Bio Oil, Secret Project: Συνεχίζουμε με τα δικά σας reviews, Part Two

2-9

 

 

Οι καταθέσεις για το Bio Oil,  συνεχίζονται και σήμερα, λάβετε θέσεις διότι το πόρισμα μετά το τέλος των καταθέσεων θα είναι δικό σας. Σήμερα έχουμε επιπλέον evidence αφού όπως θα δείτε η secret agent 006, κατάφερε και έβγαλε και φωτογραφίες (αυτό θα πει beauty espionage). Πάμε λοιπόν!

 

Mαρία Λόντου (code name: bb girl Maryl: 006)

 

Το under cover secret project ήρθε πάνω στην ώρα. Είχα ξεκινήσει για το αγαπημένο μου φαρμακείο για να αγοράσω το Bio Oil. Έχω κάποια σημαδάκια από βαριά ακμή που πέρασα στην εφηβεία μου και πολλές δυσχρωμίες και ήταν η έφηβη κόρη μου, η πρώτη που μου μίλησε ενθουσιασμένη για το μαγικό αυτό προϊόν…πέρασε και εκείνη ακμή πριν ενάμιση χρόνο και κάτι σημαδάκια που της είχαν μείνει μετά τη θεραπεία της, σχεδόν εξαλείφτηκαν μετά από δίμηνη περίπου χρήση του Bio oil!

 

Έτσι, αν και τα δικά μου σημαδάκια ήταν από την εφηβεία μου σκέφτηκα ότι δεν χάνω και κάτι να το δοκιμάσω..Και εδώ έρχεται η (000 aka bb girl Julia) στέλνοντας μου το μήνυμα για το secret project  Bio Oil και με έκανε να πιστέψω στην τηλεπάθεια!

 

Το πήρα στα χέρια μου λοιπόν και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ 10 με 15 λεπτά πριν την κρέμα νυκτός..Τι να πω για την υπέροχη μεταξένια του υφή;

 

Αν και έχω λιπαρότατο δέρμα δεν το ένιωσα καθόλου βαρυ, αντίθετα είχε τέλεια απορρόφηση και η αίσθηση που μου άφησε ήταν του μεταξιού, απίστευτα απαλή και αναζωογονητική..

 

Σε αυτό το σημείο θα σας δείξω μια φωτό του δέρματος μου που τράβηξα λίγο πριν ξεκινήσω να χρησιμοποιώ το Bio oil για πρώτη φορά ..(φαίνονται καθαρά τα σημαδάκια η να πω οι σημαδούρες που μου άφησε κληρονομιά η εφηβική μου ακμή)

 

φωτό Πριν

 

maryl-bio-oil-1-before

 

Και στη παρακάτω φωτό είμαι μετά από 34 ημέρες χρήσης του λαδιού -θαύμα, όπως το λέει και η κόρη μου Κατερίνα, δηλαδή του Bio oil.. Νομίζω ότι είναι εμφανής η διαφορά..Και αξίζει να αναφέρω πόσο ανανεωμένο, απαλό και ενυδατωμένο αισθάνομαι το πρόσωπο μου.. Τόσο, που σε άλλο project του bb, δεν δίστασα να φωτογραφηθώ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Και όλα αυτά μετά από έναν μήνα μόνο, τη στιγμή που κανονικά θα πρέπει να το χρησιμοποιήσω 3 μήνες, όπως αναγράφουν οι οδηγίες χρήσης. Ε, μάλλον στους 3 μήνες θα έχω γίνει ο θηλυκός Μπενζαμιν Μπατον

 

φωτό Μετά

 

maryl-bio-oil-2- after

 

Το συμπέρασμα μου τελικά είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά λεφτά για να δεις να αναπλάθεται και να μεταξιοποιειται το δέρμα σου (οριστε χρησιμοποιώ και δικό μου λεξιλόγιο η Μπαμπινιωτης)…το αντίθετο μάλιστα!! Το Bio Oil είναι ένα οικονομικότατο «θαυματάκι που δεν πρέπει να λείπει από καμιά μας..

