20 χρόνια, Bioderma Sensibio H20: Το «νερό» έχει γενέθλια!

bioderma-open

 

Την εικοστή επέτειο ενός πολύ αγαπημένου μου προϊόντος γιορτάσαμε πριν λίγες μέρες στο Balux Prive στην Γλυφάδα. To Bioderma Sensibio H20 έγινε είκοσι χρονών κι εμείς είχαμε τη χαρά να παραβρεθούμε στο event που διοργανώθηκε γι’ αυτά τα ξεχωριστά “γενέθλια”.

 

Πριν όμως δούμε φωτογραφίες από το event, ας πούμε δυο λόγια για το προϊόν, για να θυμηθούμε με ποιον ακριβώς τρόπο ωφελεί την επιδερμίδα μας.

 

Το Bioderma Sensibio H2O ανήκει στην οικογένεια των νερών καθαρισμού micellaire. Μάλιστα είναι το πρώτο και μοναδικό δερματολογικό νερό micellaire απόλυτα συμβατό με την επιδερμίδα, μια και τα συστατικά του προσιδιάζουν στα φωσφολιπίδια των κυττάρων του δέρματος και είναι ως εκ τούτου ικανά να ανοικοδομούν το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας.

 

Το νερό της Bioderma είναι προϊόν καθαρισμού, ντεμακιγιάζ και περιποίησης μαζί. Με μεγάλη ευκολία και εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα αφαιρεί τους ρύπους και το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια. Εφαρμόζοντας λίγες σταγόνες σε ένα βαμβάκι μπορούμε να απαλλαγούμε από κάθε προϊόν μακιγιάζ, χωρίς τρίψιμο και χωρίς ερεθισμούς. Η τεχνολογία του προϊόντος είναι ικανή να συγκρατεί τα υπολείμματα μακιγιάζ, χωρίς να τα “σπρώχνει” στα υπόλοιπα σημεία του δέρματος, γεγονός που μας βοηθά να τα απομακρύνουμε οριστικά από το πρόσωπό μας.

 

Η δράση του όμως δεν σταματά εκεί. Το Senisbio H2O περιποιείται ταυτόχρονα την επιδερμίδα, βελτιώνοντας χρήση με τη χρήση την ποιότητά της. Είναι ένα προϊόν που με επιτυχία μπορεί να αντικαταστήσει το γαλάκτωμα, το καθαριστικό, ακόμη και τη τονωτική λοσιόν, αφού η σύστασή του εξασφαλίζει τα οφέλη όλων των παραπάνω προϊόντων. Είναι κατάλληλο για κάθε δέρμα, ιδιαιτέρως δε για τα ευαίσθητα και δυσανεκτικά, αφού συμβάλλει στην φυσική αύξηση του σημείου ανεκτικότητας τους.

 

Προσωπικά έχω τελειώσει πολλές συσκευασίες του συγκεκριμένου micellaire. Με βοηθά να αφαιρέσω πανεύκολα ακόμη και το “βαρύ” μακιγιάζ ματιών και σε πολύ μικρότερο χρόνο από τα υπόλοιπα καθαριστικά. Παράλληλα δεν ερεθίζει καθόλου την επιδερμίδα μου και την αφήνει απαλή και αναζωογονημένη μετά από κάθε χρήση. Δεν αισθάνομαι ξηρότητα, ούτε τραβήγματα και το δέρμα μου είναι κάθε φορά πανέτοιμο να δεχτεί τα επόμενα προϊόντα περιποίησης. Η αίσθηση που αφήνει είναι ακριβώς όπως εκείνη του νερού. Μετά την εφαρμογή του το πρόσωπο δεν είναι ξηρό, ούτε λιπαρό, αλλά το αισθάνομαι όπως όταν το πλένω με νερό. Για παράδειγμα, μετά τη χρήση γαλακτώματος θέλω πάντα να ξεπλένω την επιδερμίδα μου με νερό, ή έστω να εφαρμόζω μια λοσιόν. Με το συγκεκριμένο προϊόν δεν χρειάζεται.

 

Έχοντας διαπιστώσει και η ίδια την αποτελεσματικότητά του, καθόλου εντύπωση δεν μου κάνει το γεγονός ότι το εμπιστεύονται οι κορυφαίοι make-up artist της υφηλίου. Σε πασαρέλες και φωτογραφίσεις, όπου όλα πρέπει να γίνονται με μεγάλη ταχύτητα, το Sensibio H2O επιτρέπει στους ειδικούς να διορθώνουν λάθη του μακιγιάζ, ή να αλλάζουν τα μακιγιάζ των μοντέλων χωρίς να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο. Και τα μοντέλα όμως το λατρεύουν, αφού με τη βοήθειά του δεν ταλαιπωρούν την επιδερμίδα τους με τα απανωτά μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ.

