Reviews Bio Oil: Τι λένε στο εξωτερικό όσες το δοκίμασαν

bio-oil-reviews

 

 

Γίνεται ένα μη-φαρμακευτικό προϊόν (με τη στενή έννοια της λέξης) να –προτείνεται από γιατρούς για τις ραγάδες και τις ουλές; Γίνεται αν το προϊόν είναι το Bio Oil. Ένα προϊόν που αν και δεν διαφημίζεται, δημιούργησε  μεγάλο buzz από τις ίδιες τις καταναλώτριες που το δοκίμασαν και το αγάπησαν.

 

Εξ άλλου δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ την πρώτη φορά που «άκουσα» και έμαθα γι αυτό, ουσιαστικά ήταν από reviews και testimonials, καταναλωτριών στην Αμερική και την Ευρώπη.

 

Σήμερα θα ήθελα να διαβάσουμε μαζί κάποια από αυτά:

 

Alexandra Peletier

 

“Δεν έχω ξαναγράψει ποτέ review και για κανένα προϊόν από όσα έχω δοκιμάσει έως τώρα. Το Bio Oil το είδα πρώτη φορά σε ένα περιοδικό και για να είμαι ειλικρινής είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά τελικά αποφάσισα να το δοκιμάσω. Έχω πάνω από ένα μήνα, που χρησιμοποιώ το Bio Oil πρωί και βράδυ, δυο φορές την ημέρα και ήδη βλέπω ότι οι ραγάδες στο στομάχι μου, είναι λιγότερο εμφανείς. Οπότε απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι αυτό το προϊόν σε μένα τουλάχιστον έκανε δουλειά, αλλά να αναφέρω και την πολύ φιλική τιμή του, ένα extra plus!»

 

Phenix Hall

 

“Η αλήθεια είναι το Bio Oil το είδα βιαστικά σε ένα φαρμακείο και απλά το αγόρασα για να το δοκιμάσω βλέποντας την εξαιρετικά προσιτή τιμή του, χωρίς να περιμένω και πολλά. Είμαι 47 ετών και έχω λίγες ραγάδες καθώς και κανά δυο παλιά σημάδια που έχουν πλέον ξεθωριάσει. Το βασικό μου θέμα είναι είναι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μου. Εφόσον διάβασα στις οδηγίες, ότι είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί και κάτω από τα μάτια άρχισα να το χρησιμοποιώ και εκεί. Εχω να πω τα εξής: Οι ραγάδες μου έχουν ξεθωριάσει και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μου είναι πολύ λιγότερο εμφανείς. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ. Κάνει δουλειά.»

 

Vanessa Hartley

 

“Μετά από μεγάλη αναβλητικότητα, τελικά αποφάσισα να κάνω κάτι γι’ αυτά τα έξτρα 10 κιλά που «κουβαλάω» πάνω μου από τα εφηβικά μου χρόνια. Άρχισα να τρώω υγιεινά, να αθλούμε και πριν καλά καλά το καταλάβω, άρχισα να βλέπω τα πρώτα αποτελέσματα. Ήμουν πολύ χαρούμενη, μέχρι που άρχισα να βλέπω να δημιουργούνται οι πρώτες ραγάδες στους μηρούς και το στομάχι μου. Ευτυχώς μια φίλη μου σύστησε το Bio Oil (εκείνη το είχε ήδη χρησιμοποιήσει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της). Τώρα έχω ήδη φτάσει στον στόχο μου και το αποτέλεσμα με έχει ξετρελάνει! Σε ευχαριστώ Bio Oil, με έσωσες και έρχεται και καλοκαίρι!»

 

 

 

bio-oil-review-3

 

 

 

Joanna Smith

 

“Χρησιμοποιώ το Bio Oil εδώ και δυο χρόνια και δεν βλέπω να σταματήσω. Είχα προβλήματα αποχρωματισμού του δέρματος, σημάδια από ακμή και ουλές στο πρόσωπό μου. Μετά από 3 μήνες χρήσης, το δέρμα μου δείχνει καθαρό και εγώ το νιώθω πολύ απαλό. Εκτός αυτού θεωρώ ότι είναι και πολύ ενυδατικό προιόν,  ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες.”