 

 

Μαριάνθη Πρινιά (code name: bb girl Marianna: 007 aka James Bond)

 
Πρόσφατα έλαβα μέρος σε ένα secret project για το bio-oil κ θα ήθελα να αναφέρω τις εντυπώσεις μου οι οποίες είναι θετικότατες. Μεταξένια αίσθηση, απαλότητα, ενυδάτωση είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το bio-oil μετά από ένα μήνα χρήσης του και σε πρόσωπο και σε σώμα.

Το προϊόν είναι value for money, γιατί πώς αλλιώς να προσδιορίσουμε ένα λαδάκι το οποίο είναι οικονομικό και προορίζεται για πάρα πολλές χρήσεις; Πραγματικά, δεν τελειώνει! Η ποσότητα που απαιτείται είναι πολύ λίγη,2-3 σταγόνες για το πρόσωπο αν έχουμε λιπαρό δέρμα κ 1-2 ακόμη για ξηρό.

Εγώ έχω λιπαρό αλλά αυτό δεν με εμποδίζει καθόλου να το χρησιμοποιώ το πρωί μετά τον καθαρισμό. Με λίγο μασάζ απορροφάται πάρα πολύ καλά αλλά ακόμα κι αν νομίζετε ότι θα βγάλει λιπαρότητα, το ταμπονάρετε πριν απλώσετε την ενυδατική ή την αντηλιακή σας κρέμα. Το βράδυ το βάζω πριν την κρέμα κι αυτή απλώνεται ευχάριστα στο πρόσωπο, λίγο μασάζ και είμαι έτοιμη.

Όσον αφορά το σώμα, το απλώνω μετά το ντους και  αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης είναι πολύ ικανοποιητική. Το ίδιο συμβαίνει και στα χέρια, στα οποία το βάζω κάθε βράδυ. Επίσης, έχει πολύ ωραίο άρωμα!

Για δυσχρωμίες και  ραγάδες δεν διαπίστωσα κάτι, γιατί για τις μεν πρώτες χρησιμοποιώ άλλη κρέμα και για τις δεύτερες είναι παλιές κ κι εκεί νομίζω ότι δεν μπορούμε να παρέμβουμε.

Το Βio-oil θα γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια.

 

 

Νάνσυ Ψαλτάκη (code name: bb girl Nansy 008)

 

Ήρθε η ώρα να σας πω, τι λάτρεψα στο Βio Oil μέσα από το bb girls, Secret Project και πως ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας, από την πρώτη κιόλας στιγμή που το πήρα στα χέρια μου.

 Τι να πρωτοαναφέρω.. το διακριτικό του άρωμα, την υφή του που δεν κολλαει και μπορώ να το εφαρμόσω παντού αφού απορροφάται άμεσα και χαρίζει αίσθηση πλούσιας και βαθιάς ενυδάτωσης και φυσικά την αποτελεσματικότητα του!

Εγώ το εφάρμοσα μια φορά την ημέρα μετά το μπάνιο στο στήθος που είχα ραγάδες, στα πλαϊνά της κοιλίτσας μου και με προσοχή και λίγη ποσότητα στους μηρούς. Το έβαλα επίσης και στο λαιμό μου και στο πρόσωπο. Ένα θα σας πω οι ραγάδες στα πλαϊνά τις κοιλίτσας μου εξαφανίστηκαν τελείως, στο στήθος σχεδόν όλες, στους μηρούς θέλω λίγο ακόμα και πιστεύω ότι θα εξαφανιστούν και αυτές, η  μεγαλύτερη μου έκπληξη δεν σας κρύβω ήταν η χρήση που έκανα στο πρόσωπο γιατί εξαφάνισε σχεδόν  τα σημαδάκια στο πρόσωπο που είχα κάνει από κάτι σπυράκια και έκανε την επιδερμίδα μου να λάμπει χωρίς καθόλου λιπαρότητα!

 

Θα συνεχίσω χωρίς δεύτερη σκέψη τη χρήση του!

 

 

bio-oil-60ml1

 

 

Nτέμι Παππά (code name bb girl Demi 009)

 

Το Bio oil το είχα πάντα στη wishlist  μου αλλά για ένα περίεργο λόγο καθυστερούσα την αγορά του ίσως γιατί έχοντας διαβάσει τόσα πολλά review δεν είχα πειστεί απόλυτα για τη χρησιμότητα του. Παίρνοντας λοιπόν το μικρό μπουκαλάκι στα χέρια μου το πρώτο που έκανα ήταν να το μυρίσω.

