Bioten: Love Your Natural Skin

bioten

 

Αγάπα τη φυσική σου επιδερμίδα, με τη βοήθεια της bioten!

Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι για σένα να βγεις για ποτό ή να πας στο γραφείο χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Για τις περισσότερες από εμάς, όχι και τόσο, αφού έχουμε συνηθίσει σε μια εικόνα του εαυτού μας όπως πιστεύουμε ότι «πρέπει να είναι», και έχουμε φτάσει να θεωρούμε ότι «περιποιημένη» σημαίνει «μακιγιαρισμένη».  

 

Κι όμως, δεν είναι αυτή η φύση μας! Η φυσική μας επιδερμίδα δεν είναι κάτι που πρέπει να κρύβουμε, αλλά ένα κομμάτι του εαυτού μας για το οποίο πρέπει είμαστε περήφανες!

 

Η bioten βρίσκεται στην ιδανική θέση να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς και να μας εμπνεύσει να δούμε τον εαυτό μας αλλιώς. Έτσι, φέτος δημιούργησε μια ξεχωριστή εκστρατεία για να βοηθήσει κάθε γυναίκα να νιώσει αυτοπεποίθηση για τη φυσική της επιδερμίδα. 

 

Στα πλαίσια της ευρύτερης κοινότητας Love Your Skin που μας καλεί να αγαπήσουμε την επιδερμίδα μας, η bioten καλεί όλες τις γυναίκες να αποδεχτούν τη μεγάλη πρόκληση και να τολμήσουν να βγουν σε μια σημαντική έξοδο χωρίς μακιγιάζ! Αφού κάνουν την προσωπική τους υπέρβαση και την απαθανατίσουν σε selfie, με τη σειρά τους θα προκαλέσουν τις φίλες τους να κάνουν κι αυτές το ίδιο.

 

Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγάλη πρόσκληση, κάνοντάς κλίκ στο www.loveyourskin.gr  ή με το hashtag #biotennaturalskin σε Instagram,twitter ή το facebook page της bioten.

 

Πρόκειται για μια «άσκηση αυτοπεποίθησης» για να δημιουργήσουμε επιτέλους ένα ρεαλιστικό self-image, να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και να μάθουμε να τον εκτιμάμε όπως είναι. Αφού ολοκληρωθεί η ενέργεια θα δούμε τα αποτελέσματα σε video που θα γιορτάζει την εμπειρία του να νιώθουμε φυσικά όμορφες!

 

Γιατί η ομορφιά είναι στη φύση μας!

 

 

 

bioten-2

 

 

Όλο το παραπάνω που διαβάσατε, από την εταιρεία bioten, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον σαν «άσκηση αυτοπεποίθησης». Βέβαια, πώς να ζητήσεις από ένα «καθαρόαιμο» bb girl να βγει έξω χωρίς το κάτι τις του; Σωστό και αυτό… Εγώ θα είμαι ειλικρινής πάντως. Υπάρχουν φορές που βγαίνω έξω από το σπίτι εντελώς άβαφη. Όταν πάω σχολείο τον κύριο Ρωμανό. Όταν βγαίνω για ψώνια (στο super market όμως, όχι στα άλλα…) Σε μια απόμερη παραλία. (γιατί στις «κοσμικές» όλο και κάτι βάζω..) Για το βράδυ πάλι, νομίζω δεν το έχω τολμήσει από τότε που ήμουν 19 ετών. Όμως. Το έχει κάνει μια από εμάς και μάλιστα έχει πάει σε πολύ σημαντική εκδήλωση- τη βάπτιση του ανιψιού της- εντελώς άβαφη, την είδα σε φωτογραφία και ήταν μια κούκλα.

 

Παρόλα αυτά πιστεύω (γιατί το έχω δει με τα μάτια μου) ότι όταν η επιδερμίδα είναι πάρα πολύ καλά φροντισμένη ναι, μπορείς να βγεις ακόμα και χωρίς καθόλου μακιγιάζ και μάλιστα να δείχνεις και πιο φρέσκια και νεότερη. Θεωρώ, ότι τον τελευταίο καιρό, την φροντίζω την επιδερμίδα μου, όπως υποδεικνύει εξ άλλου και όλη αυτή η ενέργεια της Bioten.

