial άτομα εξ’ άλλου) είναι γεγονός, ότι ό, τι πιάνουν οι τρεις αδερφές στα χέρια τους, μεταμορφώνεται σε χρυσάφι. Λογικό λοιπόν, το ότι θέλησαν μερίδιο και από την πίτα της beauty βιομηχανίας. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι τα προϊόντα Kardashian Beauty και καλά είναι και σε αρκετά προσιτές τιμές.

 

Επίσης και οι τρεις τους, είναι όμορφα κορίτσια, Αρμενικής καταγωγής (πατέρας τους ο διάσημος δικηγόρος υπεράσπισης Robert Kardashian στην πολύκροτη δίκη OJ Simpson ο οποίος «έφυγε» από καρκίνο μόλις στα 57 του) με λαμπερά μαλλιά, σκούρα εκφραστικά μάτια και αλαβάστρινα δέρματα, σήμα κατατεθέν της καταγωγής τους.

 

Τις ονομάζουν “the epitome of the all American Californian beauties” και αυτό εμένα με κάνει χαρούμενη, διότι βαρέθηκα το πρότυπο του All American Californian beauty- πολλά ξανθά μαλλιά, πολύ γαλανά μάτια, πολύ μεγάλα και πολύ λευκά δόντια, μεγάλο στήθος και ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία– δηλαδή το στυλ Barbie. Μου αρέσει πολύ που αλλάζουν τα πρότυπα ένα- ένα στις γιούσα οπότε αν το δούμε λοιπόν και διαφορετικά «ανάσα» είναι οι αδερφές που (αν και έχουν κάνει πολλά και διάφορα σε πλαστικούς χειρουργούς- για να μην κοροϊδευόμαστε δηλαδή) πάντως δείχνουν απόλυτα άνετες με το «εξωτικό» φυσίκ τους, και size 10-12.

 

Τώρα όσο αφορά το μακιγιάζ τους, δεν χωράει αμφιβολία ότι η κάθε μια έχει το στυλ της και ουσιαστικά πάνω σε αυτό το στυλ «πατάνε» και οι συλλογές τους μακιγιάζ. Σχεδόν πάντα με natural look αλλά τεράστιες βλεφαρίδες η Kourtney, φουλ στο contouring, τα smokeyμάτια και τα nude χείλη η Kim και φυσικά το αλαβάστρινο δέρμα το ρουζ, οι ιριδίζουσες σκιές αλλά πάνω απ’ όλα τα signature σχεδόν πάντα κόκκινα, χείλη της Khloe

 

Kardashian-sisters2

 

 

Check this out από το Δελτίο Τύπου:

Με οδηγό τα προϊόντα της σειράς Kardashian Beauty έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε μόνες σας τα περίφημα στιλ τους, για τα οποία είναι τόσο γνωστές. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης οδηγίες και tips για κάθε μακιγιάζ καθώς και συμβουλές ομορφιάς από την Kim, την Kourtney και την Khloe.

 

Ως δημιουργοί, οι πρέσβειρες αλλά και τα πρόσωπα αυτής της νέας σειράς καλλυντικών, οι αδερφές Kardashian εκπροσωπούν την ομορφιά, το στιλ και την μόδα με έναν τρόπο απόλυτα ακαταμάχητο. Άλλωστε το αψεγάδιαστο δέρμα είναι το σήμα κατατεθέν των Kardashian.

 

Οι αδερφές θέλησαν να μοιραστούν την πρόσβαση τους στις πολυτελείς σειρές make up με εμάς, και η σειρά Kardashian Beauty κάνει αυτό ακριβώς! Είναι μια σειρά καλλυντικών με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές. Κάθε ένα προϊόν έχει σχεδιαστεί με τις προσωπικές κατευθύνσεις των τριών και σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις και καθοδηγήσεις, ενώ κάθε ένα από τα προϊόντα έχει δοκιμαστεί πρώτα από τις ίδιες.

 

Ρίξτε μια ματιά σε κάποια από τα best seller προιόντα της σειράς

 

Lip Plumming Shimer Gloss (λογικό…)

 

 

kardashain-Lip Plumming Shimer Gloss_all together

 

Ψεύτικες Βλεφαρίδες (αυτό και αν δεν είναι λογικό…)

 

kardashian-eyelashes

 

Touch Tones  Σκιές σε γήινες αποχρώσεις

 

kardashian-eye-shadows

 

Sun Beam: Airbrush Spray: Σπρέι για ηλιοκαμένες γάμπες στη στιγμή (δεν είναι self tan, makeup για το σώμα είναι, έξυπνο και εύχρηστο)

 

 

kardashian-sun spray

 

 

 

Mascara Out to there, Δηλαδή βλεφαρίδες μέχρι εκεί έξω.

 

 

kardashian-mascara

 

 

 

Cabana Bronze: Ε, αν δεν είχαν bronzer οι Kardashians στη συλλογή τους, ποιος θα είχε;

 

 

Kardashian Beauty Bronzer-Cabana Bronze-1

 

 

 

 

Τα προϊόντα τα βρίσκετε πλέον και στην Ελλάδα, αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα

www.beautypaths.eu

 

 

 

7 Σχόλια
  1. H κόρη μου που έχει αδυναμία στην Kim, μόλις δει αυτά τα super καλλυντικά θα τα παραγγείλει αμέσως…θα πρέπει να κρύψω αυτό το mail,αν και μπήκα και εγώ στον πειρασμό ειδικά με τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τις Touch Tones (καλά μπορεί να την αφήσω να παραγγείλει ενα-δυο πραγματακια,με την συμφωνία να τα χρησιμοποιούμε μαζί 😉 )..Kουκλαρα η Kim Kardashian,την βρίσκω εξωτικά πανέμορφη!!

  2. @όλες: Που είσαστε καλέ; Σας “έχασα” σήμερα.. Δεν πιστεύω να ψωνίζετε καλλυντικά;

  3. @Maryl!!! Νομίζω μαζί γράψαμε αγαπημένη!!! Αχ, τα μεγάλα πνεύματα των Υδροχόων συναντήθηκαν και πάλι…

  4. @Maryl: Αχαχχαχαχα!! Κρύψε, κρύψε το mail αγαπημένη…!! Αστειεύομαι. Νομίζω πρέπει να κάνεις ένα δωράκι στην καλλονή κόρη σου και φυσικά να το μοιράζεται με την ακόμα πιο καλλονή μαμά της.

  5. Πολύ αργά πια αγαπημένη μου Τζούλια!!! Το είδε και θέλει και τα 6! Θα μπω στο Beautypaths να δω τιμούλες..Πάντα με “ανεβάζεις” αγαπημένη μου Beauty Editor <3

  6. Ε,μην αφήσουν κανέναν άλλο,να πιάσουν όλα τα πόστα.Μπράβο τους πάντως που τα καταφέρνουν!!Τα lip gloss και η μάσκαρα μου φάνηκαν πιο ενδιαφέροντα!

  7. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι.Έχω κατενθουσιαστεί με τα νέα.Θα πάρω τη βλεφαρίδα θα πάρω και τη μάσκαρα και με χορηγό τη NIKE θα βαδίσω στο δρόμο που μου άνοιξε η συνάδελφος(στα κυβικά) Kim.YEEEEEAAAAHHHH
    Μουτς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.