Η μυρωδιά δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα αλλά δεν ήταν και εκνευριστικά ενοχλητική.Το bio oil αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω “θεραπευτικά”στο πρόσωπο μιας και τον τελευταίο καιρό κούραση, κακή διατροφή και ξενύχτια είναι εμφανή στην επιδερμίδα μου και στην περιοχή του στήθους μιας και μετά από μια εγκυμοσύνη και 2,5 χρόνια θηλασμού έχω αρκετές ραγάδες. Γιατί το χρησιμοποίησα “θεραπευτικά” θα σας το εξηγήσω λίγο παρακάτω αφού πρώτα σας γράψω τις εντυπώσεις μου.

Επειδή έχω μεικτό-λιπαρό πρόσωπο ήμουν διστακτική στην χρήση κάποιου ελαίου προσώπου πριν την ενυδατική μου και προτιμούσα τα σέρουμ. Αποφάσισα λοιπόν να το αντικαταστήσω και χρησιμοποιώντας μόνο δύο σταγόνες τις οποίες θέρμαινα πρώτα στις παλάμες μου. Από τις πρώτες ημέρες τα αποτελέσματα ήταν εμφανή, λαμπερή ενυδατωμένη και ελαστική επιδερμίδα χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Βέβαια είμαι επιφυλακτική ως προς την εμφάνιση των ίδιων αποτελεσμάτων τώρα που ο καιρός αρχίζει και ζεσταίνεται αλλά σίγουρα θα συνεχίσω την ίδια ρουτίνα για ακόμη ένα μήνα σίγουρα. Θα ήθελα να δω και μια μικρή βελτίωση σε κάποια σημαδάκια που έχω από όταν πείραζα εκείνα τα ενοχλητικά σπυράκια στην εφηβεία μου αλλά λέω να δώσω του δώσω λίγο ακόμη χρόνο.

Πάμε τώρα στη περιοχή του ντεκολτέ. Εννοείται ότι σε ένα χρονικό διάστημα του ενός μήνα δεν περίμενα να δω την εξαφάνιση των ραγάδων αλλά είδα τρομερή βελτίωση σε μια περιοχή που δεν φρόντιζα ιδιαίτερα και με τα χρόνια προδίδει εμφανέστατα την ηλικία. Τέσσερις σταγόνες στο κάθε στήθος και λίγο μασάζ με κυκλικές κινήσεις είναι αρκετό για να απορροφηθεί άμεσα το προϊόν και να πετύχει ελαστικότητα και βελτίωση της όψης γεγονός που με οδήγησε να το αγοράσω αμέσως ως δωράκι στην έγκυο κολλητή μου

Το bio oil επειδή είναι πολύχρηστικό και στοχεύει στην επούλωση σημαδιών, ραγάδων και θεωρείται δανικό για την αντιμετώπιση ξηροδερμιών θεωρώ ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο και θεραπευτικά. Τουλάχιστον εγώ, εφόσον δω την βελτίωση που θέλω και για ένα χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των τριών- μηνών θα σταματήσω την χρήση του και θα ξεκινήσω τουλάχιστον μετά από ένα τρίμηνο ή εξάμηνο ανάλογα την περίπτωση στην οποία στοχεύω.

Ο λόγος είναι απλός, περιέχει mineral oil (paraffinum liquidum) τα οποία μόλις το δέρμα τα συνηθίσει, σταματά να παράγει τα δικά του φυσικά έλαια, με αποτέλεσμα σε περίπτωση διακοπής της χρήσης του mineral oil το δέρμα να δυσκολευτεί αρκετά να επανέλθει.

 

 

Ράνια Ζευγίτη (codename: bb girl Rania 010)

 

Xρησιμοποιώ το Bio Oil από την Παρασκευή και 13 Μαρτίου. Είμαι ένα άτομο που έχω αδυναμία στις κρέμες τα σερουμ και γενικά στα είδη περιποίησης περισσότερο από τα είδη μακιγιάζ από πολύ νεαρή ηλικία, και κυρίως ξεκαθαρίζω ότι είμαι κυρίως της χημείας και όχι των φυσικών προϊόντων χωρίς να έχω κάτι εναντίον τους απλώς πιστεύω περισσότερο στην αποτελεσματικότητα των χημικών έναντι των φυσικών.

