Αστρολογία, Venus in Leo: Η Αφροδίτη βρυχάται…

venus-in-leo

 

Σου αρέσει ο βωβός κινηματογράφος; Τα χρόνια του κλασσικού, αθάνατου Hollywood; Φυσικά – υπάρχει άνθρωπος επί γης να μη μαγεύεται από αυτή την υπέροχη, μαγική λάμψη τελειότητας; Κι εκεί που πάντα μένει το βλέμμα και σταματά το μυαλό, ανδρών και γυναικών, είναι στο πόσο απίστευτα τέλειες εμφανίζονται σε αυτές τις ταινίες,  οι Γυναίκες.

 

Τι Γυναίκες!

 

Η πεμπτουσία της Γυναίκας.

 

Καμία υποψία μικρού κοριτσιού, καμία ψευτοαθωότητα, καμία ανίδεη συμπεριφορά – εδώ η Γυναίκα, είναι vamp!

 

Κατακόκκινα χείλη, μελετημένες κινήσεις, λικνιστικό βάδισμα, απόλυτη κομψότητα, κι ένα μυαλό που ξέρει πολύ καλά τι θέλει, συνδυασμένο με ένα κορμί που δε φοβάται να θέλει και να το θέλουν.

 

Έτσι ακριβώς, σαν αυτές τις μυθικές Γυναίκες, σα Γκρέτα και σα Ρίτα, είναι η Αφροδίτη στο Λέοντα.

 

Ο πλανήτης της καλοπέρασης στο ζώδιο της καλοπέρασης! Ο πλανήτης της ευημερίας και της dolce vita στο βασιλικό ζώδιο της καρδιάς του καλοκαιριού – η ενέργεια των σχέσεων και του «μαζί», στο ζώδιο των μυθικών ερώτων, και του κινηματογραφικού ρομαντισμού!

 

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, το «λίγο», το «μέτριο», το «σχεδόν», δεν έχει πόδια να σταθεί – αυτή η Αφροδίτη θέλει την καρδιά του Ήλιου, τα θέλει όλα, και ολόκληρα. Θέλει το happy end, τον έρωτα βγαλμένο από σέλυλόϊντ όπου το τακτ, η γενναιοδωρία και οι άψογοι τρόποι είναι μέρος της διαδικασίας του έρωτα και του φλερτ, και που ουδείς διανοείται να είναι απεριποίητος.

 

Η Αφροδίτη στο Λέοντα γνωρίζεται, φλερτάρει και χωρίζει με μαλλί κομμωτηρίου και με αψεγάδιαστο μανικιούρ. Είναι η κλασική, μοιραία Γυναίκα για την οποία γράφτηκαν ύμνοι.

 

Η ενέργεια αυτής της Αφροδίτης μας υπόσχεται ένα καλοκαίρι (και μισό φθινόπωρο, μιας και καλόν Οκτώβρη εγκαταλείπει τα λημέρια του Λέοντα και του Ήλιου) που είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε.

 

Είναι για κάθε μία από μας το «Πορφυρό Ρόδο του Καϊρου» – την εξαιρετική ταινία του Γούντι Άλλεν, όπου η ασήμαντη γλυκιά κοπέλα, ξεφεύγει από την καθημερινότητά της βλέποντας ξανά, και ξανά, και ξανά την αγαπημένη της ταινία. Ώσπου ένα βράδυ, ο πρωταγωνιστής γυρνά από την οθόνη προς το μέρος της, την καλεί στο μαγικό κόσμο της ταινίας και εκείνη γίνεται κομμάτι του ονείρου της.

 

Με αυτή την Αφροδίτη, σκέψου σαν Γυναίκα.

 

Όχι σα φοβισμένο κοριτσάκι.

 

Με αυτή την Αφροδίτη, που θα λάμψει στον καλοκαιριάτικο ουρανό και θα σχηματίσει υπέροχες όψεις τη μία μετά την άλλη αλλά και σύνοδο με τον τυχερό, αστραφτερό, γενναιόδωρο Δία, συμπεριφέρσου σαν Star.

 

Γιατί Είσαι.

 

Είσαι η Θεά του εαυτού σου, η μοναδική πρωταγωνίστρια της ζωής σου.

 

Καμία άλλη δε θα έπαιζε το ρόλο σου ακριβώς σαν εσένα – κάτω από το φως αυτής της Αφροδίτης, είσαι Μοναδική και Αναντικατάστατη.

 

Ακολούθα το δρόμο της, μόνο να χαρείς βγάλε τη σαγιονάρα, φρόντισε τα ποδαράκια σου και διάλεξε το παπούτσι- υπερπαραγωγή.

