Bio Oil, Secret Project: Τα δικά σας reviews για το προϊόν! Part One.

 

12-2

 

 

 

Ήταν περίπου μέσα Μαρτίου, όταν εγώ και κάποια ακόμα bb girls, λάβαμε μέρος σε ένα secret project. Ενημερώνω, ότι θα κάνουμε και άλλα τέτοια, με πολλές από εσάς. Βλέπετε, μας άρεσε πολύ, είμαστε οι Mata Hari του beauty, υψηλή «κατασκοπεία» σας λέω. Το secret project μας, ήταν το εξής:

 

Λάβαμε μια τσάντα η οποία περιλάμβανε τρία μπουκάλια Bio- Oil. Για δυο μήνες, έπρεπε καθημερινά να το χρησιμοποιούμε δυο φορές τη μέρα, είτε σε πρόσωπο, είτε σε σώμα, είτε στο μακιγιάζ, είτε για ξηρά μαλλιά, είτε για ξηροδερμίες, ραγάδες και ατέλειες, είτε τέλος πάντων, όπου νιώθαμε ότι το είχαμε ανάγκη. (η λέξη multitasking, είναι understatement γι’ αυτό το προϊόν)

 

Απηυδισμένες οι περισσότερες από reviews που διαβάζαμε μόνο στο εξωτερικό και θέλοντας να μάθουμε η μια από την άλλη, είπαμε το ναι με άκρα μυστικότητα και δώσαμε όρκο σιωπής μέχρι να έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα, για να μπορέσουμε να μοιραστούμε τα πολύτιμα «στοιχεία» μαζί σας και έτσι να επικρατήσουμε στη μάχη και να  κερδίσουμε τον πόλεμο της ατέλειας.

 

 

bio-gift

 

 

 

Συνοπτικά

 

Θέμα: Secret Undercover Project: Για δύο μήνες, δοκιμάζουμε και λέμε τη γνώμη μας για το Bio Oil

 

Κατάσκοποι: Τα secret agents bb girls που έλαβαν μέρος με αλφαβητική σειρά και οι κωδικοί τους:

 

Άλκηστις Βαρλάμη (code name: bb girl, Alkistis 001)

Αμαλία Κανταρέλη (code name: bb girl Amalia 002)

Ανθή Καραμπατζάκη (code name: bb girl Anthi 003)

Ελένη Βλάχου (code name: bb girl Eleni: 004)

Kαίτη Μήλλα (code name: bb girl Ketty: 005)

Mαρία Λόντου (code name: bb girl Maryl: 006)

Μαριάνθη Πρινιά (code name: bb girl Marianna: 007 aka James Bond)

Νάνσυ Ψαλτάκη (code name: bb girl Nansy 008)

Ντέμι Παππά (code name: bb girl Demi 009)

Ράνια Ζευγίτη (code name: bb girl Rania 010)

Σίνα Παπακώστα (code name: bb girl Sheena 0011)

Τασσούλα Ιωακειμίδου (code name: bb girl Tassoula 0012)

 

 

Βαθιά στη μάχη των χαρακωμάτων (λέγε-με-παλαιότερα-σημάδια- από- ακμή) εισχώρησε η 006  και έχει και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Γι’ αυτά, θα κάνετε υπομονή, μέχρι αύριο

 

 

Τέλος εύφημος μνεία για μια από τις bb girl, κατασκόπους η οποία συλλέγει intel πληροφοριακό υλικό για έναν ολόκληρο χρόνο!  Όπως καταλαβαίνετε η δική της κατάθεση, θα γίνει ξεχωριστά, σε δικό της post.

 

 

Ξεκινάμε σήμερα τις καταθέσεις των κατασκόπων και θα ολοκληρώσουμε αύριο. Ολόκληρο secret project, δεν τελειώνει σε μια μέρα. Το πόρισμα δικό σας φυσικά, για να δούμε αν θα καταφέρουμε να υπερισχύσουμε της μάχης και να κερδίσουμε τον πόλεμο της ατέλειας (άντε πάλι τα ίδια..)

 

 

Άλκηστις Βαρλάμη (code name: Alkistis 001)

 

 Χρησιμοποιώ το Bio Oil  εδώ και 1,5 μηνά στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ και μια που πήρα 3 κανονικά προϊόντα των 30μλ το χρησιμοποιώ ακόμα και στις φτέρνες…

 Έχει μια πολύ όμορφη μυρωδιά πολύ απαλή και δεν σε “μπουκώνει ” ακόμα και όταν χρησιμοποιείται στο πρόσωπο . Και παρότι σε υφή λαδιού ενώ φοβάσαι ότι θα γυαλίζεις και θα κολλάς, απορροφάται πάρα πολύ εύκολα.