Ξεκαθαρίζω επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ λάδια, έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πολλά και από πολλές και διάσημες μάρκες. To Βio Oil  είναι μακράν το καλύτερο. Είναι πιο πυκνό έχει πιο φίνο άρωμα όχι έντονο.  Από την πρώτη χρήση δεν μου έκανε κοκκίνισμα στο πρόσωπο όπως όλα τα άλλα, απορροφήθηκε όχι αμέσως αλλά σχετικά γρήγορα και εκείνο που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση ήταν στο πρώτο πρωί ήδη είχα πιο φωτεινό και πιο απαλό πρόσωπο. Μέρα με την μέρα βλέπω διαφορά στην ύφη και στην καθαρότητα του πρόσωπου μου. Το φόρεσα σε όλο το πρόσωπο και στην περιοχή των ματιών πριν το σερουμ και την κρέμα πρωί βράδυ.

Κάποιες φορές το ανακάτεψα με την κρέμα και άλλες το έβαλα απευθείας πρώτα μόνο του. Είναι το ίδιο αποτέλεσμα  Πραγματικά σας λέω θα το έχω μόνιμα για την περιποίηση του προσώπου μου γιατί θέλω να δω αν θα μου εξαφανίσει και κάποια ευρυαγγεία που έχω στο δεξί μάγουλο από χρήση ακαταλλήλου σερουμ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και το κάνω χωρίς να χρωστώ ‘καλά λόγια’ σε κανέναν. Ραγάδες δεν έχω για να δω αν θα τις απαλύνει σε κάποια ξηροδερμία όμως στο πόδι βλέπω βελτίωση.

 

(Ράνια 1 μήνα μετά ….)

Επειδή όπως έγραψα παραπάνω και το εννοώ, δεν χρωστώ καλά λόγια σε κανέναν, επανέρχομαι μετά από χρήση άλλου ένα μήνα για να σας γράψω και αυτή μου την εμπειρία μετά από χρήση του Bio Oil.

Την Μ. Δευτέρα έπαθα μια δερματίτιδα η οποία μου έφερε φαγούρα. Έως ότου να πάω στον δερματολόγο τα πόδια μου τα είχα γδάρει από το ξύσιμο. Σκέφτηκα λοιπόν αφού είχα ήδη ένα μήνα που χρησιμοποιούσα το λάδι στο πρόσωπο γιατί να μην το βάλω και στα πόδια για να μου επουλώσει τουλάχιστον τις γρατσουνιές. Ένα μήνα αργότερα δεν το πιστεύω. Τα πόδια μου έχουν μια όψη σαφώς πολύ καλύτερη λες και έχουν ψηθεί από την θάλασσα και τον ήλιο.

Φυσικά συνεχίζω όπως και στο πρόσωπο που σήμερα 13-5 κλείνω 2 μήνες εφαρμογής. Ένα θα σας πω ότι δεν έχω δει πιο λευκό πιο βελούδινο και με λιγότερη ερυθρότητα το πρόσωπό μου. Δεν το πίστευα ότι μπορεί να γίνει. Εννοείται ότι θα είναι για πάντα αναπόσπαστο κομμάτι πάνω από το σερουμ  και κάτω από την κρέμα μου. Ξαναλέω για άλλη μια φορά, ότι τίποτα από αυτά που γράφω, δεν είναι από «υποχρέωση» είναι όλα αλήθεια.

 

Σίνα Παπακώστα (code name: bb girl Sheena 0011)

 

 

Από το πρώτο βράδυ που έλαβα το Bio Oil, το έθεσα σε εφαρμογή. Λόγω κάποιου προβλήματος υγείας (λέγε με θυρεοειδή) έχω θέμα με αυξομειώσεις βάρους, με αποτέλεσμα να κάνω ραγάδες, ακόμη και σε μικρή ηλικία. Ξεκίνησα λοιπόν να εφαρμόζω συστηματικά το Bio Oil κάθε βράδυ και είδα διαφορά: οι κόκκινες ραγάδες άρχισαν να ξεθωριάζουν περίπου σε διάστημα 3 εβδομάδων. Σκοπεύω να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ εντατικά, ίσως και δεύτερη φορά μέσα στη μέρα. Πάμε τώρα στο προϊόν. Μυρίζει ευχάριστα, δεν αφήνει ίχνη (μπορείς δηλαδή αμέσως να φορέσεις ρούχα, χωρίς να μείνει σημάδι), δεν αισθάνεσαι καμία λιπαρότητα και απορροφάται γρήγορα. Επίσης σημαντικό, τα χέρια ξεπλένονται πανεύκολα. Last but not least, η πολύ χαμηλή τιμή του και το γεγονός ότι μπορείς να το βρεις παντού, σε καταστήματα, φαρμακεία ή ακόμη και να το παραγγείλεις online.

