Guest Post Review: Χρήση του Bio Oil μετά από έναν χρόνο!

bio-oil-2-open1

 

 

Όπως σας είπα και τις προάλλες, υπάρχει μεταξύ μας ένα under cover bb girl, που χρησιμοποιεί το Bio Oil για έναν ολόκληρο χρόνο! Πρόκειται για το bb girl Αγάπη Μουσάκου (code name Mous Mous). Ήταν 1 Απριλίου του 2014, όταν διάβασε εδώ για το Bio Oil. Τότε έναν ολόκληρο και παραπάνω χρόνο πριν, η Mous Mous είχε γράψει σε εκείνο το post το εξής σχόλιο:

 

 

 

MOUS MOUS says:

April 1, 2014 at 10:12

Καλημέρα και καλό μήνα ! Νομίζω ότι το προϊόν αυτό έρχεται ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζομαι , καθώς μετά τη θεραπεία που έκανα για την ακμή μπορεί να είδα αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς έμειναν αρκετά σημάδια στο πρόσωπό μου τα οποία δεν είναι μεν βαθιές ουλές αλλά το χρώμα τους με ενοχλεί πολύ και ψάχνω κάποιο τρόπο όσο το δυνατόν πιο φυσικό για να αποχρωματιστούν με ασφάλεια ( η δερματολόγος μου λέει βέβαια ότι δεν θα μείνουν τα σημάδια αλλά το πότε θα φύγουν είναι μια άλλη ιστορία … ) . Θα σπεύσω να το αναζητήσω στα φαρμακεία….

 

Τον Μάρτιο λοιπόν, έλαβε και εκείνη μέρος στο bb girls secret project αλλά έχει να πει πολλά, μια που η ίδια, δεν το χρησιμοποίησε για ένα ή δυο μήνες, όπως τα υπόλοιπα bb girls- secret agents, αλλά για έναν ολόκληρο χρόνο! Είμαι σίγουρη ότι η κατάθεσή της θα σας βοηθήσει πολύ.:

 

Αγάπη Μουσσάκου (code name bb girl Mous Mous 0014)

 

Προσωπικά , δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που ακολουθούν ευλαβικά μια ιεροτελεστία περιποίησης που περιλαμβάνει άπειρα βαζάκια , σωληνάρια και μπουκαλάκια Λίγο το γεγονός ότι βαριέμαι και τεμπελιάζω , λίγο το ότι οι ανάγκες τις επιδερμίδας μου αλλάζουν συχνά, πολλά προϊόντα μένουν ξεχασμένα να «αραχνιάζουν» στα συρτάρια μου και τελικά καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων μισογεμάτα στην καλύτερη περίπτωση και αχρησιμοποίητα στη χειρότερη . Και ναι μεν μου αρέσει να αγοράζω και να δοκιμάζω καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης – σε ποια γυναίκα δεν αρέσει άλλωστε- αλλά πολλές φορές εύχομαι να υπήρχε ένα μόνο προϊόν που να μπορούσε να αντικαταστήσει τα περισσότερα από αυτά   . Ή μάλλον δεν το εύχομαι πια , το έχω ήδη βρει : Eίναι το Bio Oil .  

 

Κατ’ αρχήν να πω ότι η πρώτη μου γνωριμία με το Bio Oil έγινε πέρυσι την Άνοιξη μετά την εξαιρετική παρουσίασή του από το beautyblog.gr & more, τον Απρίλιο . Έψαχνα τότε ένα προϊόν να με βοηθήσει με κάποια σημάδια που μου είχαν μείνει στο πρόσωπο μετά από μια έξαρση ακμής που είχα το χειμώνα . Το αγόρασα άμεσα και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό μου . Και πράγματι , μετά από δύο μήνες χρήσης περίπου τα σημάδια μου δεν ήταν πια τόσο έντονα , είχαν αισθητή διαφορά .

 

Το ΒioOil με ακολούθησε και στις διακοπές και το βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο τόσο για την ενυδάτωση του προσώπου μου μετά τον ήλιο , τη θάλασσα κλπ όσο και για την αντιμετώπιση ελαφριών ηλιακών εγκαυμάτων – είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη και τις πρώτες μέρες θα με αρπάξει ο ήλιος όσο κι αν προσέξω . Γενικώς , ήταν ένα προϊόν που πέρσι το καλοκαίρι χρησιμοποίησα πολύ .

 

 

Όταν πριν λίγο καιρό η αγαπημένη μου Τζούλια μου ζήτησε να το δοκιμάσω και μοιραστώ τη γνώμη μου στο beautyblog.gr & more, ενθουσιάστηκα . Κι αυτό γιατί στο μεταξύ είχα διαβάσει διάφορα άρθρα για το Bio Oil και είχα ανακαλύψει και άλλες χρήσεις του . Παρέλαβα λοιπόν ένα χαριτωμένο δεματάκι με τρεις συσκευασίες Bio Oil και ένα πολύ όμορφο καλοκαιρινό βραχιολάκι και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ εντατικά …

 

Στο πρόσωπο : To απλώνω σαν μάσκα μετά το βραδινό καθαρισμό της επιδερμίδας μου 1-2 φορές την εβδομάδα και το πρωί ξυπνάω με απόλυτα ενυδατωμένη και ανανεωμένη επιδερμίδα

 

Στα μαλλιά : Το χρησιμοποιώ επίσης σαν μάσκα στις άκρες των μαλλιών πριν το λούσιμο 2-3 φορές την εβδομάδα και τα μαλλιά μου είναι στα καλύτερά τους . Αν δεν είχα λιπαρά μαλλιά θα το χρησιμοποιούσα ενδεχομένως και σαν λάδι μαλλιών μετά το λούσιμο , αλλά πιστεύω ότι αυτή η χρήση θα επιβάρυνε το δικό μου τύπο μαλλιών .