 Αν και έχω λιπαρή επιδερμίδα είχα έντονα σημάδια αφυδάτωσης στο μέτωπο, καθώς και δυσχρωμίες (καφέ στίγματα) στα ζυγωματικά. Επίσης εκεί που ακουμπάνε τα γυαλιά ηλίου είχα και διεσταλμένους πόρους. Τέλος βλέπω επίσης τις πρώτες γραμμές έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια και στις ρινοπαρειακές. Ηλικία κοντεύω τα 32 και κάποια στιγμή, η μεγάλη απώλεια βάρους επηρέασε το πρόσωπό μου….

Η αφυδάτωση εξαφανίστηκε μετά από δυο μόλις χρήσεις(!), η επιδερμίδα μου είναι πιο φρέσκια και νεανική από ποτέ. Επίσης η περιοχή του ντεκολτέ έφυγε όλο το «πλισέ» που είχε. Σημειώστε εδώ, ότι ό, τι περίσσευε το έβαζα στα χέρια μου αντί κρέμας χεριών.

Στις φτέρνες είδα πολύ μεγάλη βελτίωση και το ωραίο είναι ότι επειδή δεν είναι λιπαρό μπορείς να κοιμηθείς χωρίς καλτσάκια και να μη φοβάσαι ότι θα λερώσεις τα σεντόνια σου.

Θέλει πολύ λίγη ποσότητα και νομίζω ότι τα άλλα μπουκαλάκια θα τα κάνω δώρο (ή το ένα από αυτά τουλάχιστον)

Για τις ουλές τώρα: Κυριακή του Πάσχα είχα ένα ατυχηματάκι και χτύπησα άσχημα στο μέτωπο ήμουν ένα βήμα πριν τα ράμματα… Περίμενα να κλείσει καλά η πληγή και αμέσως ξεκίνησα να βάζω με περισσότερη επιμονή στο συγκεκριμένο σημείο... Δεν έχει φύγει ακόμα η ουλή, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί έχει μειωθεί αισθητά… Δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφία…

Επίσης είναι πολύ καλή βάση για πριν το μακιγιάζ μου, το δοκίμασα και είδα ότι ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να την κάνει πιο λιπαρή

Θέλω να το δοκιμάσω και στα μαλλιά μου… Θα μου άρεσε να βγει ένα αντίστοιχο μόνο για τα μάτια! Επίσης μου αρέσει που δεν απαγορεύεται στον θηλασμό οπότε το έβαζα στο ντεκολτέ και στην περιοχή του στήθους!

Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!!! Το αγάπησα!!!

 

 

Αμαλία Κανταρέλη (code name: Amalia 002)

 

Η ιδέα ενός προϊόντος για το οποίο οι δημιουργοί του διατείνονται ότι μπορεί να κάνει θαύματα σε πρόσωπο και σώμα και σε ένα σωρό δερματικά προβλήματα (δηλαδή η απουσία απόλυτης εξειδίκευσης) μου προκαλούσε αμφιβολίες.

Για το secret project, επιλέχθηκα ως «πρόσφατη μανούλα». Βέβαια, πρέπει να πω ότι καθώς έχω -αρκετά- παραπανίσια κιλά, η εγκυμοσύνη δεν προκάλεσε καμία αλλαγή χαλάρωσης ή ραγάδων. Αποφάσισα, λοιπόν, να επικεντρώσω τη δοκιμή σε δύο σημεία. Στο πρόσωπο και σε προϋπάρχουσες ραγάδες στο στήθος.

Με το δέρμα του προσώπου μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα, εκτός από τη φυσιολογική φθορά των 36 και κάτι χρόνων μου. Τον τελευταίο καιρό πριν τη χρήση του Bio-Oil παρατηρούσα μια ελαφριά ξηρότητα, η οποία μπορεί να οφειλόταν στον καιρό ή στην κιμωλία που χρησιμοποιώ ανελέητα στο σχολείο. Εφάρμοσα μικρή ποσότητα από το Bio-Oil δύο φορές την ημέρα και διαπίστωσα μετά από χρήση δεκαπέντε μόνο ημερών ότι το δέρμα μου είχε αποκτήσει ελαστικότητα και είχε ανακτήσει τη λάμψη του. Επίσης, θεώρησα σημαντικό ότι παρά την ελαιώδη υφή του, έχει γρήγορο χρόνο απορρόφησης και έτσι η εφαρμογή της κρέμας μου και του μακιγιάζ μπορούσαν να γίνουν άμεσα.