 

Γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την αρχή. Η φωτό που βλέπετε παρακάτω, είναι selfie, φυσικά και τραβήχτηκε 8:30 πμ και είμαι εντελώς άβαφη. Ε-ντε-λώς. Το τονίζω γιατί η Εύα- η πρώτη που την είδε- νόμιζε ότι φοράω ρουζ. Ούτε κατά διάνοια. Αν είναι να βρω την όρεξη να βάλω κάτι στις 8:00 το πρωί, αυτό θα ήταν μόνο λίγο κραγιόν, για να φωτίσει το πρόσωπό μου.

 

Η Τζούλια (selfie no make up)

julia-no-make-up

 

Ποια από εσάς, θα κάνει την άσκηση μαζί μου; Περιμένω.

 

H Maryl (selfie no make up)

 

maryl

 

H Litsa (selfie no make up)

 

litsa

 

H Demi (selfie no make up)

 

Demi!

 

Περιμένω και άλλες αγαπημένες! Come on girls! Let’s do it!

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Kανήμερα!!!
    @Τζουλια.Τζουλια μου πρώτα απο όλα είσαι μια κούκλα και το εννοώ!!!
    Δεύτερον χίλια μπράβο που τολμάς κάτι τέτοιο και σε τέτοια κλίμακα !! Και εγω τριγυρνάω
    Στα καθημερινά ψώνια μου πολλές φορές χωρίς μακιγιάζ αλλά βέβαια φοράω πάντα μα πάντα
    τα γυαλιά μου δεν τα βγάζω ούτε και αν έχει συννεφιά έξω!!
    ¨Εχω τραβήξει πολλές selfie χωρις μακιγιάζ και μου αρέσουν βέβαια βλέποντας φωτό στα 30 μου και τώρα
    καταλαβαίνω την διαφορά ! Είμαι πια ποιο ώριμη κάτι που μου αρέσει εξίσου αλλά θαυμάζω και την
    φρεσκάδα που είχα! Χαχαχαχαχα
    Τώρα να βγάλω φωτό σε κοινή θέα για όλους μάλλον δύσκολο το βλέπω θα περιοριστο στο θαυμασμό
    μονο των δικών μου!!!ειμαι πολυ δύσκολος πες το αυστηρός κριτής του εαυτού μου. . .
    Σε φιλώ!!!!

  2. @SofiaT: Με αγαπάς, αγαπημένη, με αγαπάς… Μόνο με τα μάτια της αγάπης, βλέπεις αυτό παραπάνω και το ονομάζεις “κούκλα”. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ γλυκό μου Σοφάκι και την Δευτέρα θα ανταποδώσω, με post που ξέρω ότι περιμένεις πως και πως…

  3. Καλημέρααα!!! Χρησιμοποιούμε οικογενειακώς καλλυντικά Bioten(μαμά,κόρη και γιαγιάδες)γιατί είναι οικονομικότατα και απίστευτα ποιοτικά καλλυντικά..εγώ προσωπικά δεν αλλάζω το λάδι σύφιξης σώματος της με τίποτα! Τζούλια μου και άβαφτη είσαι το ίδιο όμορφη,δεν βλέπω κάποια σημαντική διαφορά,ίσως γιατί η εσωτερική σου ομορφιά αντανακλάται προς τα έξω και αυτό ακριβώς δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να αναδειχτεί…Το ίδιο και το bbgirl που πήγε αμακιγιάριστο στην βάφτιση και που νομίζω καταλαβα ποια είναι 😉 Είμαι έτοιμη να κάνω κ εγώ την άσκηση τώρα,φιλιάαα!!!!!

  4. @Τζουλια .Τζουλια μου Ναι σε Αγαπω και πολυ μαλιστα!
    Αλλα εδω δεν χρειαζεται η αγαπη για να δω την πραγματικιτητα!!!
    Και μαλιστα εκανα ενα μικρο λαθος! Δεν εισαι Κουκλα αλλα ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!
    .Περιμενω με μεγαλη χαρα για το ποστ! Θα σου και για την δικια μου
    εμπειρια!
    Φιλακια

  5. @maryl: Αν την κάνεις πες μου! Θέλω να σε δω! Και θα την πάρω και θα προσπαθήσω να την ανεβάσω και στην σελίδα μου στο facebook!! AAA!! Tα περήφανα bb girls, δεν φοβούνται να φωτογραφηθούν και άβαφες!! Τέλειο! Θα την κάνω και post!!

  6. @Tζούλια ναι,ναι την προκάλεσα χαχαχα! Αν και νομίζω δεν βάφεται έτσι κι αλλιώς,έχει έντονη φυσική ομορφιά 🙂

  7. Καλημερα σε ολες Βαμμενες η αβαφτες ειμαστε κουκλες γιατι εχουμε εσωτερικη ομορφια ολες μας και κυριως η αρχηγος μας που μας το ενεπνευσε.