Ωστόσο, εγώ αλλού είδα το θαύμα και δεν υπερβάλλω καθόλου. Προ χρόνων είχα καεί στο αριστερό μου χέρι και μου είχε μείνει ένα αρκετά μεγάλο σημάδι. Ένα βράδυ έκανα επάλειψη στο κάψιμο, συνέχισα σε καθημερινό ρυθμό και πλέον το σημάδι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Έχω μόνο μια απειροελάχιστη ουλή, ίσα – ίσα να θυμάμαι μετά βίας ότι κάηκα. Εννοείται ότι μετά από αυτό έχω γίνει πρέσβειρα του Bio Oil, το έχω συστήσει σε πολύ κόσμο και ιδίως σε φίλες μου που έγιναν μανούλες πρόσφατα και γκρινιάζουν για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης. Μια φίλη μου μάλιστα το χρησιμοποιεί για την ουλή που απέκτησε μετά την καισαρική και έχει κατενθουσιαστεί με τα αποτελέσματα. Συνεπώς, δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένη και το συστήνω ανεπιφύλακτα!

 

 

Τασσούλα Ιωακειμίδου (codename: bb girl Tassoula 0012)

 

Ως bb girl 0012, επιτέλους ήρθε και η σειρά μου, να καταθέσω.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι κατενθουσιάστηκα με το bio-oil. Έχουν χυθεί όντως τόνοι μελάνι στο εξωτερικό για το bio-oil. Εδώ στην Ελλάδα νομίζω δεν έχει γίνει πολύ διαφήμιση όμως. Λοιπόν το χρησιμοποίησα  αρχικά παντού στο σώμα, το κάνει σαν μωρού μαλακό και μυρίζει πολύ ωραία. Μμμ, τι μυρίζει τόσο ωραία? Όλο ρωτάει ο άντρας μου… Μάντεψε του λέω. Bio-oil και φυσικά λέω και όλη την ιστορία του.

 

Μετά το έβαλα αρκετές ημέρες και στο πρόσωπο γιατί ένιωθα τελευταία μια ξηρότητα, αφυδάτωση δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλά θαυματουργό το bio-oil. Ηρεμούσε το πρόσωπό μου. Το έβαλα και μερικές φορές και στα μαλλιά για να τα μαλακώσει, θρέψει, γυαλίσει. Μου άρεσε και εκεί. Γενικά μου αρέσει όταν ένα προϊόν είναι τόσο χρηστικό και multi-purpose. Για τα πάντα.

 

Να πω επίσης, ότι έβαλα λίγο και στην κόρη μου γύρω γύρω από την μυτούλα της γιατί είχε ερεθιστεί από ένα βαρύ κρύωμα τον Μάρτιο και που διαρκώς φυσούσε τη μύτη της. Είναι 4,5 ετών. Και γι αυτό, έχω να πω τα καλύτερα για το bio-oil Απορροφάται αμέσως ειδικά αν υπάρχει τόσο μεγάλη ξηρότητα και ηρεμεί την περιοχή. Προβλήματα με ουλές, ραγάδες, ανομοιομορφία επιδερμίδας ευτυχώς δεν έχω. Αφυδατωμένη επιδερμίδα είχα, αλλά νομίζω διορθώθηκε το πρόβλημα πλέον. 

 

One more testimonial!