Η δοκιμή στις ραγάδες δεν είχε το ίδιο καλά αποτελέσματα, κάτι που θεωρώ αναμενόμενο λόγω της χρόνιας κατάστασης. Επίσης, νομίζω ότι για τέτοια προβλήματα απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος εφαρμογής, όπως άλλωστε αναφέρουν και στο φυλλάδιο οδηγιών οι κατασκευαστές. Βέβαια, η εικόνα του δέρματος στην περιοχή βελτιώθηκε, οπότε πιστεύω ότι η συνέχιση της χρήσης θα επιφέρει αποτελέσματα στο μέλλον.

Το Bio-Oil είναι ένα value-for-money προϊόν τροφής της επιδερμίδας που δύσκολα θα αφήσει κάποιον ανικανοποίητο. Και, ίσως, τελικά, να κάνει μικρά καθημερινά θαύματα. Πάντως, σίγουρα, αξίζει μία δοκιμή.

 

 

bio-oil-60ml1

 

 

 

 

Ανθή Καραμπατζάκη (code name: Anthi 003)

 

 

-στις ραγάδες δεν είδα διαφορά, ίσως γιατί είναι όντως αρχαίες (20 έτη και βάλε!)

 

-στην υφή του δέρματος προσώπου είδα αποτέλεσμα, έγινε πιο smoothy να το πω…

 και πιστεύω ότι θα έχει με τον καιρό και αποτέλεσμα στις δυσχρωμίες που έχω μέτωπο και άνω χείλος (εγώ και χιλιάδες ελληνίδες και λατίνες)

 

εκεί όμως που είδα θαύμα ήταν στα οπίσθια (συγνώμη κιόλας) που είχα τρομερό δερματικό πρόβλημα και κάθε φορά είναι και καλύτερα, πραγματικά δεν το πιστεύω! Όχι μόνον βοήθησε/ίασε αλλά και φρενάρει την εμφάνισή του δερματικού μου, προβλήματος!

 

 

 

Ελένη Βλάχου (code name: Eleni: 004)

 

Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους δύο μήνες αναπτύξαμε μια ιδιαίτερα στενή σχέση με το bio-oil, που μόνο στο φαγητό δεν το χρησιμοποίησα ακόμη. 

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

Χρήση πρώτη: Είναι super ενυδατικό και όπως έχω ξαναπεί σε σχόλιο στο bb αν το απλώσεις στο δέρμα σου ειδικά μετά από απολέπιση και αποτρίχωση αποκτάς δέρμα μωρουδίστικο και λαμπερό. Απλώνεται πανεύκολα, απορροφάται ταχύτατα και μυρίζει υπέροχα. Λίγη ποσότητα είναι αρκετή και το μπουκαλάκι κρατάει αρκετά. 

 

Χρήση δεύτερη: Είναι super αντιρυτιδικό , το χρησιμοποίησα στη βάση του ντεκολτέ (ναι εκείνο το παραμελημένο σημείο που πάντα ξεχνάμε να κατεβάσουμε την κρέμα μας) όπου κάποιες γραμμούλες περίεργες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και μπορεί να μην τις εξαφάνισε αλλά δεν φαίνονται πια τόσο έντονες. Εκεί στο συγκεκριμένο σημείο έχω και κάποιες κηλίδες από τον ήλιο που απαλύνθηκαν ελαφρώς.

 

Χρήση τρίτη: Είναι super μαλακτικό, το έχω χρησιμοποιήσει στα μπρατσάκια της μικρής μου που κατά καιρούς εμφανίζουν ξηροδερμία και μαλάκωσαν στο λεπτό.

 

Χρήση τέταρτη: Κουνούπια. Δεν ξέρω για σας , αλλά σε μας έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους και τον μικρό μου που είναι και γλυκοαίματος τον έχουν κάνει σουρωτήρι. Οπότε για να εξαλείψουμε τη φαγούρα και την κοκκινίλα απλώνουμε λίγο μαγικό bio-oil.

 

Χρήση πέμπτη (δε θα το πιστέψετε…) Μετά το post για το pedi clarisonic πήρα το δικό μου (του προσώπου εννοώ το clarisonic) και με μια παλιά κεφαλή και λίγο bio oil έκανα pedicure. Τέλειο? Πάντως τα πατουσάκια μου είναι στην καλύτερή τους φάση μέχρι στιγμής .