 

Paula Jibbon

 

“Eίμαι 45 ετών και με αρκετά βαθιές ρυτίδες για την ηλικία μου. Εδώ και περίπου έξι με εννέα μήνες, χρησιμοποιώ το Βio Oil. Τα αποτελέσματα είναι πράγματι εκπληκτικά. Οι γραμμές δεν δείχνουν πλέον τόσο βαθιές και το δέρμα μου είναι πιο απαλό και δείχνει πιο υγιές.”

 

Anabella Lauren

 

“Είχα πολύ άσχημες ραγάδες στους μηρούς, στα μπράτσα μου και χαμηλά την κοιλιά μου. Mε το Bio Oil είδα διαφορά σε δυο μόλις εβδομάδες. Μέσα σε ένα μήνα, είχαν σχεδόν ξεθωριάσει. Όταν το είπα στον δερματολόγο μου, μου είπε ότι επειδή έχω αρκετά λεπτό και  ευαίσθητο δέρμα, ίσως γι’ αυτό είδα τόσο γρήγορα αποτέλεσμα. Το Bio Oil πραγματικά με άφησε πολύ ικανοποιημένη και το συστήνω ανεπιφύλακτα.”

 

 

 

 

Kαι κάπως έτσι, όπως είναι φυσικό με το word of mouth εξαπλώθηκε η φήμη του Bio Oil για να φτάσει και σε μας (ειδικά στα αυτιά των Ελληνίδων  bloggers και σε  όσες από εσάς ασχολείστε πολύ με την ομορφιά) και πριν από ενάμιση χρόνο να το καλωσορίσουμε και εμείς στη χώρα μας.

 

Βέβαια είναι αλλιώς να τα διαβάζεις αυτά από κοπέλες και γυναίκες του εξωτερικού και αλλιώς από γυναίκες στη χώρα σου. Κακά τα ψέματα, πάντα νιώθεις, ότι μπορείς να ταυτιστείς πολύ περισσότερο.

 

Κάποιες από εμάς, λάβαμε μέρος σε ένα secret project, το οποίο ξεκίνησε τον Μάρτιο.

 

Stay tuned και θα σας τα αποκαλύψω όλα, σύντομα.

 

(Secret project bb girls, τσιμουδιά ακόμα!)

 

Teaser!

 

 

bio-oil-reviews-2

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Βρε τι πάθαμε! Στην επόμενη παραγγελία από φαρμακείο το πήρα. Δε θέλω άλλη κουβέντα. Ραγάδες δεν έχω, αλλά όλο και κάτι θα βρει αυτό να μου διορθώσει, δεν μπορεί!

  2. χμμμμμ….Μου μπαίνουν ιδέες τώρα.Και είμαι και της υπομονής όπως ξέρετε 😉
    Μουτς

  3. Η κόρη μου μου έλεγε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό και απίστευτα οικονομικό προιόν-θαύμα και είχε απόλυτο δίκιο,εφόσον της εξαφάνισε σχεδόν κάτι μικρές ουλές που είχε από ακμή..Δεν το αλλάζει και είναι το μοναδικό προιόν που χρησιμοποιεί για υδάτωση και λείανση σε πρόσωπο και σώμα.

  4. Για αφυδάτωση, ξηρότητα και τράβηγμα στο πρόσωπο τέλειο. Απορροφάται αμέσως δεν αφήνει λαδίλα. Μυρίζει τέλεια. Το σώμα το κάνει σαν μωρού. Τα μαλλιά τα κάνει τόσο μαλακά και μοσχοβολάν τέλεια. Λατρεμένο.

  5. Για αφυδάτωση, ξηρότητα και τράβηγμα στο πρόσωπο τέλειο. Για το σώμα το κάνει σαν μωρού και δεν αφήνει λαδίλα. Για τα μαλλιά μοσχοβολάν τόσο ωραία. Λατρεμένο.

  6. Πολύ ωραία!! κει εγω το ηξερα ακόμα στην σχολή ήμουν στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούσε… αλλά τώρα που το δοκίμασα ενθουσιάστηκα!!!!

  7. To bio oil ine oti kalitero…. Stamatisa polles kremes opou kai tzaba edina ta lefta mou. Kani favmata den to alazo me tipota.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.