  8. Αβαφη? μόνο στις διακοπές…. εχετε τρελλαθεί τελείως?
    Τζου εισαι ΘΕΑΑΡΑ!!! Maryl ΘΕΑΑΡΑ στο τετράγωνο!!!

  9. Γεια σας!Κάνω ακριβώς ότι κ η Τζούλια,δηλαδή δεν βάφομαι αν πεταχτώ για ψώνια ή κάπου τα παιδιά με το αυτοκίνητο αλλά άβαφη βράδυ δεν νομίζω να το έκανα.Οχι ότι βάφομαι κ πολύ,δεν μου αρέσει το σοβάντισμα αλλά ένα μολυβάκι,λίγο ρουζάκι αλλάζει το πρόσωπο.Γεια σου Τζούλια με τα ωραία σου!

  10. Το έχω ξαναπεί,άβαφτη δεν πάω ούτε στο περίπτερο!!Είναι θέμα prestige..Φαντάζεσαι να με δουν όσοι μ’έχουν συνηθίσει πάντα βαμμένη ξαφνικά άβαφτη;Θα τους πέσουνε τα…….φρύδια….ξέρω,ξέρω…κάποιες σκεφτήκατε ότι θα πω κάτι πονηρό…

  11. @Μaryl A,ρε μάνα να σε δω άβαφτη selfie ε,αυτό πρώτη φορά στα χρονικά,θα γραφτεί στα Γκίνες!!! Αλλά για μένα είσαι θεά όπως και νασαι βαμμένη άβαφτη <3 <3

  12. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Έτοιμη κι εγώ!Δεν είναι τίποτα φοβερό αυτή η άσκηση.Τι να πει κι η Σταχτοπούτα δηλαδή που μια φορά είπε να βγει κι αυτή με τον πρίγκιπα κι άρχισε να μαδάει στις 00.00 😉
    Μουτς και νιάου(νιάου είπα Τζούλια)

  13. Πας στο super market άβαφη;;; Εδώ στην Θεσσαλονίκη είναι άγραφος κανόνας: ποτέ στο s/m απεριποίητη και άβαφη γλυκιά μου γιατί θα πετύχεις εκείνη την κοπελιά με το μαλλί στην τρίχα, το νυχάκι άψογο το ρουζ με την λάμψη και τα ατσαλάκωτα ρούχα να σου ρίχνει μια συμπονετική ματιά που θα σου ανεβάσει την πίεση 20!!! Πάντως συμφωνώ αν περιποιήσε το πρόσωπο σου και είσαι συνεπής (όχι σαν μερικές που ξεχνούν το βράδυ το ντεμακιγιάζ -ονόματα δε λέμε) δεν έχεις ανάγκη από πολύ μακιγιάζ και επειδή τελευταία έχω μια αγάπη προς το natural skin glowing νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις με τα προϊόντα που κυκλοφορούν. Ωραία η καμπάνια της Bioten αν και δεν έχω σημαντικό event εν’ όψει θα τολμήσω να στείλω selfie χωρίς μακιγιάζ μετά από μια αρκετά απαιτητική ημέρα. φιλιά σε όλα τα bb girls!!!

  14. @Demi: Ε,βέβαια.. όταν τα λέω εγώ για τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης, δεν με ακούνε.. τι να λέμε τώρα.. χάζευα στην Τσιμισκή μετά το event μας και έπαιρνα ακόμα και εγώ ιδέες… (δε συζητώ καν τη λέξη ντεμακιγιάζ…)

  15. @Maryl & @ katerinaki: Αυτά είναι. Να βλέπεις μαμά και κόρη μέσα στο bb και να μην ξέρεις, ποια είναι η μαμά και ποιά η κόρη…

  16. @ketty: Α, όλα κι όλα! Το είπα και σε πρόλαβα.. “Γίνεται bb girl, χωρίς το κατι τις του;”

  17. @Stella: χααχαχχαχαχχαχαχχχα!!! (έλα τώρα.. πες την αλήθεια.. σιγά που δεν θα κάνουμε και λίγο μακιγιάζ στις διακοπές.. ξέρεις εσύ… το κοραλί κραγιονάκι, το γαλάζιο eyeliner κλπ κλπ κλπ)

  18. @Litsa & Demi: Καλέ, που είναι οι φωτό σας; Θέλω να τις ανεβάσω και στο bb και δεν τις βρίσκω…. 🙁

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.