 

 

Χρήση έκτη (και πονεμένη) :Ραγάδες. Λοιπόν , μετά από 3 εγκυμοσύνες με καισαρική και είκοσι κιλά που ήρθαν, πήγαν, ήρθαν, ξαναπήγαν και ήρθαν  ξανά  και δεν λένε να φύγουν δεν περιμένω να εξαφανιστούν οι ραγάδες που έχω στην κοιλιά μέσα σε μία νύχτα. Παρόλα αυτά   με τη συνεχή χρήση του bio oil νομίζω ότι έχουν ξεθωριάσει αμυδρά ή  το δέρμα μου δείχνει τόσο φροντισμένο , λαμπερό και ενυδατωμένο που δεν με ενοχλούν τόσο οπτικά . Δεν παραιτούμαι όμως και συνεχίζω τη χρήση δις ημερησίως.

 

Δεν νομίζω ότι η πολυχρηστικότητα του bio oil εξαντλείται στις παραπάνω χρήσεις. Θέλω επίσης να το δοκιμάσω μετά από την ηλιοθεραπεία και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν το έχω βάλει στο πρόσωπό μου παρά μόνο στις άκρες των μαλλιών μου .

 

Σίγουρα θα είναι το μοναδικό προϊόν σώματος που θα πάρω μαζί μου την επόμενη εβδομάδα που θα ταξιδέψω με αεροπλάνο. Βοηθάει και το μέγεθος βλέπεις.

 

 

Kαίτη Μήλλα (codename: Ketty: 005)

 

 

Στις 17 Μαρτίου παραλαμβάνω μια πορτοκαλί σακούλα με το λογότυπο της εταιρείας, περιεχόμενο όχι ένα, όχι δύο …αλλά τρία μπουκαλάκια Bio Oil και ένα πορτοκαλί καλοκαιρινό βραχιολάκι δώρο! Είδες, σκέφτηκα, πώς σε “καλοπιάνει” μια εταιρεία; Με είχαν κάνει οπαδό τους πριν καν δοκιμάσω το λαδάκι.Όπως το άνοιξα, ένα διακριτικό άρωμα, κάτι μεταξύ πούδρας και βανίλιας, γαργάλησε τα ρουθούνια μου.

 Η διαδικασία που ακολούθησα όλο το μήνα απλή: λίγες σταγόνες στο πρόσωπο, το λαιμό και λίγο πιο κάτω σε συνδυασμό με ελαφρύ μασάζ  κάθε βράδυ.

Και ωωωωωωω,το θαύμα έγινε σε λιγότερο από μια εβδομάδα: το δέρμα στο πρόσωπο ήταν πιο λαμπερό, κάτι σημεία με ξηροδερμία…ξέρετε, εκεί που φυσάμε τη μύτη μας…είχαν συνέλθει και το κομμάτι που αφήνουν ακάλυπτο οι μπλούζες και μονίμως ξεχνάμε να περιποιηθούμε, έγινε βελούδινο ενώ εκείνα τα σπαστικά μπιμπικάκια εξαφανίστηκαν!!

 Μετά την πρώτη εβδομάδα, άρχισα να το χρησιμοποιώ και στο σώμα μετά το μπάνιο αντί για άλλη κρέμα σώματος. Βέβαια, όχι κάθε μέρα, γιατί το τσιγκουνευόμουνα μη μου τελειώσει!!Το δέρμα μου έγινε πολύ απαλό και καθόλου μα καθόλου λιπαρό ή λαδωμένο.

Βάλτε το για δύο μόνο μέρες στις ταλαιπωρημένες απ’ το χειμώνα φτέρνες σας, φορέστε από πάνω κάλτσες…..και αισθανθείτε τη διαφορά….θα με θυμηθείτε…

 Από τα τρία μπουκαλάκια μου έχει μείνει λίγο που συνεχίζω να χρησιμοποιώ ανελλιπώς με τους τρόπους που σας ανέφερα παραπάνω.