 

Νίκη Χρυσανθοπούλου (code name bb girl Niki)

 

Προ δύο μηνών, περίπου, έλαβα το bio oil ως δώρο του διαγωνισμού του beautyblog.gr & more  και ήθελα να παρέλθει χρονικό διάστημα ικανό, ώστε να εκφέρω πλήρη άποψη αναφορικά με τη χρήση και την αποτελεσματικότητά του. Πρόκειται, καταρχήν, για ένα πραγματικά πολυχρηστικό προϊόν, με ελαφριά σύνθεση, μη κολλώδη ή λιπαρή. Παρόλα αυτά, απαιτείται η απειροελάχιστη ποσότητα για να λειτουργήσει, οπότε θεωρώ πως είναι οικονομικό, αφού τα 60ml κοστίζουν περί τα 12 ευρώ(στην πράξη, μπορείτε να το βρείτε από 8-9 ευρώ, τόσο σε διαδικτυακά φαρμακεία, όσο και στα hondos center).

 

H μυρωδιά του είναι εντελώς διακριτική και απορροφάται σχετικά γρήγορα. Το χρησιμοποίησα κάτω από τα μάτια το βράδυ και μπορώ να πω ότι η περιοχή ενυδατώθηκε πρωτοφανώς, το βλέμμα μου απέκτησε ελαστικότητα και λάμψη και τα πρηξιματάκια υποχώρησαν εμφανώς. Επίσης, στα πέλματα και στους αγκώνες..κάνει ακόμα και τα πλέον ξηρά σημεία της επιδερμίδας, απολύτως απαλά, βελούδινα θα έλεγα! Κάπως έτσι, ξεκίνησε να το χρησιμοποιεί και η μητέρα μου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με κιρσούς και εξαιρετικά τραχιά υφή επιδερμίδας στην πλάτη, με κοκκινίλες, σημάδια και δερματικές αλλοιώσεις.

 

Έκτοτε, έγινε ορκισμένη οπαδός αυτού του μαγικού”λαδιού” και πάντα έχουμε απόθεμα στο σπίτι! Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, ιδιαίτερα όσο περνάει ο καιρός της συστηματικής του εφαρμογής. Είναι σα να έσβησε κάθε ατέλεια, κάθε δερματική ανωμαλία, κάθε σημάδι. Η εικόνα της επιδερμίδας της είναι εντελώς διαφορετική, και ακόμα δεν έχει περάσει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα(3,5 μήνες) προκειμένου να φανούν ολοκληρωμένα τα αποτελέσματα. Πρόσφατα το bio oil κυκλοφόρησε και σε συσκευασία 125 ml που οπωσδήποτε  προτιμώ!

 

Είναι ένα προϊόν άμεσης και εντυπωσιακής αποτελεσματικότητας και πλέον καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δημοφιλές και διακεκριμένο ! Είμαι βέβαιη πως στην πορεία θα ανακαλύψω και άλλες χρήσεις του και δε θα σταματήσω να ανανεώνω το απόθεμά μου από bio oil…Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία δοκιμής και γνωριμίας μου με ένα τόσο ξεχωριστό προϊόν!

 

 

 

 

Όπως είπα και χθες η 0013 θα έχει δικό της ένα ολόκληρο post, σύντομα, μια που χρησιμοποιεί το Bio Oil έναν ολόκληρο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου, του περσινού καλοκαιριού.

 

 

Τhe outcome: Αυτό, το περιμένουμε από εσάς. Να μας πείτε, αν τελικά θα υπερυσχίσουμε της μάχης και θα κερδίσουμε τον πόλεμο τις ατέλειας (σα να το κάνω επίτηδες αυτό…)

 

 

 

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Τζούλια μου γειά σου! Κάπου μπερδεύτηκες δεν το έχω χρησιμοποιήσει για 1 χρόνο το bio-oil. Αυτούς τους 2-3 μήνες πάντως που το χρησιμοποιώ έχω κατενθουσιαστεί και θα πάω να αγοράσω και για το καλοκαίρι που έρχεται και άλλο μπουκαλάκι. Να προσθέσω το έχω βάλει και στα μαλλιά μιας και μυρίζει τόσο ωραία και τα κάνει υπέροχα. Φιλιά!

  2. Καλημερα κοριτσια! Το αγορασα κι εγω τον περασμενο μηνα απο περιεργεια πιο πολυ αλλα και γιατι εχω αμελησει πολυ το προσωπο μου τα τελευταια 2 χρονια με τον ερχομο την κορης μου. Ειναι φανταστικο!!! Η υφη του αν και στην αρχη ειναι λιπαρη, μετα απορροφαται αμεσα! Το χρησιμοποιω ως επι το πλειστον στο προσωπο και στο στηθος. Θα το συνεχισω σιγουρα!!! Φιλια σε ολες!!!