 

Όλα αυτά και πολλά ακόμη μας εξήγησαν αναλυτικά στο event ο beauty expert Παντελής Τουτουντζής και η Τζένη Μπαλατσινού, που επίσης εμπιστεύονται το νερό της Bioderma.

 

 

bioderma-2

 

Και επειδή γενέθλια χωρίς τούρτα δεν γίνονται, σβήσαμε κι εμείς μια τούρτα, την τούρτα Sensibio H20.

 

bioderma-3

 

 

bioderma-4

 

 

Εδώ σε ένα ευφάνταστο σκηνικό ένα τεράστιο μπουκάλι,  βλέπουμε όλη την οικογένεια micellaire της Bioderma

 

bioderma-family

 

To Sensibio (ροζ) για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

bioderma-roz

 

 

Το Sebium (μπλε με πράσινο κούμπωμα) για τα λιπαρά με ατέλειες δέρματα.

 

 

bioderma-prasino

 

 

Το Hydrabio (γαλάζιο) για τα αφυδατωμένα δέρματα.

 

bioderma-ble

 

 

Και τέλος πήραμε ένα ποτό δίπλα στη θάλασσα για να ολοκληρωθεί ιδανικά ο εορτασμός των 20 χρόνων του Bioderma Sensibio H20.

 

 

 

bioderma-20-years

 

 

 

 

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Ποια είναι η εμπειρία σας;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Εδω και χρονια (πανω απο 10) το χρησιμοποιω.δεν το αλλαζω με τιποτα.φοβερο προιον.

  2. Καλημέρα! Εγώ το χρησιμοποιώ τα τελευταία 2 χρόνια. Τότε το πρωτογνώρισα και φυσικά δεν το αλλάζω. Έχω δοκιμάσει και τα τρία, αλλά το ροζ είναι το αγαπημένο μου. Μπορώ να γράφω για τα υπέροχα χαρακτηριστικά του αλλά θα αρκεστώ στο ότι μου ταίριαξε απόλυτα στο πρόσωπο. Μάλιστα παροτρύνω κι όποιες διστακτικές να το προτιμήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη!

  3. Πολύ πολύ αγαπημένο προιόν πράγματι ! Όσα άλλα κι αν έχω κατά καιρούς δοκιμάσει , πάντα επιστρέφω σε αυτό !

  4. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι κυκλοφορεί εδώ και 20 χρόνια. Νόμιζα ότι τα νερά καθαρισμού βγήκαν σχετικά πρόσφατα.

  5. Λατρεμένο προϊόν!!! Το χρησιμοποιούσα όταν πρωτοβγήκε για πολλά πολλά χρόνια! Κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Είναι εξαιρετικό!!!!

  6. @όλες! Χαίρομαι που συμφωνούμε κορίτσια. Κι εγώ δυσκολεύομαι να το αποχωριστώ!

  7. Καλημερα. Δεν το εχω χρησιμοποιησει γιατι δισταζω να φυγω απο το 3 step της clinigue Θελω καποια στιγμη να το παρω εχω διαβασει πολλα και σημερα με πεισατε ολες

  8. το χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα και είνα απλά καταπληκτικό!!!!

  9. Δεν το αλλάζω ,μετα το gel μου είναι απαραίτητο.

  10. Τέτοια σύμπνοια απόψεων, δεν μπορεί παρά να με πείσει. Ούτως ή άλλως τα νερά καθαρισμού είναι παλιά αγάπη (βλ. Vichy και La Roche Posey).

  11. Δεν το ξέρω καν..πώς μου ξέφυγε..και έγινε 20 ετών??Ο.κ….το σημειώνω..

  12. Δεν το έχω δοκιμάσει και απορώ με τον εαυτό μου πώς δεν πήρε είδηση τέτοιο προιόν που κυκλοφορεί μάλιστα και τόσα χρόνια..Ιδανικό για μένα ακούγεται το Sebium.

  13. Απλά το λατρεύω το συγκεκριμένο νερό καθαρισμού και εύχομαι να μη σταματήσει ποτέ η Bioderma να το βγάζει!! 🙂

  14. Το δοκιμασα πριν λιγο καιρο και απο τοτε δεν το αποχωριζομαι.Το ροζ μπουκαλακι ειναι στην τοπ 10λιστα μου με τα καλυτερα προιοντα.Ειναι πραγματικα υπεροχο.

  15. η αληθεια δεν το εχω δοκιμασει αλλα συντομα θα το βαλω στην ληστα μου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.