 Ισως μπορείτε να καταλάβετε τη “δύναμή” του, αλλά δεν μπορώ να σας μεταδώσω το άρωμά του που πραγματικά λάτρεψα από την πρώτη στιγμή!! Σε λίγες μέρες θα πρέπει να το προμηθευτώ, γιατί είναι από τα καλλυντικά που θέλω πραγματικά να υπάρχει στο ντουλαπάκι του μπάνιου μου. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και σας θυμίζω ότι η τιμή του είναι προσιτή σε όοοοοολους…

 

 

 

To be continued…

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι απόψεις των κοριτσιών.. Περιμένω εναγωνίως και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα..! Η αλήθεια είναι οτι το έχω και εγώ αυτό το προϊόν,εδώ και πάααααρα πολύ καιρο,ωστόσο το έχω παρατήσει στην άκρη.. Αλλά ρε κορίτσια με ψήσατε πάλι και θα αρχίσω και εγώ εντατική χρήση.. Φιλάκια πολλά!

  2. Καλημέρα bbgirls – aka secret agents! Καταπληκτικά review εμπεριστατωμένα και ειλικρνή! Αναμένω με αγωνία και τα υπόλοιπα καθώς και φωτό!
    Μακάρι περισσότερες εταιρείες να ακολουθούσαν το ίδιο παράδειγμα!
    Φιλιά πολλά!

  3. Μπράβο βρε κορίτσια, δώστε μας τα φώτα σας. Καταπληκτική συνωμοσία Julia! Το περιμένω να μου έρθει. Θα το χρησιμοποιώ στις αφυδατωμένες από τα καλσόν του χειμώνα γάμπες μου και φυσικά όπου αλλού νιώσω ότι πρέπει. Το πρόσωπο το φοβάμαι να πω την αλήθεια. Θα περιμένω τα ντοκουμέντα.

  4. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Πολύ μου αρέσουν αυτά τα ύποπτα(κλαίω με τους κωδικούς)Εμπιστεύομαι τις γνώμες των μυστικών πρακτόρων μας και περιμένω εναγωνίως και τις υπόλοιπες!
    Μουτς

  5. @Sonia Pap. γιατί φοβάσαι το πρόσωπό;;; Εγω με ευαίσθητη αν και λιπαρή επιδερμίδα το χρησιμοποίησα αφοβα…

    Ξέχασα να πω για τις ουλές από γρατζουνιες στο προσωπο που φύγαν τελείως και επίσης ήθελα να γράψω κηλίδες εκεί που ακουμπάνε τα γυαλιά και όχι πόρους αν και οι πόροι μου μειώθηκαν αισθητά!!!

  6. …θα το πάρω κι εγώ,μάλλον…..με πείσατε….φτέρνες και βάση πριν το μακιγιάζ θα είναι οι πρώτες δοκιμές….

  7. Μακράν το καλύτερο και πιο εμπεριστατωμένο project review που έχω διαβάσει έως τώρα, bb girls βαλζευε τα γυαλιά σε beauty
    !!!!

  8. Καλησπέρα! Κατά σύμπτωση σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου bio-oil.. Ξεκίνησα αμέσως την χρήση μιας και έχω ουλές από ακμή στο πρόσωπο, ανοιχτούς πόρους και μαύρα στίγματα. Ίδωμεν…

  9. A, τι ωραία που είδα ότι οι γνώμες μας (έστω με τα μισά κορίτσια από τις κατασκόπους) συμπίπτουν!! Προς το παρόν, δε θα πω περισσότερα…
    To be continued… (χεχε)

  10. Ποσο χαιρομαι που διαβαζω τις αποψεις των υπολοιπων bbgirls οι οποιες ειναι τοσο ομορφα και με λεπτομερεια γραμμενες και που ταιριαζουν απολυτα με την δικη μου θετικοτατη γνωμη για το αγαπημενο μου Bio oil..περιμενω και τα υπολοιπα χιχιχι 😉

  11. Poso xairome pou diabazo tin gnomh apo tous allous beauty kataskopous!!! Julia klaio me tous kodikous xaxaxa :*

  12. ΔΟΥΛΕΥΩ δυο δουλειές το καλοκαίρι. Η μια δουλειά είναι 10 ωρες ωρες την Ημέρα στον ήλιο. Το πρωσοπο μου τον Αύγουστο δεν το αναγνωριζα. Δυχρωμιες αφυδατωμενο και διψασμένο. Το ΠΗΡΑ δοκιμαστικά τον αυγουστο και το χρησιμοποιουσα για δυο μήνες πρωί βράδυ κάθε μέρα. Σήμερα δεν μπορώ να το πιστέψω. Οι δυχρωμιες φυγανε και πλήρως ενυδατομενο. Bio oil σε αγαπωωωωωω!!!!

  13. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες, λεπτομερείς και κατατοπιστικες. Ευχαριστώ θα το αγοράσω κ εγώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.