 

Όχι άλλα φτηνιάρικα νυχάδικα που θα σου κάνουν κάθε νύχι άλλο χρώμα, θα σου κολλήσουν στρας, γκλίτερ, και το Γιώργο Νταλάρα σε φιλική συμμετοχή. Η Αφροδίτη εδώ είναι υπέρκομψη και κλασική, δεν είναι “δεύτερη” και δεν ακολουθεί τις κραυγαλεότητες του συρμού. Δημιουργεί μόδα και αιώνιο στυλ, δεν παρασύρεται σε «τάσεις» πρωινάδικων.

 

Τα χέρια σου πρέπει να είναι κομψά, περιποιημένα και να μοσχομυρίζουν.

 

Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη, και βγαίνε από την πόρτα σου σαν να πηγαίνεις κάπου υπέροχα για το δροσερότερο κοκτέιλ. Βγαίνε περιποιημένη ακόμα και για να πετάξεις τα σκουπίδια, και θύμισέ μου να σου διηγηθώ κάποτε μια ιστορία πετάγματος σκουπιδιών που κατέληξε σε έρωτα jet set χιλίων καρατίων κι έναν υπέροχο γάμο στη βελγική εξοχή.

 

Ξεσκόνισε τους τρόπους σου, εμπιστεύσου το βλέμμα σου – αφέσου να γίνεις υποβλητική και μαγική.

 

Δέξου τις περιποιήσεις, τα κομπλιμέντα και το θαυμασμό των ανδρών σα να είναι το φυσικότερο και πλέον αναμενόμενο πράγμα του κόσμου. Χαμογέλα γλυκά.

 

Κάνε μία από τις κατά καιρούς προτεινόμενες μαγικές μας απολεπίσεις και διάλεξε εκείνο το αριστούργημα με όλη την πλάτη έξω για να φορέσεις το βράδυ στο παραλιακό κλαμπ. Μη γελοιοποιείσαι επικίνδυνα με τρίπατους φελλούς στα καλντερίμια, το κλασικό υπέρκομψο hand made flat σανδάλι δεν το ξεπέρασε ποτέ τίποτε άλλο μες το ελληνικό καλοκαίρι, κι είναι πάντα στην Πλάκα και σε περιμένει.

 

Διαχρονική θηλυκότητα, και στηρίξου στις παλιές, αθάνατες συνταγές, στις παλιές, αθάνατες γυναίκες. Σταμάτα να τρώγεσαι με το σωματότυπο και τα κιλά σου, διάλεξε ένα θηλυκό μαγιώ και θυμήσου, η Σοφία Λώρεν και η Γκρέις Κέλλι δεν ήταν xxsmall. Δεν ήταν καν medium.

 

Γίνε γενναιόδωρη. Πρόσεξε τα δώρα και τις χειρονομίες σου – και το πιο οικονομικό δωράκι, ακόμα και η πετρούλα που ζωγράφισες μόνη σου αποκτούν άλλη αύρα αν αμπαλαριστούν υπέροχα και προσφερθούν με χάρη.

 

Γίνε μια μαγευτική οικοδέσποινα. Δέξου, περιποιήσου, διασκέδασε τους φίλους σου και μη σε απασχολεί το να έχεις «το καλύτερο». Το καλύτερο που ΕΣΥ μπορείς να κάνεις είναι υπεραρκετό.

 

Πίστεψε στη μαγεία, αφέσου στον έρωτα, μείνε ανοιχτή, ορθάνοιχτη στις φωτεινές βραδιές του καλοκαιριού με τη λαμπερή ερωτική τύχη που κουβαλούν. Να είσαι πάντα σα να πρόκειται να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου – γιατί αυτό το καλοκαίρι, θα τον συναντήσεις κι ας μην το πιστεύεις.

 

Κι αν είσαι ήδη με κάποιον που πλέον πόρρω απέχει από τα όσα μαγικά σου γράφω, σου εγγυώμαι ότι αν θέλεις να θυμηθείς και να του θυμίσεις την πρώτη ματιά, την πρώτη στιγμή, το πρώτο καρδιοχτύπι του έρωτά σας, καλύτερο καλοκαίρι, ερωτικότερη συγκυρία και ευνοϊκότερη Αφροδίτη δε θα βρεις!

 

 

Astrally Yours,

ElizaBBeth

 

 

 

 

4 Σχόλια
  1. mmmm den ksero pos ta paei ayth h afroditi me ta psarakia alla emena mou eftiakses tin diathesi etsi yperoxa opos ta grafeis opote pao na gino kouklitsa gia apa k sas glyko kalinyxto!!!! filakiaaaaaaaaaaa

  2. Χμμμμ..Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση απ’ότι καταλαβαίνω.Για να χω το νου μου και πού ξέρεις 😉

  3. Μετά από τέτοιο ονειρεμένο άρθρο,ήδη “ταξιδεύω”…Πολύ ταιριάζει την ιδιοσυγκρασία μου η Αφροδίτη στον Λέοντα!!

  4. Θα φάνε τη σκόνη μας δηλαδή φέτος!
    Σσσσσ! Και το μυστικό είναι δικό μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.