Μακιγιάζ YSL με Google Glass: Το μέλλον είναι εδώ!

YSL-make-up-google-glass-op

 

Θυμάμαι ένα post που είχε γράψει παλαιότερα η Τζούλια το οποίο συνδύαζε παρόν, παρελθόν και μέλλον. Ξεκινώντας από τα “beauty novelties” του παρελθόντος, τα συνέκρινε με τα αντίστοιχα σημερινά και στο τέλος, συνδυάζοντας τη φαντασία με τις πληροφορίες της, οραματιζόταν το πως θα μπορούσαν αυτά να εξελιχθούν στο άμεσο μέλλον.

 

Εμένα αυτό το post πολύ μου είχε αρέσει (τρεις φορές το είχα διαβάσει εκείνη την ημέρα) μια και είμαι μεγάλη fan τέτοιου είδους συγκρίσεων, η περιέργεια μου δε χτυπάει κόκκινο κάθε φορά που κάποιος κάνει νύξη για πράγματα που πρόκειται μελλοντικά να συμβούν.

 

Σήμερα λοιπόν δηλώνω ενθουσιασμένη που εγώ είμαι αυτή που θα μοιραστεί μαζί σας μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, κατευθείαν βγαλμένη από το κοντινό μέλλον, ενδεχομένως από το πολύ κοντινό. Αν και αρχικά σκέφτηκα να σας ταλαιπωρήσω λίγο πριν σας αποκαλύψω τα όσα ενδιαφέροντα πρόκειται ίσως να συμβούν, τελικά δεν θα το κάνω και θα προχωρήσω κατευθείαν στο θέμα μας.

 

Το μέλλον στο μακιγιάζ είναι εδώ και η Yves Saint Laurent Beaute το έφερε αποκλειστικά στη χώρα μας για να μπορέσουμε κι εμείς να πάρουμε μια “γεύση” των όσων στα επόμενα χρόνια θα θεωρούνται ίσως δεδομένα.

 

Φανταστείτε λοιπόν να μπορούσατε να βλέπατε μόνες σας στο σπίτι σας, έναν beauty expert να εφαρμόζει τα μυστικά του στο δικό σας πρόσωπο και να σας δείχνει βήμα-βήμα πως μπορείτε να τα δημιουργήσετε κι εσείς. Φανταστείτε αυτό να γινόταν κάθε φορά που εσείς επιθυμείτε και όσο συχνά θέλετε, ακόμη και 10 φορές την ημέρα. Τέρμα στα δυσνόητα how-to posts και στα βοηθητικά μεν you tube videos, που δεν μπορούν όμως να μας προσφέρουν γνώση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας.

 

YSL-make-up-5

 

Δε μπορώ να πω, τέλειες οι συμβουλές των tutorials, όταν εφαρμόζονται όμως σε πρόσωπα διαφορετικά από το δικό μου, δεν με βοηθούν πολύ στην πράξη. Αν είχα όμως τη δυνατότητα να βλέπω ένα tutorial με πρωταγωνιστή τον εαυτό μου, τότε πραγματικά θα μάθαινα πως να βάφομαι μόνη μου σωστά και όμορφα. Αν μάλιστα σε αυτό το tutorial συμμετείχε και ένας make up artist που πραγματικά εμπιστεύομαι, τότε το μακιγιάζ μου θα περνούσε σε άλλη διάσταση.

 

Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται κάπως περίεργα, εγώ όμως τα είδα στην πράξη χάρη στη Yves Saint Laurent και τα Google Glass. H εμπειρία μακιγιάζ με Google Glass επιδιώκει αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ο make up artist, φορώντας τα Google Glass, μας μαγνητοσκοπεί με τη βοήθειά τους την ώρα που μας κάνει το μακιγιάζ. Με τον τρόπο αυτό καταγράφονται όλες οι συμβουλές που δίνει προσωπικά σε εμάς κατά τη διάρκεια του make-up lesson αλλά και όλοι οι τρόποι εφαρμογής των προϊόντων στο δικό μας ξεχωριστό πρόσωπό. Παράλληλα (πάλι με τα Google Glass) βγάζει και φωτογραφίες του “πριν” και του “μετά” για να μπορούμε να συγκρίνουμε το αποτέλεσμα.

 

Google_Glass_Main

 

 

 

Λίγα λεπτά αργότερα, το βίντεο και οι φωτογραφίες βρίσκονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας για να μπορούμε να τα βλέπουμε ξανά και ξανά, μέχρι να μάθουμε πως να δημιουργούμε και μόνες μας μακιγιάζ, παρόμοιο με εκείνο του ειδικού.

 

Η πρακτική αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς στο βίντεο βλέπουμε αυτό ακριβώς που βλέπει και ο make up artist την ώρα που εφαρμόζει τα προϊόντα στο πρόσωπό μας. Έτσι οι εικόνες είναι 100% ρεαλιστικές και μας βοηθούν με τον καλύτερο τρόπο να γίνουμε οι beauty experts του εαυτού μας.

 

Το δικό μου μακιγιάζ YSL με Google Glass, περιελάμβανε συμβουλές για το πως να δημιουργήσεις λαμπερή επιδερμίδα για 24 ώρες με τρία μόνο προϊόντα. To Forever Light Creator είναι το serum που διορθώνει τον τόνο της επιδερμίδας προσδίδοντας της υγιή λάμψη και προετοιμάζοντας την να δεχτεί το make-up.

 

YSL

 

Όταν το ζητούμενο είναι η λαμπερή επιδερμίδα, από το μακιγιάζ δεν θα μπορούσε να λείπει το Touche Eclat, το “μαγικό” highlighter που φωτίζει τα σκοτεινά σημεία του προσώπου και δημιουργεί τελείωμα ξεκούραστο και ανανεωμένο.