 

Στο σώμα : Eδώ ανακάλυψα και τις περισσότερες χρήσεις για το Bio Oil . Toχρησιμοποιώ σε κάποιες ραγάδες που έχω , ως ενυδατικό λαδάκι για τα νύχια και τις παρoνυχίδες μου , πριν το μανικιούρ στο νερό που μουλιάζω τα χέρια μου , το απλώνω στα ξηρά σημεία του σώματος όπως αγκώνες , φτέρνες κλπ ( ειδικά στις φτέρνες αν το χρησιμοποιήσω πριν τον ύπνο και φορέσω καλτσάκια , το πρωί ξυπνάω και είναι τόσο μαλακές που δεν το πιστεύω ! ) ακόμα για να ενυδατώσω τα πόδια μου μετά το ξύρισμα .

 

Εν κατακλείδι , πιστεύω ότι το Bio Oil είναι ένα προϊόν που ήρθε για να μείνει , ένας σύμμαχος της ομορφιάς κλεισμένος σε ένα μικρό μπουκαλάκι που μπορεί να ικανοποιήσει με τις τόσες χρήσεις του και τις πιο απαιτητικές από εμάς . Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ , είναι ίσως η συσκευασία του καθώς θα προτιμούσα να έχει κάποιο δοσομετρητή ώστε να μπορώ να εφαρμόσω την ακριβή ποσότητα που θέλω κάθε φορά και ίσως το πλαστικό μπουκάλι του , καθώς θα το προτιμούσα σε γυάλινη συσκευασία . Προσωπικά θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ συστηματικά και ευελπιστώ να ανακαλύψω ακόμα περισσότερες χρήσεις του …

 

 

 

(as for me, μόνο ένα ακόμα: Για φαντάσου.. εντελώς τυχαία η ημερομηνία για να δημοσιευθεί το review σου και έχει συμπέσει σήμερα με τα γενέθλια σου.. Να τα εκατοστήσεις πολυ αγαπημένη μου, Mous Mous)

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. kalispera julia bbgirls!!!
    teleio to review sou mous mous na ta ekatostiseis!!!!

  2. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Χρόνια πολλά @MousMous,πολύ καλό το review σου.Όλες είσασταν πολύ καλές και ειλικρινείς,μπράβο σας bbgirls.
    Μουτς

  3. Εμένα τώρα το χρησιμοποιεί ο γιος μου για το παπουτσοφάγωμα και τα σημάδια απ’τα ξυσμένα κουνούπια.Το βάζει εδώ και περίπου 15 μέρες και τ’αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!!

  4. Koρίτσια , σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας ,ελπίζω ειλικρινά να βρήκατε την άποψή μου χρήσιμη ,προσωπικά μου αρέσει πολύ να διαβάζω reviews πριν αγοράσω κάποιο προιόν @Julia :Σε ευχαριστώ πολύ ,είναι το πιο πρωτότυπο δώρο γεννεθλίων που μου έχουν κάνει !,

  5. Χρόνια πολλάαα στην Mous Mous και ευτυχισμένα! Πολύ όμορφο reviw που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη καθώς είχα και εγώ,κατά σύμπτωση,το ίδιο πρόβλημα (ουλές ακμής) που ευτυχώς με το Bio Oil βρίσκει τη λύση του….

  6. Χρόνια πολλά στην……… πράκτορα MOUS MOUS 😉

    Εγώ κορίτσια ανακάλυψα το site λίγες μέρες πρίν και το πρώτο άρθρο που διάβασα ήταν αυτό για το Bio Oil. Μιας κι έχω θέμα με πανάδες που με ταλαιπωρούν τα τελευταία 2-3 χρόνια, είπα να δοκιμάσω το λαδάκι ως ακόμη μία εφαρμογή, γιατί μέχρι τώρα αυτά που δοκίμασα δεν έχουν φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
    Το αγόρασα λοιπόν προχθές και ξεκίνησα απο εχθές την εφαρμογή του πρωί και βράδυ στα σημεία που υπάρχουν πανάδες.
    Φοβόμουν ότι θα μου λάδωνε το πρόσωπο, μιας και οι πανάδες βρίσκονται στο σημείο Τ όπου και υπάρχει λιπαρότητα απο… φυσικού μου…. αλλά τι έκπληξη!!!!! Καμία επιπλέον λιπαρότητα μέχρι στιγμής. Θα το δοκιμάσω και σε άλλα σημεία οπως π.χ. αγκώνες, φτέρνες κλπ…. άλλα προέχουν οι πανάδες. Όταν περάσει λοιπόν αρκετός καιρός, θα επανέλθω με τις εντυπώσεις μου. Πάντως αυτή τη στιγμή έχω να πώ ένα ευχαριστώ που μου συστήσατε με τον τρόπο σας ένα νέο για μένα προϊόν! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.