  3. @Tassoula: Εννοούσα την 0013 Tassoula μου! Ε, είσαστε και πολλές οι κατάσκοποι! Μπερδεύτηκα!

  4. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Νομίζω το χουμε.Θα κερδίσουμε τον πόλεμο.Αλλά με προβλημάτισε αυτό που είπε η bb πράκτωρ009. Τα φώτα σου αρχηγέ μας.Είναι όντως έτσι; 🙁

  5. Γέλασα πολύ με το BEWARE OF FEMALE SPIES!Καλέ πού το βρήκες;Α ξέχασα να σας πω ότι τις τελευταίες μέρες το βάζω κ στο λαιμό κ στο ντεκολτέ.Τέλεια αίσθηση!

  6. Διασκέδασα και εγώ με αυτήν την μυστική αποστολή που την βρήκα υπέροχη και με ενθουσίασε πραγματικά,ειδικά μετά τα άμεσα αποτελέσματα…Ευχαριστώ πολύ ΒΒ αγαπημένο!

  7. Αγαπητη φιλη,ισως τελικα να ειμαι η μονη που χρησιμοποιησα το εν λογω λαδακι χωρις να εχω καμμια ανταποκριση.Συμφωνω και επαυξανω σε οσα ειπωθηκαν σχετικα με το αρωμα,την υφη και την απορροφηση του,αλλα μεχρι εκει.Εχω την τυχη να εχω ενα πολυ καλο δερμα,απο τη φυση του και απο αποτελεσματικη περιποιηση.Με την ηλικια απεκτησα 2 παναδες και ξηροτητα.Εκει στοχευα με την αγορα του λαδιου.Η χρηση ενος μπουκαλιου δεν μου προσεφερε καμμια διαφορα,τουλαχιστον στην ενυδατωση.Αντιθετα εμεινα τρομερα ευχαριστημενη με τις καψουλες βιταμινης Ε.Ισως η ηλικια μου(51) χρειαζεται κατι πιο δραστικο!

  8. Καλησπέρα παρεάκι!!! Μόλις το ξεκίνησα κι εγώ το Bio-oil και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Το προσωπό μου πάντως αντέδρασε μια χαρά, μιας και τους τελευταίους μήνες αισθάνομαι να με τραβάει ότι κι αν έχω βάλει. Στο σώμα το χρησιμοποιώ στην περιοχή του στήθους γιατί έχω αποκτήσει ραγάδες. Μέχρι στιγμης υπάρχει μια ανεπαίσθητη βελτιωση, αλλά όπως είπα είναι ακόμα νωρίς…
    @Litsa Strantzali Έχει δίκιο η 009 και αυτό ισχυει για πολλες κρέμες και ορούς.Δεν είναι απαραίτητα “κακό”. Απλά πρέπει να κρίνεις εσύ τη χρήση που θα κάνεις.

  9. ειναι καταπλικτκο εχει αποτελεσματα μαλλον θα πρεπει καποιεσ που δεν εχουν δει αποτελεσματα να μην κανει σωστη χρηση

  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Θέλω μόνο να προσθέσω ότι μετά τα reviews πήρε το μάτι μου κανα δυο χρήσεις που δεν τις είχα υποψιαστεί: Μαλλιά και φτέρνες. Στα μαλλιά το χρησιμοποίησα πρώτη φορά χτες και κατάφερα να τιθασεύσω την ατίθαση χαίτη μου και να κάνω μια κοτσίδα της προκοπής. Στις δε φτέρνες, μιας και έρχεται καλοκαίρι, όλο και λίγο θα ταλαιπωρηθούν με σανδάλια και σαγιονάρες. Πραγματικά, το bio-oil είναι multi-purpose! Julia, ευχαριστώ και από εδώ! 🙂

  11. Η δοκιμή θα συνεχιστεί σε άλλα σημεία. Από ιδέες άλλο τίποτα, μετά τις ανταποκρίσεις. Στον καθρέφτη του μπάνιου απέκτησε μόνιμη θέση…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.