 

Με το foundation Le Teint Encre de Peau δημιουργήσαμε στη συνέχεια πλήρη κάλυψη των ατελειών, απόλυτη ομοιομορφία και ματ τελείωμα που ειλικρινά σας μιλάω διήρκεσε όλη την ημέρα (12 ώρες τουλάχιστον) χωρίς να χρειαστεί να προσθέσω πούδρα, ούτε καν στη συνήθως λιπαρή ζώνη Τ μου.

 

Τέλος, προσθέσαμε λίγο από το προϊόν Baby Doll Kiss & Blush σε μάγουλα και χείλη, δημιουργώντας στο πρόσωπο μια όψη περισσότερο “ηλιοκαμένη”.

 

Εδώ βλέπετε το screenshot με τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο δικό μου μακιγιάζ.

 

 

 

YSL-make-up-google-glass2

 

 

Και  εδώ τον make up artist Γιώργο Ακριβό να εφαρμόζει το Kiss & Blush στα χείλη μου, την ώρα που όλα “καταγράφονται” χάρη στα Google Glass που φοράει.

 

YSL-google-glass-3

 

 

Η εμπειρία μακιγιάζ με Google Glass μπορεί να μην είναι ακόμη διαθέσιμη, ανυπομονώ όμως να τη δω σε κάθε κατάστημα καλλυντικών, σε κάθε ξεχωριστό corner. Πιστεύω πως θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει όλες εμάς που δεν είμαστε ειδικές στο make-up να γίνουμε, τουλάχιστον στο δικό μας πρόσωπο. Κρατάω λοιπόν αυτή τη super εμπειρία και περιμένω να δω τη συνέχεια!

 

YSL-2

 

 

Πατήστε στο παρακάτω link για να δείτε και live step by step, όλη την διαδικασία!

 

 

http://yslbeauty.com/googleglass/makeup/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%91-%CE%9D%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%A4%CE%91-555f7aa8bd09e

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

11 Σχόλια
  1. Γνώρισα κι εγω τον Γιώργο Ακριβό εκείνες τις μέρες στα Hondos της Ερμού, εντελώς τυχαία μεν, δεν ήξερα ότι θα είναι εκεί, ινκόγκνιτο δε, δηλ. χωρίς να αναφέρω τίποτα για την επίμαχη ταυτότητα BΒgirl aka secret beauty agent…. που τραβαει την προσοχή…. Ηθελα πολύ να δοκιμάσω το κραγιόν νο52 που οι ξένες blogger αναφέρουν ως το ωραιότερο κοραλλί που κυκλοφορεί αυτη την στιγμή στην παγκόσμια αγορά. Αυτο που εχω να πω είναι, ότι είναι εξαιρετικός σε όλα του! Ευγενέστατος, περιποιητικός, γλυκύτατος, λαμπερός, με θετική αύρα και χαμόγελο και φυσικά τόσο ταλαντούχος, γιατί φροντισε και να μου το εφαρμόσει ο ίδιος με συνεπή τελετουργία, αφου πρωτα μου πέρασε το touche eclat για να αποχρωματίσει τα χείλη. Πραγματικά απόλαυσα καθε στιγμή μαζί του, ένοιωσα πολύ τυχερη που έτυχα τετοιας συγκυρίας και περιποίησης και σκεφθείτε πόσο σημαντικό ήταν δεδομενου, ότι ημουν απλα μια πελάτισσα που ετυχε να μπει εκεινη την στιγμή στα hondos αλλά εκείνος μου χάρισε στιγμές μιας διασημότητας!

  2. @Stella: Αλήθεια, είχες αυτή την εμπειρία; Πρώτη φορά το αναφέρεις.. Τελικά όντως είναι παντού οι bb secret agents! “Tρέμετε” εταιρείες ομορφιάς, πρέπει να κανακεύετε όλες τις γυναίκες με τον καλύτερο τρόπο, γιατί ποτέ δεν ξέρετε, αν η γυναίκα απέναντί σας είναι bb secret beauty agent! (και φυσικά, είσαι διασημότητα)

  3. @julia αυτο ακριβως εννoουσα!!!!! BB secret beauty agent! They are everywhere!!!

    ΥΓ Που να προλαβω πια να αναφέρω όλες τις beauty εμπειρίες μου? Ασε που πλεον στην περιοχή Συνταγματος θα πρέπει να θεωρούμαι τουλάχιστον σεσημασμενη…. σε Sephora, Hondos και Attica γιατί πλεον οι αντιδράσεις είναι ….στρωσιμο κόκκινων χαλιων, καφες, βουτήματα, χαμόγελο ως τ΄αυτιά, τρίψιμο χεριών και ιαχές απο την μπάντα του Δήμου!!!!

  4. Πρεπει να ηταν καταπληκτικη εμπειρια!!!λοιπον θα θελαμε να μας πεις ποια η αποψη σου για το foundation

  5. Τζα!!!Φοβερή εμπειρία,τι άλλο θα σκεφτούν..Ιωάννα είσαι γλύκα και κούκλα και στο πριν και στο μετά 🙂
    Μουτς

  6. Βέβαια μιλάμε και για YSL που είναι η αγαπημένη μου μάρκα (μαζί με Dior)από τις λεγόμενες ακριβές..Τέλεια μου φαίνεται η εμπειρία με Google Glass,ελπίζω να την δοκιμάσω κάποια στιγμή

  7. Εντυπωσιακό Ιωάννα Μανέτα. Μας φέρνεις νέα απο το μέλλον! Super εμπειρία.

  8. Αψογη! καταπληκτικό face to face με την ομορφιά!
    ευχαριστούμε για την επικοινωνία του

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.